2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

desert i özledim ya ne güzel renk katıodu siteye en kısa zamanda aramıza dönse keşke

desert aramıza farklı nıckle dön kampamyası mı başlatsak kızlar biz sööledik ama...belki toplu baskıya dayanamaz gelir

hepsini çok çok beğendim canım.fakat elini çabuk tut biran önce yapmaya başla.artık eski enerjilerimiz kalmadı,sırtın belin ,başın ağrımasın...

bebek şekerlerinden bahsedilmeye başlanmış.ben kendim yaptım daha önce de eklemiştim yine ekleyim.çerçeve olarak yaptım.doğduktan sonra kuzumun resmini çekip tek tek içlerine koycaz sonra mevlütte dağıtcaz.bir de yine mevlüt için külah yaptım,içine şeker-lokum koyup dağıtcam.hastane için bişeye gerek yok çünkü hastaneye gelcek kimsem yok burda zaten....

herkes ne kadar marifetli öyle yaa maşallah sizlere kızlarr
hepsine ayrı ayrı bayıldım , benim öyle konularda ne marifetim var nede sabrım ( hemen sıkılıyorum zaten güzelde olmuyo puff vakitte bulamıyorum işte bir sürü mazeret bazen evde olup öyle şeyler yapsam diyorum ama nerdeee
bizde hazır alıcaz sanırım ama hala model beğenemedim

meraba kızlar.. bugün çok yorulduk işten güçten.. şimdi rahatladık, dinleniyoruz ..
şekerler ayarlanmaya düşünülmeye başlanıyor.. bende daha bakma aşamasındayım :44:..

sekersizyesilcay, çok hoşlar ama biraz uğraştıracak gibi sanki seni.. yardımcın olursa daha rahat olur senin için .. gerçi izine çıkarsan meşgale olur hem senin için..

ferezya, ne güzel yapmışsın öle .. bu işi de aradan çıkarmış olmuşsun.. güle güle dağıt inşallah ..

Külahlardan ben de ısmarlamıştım netten annemlerin adresine ulaşmış,eşim etiket çıkartıcak yazıcıdan üzerlerine yapıştırıcaz bi de içine çifte kavrulmuş lokumlarımızı koyup hastanede vermeyi düşünüyoruz.Mevlid şekeri ayrıca lora dan ısmarladım midye kabuklu bi ürün ama o doğumdan sonra kesinleşicek çünkü doğduğu gün yazılsın üzerine istiyorum.O nazar boncuklu kurdeleli fiyonklarına bayıldım karton külahların ferezya nerden onlar?

maşallah ne kadar güzel yapmışsın takdir ettim seni:)

selam kizlar,

bugun dogum yapacagim hastanede randevumuz vardi,

dogum sekli ve tarihi belirlendi ,tam tamina 29 gun kaldi:18:,

2 mayista hastanede olucam,3 mayista kizimi sezeryanle alacaklar hayirlisiyla,

hem korku,hem heyecan hakim,kilosuna boyuna bakilmadi,onun icin persembe gunu kendi doktorumda kontrolum var,

bizden haberler boyle kizlar,hamileligin son demlerini yasiyoruz degerlendirelim bence,bebisler gelince pabucumuz dama atilir

tatlım buna nasıl karar verdiler muayenemi ettiler nasıl b,r muayene ayyy senn doğum 15 mayıs görnüyor benimde 20 mayıs bende hep mayıs 7den sonra olur diye düşnüyordumm

Selam Kızlar,

Cok begendim sekerleri,süsleri maşallah.
Bende küçük saten püsküllü kutular aldım pembiş pembiş,
üzerine silikon ile kelebekler yapıştırdım.Mevlutte içine seker koyup dağıtıcam.
Isteyim her zamanki gibi, foto cekip paylasırım sizlerle.
Minik el havlularina nakisla kelebekler isletip bebisin adini yazdiricam, mevlut hatirasi
olarak onlari vericem .Demonun fotosunu paylasicam kisa surede.
Cok zevkli seyler ya,, tabi esim: "dogum yaptim diye neredeyse bohca vericeksin gelenlere"
diyo
Hastane icin ari mayali cubuklu lavantalardan aldim, bide cikolata alicam yeterli sanirim.
Ama napiimi isin ucunda bebis olunca organizator ruhumu durduramıyorum

canım senle aramda 1 gün var Sat olarak, benim de sezaryen olacak, demek ki beraber doğurabiliriz senle inşallah

kesin tarih belli olunca beklemek dahada heyecanlı olmalı ya :) ben bile burda bi heyecanla okudum tarihini :))
3 mayısta kaç haftalık oluyosun canım :)

Ayy hadi hayirlisi ya,,cok az kaldi zafere...:92:

Kızlar merhaba,
Bugün doktora gittim. Çalışabilir raporumu aldım. Doktor benim satımı normalin 10 gün ilerisine atmış, geç döllenmeden dolayı, ona göre işlem yaptı. Bugün tam 32+1 mişim.
Bebeğime baktı, herşey normal ve çok güzel dedi. Normal doğum gibi duruyor dedi. Zaten bunu istiyordum bende... bebeğimde 1920 gr olmuş, gayet sağlıklı dedi. İstediğim zaman işi bırakabilirmişim. Ama ben şimdilik ayın ortasında çıkmayı planlıyorum bakalım nasıl olur, zaman gösterecek...

hadi hayırlı olsun.. sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah .. çok az kalmış valla, bana biraz erken alıyolarmış gibi geldi.. zamanına yakın sezaryan olsan daha gelişmiş olmazmı bebek :44: zaten sezaryan olacak biraz daha toplu olur bebiş :).. tabi dr ne diyosa doğrusu o cnm, biz ne desek boş olur ..

canım bu raporu hangi hastanelerden alıyoruz. özel oluyo mu yoksa devlet hast mi olacak. benim de almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…