seçenekler çok güzel ve farklı ama gelde yap sende yetenek varmış canım maşallh.
desert i özledim ya ne güzel renk katıodu siteye en kısa zamanda aramıza dönse keşke
Ben de bebek şekerlerine bakıyorum hep ama sıradan olmasını istemiyorum. bir kaç şey buldum ve en son kuzucuklara karar verdim ve dün akşam çarşıdan beyaz ve krem renginde kumaşlar aldım. Aslında keçeden yapacaktım ama beyaz keçe yoktuben de polar kumaş aldım. Umarım kumaşla becerebilirim. İçlerine lavanta doldurmayı düşündüm ama bulabilirsem sabun tozu da koyabilirim elyafla karışık. (bu fikir şu anda geldi aklıma ve çok hoşuma gitti. bulamazsam bile sabunu rendeler koyarım miz gibi de kokar valla) aşağıdaki gibi çubuklu da olabilir mıknatıslı da olabilir onun kararını henüz vermedim... bunları hem evde hem hastanede verebilirim. mevlüt için ayrıca külahlarda mevlüt şekeri düşünüyorum ama bakalım.
Eki Görüntüle 381597
Yavrukuşun odasına da değişik süsler yapmak istiyorum. Tabii ki kuzu konseptli bişey olmadan olmaz. Kuzum çünkü o benim. Hatta geçen gün ilk oyuncağını aldık (meee leyen bi kuzu)
Eki Görüntüle 381598 bu kuzulu bulutlu dönence gibi olanı tavan lambasına ilave edicem çeşitli yöntemlerle (denicem yani, inşallah olur) tavan lambası olarak mevcuttaki silindir şeklinde bez kaplama olan lambanın üzerine başka bir kumaş kaplama yapıp bu kuzu ve bulutları da çıtalarla vs (mimarlık okuduğum dönemden kalma -tabii kaldıysa- maket yapma yeteneğimle) tutturmayı düşünüyorum.
Kapı süsü olarak da şahane bi görsel buldum ama daha kesin değil çünkü 2 seçenek arasında kaldım. karar veremiyorum. şimdilik birini yüklüyorum diğer foto evde...Eki Görüntüle 381600
Tabii bi başlasam gerisi gelecek ama, bakalım ne zaman başlanacak bunlara
ben tulum alacaktım giydim aynaya baktım bu ben değilim dedim. eşim 2 gün güldü bana:) gerçekten oburix gibi gözükmüştüm ben de:)
kızlaaaar 9.aya girdiiim ve bi kaç güngeçmiş bile!yeni fark ettimAllahıım doğum heyecanı bastı yaaaa!hep hafta filan sayıyodum ya o yüzden 9a girdiimi fark etmemişim yahuuu
bebek şekerlerinden bahsedilmeye başlanmış.ben kendim yaptım daha önce de eklemiştim yine ekleyim.çerçeve olarak yaptım.doğduktan sonra kuzumun resmini çekip tek tek içlerine koycaz sonra mevlütte dağıtcaz.bir de yine mevlüt için külah yaptım,içine şeker-lokum koyup dağıtcam.hastane için bişeye gerek yok çünkü hastaneye gelcek kimsem yok burda zaten....
Eki Görüntüle 381787
Eki Görüntüle 381790
bebek şekerlerinden bahsedilmeye başlanmış.ben kendim yaptım daha önce de eklemiştim yine ekleyim.çerçeve olarak yaptım.doğduktan sonra kuzumun resmini çekip tek tek içlerine koycaz sonra mevlütte dağıtcaz.bir de yine mevlüt için külah yaptım,içine şeker-lokum koyup dağıtcam.hastane için bişeye gerek yok çünkü hastaneye gelcek kimsem yok burda zaten....
Eki Görüntüle 381787
Eki Görüntüle 381790
selam kizlar,
bugun dogum yapacagim hastanede randevumuz vardi,
dogum sekli ve tarihi belirlendi ,tam tamina 29 gun kaldi:18:,
2 mayista hastanede olucam,3 mayista kizimi sezeryanle alacaklar hayirlisiyla,
hem korku,hem heyecan hakim,kilosuna boyuna bakilmadi,onun icin persembe gunu kendi doktorumda kontrolum var,
bizden haberler boyle kizlar,hamileligin son demlerini yasiyoruz degerlendirelim bence,bebisler gelince pabucumuz dama atilir
selam kizlar,
hem korku,hem heyecan hakim,kilosuna boyuna bakilmadi,onun icin persembe gunu kendi doktorumda kontrolum var,
bizden haberler boyle kizlar,hamileligin son demlerini yasiyoruz degerlendirelim bence,bebisler gelince pabucumuz dama atilir
selam kizlar,
selam kizlar,
selam kizlar,
Kızlar merhaba,
Bugün doktora gittim. Çalışabilir raporumu aldım. Doktor benim satımı normalin 10 gün ilerisine atmış, geç döllenmeden dolayı, ona göre işlem yaptı. Bugün tam 32+1 mişim.
Bebeğime baktı, herşey normal ve çok güzel dedi. Normal doğum gibi duruyor dedi. Zaten bunu istiyordum bende... bebeğimde 1920 gr olmuş, gayet sağlıklı dedi. İstediğim zaman işi bırakabilirmişim. Ama ben şimdilik ayın ortasında çıkmayı planlıyorum bakalım nasıl olur, zaman gösterecek...
canım bu raporu hangi hastanelerden alıyoruz. özel oluyo mu yoksa devlet hast mi olacak. benim de almam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?