- 14 Aralık 2011
- 70
- 4
- 36
canım ben özel hastaneye gidiyordum, ordan aldım, doktorum düzenledi, başhekim de onayladı verdiler.
canım senle aramda 1 gün var Sat olarak, benim de sezaryen olacak, demek ki beraber doğurabiliriz senle inşallah
canım bide özel olacak belki ama kaça yapıyorlar bu raporu.
benim normal kontrollerimin oldugu doktor özel muayenehanesi var hastaneye bağlı değil ondan alamıyorum başkasından almam lazım kaça yaparlar ekstra ücret oluyo mu yoksa sadece muayene ücreti mi alınıyo. merak ediyorum da
benimde 14 ü satım...ama bana ne sezeryan ne normal bişiy demedi dr...siz kendi isteğinizle mi sezeryan dediniz dr a?bizim dr;bebeğin canı ne zaman ne şekilde gelmek ister onu bilemeyiz.nasıl ve ne zaman gelirse çıkarırız dedi...başka da doğum konusu konuşulmadı... bu arada diğer arkadaşlar için de sölim;
magnorm kulladnan arkadaşlar;normal doğum istiyosa 36. hafta da bırakılmalıymış...
benimde 14 ü satım...ama bana ne sezeryan ne normal bişiy demedi dr...siz kendi isteğinizle mi sezeryan dediniz dr a?bizim dr;bebeğin canı ne zaman ne şekilde gelmek ister onu bilemeyiz.nasıl ve ne zaman gelirse çıkarırız dedi...başka da doğum konusu konuşulmadı... bu arada diğer arkadaşlar için de sölim;
magnorm kulladnan arkadaşlar;normal doğum istiyosa 36. hafta da bırakılmalıymış...
Selam kızlar!Ben de bugün 9.ayıma girdim artık,geri sayım başladı iyice.Rüyamda bebeğim olmuştu ve annem emzirmem için kucağıma veriyordu,çok tatlıydı bebişim:)zaman yaklaştıkça bakalım daha ne rüyalar görcez.2gecedir de uyuyabiliyorum,reflüden dolayı uyuyamıyordum.kendi kendime yöntem buldum akşam yemeğinden sonra hiçbişi yemiyorum,bundan dolayı mıdır yoksa bebişim aşağıya indiğinden dolayı midedeki baskı azaldığından mıdır bilmiom ama rahatça yatıyorum.artık akşam bişi yemicem içmicem.aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da deneyebilir:)
Bu arada bebişimin cibinliğini süslemek istiyrm kurdelalarla,aklıma sadece kurdeleden fiyonk yapıp nazar boncuklu çengelliyle tutturmak geliyor.Başka fikri olan var mı?
Selam kızlar!Ben de bugün 9.ayıma girdim artık,geri sayım başladı iyice.Rüyamda bebeğim olmuştu ve annem emzirmem için kucağıma veriyordu,çok tatlıydı bebişim:)zaman yaklaştıkça bakalım daha ne rüyalar görcez.2gecedir de uyuyabiliyorum,reflüden dolayı uyuyamıyordum.kendi kendime yöntem buldum akşam yemeğinden sonra hiçbişi yemiyorum,bundan dolayı mıdır yoksa bebişim aşağıya indiğinden dolayı midedeki baskı azaldığından mıdır bilmiom ama rahatça yatıyorum.artık akşam bişi yemicem içmicem.aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da deneyebilir:)
Bu arada bebişimin cibinliğini süslemek istiyrm kurdelalarla,aklıma sadece kurdeleden fiyonk yapıp nazar boncuklu çengelliyle tutturmak geliyor.Başka fikri olan var mı?
çok merak ettim nerden duydun bu magnorm meselesini doktor filanmı söyledi... sebebi neymiş peki?
canım bu magnorm dediğin magnezyum mu? ben bu adda değilda başka bir adda magnezyum tableti kullanıyorum ve normal istiyorum.bırakmalımıyım şimdi?ayrıca hergün 1 tane kan hapı ferrum alıyorum
slm canım benim de oğlum dönmedi henüz banada dün doktor aynı şeyleri söyledi dönmezse sezeryan dedi tek değilsin yani.Slm kizlar, ben dun dr.a gittim 33+4 gunluk olduk, fakat kizim hala donmemis, 2 hafta sonra yine cagirdi hala donmemis olursa sezeryan tarihi vericek, benim gibi hala bebisi donmeyen var mi acaba,normal dogum tarihim 17 mayis fakat sezeryan olursa 7 mayis gibi aliris dedi
Ben dun heyecandan sormayi unuttum, neden donmedi acaba bi sorun teskil edermi bebisin sagligi acisindan diyeslm canım benim de oğlum dönmedi henüz banada dün doktor aynı şeyleri söyledi dönmezse sezeryan dedi tek değilsin yani.
selaaaaam 34.haftadayım işte ilk kez nstye bağlandım tok olmak lazımmış ama amatörlük işte aç gitttim doktorumun hemşiresi haREKET ETMEZSe kahvaltı edip gelirsiniz dedi....ama bizim oğlan zıplaklık konusunda açlık takmadığı için 20 dk olması gereken yoğun hareket grafiği 2 iken bizimki 5 yapmış çok iyi dedi doktor...2350 gr 46 cm mutluyuz iyiyiz....
Ben dun heyecandan sormayi unuttum, neden donmedi acaba bi sorun teskil edermi bebisin sagligi acisindan diye( ama sorun olsaydi soylerdi heralde diymi cnm, allah hepimizi bu suphelerden biran once kurtarsin,bebislerimize saglikla kavusmayi nasip etsin insallah.))
Meraba kızlar...Ben de Mayıs annesi olacam inş...hastane çantası hazırlayanlar ne koydunuz acaba...ben de hazirlamaya başladım eksiğim varsa ekleyeyim ...
canıım hırsız olayına çok geçmiş olsun!bak yaa!! allah öbür dünyada nasılsa karşına çıkaracak o zaman hakkından gelirsin.ben de daha nişanlıyken eve hırsız girmişti ve bütün altınlarım gitti seni çok ii anlıyorum o yüzden allahtan babam yerine koyabilecek güçteydi de mahcup olmadık.sakın canını sıkma üzme kuzumu.tamam ben de brakıyorum magnezyumu.çok teşk.ederim tavsiyen iiçn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?