2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ben özel hastaneye gidiyordum, ordan aldım, doktorum düzenledi, başhekim de onayladı verdiler.

canım bide özel olacak belki ama kaça yapıyorlar bu raporu.
benim normal kontrollerimin oldugu doktor özel muayenehanesi var hastaneye bağlı değil ondan alamıyorum başkasından almam lazım kaça yaparlar ekstra ücret oluyo mu yoksa sadece muayene ücreti mi alınıyo. merak ediyorum da

canım senle aramda 1 gün var Sat olarak, benim de sezaryen olacak, demek ki beraber doğurabiliriz senle inşallah

benimde 14 ü satım...ama bana ne sezeryan ne normal bişiy demedi dr...siz kendi isteğinizle mi sezeryan dediniz dr a?bizim dr;bebeğin canı ne zaman ne şekilde gelmek ister onu bilemeyiz.nasıl ve ne zaman gelirse çıkarırız dedi...başka da doğum konusu konuşulmadı... bu arada diğer arkadaşlar için de sölim;

magnorm kulladnan arkadaşlar;normal doğum istiyosa 36. hafta da bırakılmalıymış...

Selam kızlar!Ben de bugün 9.ayıma girdim artık,geri sayım başladı iyice.Rüyamda bebeğim olmuştu ve annem emzirmem için kucağıma veriyordu,çok tatlıydı bebişim:)zaman yaklaştıkça bakalım daha ne rüyalar görcez.2gecedir de uyuyabiliyorum,reflüden dolayı uyuyamıyordum.kendi kendime yöntem buldum akşam yemeğinden sonra hiçbişi yemiyorum,bundan dolayı mıdır yoksa bebişim aşağıya indiğinden dolayı midedeki baskı azaldığından mıdır bilmiom ama rahatça yatıyorum.artık akşam bişi yemicem içmicem.aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da deneyebilir:)
Bu arada bebişimin cibinliğini süslemek istiyrm kurdelalarla,aklıma sadece kurdeleden fiyonk yapıp nazar boncuklu çengelliyle tutturmak geliyor.Başka fikri olan var mı?

Sadece muayene ücreti verdim ben , başka ekstradan bir ücret vermedim... ama dilersen bir devlet hastanesine git , ordan verirler sanırım, ama çok geç kalma bu hafta hemen gitmen lazım...

çok merak ettim nerden duydun bu magnorm meselesini doktor filanmı söyledi... sebebi neymiş peki?

canım bu magnorm dediğin magnezyum mu? ben bu adda değilda başka bir adda magnezyum tableti kullanıyorum ve normal istiyorum.bırakmalımıyım şimdi?ayrıca hergün 1 tane kan hapı ferrum alıyorum

Slm kizlar, ben dun dr.a gittim 33+4 gunluk olduk, fakat kizim hala donmemis, 2 hafta sonra yine cagirdi hala donmemis olursa sezeryan tarihi vericek, benim gibi hala bebisi donmeyen var mi acaba,normal dogum tarihim 17 mayis fakat sezeryan olursa 7 mayis gibi aliris dedi

evet çok mantıklı.. magnezyum kasılmaları önlüyormuş burda duymuştum.. zaten bir arkadaşım kramplarından dolayı son ayda günde 2 tane kullandı.. bebeği 10 gün gecikti gelmedi.. ilkleri normal doğduğu halde bunu mecburen sezaryanla aldılar..

canım neden bırakılmalıymıs ben kullanıyorum bacak aramı acamıyorum cok agrıyor yataktan kalktıgımda yada uzandıgımda onu kullanıyorum durum degişmiyor ama ne bilim bırakıyım ozaman

canım bence cibinlige dik cünkü cengelli düser görmezsin falan llah korusun ya sana ya bebege batabilir

ben üsenmezsem birazdan süslemeye başlıcam cibinliği....heryerine taş yapıştırmayı düşünüom.bir de tuhafiyelerde satılan hazır süslerden aldım.çiçek gibi kurdele.üstünde minik inciler var...

çok merak ettim nerden duydun bu magnorm meselesini doktor filanmı söyledi... sebebi neymiş peki?

bu hafta kontrolüm vardı.tabi ki dr um söyledi.normal doğum istiosan 2 hafta sonra bırak kullanmayı,sezeryan istiosan dewam dedi....magnorm kasılmaları engelleyip karın içini gevşetio aynı zamanda...

canım bu magnorm dediğin magnezyum mu? ben bu adda değilda başka bir adda magnezyum tableti kullanıyorum ve normal istiyorum.bırakmalımıyım şimdi?ayrıca hergün 1 tane kan hapı ferrum alıyorum

magnorm magnezyum canım.ben 18. haftadan beri kullanıyodum fakat yaklaşık 3-4 haftadır bırakmıştım.çünkü reflümü tetiklediğini farkına vardım.gittiğim 2. drum da hergün kullanmana gerek yok krampların ve vücut,karın ağrıların olduğunda kullan demişti.şimdi nadiren kullanıyorum.mesela hırsız girdi dedim ya;1-2 gün ağlamaktan çok karın kasılmalarım oldu o sıra kullandım ve rahatlattıgını gördüm.
ferrumu günde 2 kullanıyorum kan değerim sınırda çünkü...

slm canım benim de oğlum dönmedi henüz banada dün doktor aynı şeyleri söyledi dönmezse sezeryan dedi tek değilsin yani.

Meraba kızlar...Ben de Mayıs annesi olacam inş...hastane çantası hazırlayanlar ne koydunuz acaba...ben de hazirlamaya başladım eksiğim varsa ekleyeyim ...

selaaaaam 34.haftadayım işte ilk kez nstye bağlandım tok olmak lazımmış ama amatörlük işte aç gitttim doktorumun hemşiresi haREKET ETMEZSe kahvaltı edip gelirsiniz dedi....ama bizim oğlan zıplaklık konusunda açlık takmadığı için 20 dk olması gereken yoğun hareket grafiği 2 iken bizimki 5 yapmış çok iyi dedi doktor...2350 gr 46 cm mutluyuz iyiyiz....

slm canım benim de oğlum dönmedi henüz banada dün doktor aynı şeyleri söyledi dönmezse sezeryan dedi tek değilsin yani.
Ben dun heyecandan sormayi unuttum, neden donmedi acaba bi sorun teskil edermi bebisin sagligi acisindan diye( ama sorun olsaydi soylerdi heralde diymi cnm, allah hepimizi bu suphelerden biran once kurtarsin,bebislerimize saglikla kavusmayi nasip etsin insallah.))

magnorm magnezyum canım.ben 18. haftadan beri kullanıyodum fakat yaklaşık 3-4 haftadır bırakmıştım.çünkü reflümü tetiklediğini farkına vardım.gittiğim 2. drum da hergün kullanmana gerek yok krampların ve vücut,karın ağrıların olduğunda kullan demişti.şimdi nadiren kullanıyorum.mesela hırsız girdi dedim ya;1-2 gün ağlamaktan çok karın kasılmalarım oldu o sıra kullandım ve rahatlattıgını gördüm.
ferrumu günde 2 kullanıyorum kan değerim sınırda çünkü...[/QUOTE]

canıım hırsız olayına çok geçmiş olsun!bak yaa!! allah öbür dünyada nasılsa karşına çıkaracak o zaman hakkından gelirsin.ben de daha nişanlıyken eve hırsız girmişti ve bütün altınlarım gitti seni çok ii anlıyorum o yüzden allahtan babam yerine koyabilecek güçteydi de mahcup olmadık.sakın canını sıkma üzme kuzumu.tamam ben de brakıyorum magnezyumu.çok teşk.ederim tavsiyen iiçn.

maaşallah canım sana ve oglusuna benimkinede nazarmı degdi ne azıcık oynuyor bazen dürtüyorum zorla oynasın diye offf 3gündür böle 5nisanda gitcem nsteye bakalım ne olcak

amin canım.ben bebeği sordum doktora sağlığı gayet yerinde ama başını kaburgana yaslamış makat geliş dedi. benim ağrı eşiğim çok düşük olduğu içinde allah işini biliyor bebeğin dönmemiş bak dedi. sana kesinlikle sezeryanı öneririm diyor doktorum.kafam karmakarışık öncelikli olan benim sağlığım ve bebeğin sağlığı tabiki ama normal doğumun da adı üzerinde sezeryan bildiğimiz ameliyat günler yaklaştıkça beni sorular şüpheler korkular sardı :18: kucağımıza sağlıkla hayırlı bir şekilde alabilseydik meleklerimizi:18:

Meraba kızlar...Ben de Mayıs annesi olacam inş...hastane çantası hazırlayanlar ne koydunuz acaba...ben de hazirlamaya başladım eksiğim varsa ekleyeyim ...

aramıza hoşgeldin .ben hazırladım çantaları.hazır konu açılmışken arkadaşlar da eksiklerimizi tamamlasın ltfn...;

bebek için öncelikle hemşireye verilmek üzere minik bi hurç yaptım.içinde;zıbın,patikli alt,alt üst takım pijama,eldiven,şapka,penye battaniye,2 bez ve çorap...
bu hurç harici yine bebek için;
-3 zıbın,2 patikli alt,bolca ağız bezi,2 eldiven,3 çorap,patik,3 pijama takım ve takıma ait şapkalar,pişik kremi,ıslak mendil,20 li paket yenidoğan bez,2 muslin bez,yüzünü örtmeye sarı tülbent,emzik,biberon,mama kaşığı,polar battaniye,önlük

kendime;
-2 gecelik,1 sabahlık,üçlü pijama takımım,şal,3 çorap,atlet,büyük boy külot,hasta bezi,ped,göğüs pedi,göğüs kremi,göğüs pompa,sütyen,çetik,sıcak su torbası,küçük kahve makinası(su ısıtmak için),terlik,ıslak mendil,wc kagıdı,kagıt havlu,küçük el havlu,diş fırca-macun-sabun,dudak nemlendirici,krem,makyaj ve saç malz,taç,göğüs ucu

eşim için;
-diş fırça,atlet,tişört

çok teşekkür ederim canım...allah maddi manevi gidenlerin yerini fazlasıyla doldursun die dua ediom,elden gelen başka bişiy yok....

bu arada benim yavrukuşum dönmüş aşağıyaa 4 kılodan az olursa kafa ve çatı uyumlu olursa normal doğum için hiç bir engel yok dedi doktorum 35. haftada çatı muayenesi olacakmışşşş :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…