merhabalar nasılsınız
bır dılım pasta adlı arkadaşımız gebelık zehırlenmesınden dolayı suan dogumda dua edelım ıkısınıde bırsey olmasın
ıkıncı bebeğımızde saglıklı sekılde dogsun
Kızlar doğum sonrası eve gelecek olan misafirler için hazırlık yapıp buzluğa koymayı düşünüyormusunuz ?
Ben hazır su böreği alıp koyayım diyorum.Yanında kurabiye-tatlıyla falan ikram ederim çayın yanında.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
arzum86 nicli arkadasimiz dogurdu
Benim hastane çantamın içindekiler:
2 ayrı çanta şeklinde hazırladım.
kendim için :
-1 takım pijama
-1 gecelik
-terlik
-4 yüksek bel külot
-2 atlet
-1 emzirme sütyeni
-1 emzirme atleti
-2 çorap
-tülbent
-şal
-havlu
-diş fırçası,diş macunu,tarak,göğüs pedi ve kremi...
-kirli poşeti
-1 paket orkid gece
-Kağıt havlu+ıslak mendil
-humana süt arttırıcı çay
bebeğim için :
-2 takım hastane çıkışı
-2 battaniye(1 kadife 1 penye)
-2 çorap
-15 tane bez
-1 paket ıslak mendil
-4-5 tane ağız mendili
-silikon kaşık,biberon,emzik
-peygamber hurması + zemzem (umreden getirmiştim)
saol canım aldım masa üstüne kaydettim
bi arkadaşımda söledi hurma ne için bebeğin ağzına sürcenmı diodu öle başka konu açıldı unuttum bi daha sormayı aydınlatırsan sevinirim
bu kayınvalideler ne kadar akıllı yaaaa:)))) ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.onun için doktor kanamayı kesemeyiz sesaryan olcak dedi.kaynanam keşke normal olsaydı deyip duruyo galiba gizliden eşime de bişiler söledi eşim de baskı yapıyo normal yap diye.hatta doktora bile söyledi normal olsun diye.artık oğlunun kafasını ne kadar yıkadıysa.ben de kızdım kocama.heralde sen benim doğum masasında kalmamı istiyon diye.bi de kaynanam tutturmuş emzir diye.ya ben insafsız mıyım.çocuğum emerse niye emzirmiyim.ama emmezse de bişey yapamam ki.eğer bebek emmezse başımın etini yiyecek belli oldu.kendi kızı da 2 ay ancak emzirmiş.ama ona laf yok tabi:)))))))))))doğumdan sonra stres bizi bekliyor kızlar..
kızlar bi cevap lütfen nstnin asıl amacı ne yani bebeğim doğru dürüst hareket etmedi ama doktor sonuç gayet iyi dedi neye göre iyi diyor??
merhaba bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktorum normal doğum olabileceğini söyledi.daha kesin belli değil doğum şekli ama öyle konuştu.bende kanamadan çok korkuyorum normal doğumda iğne birgün önceden nasıl kesilecek anlamadım
kızlar bi cevap lütfen nstnin asıl amacı ne yani bebeğim doğru dürüst hareket etmedi ama doktor sonuç gayet iyi dedi neye göre iyi diyor??
canım nst de sadece bebeğin hareketleri ile değerlendirilen bişey değil.
Bebeğin kalp atışları ve kasılmaların olup olmadığına bakılıyor öncelikle.
Geçen benimde nstde bebeğim çok az hareket etti ama yinede sonuç iyi dedi doktorumuz.
Endişelenecek bir durum yok yani
Sen gün içerisinde bebeğinin hareketlerini sürekli kontrol et yeter.
Canim bende sanci varmi bebegin kalp atislari kontrol ediliyo diye biliyorum
slm kızlar nasılsınız, keyifler yerindedir umarım.. kontrolüm wardı bugün artık her hafta gdiorum ve her gttiğimde nst ye giriorum agrım cıkmadı allahtan hersey yolunda dedi doktorum veee kızım 2970 gr 46 cm olmuş masallahı war 2 hafta önde gidiomuşuz yine bugün foto alamadık maaaaleseff eli burnundaydı1 haftada 435 gr. almış kuzucuğum..
Maşallah canim3 kilo desene sen şuna
slm kızlar nasılsınız, keyifler yerindedir umarım.. kontrolüm wardı bugün artık her hafta gdiorum ve her gttiğimde nst ye giriorum agrım cıkmadı allahtan hersey yolunda dedi doktorum veee kızım 2970 gr 46 cm olmuş masallahı war 2 hafta önde gidiomuşuz yine bugün foto alamadık maaaaleseff eli burnundaydı1 haftada 435 gr. almış kuzucuğum..
gebelık zehırlenmesı olmuş 34 haftalıktı bebegımzı suan kuvezde ....kendısı ıyı...
mayıs gelmeden nısanın ılk haftası ıkı bebegımız oldu bakalım sırada kımler var
Eki Görüntüle 384318 Eki Görüntüle 384317 Eki Görüntüle 384319
göbişim nasıl:) benim ki daha büyük sizden. ayrıca en fit olanınız benim bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?