normal canım normal.. karnımız büyüyor ondan olabilir, çatlak oluyor olabilir kasılma olabilir,, olabilir de olabilir,,,
mrb arkadaslar gercı cogunuz uyumustur ama sabah kalktıgınız da okursunuz dıye yazıyorum benim vajınamın dısı agrıyo kramp flan gıryo sankı damar war o cekılyo iç kısmı degılde dıs tarafıı anlam weremedım acaba normal mı sız de boyle bısey olyomu acaba
resumcum ben daha once seni kk dan sordum arkadaslada faceten sordu.ama iyi olmana cok sevindik.habersiz birakma bizleri...Canim arkadaslarim sizi cok cok ozledim
sizinle sohbet etmeye cok ihtiyacim var
Belki merak etmissinizdir beni!
ben iyim bebegimi bekliyorum evde net yok
Giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir
mrb arkadaslar gercı cogunuz uyumustur ama sabah kalktıgınız da okursunuz dıye yazıyorum benim vajınamın dısı agrıyo kramp flan gıryo sankı damar war o cekılyo iç kısmı degılde dıs tarafıı anlam weremedım acaba normal mı sız de boyle bısey olyomu acaba
Kızlar doğum sonrası eve gelecek olan misafirler için hazırlık yapıp buzluğa koymayı düşünüyormusunuz ?
Ben hazır su böreği alıp koyayım diyorum.Yanında kurabiye-tatlıyla falan ikram ederim çayın yanında.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
canim bende dogumdan sonra gelecek misafirler icin hazirliklara basladim ,
malum bebekli olunca cok zor olacak ,giden gelende cok olacak..
bunun icin 13 poset yaprak sarma sarip kaldirdim dolaba,
sigara boregi sarip kutularla kaldirip cikarip pisirmeyi dusunuyorum..
iki cesitte kurabiye yapip saklama kaplarina yerlestirecegim,
simdilik bunlar aklimda ama pratik saklanacak tarifler arastirip yapmayi dusunuyorum kalan zamanda
slm kızlar nasılsınız, keyifler yerindedir umarım.. kontrolüm wardı bugün artık her hafta gdiorum ve her gttiğimde nst ye giriorum agrım cıkmadı allahtan hersey yolunda dedi doktorum veee kızım 2970 gr 46 cm olmuş masallahı war 2 hafta önde gidiomuşuz yine bugün foto alamadık maaaaleseff eli burnundaydı1 haftada 435 gr. almış kuzucuğum..
herkese iyi akşamlar destekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.evimdeyim ama evim gibi hissetmiyorum burayı yuvam gibi gelmiyor.çok kırgınım eşimin yüzüne bakamıyorum bu duyguyla nasıl başa çıkacağım onuda bilmiyorum sadece bildiğim tek şey YORGUNUM...savaşmaktan yorgunum evliliğimizin ve benim yavaş yavaş öldüğünü düşünüyorum...hayat bundan sonra böyle olacak sanırım mutsuz güvensiz ....................
Kıslar günaydın,
Çok hastayım sabah zor uyandımbugünde yollar baya kalabalıktı. Sınav var ondan sanırım...Metrobüsler bile tıklım tıklım zor bindim...İşe yeni geldim valla...
Bu vajinal ağrılar ara ara iğne batması tarzında banada oluyor..Sanırım doğuma hazırlıyor kendini diye düşünüyorum..
Facebok mayıs anneleri bölümüne girenler varsa bilirler dün yeni bir arkadaşımızın daha doğurduğu yazıyordu..(gebelik zehirlenmesinden dolayı bebeği hemen almışlar).Mayıs annelerinden 3 kişi doğurdu sanırım...Pazartesi günü için sezeryan olacaklar da var...Bizim çocuklar pek bir aceleci duramıyorlar
Kıslar günaydın,
Çok hastayım sabah zor uyandımbugünde yollar baya kalabalıktı. Sınav var ondan sanırım...Metrobüsler bile tıklım tıklım zor bindim...İşe yeni geldim valla...
Bu vajinal ağrılar ara ara iğne batması tarzında banada oluyor..Sanırım doğuma hazırlıyor kendini diye düşünüyorum..
Facebok mayıs anneleri bölümüne girenler varsa bilirler dün yeni bir arkadaşımızın daha doğurduğu yazıyordu..(gebelik zehirlenmesinden dolayı bebeği hemen almışlar).Mayıs annelerinden 3 kişi doğurdu sanırım...Pazartesi günü için sezeryan olacaklar da var...Bizim çocuklar pek bir aceleci duramıyorlar
Günaydınlaarrr...
Herkese hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum.
Bugün kuzumun odası geliyor.
Montajını temizlik yapıldıktan sonra yapacağız.
En kısa zamanda resimlerini paylaşacağım.
ALLAH kolaylık versinHala çalışıyorsun demek ... Ben 6.5 aylıkken bıraktım işimi. Şimdi kendimi ölçüyorum da gidemezdim herhalde... üstelik ben arabayla gidiyordum. ARaba kullanmak bile beni bunaltıyordu. Sen toplu taşımalarla ALLAH kolaylık versin. Toplu taşımalara gıcık oluyorum ama. HErkes çok seviyor poposunu otobüslerde hamilelere ayrılanlar yerlere bile keyifle kuruluyorlar. SOnra da bir karnıma bir yüzüme bakıp yer vermiyorlar...Bu insanlara neler olmuş böyle çok üzülüyorum... DÜn otobüse yaşlı bir teyze bindi. HAmile olarak ben yer verdim kimse kılını kıpırdatmadı ( çok üzülüyorum. BİZ böyle bir toplummuyduk ??
çok güzel yapımı da kolay sanki..bnen nazar boncuklu şeyleri çok severim. ama dediğim gibi benim vaktim yok kuzum bebeişin eli kulağında..tabi ki.bak ben bunu yapmak istiorum nasıl sence? Eki Görüntüle 384756
Günaydınlaarrr...
Herkese hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum.
Bugün kuzumun odası geliyor.
Montajını temizlik yapıldıktan sonra yapacağız.
En kısa zamanda resimlerini paylaşacağım.
Amin canım. 1 ay daha çalışacağım..Doğum izmi bitiminde tekrar çalışacağım için mümkün olduğu kadar doğum öncesi izini az kullanmak istiyorum..Bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için...H.içi servisim var Allahtan..Sadece cmrt leri kendim geliyorum..Artık zorlanmaya başladım gibi.. Yürüme mesefasi felan var..Bu sabah evden çıkarken eşime dedimki hamile olduğum belli oluyor mu dedim (mont kapattığı için) baktı şöyle oluyor dedi..Ohh iyi dedim dolmuşta yer verirler :)Dolmuşta yer zaten vardıda metrobüste malesef ayaktaydım çünkü çok kalabalıktı insanlar farketmiyorlar bilem benim bebeğimiYa da dediğin gibi görüp duyarsız kalıyor kimileri..
Kıslar günaydın,
günaydın cnm hadi bakalım heycanlısındır sen şimdi :) odanın kokusu çok zor çıkıyor malesef. ilk anda evin içiindeyken anlamazsın ama bi dışarı çık gel nasıl birşey olduğunu görürsünsana tavsiyem oda geldiğinden itibaren hiç temizlik yapmaman. sadece temizlik amaçlı değil de nemli bırakıp kokusu uçsun diye ilk 3 gün sürekli nemli bezle silmek ve her çekmeceyi her kapıyı açık bırakmak.. bayağı toz oluıyor ama sonra genel bi temizlikle herşeyi yerleştirirsin.. bi de burda bi arkadaş tavsiye etmişti odada çamaşır kuruttum ben çok faydasını gördüm..
bu arada doktorun doğum zamanı hakkında hiçbirşey dedi mi sana? benimki yaklaşıyor..
Gunaydin annislerrrr, guzel bir hafta sonu diliyorum. Gecmisi okudum, dogum yapan arkadaslarimizin Allah yardimcisi olsun insallah, kolayliklar diliyorum. Bebislerimize ve gobuslerimizede masallahBende evvelsi gun gordum ruyamda greeneyes7887 arkadasimiz dogum yapmisti, hayirlisi olsun
Günaydın kuzu kuzu meeee ler..
yataktan kalkar kalkmaz baklava yedim 4 tane !! iyice kendimden geçtim saldım bu aralar
çok güzel yapımı da kolay sanki..bnen nazar boncuklu şeyleri çok severim. ama dediğim gibi benim vaktim yok kuzum bebeişin eli kulağında..
tatlım bende de çok sık oluyor doktor normal dedi. merak etme lütfen
günaydın cnm hadi bakalım heycanlısındır sen şimdi :) odanın kokusu çok zor çıkıyor malesef. ilk anda evin içiindeyken anlamazsın ama bi dışarı çık gel nasıl birşey olduğunu görürsünsana tavsiyem oda geldiğinden itibaren hiç temizlik yapmaman. sadece temizlik amaçlı değil de nemli bırakıp kokusu uçsun diye ilk 3 gün sürekli nemli bezle silmek ve her çekmeceyi her kapıyı açık bırakmak.. bayağı toz oluıyor ama sonra genel bi temizlikle herşeyi yerleştirirsin.. bi de burda bi arkadaş tavsiye etmişti odada çamaşır kuruttum ben çok faydasını gördüm..
bu arada doktorun doğum zamanı hakkında hiçbirşey dedi mi sana? benimki yaklaşıyor..
canım sen yazarken ben yoruldum. Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin.. öpüyorum çoooooook
hadi yaaa :18: beni mi gördün ??:44:
Evet canim baska kim var diye baktikca senden baskasini gormedim, hayirlisi olsun insallah sagsaglim saglicakla vaktinde kavusursun bebisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?