ben kegel ve nefes egzersizi yapıyorum ama perine yapmıyorum bi acayip geliyo ne bileyim :s
kegeli yapmak için hususi oturuyorum klozette yırtılmak istemiyorum
canım ben neler sürmedim ki.badem yağı,kantaron yağı,vazelin,bebe yağı,kakao yağı,zeytinyağı.... ama yinede bikaç çizgi de olsa çatlak var inşallah doğumdan sonra çözüm bulabiliriz.kuzenim sadece vazelin sürmüştü ama hiç çatlağı yok.sakınan göze çöp batar misali..
zeynepcim bu arada 20 günün kalmış senin yerine ben heyecanlanıyorum vallahi.nasıl gidiyo? herşey yolunda mı?
siyahlale maşallah canım hiçte oburiks değilsin :):)
kızlar ya emzirme sütyeni ve atletlerinizi hangi marka aldınız ve na kadar fiyatlar ben yarın alıcam da nerden aslam bilemedim :)
rabbim bir avazda kurtarsın önce seni sonra hepimizi inşallah..ya sorma ben eve çıktığımdan beri gün saymıyordum burda 19 gün kaldığını görünce panikledim resmen :s
herşey yolunda çok şükür. her hafta gidiyoruz artık muayeneye. oğlumun lafası büyükmüş biraz, normal doğum zor olabilir dedi doktor. yarın çatı ölçümü yapacak sanırım.
doğum çantamı hazırladım okunmuş suyum bile var içinde =)
biriki haftadır alttan batmalar sancılar çoğalmıştı her gün daha da artıyor 2 hafta durmayacak bence =)
Eki Görüntüle 384316
ve bu da İdil hanımın profilden çekilmiş hali:))
Eki Görüntüle 384318 Eki Görüntüle 384317 Eki Görüntüle 384319
göbişim nasıl:) benim ki daha büyük sizden. ayrıca en fit olanınız benim bu arada:)
Karşınızda 35 haftalik oburix :)
ya sorma ben eve çıktığımdan beri gün saymıyordum burda 19 gün kaldığını görünce panikledim resmen :s
herşey yolunda çok şükür. her hafta gidiyoruz artık muayeneye. oğlumun lafası büyükmüş biraz, normal doğum zor olabilir dedi doktor. yarın çatı ölçümü yapacak sanırım.
biriki haftadır alttan batmalar sancılar çoğalmıştı her gün daha da artıyor 2 hafta durmayacak bence =)
Maşallah canim hayirlisi olsun cok sükür son günlerin.insallah normal ve kolaybi dogum yaparsin.en kisa zamanda haberlerini aliriz insallah :)ya sorma ben eve çıktığımdan beri gün saymıyordum burda 19 gün kaldığını görünce panikledim resmen :s
turuncucum selam nasılsın görmeyeli?
ben de dün bir sürü mağaza dolandım mothercare dagi nbb ne aqrarsan. en çok bebefox hoşuma gitti çünkü diğerlerininkinden daha geniş bir göğüs ucu açıklığı var. nbb çok kötüydü sadece ucu açıkta kalıyor bebiş memenin tadına varamaz hiç
dediğin gibi sütyenli atletler en süperi bence, hem sütyen hem atlet ayrı ayrı uğraşana kadar tek seferde işlem tamam. tabi her koşulda göğüs pedi kullanmamız gerekecek uçları belli olmasın diye.
alttan çıtçıtlı olan alletler de varmış belimiz açılmasın diye ama onlardan bulamadım. idilbabyde var dediler. benim boyum uzun olduğu için zaten göğüs kısmı uygun olanın boyu yetmeyecekti muhtemelen.
herkese tavsiye ederim emzirme sütyenli atletlerden 2-3 tane almak lazım ben de 18e buldum
allah hayirlisi ile kavusmayi nasip etsin ins. Bu arada annenin gelme ihtimali halan yokmu yaninda kim olucak, sana kim bakicak belli oldumu canim
Biliyorumki sende benim gibi gurbet ellerindesin bu yuzden merak ettim ne yapacagini
Karşınızda 35 haftalik oburix :)
ayyyy kızımın odasına duvarlarına bişiyler yapıştırdık süsledik...kızım çok sevindi herhalde amuda falan kalkıp oynadı herhalde...sonra bi kustum bi kustumm...her yeri de batırdımgırtlagımı da parçaladım resmen. yatmaya geldim.topuklarını acayip dışarı çıkarttı acıdı resmen etlerim....yine mi kusmalar dönüyo geri ne
amin canim,annem gelemiycek malesef kiz kardeslerimin sinavi var,zaten gelmesi icin cok onceden islemler baslamaliydi ,allah yardimcimiz olsun ne yapalim en kisa zamanda toparlaniriz insallah dogumdan sonra,sende durumlar nasil yanlizsin degil mi sende
greeneyes, biz iyiyiz canım, biraz bugün karnım ağrıyor, biraz fazla sert gibi, bağırsaklardanda olabilir.. şikayetler bitmiyor sona doğru artıyor bile.. sen nasılsın?
funnababy var, çok kaliteli duruyor.. bizimki mobilyacıların hediyesi olduğundan ondan alamadık, ama rengi pembeli yine..
Grandma Uyku Seti | Funnababy
canım istikbale bak ben bundan alıcam bak linkini veriiorum Sleepy Baby -Pembe Karyola Seti - İstikbal Mobilya
E kizlar son güne kadar yapan var onlara ne demeli.bana dr.bisey demedi insallah da demez :)
merhaba turuncu...seninle haftamız ve günümüz aynı....benim kızım olacak...ve heran doğabilir dedi doktorum..dün muyenede söyledi...nste de sancılar yükselip düştü..rabim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş...
Evt canim cok yalnizim malum annen sizlere omur 4 sene evvel kaybettik baba desen ayni bu yuzden gelecek kimsede yok desem yeridir ama insallah allah yar ve yardimcimiz olur ben umudumu sadece ona bagladim zorda olana yardim eder ins.
Valla canim biri anlatmisti yapip doguma öyle gitmis cok ta rahat dogurmus :)son güne kadar mı???? valla benim eşimde iyi sabır varmış.inanmayacaksınız ama benim hamilelik biraz riskli olduğu için biz gebeliği öğrendiğimizden beri tık yok:))
masallah canim ,cok tatli.. asagiya inmis bu gobus
Sagol canimevet asagiya inmiş gibi ama ayaklari hala kaburgama batiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?