2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben kegel ve nefes egzersizi yapıyorum ama perine yapmıyorum bi acayip geliyo ne bileyim :s

kegeli yapmak için hususi oturuyorum klozette yırtılmak istemiyorum

aynen canım yaaa inşallah ne kesi olur ne de yırtılmaaa.Allahımmm kabul et dualarımızııı

ya sorma ben eve çıktığımdan beri gün saymıyordum burda 19 gün kaldığını görünce panikledim resmen :s

herşey yolunda çok şükür. her hafta gidiyoruz artık muayeneye. oğlumun lafası büyükmüş biraz, normal doğum zor olabilir dedi doktor. yarın çatı ölçümü yapacak sanırım.

doğum çantamı hazırladım okunmuş suyum bile var içinde =)

biriki haftadır alttan batmalar sancılar çoğalmıştı her gün daha da artıyor 2 hafta durmayacak bence =)

siyahlale maşallah canım hiçte oburiks değilsin :):)

kızlar ya emzirme sütyeni ve atletlerinizi hangi marka aldınız ve na kadar fiyatlar ben yarın alıcam da nerden aslam bilemedim :)

ben ebru dan aldım cnm..

rabbim bir avazda kurtarsın önce seni sonra hepimizi inşallah..

Eki Görüntüle 384316
ve bu da İdil hanımın profilden çekilmiş hali:))

Eki Görüntüle 384318 Eki Görüntüle 384317 Eki Görüntüle 384319
göbişim nasıl:) benim ki daha büyük sizden. ayrıca en fit olanınız benim bu arada:)

Karşınızda 35 haftalik oburix :)

kızlar maşallahınız var bebişlere de size de nazar değmesin..
tubson sende fitsin tabiki canım, bişey diyen olursa ben hamişim, iki canlıyım de geç, kim karışır bize bu halimizle, göbüşümüzle döveriz
siyahlale, oburixmiş, hiç de bileee.. anca hamiş şirine oburix diye biri varsa ona beziyosun :)) bunu da ben uydurdum gayet iyisin cnm ..
yokmu başka mayıs göbüşüü :))

hayırlı ve sağlıklı doğum olsun sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah aminn

Maşallah canim hayirlisi olsun cok sükür son günlerin.insallah normal ve kolaybi dogum yaparsin.en kisa zamanda haberlerini aliriz insallah :)

Merhaba zeynepcim...Doğum heyecanı ve korkusu içimi sarmış olsada bebeğimle geçireceğim son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum.Senin günün çok az kalmış,inşaallah herşey dilediğin gibi olur ve en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
Ayrıca emzirme atleti dediğin gibi çok kullanışlı.Bende ilk fırsatta bikaç tane daha alacağım.Malum demirli sütyenler süt üretimini engellediği için mecburen bu babaanne sütyenleri ile takılacağız bir müddet.

kızlar sağolun cevaplarınız içinn :) bende ince penye gibi olan sütyenlerden hoşlanmıyorum , hem atlet hem sütyen alıcam vee haftasonu çantamı hazırlıyorum artık :)

kızlar sağolun cevaplarınız içinn :) bende ince penye gibi olan sütyenlerden hoşlanmıyorum , hem atlet hem sütyen alıcam vee haftasonu çantamı hazırlıyorum artık :)

allah hayirlisi ile kavusmayi nasip etsin ins. Bu arada annenin gelme ihtimali halan yokmu yaninda kim olucak, sana kim bakicak belli oldumu canim
Biliyorumki sende benim gibi gurbet ellerindesin bu yuzden merak ettim ne yapacagini

amin canim,annem gelemiycek malesef kiz kardeslerimin sinavi var,zaten gelmesi icin cok onceden islemler baslamaliydi ,allah yardimcimiz olsun ne yapalim en kisa zamanda toparlaniriz insallah dogumdan sonra,sende durumlar nasil yanlizsin degil mi sende

Karşınızda 35 haftalik oburix :)

masallah canim ,cok tatli.. asagiya inmis bu gobus

bende oyleyim ,son zamanlarda gorulebiliyormus bulantilar ,cikarmiyorum sukur ama bulaniyorum:26:

Evt canim cok yalnizim malum annen sizlere omur 4 sene evvel kaybettik baba desen ayni bu yuzden gelecek kimsede yok desem yeridir ama insallah allah yar ve yardimcimiz olur ben umudumu sadece ona bagladim zorda olana yardim eder ins.

bizim mobilyacı hediye etmedi:)))200 tl idi ayrıca uyku seti.

apekkkkkkk...seni görünce bir mutlu oldum yurtdışındaki türklerin karşılaşması gibi oldu....hoşgeldin....

Evt canim cok yalnizim malum annen sizlere omur 4 sene evvel kaybettik baba desen ayni bu yuzden gelecek kimsede yok desem yeridir ama insallah allah yar ve yardimcimiz olur ben umudumu sadece ona bagladim zorda olana yardim eder ins.

amin canim amin,uzulme lutfen melegin gelince herseyi unutturacak insallh

son güne kadar mı???? valla benim eşimde iyi sabır varmış.inanmayacaksınız ama benim hamilelik biraz riskli olduğu için biz gebeliği öğrendiğimizden beri tık yok:))
Valla canim biri anlatmisti yapip doguma öyle gitmis cok ta rahat dogurmus :)

masallah canim ,cok tatli.. asagiya inmis bu gobus

Sagol canim evet asagiya inmiş gibi ama ayaklari hala kaburgama batiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…