2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canlar hepinize selam ve sevgi dolu bi iyi akşamlar diliyorum herkese..
bizimde bgn dr kontrolümüz vardı. kızım 32+2 itibariyle 2200 gr ve 46 cm boyunda çıktı doktor suyumunda yeterli olduğunu herşeyin normal gözüktüğünü söyledi. birde, maşallah boyu uzun bu bebek 55den aşşağı doğmaz dedi çok sevindim allahım sağlıklı güzel bir bebeğim olur inş. ve inşallah bütün bebeklerimiz sağlıklı gelir dünyaya

Son düzenleme:
tuh tuh masallah bir haftada 435 gr bayagi iyi almis(balli sutle mi besliyon ) bu konuda doktor ne ediyor normal mi dedi benimki son bir ayda 900 gr aldi diye endiselenmistim cok kilo almasi bebegin normal dogmasini riske sokar diye :18:

cnm doktorum hiç bişi demedi bana 10 gün önde gdio herzamanki gbi dedi sadece.. şuan doğsa herseyi güzel bi sorun olmaz dedi..

Maaşallah kızına canım.Kilosuda boyuda çok iyi
Tabi hepsinden önemlisi sağlıklı olması.

amn amın canımmm

amn amın canımmm

cnm doktorum hiç bişi demedi bana 10 gün önde gdio herzamanki gbi dedi sadece.. şuan doğsa herseyi güzel bi sorun olmaz dedi..

canım maşallah bebeğine sende 1 cm açılma vardı sanırım oyle kalmış aklımda doktor tekrar açılmayı kontrol ettimi durum ne doğum hakkında şu zaman olur falan diyormu

canım maşallah bebeğine sende 1 cm açılma vardı sanırım oyle kalmış aklımda doktor tekrar açılmayı kontrol ettimi durum ne doğum hakkında şu zaman olur falan diyormu

yok cnm kontrol etmedi bidaha, doğum içinde hiç bişi demedi bol bol dinlen uzan kendini yorma dio sadece.. doğumu hiç konusmuyoruz sadece bi defa normal doğum gbi görünüo dedi bidahada bişi demedi..

yok cnm kontrol etmedi bidaha, doğum içinde hiç bişi demedi bol bol dinlen uzan kendini yorma dio sadece.. doğumu hiç konusmuyoruz sadece bi defa normal doğum gbi görünüo dedi bidahada bişi demedi..

geçen haftaki kontrolde benimde rahimde açılma yumuşama olmuş boyle giderse kolay doğum olur dedi ama açılma artmaması içinde dinlen dedi yarın gidicez bakalım ne diyecek.

Canim arkadaslarim sizi cok cok ozledim
sizinle sohbet etmeye cok ihtiyacim var
Belki merak etmissinizdir beni!
ben iyim bebegimi bekliyorum evde net yok
Giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir

herkese iyi akşamlar destekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.evimdeyim ama evim gibi hissetmiyorum burayı yuvam gibi gelmiyor.çok kırgınım eşimin yüzüne bakamıyorum bu duyguyla nasıl başa çıkacağım onuda bilmiyorum sadece bildiğim tek şey YORGUNUM...savaşmaktan yorgunum evliliğimizin ve benim yavaş yavaş öldüğünü düşünüyorum...hayat bundan sonra böyle olacak sanırım mutsuz güvensiz ....................

geçen haftaki kontrolde benimde rahimde açılma yumuşama olmuş boyle giderse kolay doğum olur dedi ama açılma artmaması içinde dinlen dedi yarın gidicez bakalım ne diyecek.

banada aynen öyle dedi cnm, bide 1 hafta 6 saat arayla nidilat kullandım + progestanı 2 tane alıodum 3e cıkardı acılmayı önlemesi için az daha war btince onlarda bırakcam.. daha 3 hafta dayansak sonra doğsada farkyapmaz :)))

canım çok özel değilse sorun nedir anlatır mısın? bu kadar mutsuz ve umutsuz olman beni üzdü ssz

Canim arkadaslarim sizi cok cok ozledim
sizinle sohbet etmeye cok ihtiyacim var
Belki merak etmissinizdir beni!
ben iyim bebegimi bekliyorum evde net yok
Giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir

bizde seni özledik hatta geçenlerde adını andık çok merak ettik seni,umarım herşey yolundadır..

herkese iyi geceler kızlar karnımın içinde bıçakla kesiliyor gibi bir acı var canımı acıtıyor baya korkulacak bişi yoktur demi

herkese iyi geceler kızlar karnımın içinde bıçakla kesiliyor gibi bir acı var canımı acıtıyor baya korkulacak bişi yoktur demi

normal canım normal.. karnımız büyüyor ondan olabilir, çatlak oluyor olabilir kasılma olabilir,, olabilir de olabilir,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…