tuh tuh masallahbir haftada 435 gr bayagi iyi almis(balli sutle mi besliyon ) bu konuda doktor ne ediyor normal mi dedi benimki son bir ayda 900 gr aldi diye endiselenmistim cok kilo almasi bebegin normal dogmasini riske sokar diye :18:
canlar hepinize selam ve sevgi dolu bi iyi akşamlar diliyorum herkese..
bizimde bgn dr kontrolümüz vardı. kızım 32+2 itibariyle 2200 gr ve 46 cm boyunda çıktıdoktor suyumunda yeterli olduğunu herşeyin normal gözüktüğünü söyledi. birde, maşallah boyu uzun bu bebek 55den aşşağı doğmaz dedi çok sevindim allahım sağlıklı güzel bir bebeğim olur inş. ve inşallah bütün bebeklerimiz sağlıklı gelir dünyaya
Facebooktaki kızlardan haber getirdiğin için teşekkür ediyoruz canım.
Gebeliğin ilk aylarında hep beraber muhabbet ederken birden bire ayrı düştük ama hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için duygularımız bir.
Rabbim herkese hayırlı doğum nasip eylesin.
Facebooktaki kızlardan haber getirdiğin için teşekkür ediyoruz canım.
Gebeliğin ilk aylarında hep beraber muhabbet ederken birden bire ayrı düştük ama hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için duygularımız bir.
Rabbim herkese hayırlı doğum nasip eylesin.
cnm doktorum hiç bişi demedi bana 10 gün önde gdio herzamanki gbi dedi sadece.. şuan doğsa herseyi güzel bi sorun olmaz dedi..
canım maşallah bebeğinesende 1 cm açılma vardı sanırım oyle kalmış aklımda doktor tekrar açılmayı kontrol ettimi durum ne doğum hakkında şu zaman olur falan diyormu
yok cnm kontrol etmedi bidaha, doğum içinde hiç bişi demedi bol bol dinlen uzan kendini yorma dio sadece.. doğumu hiç konusmuyoruz sadece bi defa normal doğum gbi görünüo dedi bidahada bişi demedi..
geçen haftaki kontrolde benimde rahimde açılma yumuşama olmuş boyle giderse kolay doğum olur dedi ama açılma artmaması içinde dinlen dedi yarın gidicez bakalım ne diyecek.
herkese iyi akşamlar destekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.evimdeyim ama evim gibi hissetmiyorum burayı yuvam gibi gelmiyor.çok kırgınım eşimin yüzüne bakamıyorum bu duyguyla nasıl başa çıkacağım onuda bilmiyorum sadece bildiğim tek şey YORGUNUM...savaşmaktan yorgunum evliliğimizin ve benim yavaş yavaş öldüğünü düşünüyorum...hayat bundan sonra böyle olacak sanırım mutsuz güvensiz ....................
Canim arkadaslarim sizi cok cok ozledim
sizinle sohbet etmeye cok ihtiyacim var
Belki merak etmissinizdir beni!
ben iyim bebegimi bekliyorum evde net yok
Giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir
Eki Görüntüle 384303 Eki Görüntüle 384302
Bilmiyorum becerebildim mi bu da benim kızımın yatağı ve şifonyeri yatak odamız gayet geniş olduğu için hepsini odamıza doldurduk mobilya dükkanı gibi oldu biraz:))
bayıldımmm güle güle kullanın canım..
kızlar netten bebek şekeri veya kapı süsü alan oldu mu hiç??
ben birmax dan süs malzemesi almak istiorum ama kapıda ödeme seçeneği yok site ne kadar güvenilir bilmiorum.
herkese iyi geceler kızlar karnımın içinde bıçakla kesiliyor gibi bir acı var canımı acıtıyor bayakorkulacak bişi yoktur demi
herkese iyi geceler kızlar karnımın içinde bıçakla kesiliyor gibi bir acı var canımı acıtıyor bayakorkulacak bişi yoktur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?