2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benım göbüşte catlaklar var malesef okdarda krem bebeyagı surdumm ama catladııııı kılo verıp lazer yaptırcam mecburennnn...

eşimle ilişki haftada bır bazen ıkı kez oluooo ama ben hıc ıstemıorummPP esım dıoo zararı varmıkııı yok dıom ama artıkk dogumdan sonraya bırakalım dıcemmm:))))

bu kayınvalideler ne kadar akıllı yaaaa:)))) ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.onun için doktor kanamayı kesemeyiz sesaryan olcak dedi.kaynanam keşke normal olsaydı deyip duruyo galiba gizliden eşime de bişiler söledi eşim de baskı yapıyo normal yap diye.hatta doktora bile söyledi normal olsun diye.artık oğlunun kafasını ne kadar yıkadıysa.ben de kızdım kocama.heralde sen benim doğum masasında kalmamı istiyon diye.bi de kaynanam tutturmuş emzir diye.ya ben insafsız mıyım.çocuğum emerse niye emzirmiyim.ama emmezse de bişey yapamam ki.eğer bebek emmezse başımın etini yiyecek belli oldu.kendi kızı da 2 ay ancak emzirmiş.ama ona laf yok tabi:)))))))))))doğumdan sonra stres bizi bekliyor kızlar..

merhabalar nasılsınız

bır dılım pasta adlı arkadaşımız gebelık zehırlenmesınden dolayı suan dogumda dua edelım ıkısınıde bırsey olmasın

ıkıncı bebeğımızde saglıklı sekılde dogsun

slm kızlar uyudum geldim dün geceden sonra iyi geldi bende 2tane sütyen aldım tenden giymeye başladım bile çok memnunum benim göbeğimde hiç çatlak olmadı ama gögüslerimin altında çatlak oluştuu bide son 5 günde bile çatlayanlar oluyormuş oyüzden sevinmeyelim yağlanmaya devam önlemi almak gerek

Kızlar doğum sonrası eve gelecek olan misafirler için hazırlık yapıp buzluğa koymayı düşünüyormusunuz ?
Ben hazır su böreği alıp koyayım diyorum.Yanında kurabiye-tatlıyla falan ikram ederim çayın yanında.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

tanıyamadım kimdi allhım saglıkla kucagını almaya nasip etsin bebişini belirtileri neymiş canım birşeyler söledimi

kızlar hepinizin göbüşlere kocaman çok tatlısınız hamilelik güzel ama ben gerçekten sıkıldım gibi ne bilim 38.haftada sancım başlasın normal doğurayım bebek de aşırı kilolu olmasın istiyorum ama hiçbişe elimde değil..

bugün kontrolümüz vardı bebikim 2500i acuk geçmiş ilk ke nstye girdik ama benim evde fırdöndü olan oğluş orda nerdeyse hiç hareket etmedi.. doktorum nst sonucuma normal bir problem gözükmüyor dedi ama içime de sinmedi gibi nst direkt bebek hareketleriyle ilgili birşey mi? yoksa kasılmaları mı ölçüyor? haftaya tekrar çağırdı haftada bire mi düştü kontroller ne..

bu arada bebek odası takımına bayıldım en güzeli de yatak odasında olması keşke benim yatak odamda o kadar büyük olsaydı..

valla aslında fena fikir deilde annemle kayınvalidem olacagı için yaparlar galiba misafirlerde birden gelmez haberli gelirler hazırlanırız die düşünüyorum ben

Allah yardımcısı olsun ama hatırayamadım bir dilim pastayı epeydir girmiyor herhal..

canım ben de annem gelsin hazır yufkadan patatesli lorlu falan değişik değişik sarıp doldurucam buzluğa gelene pişirir veririz

canim bende dogumdan sonra gelecek misafirler icin hazirliklara basladim ,

malum bebekli olunca cok zor olacak ,giden gelende cok olacak..

bunun icin 13 poset yaprak sarma sarip kaldirdim dolaba,

sigara boregi sarip kutularla kaldirip cikarip pisirmeyi dusunuyorum..

iki cesitte kurabiye yapip saklama kaplarina yerlestirecegim,

simdilik bunlar aklimda ama pratik saklanacak tarifler arastirip yapmayi dusunuyorum kalan zamanda

ya çok mantıklı hiç düşünmemiştim olabilir......

tanıyamadım kimdi allhım saglıkla kucagını almaya nasip etsin bebişini belirtileri neymiş canım birşeyler söledimi

ayyy çok geçmiş olsun...umarım herşey yolunda gider....

hatirliyorum birdilimpasta arkadasimizi topicte eski oldugum icin..

allah yardimcisi olsun,gebelik haftasi buyuktu ilk doguracaklar arasindaydi,insallah saglikla gelir bebisi

artik bi liste yapmmanin vakti geldi kizlaaaar:18:

cnm kesinlikle çok gzl düşünmüşsün biz annemle dediklerini, ek olarakda, yemekli gelecek misafirlere mantı büküp atmışı buzluuğa.
ve kesinlikle bir kaç şişe garnitür kendin yapamıyorsan hazırda satılanın, hazırda bulunması hemen bi amerikan salata yada tavuklu bir yemekde kullanmak için, kurtarıcı bi malzeme...

Evet canim ben de düsünüyorum.yaprak sarma yapicam,poğaça,börek,kek,kurabiye falan yapayim elimin altinda kalsin diyorum.ama kurabiyeleri kavanozda saklicam bozulmuyo.

Evet hatırlıyorum o arkadaşımızı.Allah yardımcısı olsun.İnşaallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.

valla aslında fena fikir deilde annemle kayınvalidem olacagı için yaparlar galiba misafirlerde birden gelmez haberli gelirler hazırlanırız die düşünüyorum ben

Ben doğumdan 10-15 gün sonra kendi evime geçeceğim için yalnız olacağım.
Misafir haberli gelsede o uykusuzluk ve yorgunluk içerisinde canım mutfağa girmek istemeyecektir eminim.
O yüzden böyle pratik şeyler hazırlayıp buzluğa stoklayayım diyorum.

Allah yardimcisi olsun ins sagsalim atlatir ikiside, kac haftalik bebegi biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…