bizim doğum derdimiz herkesi germiş anlaşılan herkes illa bi yorum yapıcak ne sinir ya gecen benimde kayınvalidem eşime demiş sancısı olursa hemen gitmesin evde biraz sancı çekip gitsin yoksa sezeryana alırlar demiş bide arabayla giderken de çocuk doğum yoluna girer demişyuhhhhhh dedim yaa içimden tabi , eşim bu kadarını söledi sadece başka neler demiştir bilemiyorum
merhabalar nasılsınız
bır dılım pasta adlı arkadaşımız gebelık zehırlenmesınden dolayı suan dogumda dua edelım ıkısınıde bırsey olmasın
ıkıncı bebeğımızde saglıklı sekılde dogsun
Kızlar doğum sonrası eve gelecek olan misafirler için hazırlık yapıp buzluğa koymayı düşünüyormusunuz ?
Ben hazır su böreği alıp koyayım diyorum.Yanında kurabiye-tatlıyla falan ikram ederim çayın yanında.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
merhabalar nasılsınız
bır dılım pasta adlı arkadaşımız gebelık zehırlenmesınden dolayı suan dogumda dua edelım ıkısınıde bırsey olmasın
Kızlar doğum sonrası eve gelecek olan misafirler için hazırlık yapıp buzluğa koymayı düşünüyormusunuz ?
Ben hazır su böreği alıp koyayım diyorum.Yanında kurabiye-tatlıyla falan ikram ederim çayın yanında.
tanıyamadım kimdi allhım saglıkla kucagını almaya nasip etsin bebişini belirtileri neymiş canım birşeyler söledimi
merhabalar nasılsınız
canim bende dogumdan sonra gelecek misafirler icin hazirliklara basladim ,
malum bebekli olunca cok zor olacak ,giden gelende cok olacak..
bunun icin 13 poset yaprak sarma sarip kaldirdim dolaba,
sigara boregi sarip kutularla kaldirip cikarip pisirmeyi dusunuyorum..
iki cesitte kurabiye yapip saklama kaplarina yerlestirecegim,
simdilik bunlar aklimda ama pratik saklanacak tarifler arastirip yapmayi dusunuyorum kalan zamanda
hatirliyorum birdilimpasta arkadasimizi topicte eski oldugum icin..
allah yardimcisi olsun,gebelik haftasi buyuktu ilk doguracaklar arasindaydi,insallah saglikla gelir bebisi
artik bi liste yapmmanin vakti geldi kizlaaaar:18:
merhabalar nasılsınız
valla aslında fena fikir deilde annemle kayınvalidem olacagı için yaparlar galiba misafirlerde birden gelmez haberli gelirler hazırlanırız die düşünüyorum ben
merhabalar nasılsınız
şimdi kimler doğurdu....ikinci doğum demişler....
kızlar bişi sorucam.biz kızımıza bebek odası aldık.oda beyaz ağırlıklı.içine pembe sevimli bi uyku seti arıyorum ama nette girdiğim sitelerde de bulamadım.tavsiyesi olan var mı??uyku setini nerden aldınız.netten falan aldıysanız bana da yardım edinnnnnnnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?