2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ayy yavrummmmm.
Yerim onu bennnn yerimm.

Buna benzer bişey benimde başıma geldi.Birgün midem çok fena.Kan hapı yüzünden ishal olmuşum afedersiniz.
Bağırsaklarımdan öyle sesler çıkıyor ki korku filmi gibi.
Ama bi an öyle bir ses çıktı ki gökgürültüsü gibi gümmmmm dedi
İşte o an benim kuzu korkudan senin dediğin şekilde amuda kalktı resmen .
Ben tabi gülme krizine girdim

oyyy kıyamam yavru kuşunaa sevsinler onu emi dikkat et annesi ürkütme miniği benimde oğlumu bu sabah hıçkırık tuttu yavrum benim hem güldüm hem üzüldüm çocuğum sıkıntıda die benim oğluşum babasına pek tepki vermio ama benle arası çok iyi demek ki neymişşşş kızlar babaya erkekler anneye aşık olur ilkesi doğruymuşşşş

Amanınnn durun kızlar,işlerimi bitirip anamlara geçeyimde sonra ne oluyosa olsun

ama canım çok güzeldi benim rüyam sen doğurup hemen ayağada kalkmıştın çok da güzel görünüodun inş vaktinde gelir yavrularımız bende bu pazar gidiorumm ondan sonra istediği zaman gelsin oğluş başım gözüm üstüne

merhaba arkadaşlar bu bizim şeker sepetimiz..marifetli anneannemiz yaptı..çook beğendim ben çok cici oldu..hem de çok ucuza maloldu..

Suyu fazla kaçırmıştır hıçkırınca ben "annecim yavaş yavaş iç,bak hıçkırık tuttu yine"diyorum:))Bi de ne kadar doğrudur bilemiycem ama hıçkırınca ciğerleri gelişiyor diyolar.Yani bu hıçkırık iyi bişey gibi:)

Son düzenleme:
kızlar... herkese ıyı haftasonları oku oku anca bıtırdım gecmısı .. dogum yapan arkadaslarımız olmus Allah yardımcıları olsun darısı zamanı gelınce bize inş. bu arada bakalım safagımız kac olmus hepınızı optuk oglumla

ben birmax dan süs malzemesi almak istiorum ama kapıda ödeme seçeneği yok site ne kadar güvenilir bilmiorum.

merhaba arkadaşlar. kısmetse bende mayıs annesi olacağım.
sat:18 ağustos
bdt:24 mayıs
cinsiyeti:kız
yer:bursa
sizlerin yazdıklarını hergün okumaya çalışıyorum fırsat buldukça. Fakat bugüne kadar yazma fırsatım hiç olmamıştı. bebek şekerlerini bende kendim yapıyorum. 150 tane kare çerçeve, 50 tane de biberon çerçeve yapıyorum lavantalı yapıyorum ama birer tanede şeker koydum. 200 tane kadar olacağı iiçin henüz bitiremedim. ben hem mevlüt hem hastane için düşündüm o nedenle bu kadar çok yapıyorum. Malzemeleri birmaxtan aldım ve problem yaşamadım. Hatta havaleyi ürünler elime ulaştığı zaman yaptım. Banka hesap numaralarını göndermeleri içinde birkaç kez aradım. :) bursada aldığım şeker fiyatlarına göre yarı yarıya geldi. (Resimleride eklemeye çalıştım ama becerebildim mi bilmiyorum)

Kızlar az önce netten sipariş verdim . Kapı süsü ve bebek şekerlerini koymak için sepet... Nasıl güzeller mi?
Bebek şekerlerini de arkadaşım yapacak... Aşağıdaki 2 modele benzer bişey olacak onlarda...

çok güzel valla çok beğendim.Ben henüz kalkışmadım.Doğuma daha 45 gün var.Ama sanırım elimi çabuk tutmam gerek.işten güçten vakit ayıramıyorum.O kadar yoğun çalışıyorum ki...

Turuncu sana sesleniyorum.Şehir ekle demişsin İstanbul.
Listede kendimi de görmek istiyorum!!

:)))) bugünlerinizin kıymetini bilin...çok güzel hazırlıklar bunlar...ben şubat annesiyim..bugün tam 50 günlük oğlum...ama sizi zor günler bekliyor kızlar haberiniz olsun:))) ama aynı zamanda dünyanın en güzel duyguları da bekliyo:)))))) normal yada sezaryen hiç farketmez yeterki hayırlı doğum olsun...ben sezaryene ölücem diye girdim..zor bi hamilelik geçirdim..2 saat sonra ayaktaydım..bidaha da yatamadım zaten:))) tek söyleyebileceğim korkmayın,sadece heyecanlanın..ve sezaryen olursanız ayılma odasında içinizden hep aynı şeyi söyleyin...hemen ayılmalıyım,yavrum beni bekliyo..ve çok dderin nefes alın..inanın hemen ayılacaksınız...:)))))))

hoşgeldin aramıza senle satlarımız aynı ama benim prensim olcak , canım bilgiler için tşkr ederm ama bi kaç soru sormak istiorum malzemeleri netten mi yoksa telefonla mı sipariş ettin ve ne zaman eline ulaştı?ve de ne kadara mal oldu?

ne güzel bebeğine kavuşmuşsun zamanında mı geldi oğlun?

ne güzel bebeğine kavuşmuşsun zamanında mı geldi oğlun?

38 haftalık oldu...3800 doğdu..doktor yeterince büyüdü beklemeyelim dedi.. maaşallah sapa sağlam geldi:)))) şimdii size bol bol uyuyun dicem ama biliyorum yatamıyosunuz bi çoğunuz...annem hala bizde kalıyo...gece 4 e kadar o 4 ten sonra nöbeti ben teslim alıyorum..gaz sancılarına hazırlıklı olun:)) cayır cayır bağırırken ne yapacağınızı şaşıracaksınız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…