Selamm,dün akşam çok komik bişey oldu mutfak tezgahının üzerindeki temiz bulaşıkları yerleştiriyordum tabak elimden hızla tezgaha düştü acayip ses çıktı tam göbek hizamda olduğu için kızım içerde resmen korkudan amuda kalktı:))geberdim gülmekten çocuğun aklı gitti:))
Bi de bu çocuk benden çok babasına tepki veriyor,adamın sesini duyduğu gibi dalgalanmaya başlıyor kıskançlıktan çatlıyorum
amin canım hepimiz inş. ee nasıldı bari rahat doğurmuş muydum ?bende geçenlerde turuncunun doğurduğunu görmüştüm
Selamm,dün akşam çok komik bişey oldu mutfak tezgahının üzerindeki temiz bulaşıkları yerleştiriyordum tabak elimden hızla tezgaha düştü acayip ses çıktı tam göbek hizamda olduğu için kızım içerde resmen korkudan amuda kalktı:))geberdim gülmekten çocuğun aklı gitti:))
Bi de bu çocuk benden çok babasına tepki veriyor,adamın sesini duyduğu gibi dalgalanmaya başlıyor kıskançlıktan çatlıyorum
amin canım hepimiz inş. ee nasıldı bari rahat doğurmuş muydum ?bende geçenlerde turuncunun doğurduğunu görmüştüm
Galiba rahat dogurmusdun sevincli anlatiyordun
Amanınnn durun kızlar,işlerimi bitirip anamlara geçeyimde sonra ne oluyosa olsun
oyyy kıyamam yavru kuşunaa sevsinler onu emi dikkat et annesi ürkütme miniği benimde oğlumu bu sabah hıçkırık tuttu yavrum benim hem güldüm hem üzüldüm çocuğum sıkıntıda diebenim oğluşum babasına pek tepki vermio ama benle arası çok iyi demek ki neymişşşş kızlar babaya erkekler anneye aşık olur ilkesi doğruymuşşşş
ben birmax dan süs malzemesi almak istiorum ama kapıda ödeme seçeneği yok site ne kadar güvenilir bilmiorum.
Kızlar az önce netten sipariş verdim . Kapı süsü ve bebek şekerlerini koymak için sepet... Nasıl güzeller mi?
Bebek şekerlerini de arkadaşım yapacak... Aşağıdaki 2 modele benzer bişey olacak onlarda...
Eki Görüntüle 385030 Eki Görüntüle 385031 Eki Görüntüle 385032 Eki Görüntüle 385033
Eki Görüntüle 385025 Eki Görüntüle 385025
merhaba arkadaşlar. kısmetse bende mayıs annesi olacağım.
sat:18 ağustos
bdt:24 mayıs
cinsiyeti:kız
yer:bursa
sizlerin yazdıklarını hergün okumaya çalışıyorum fırsat buldukça. Fakat bugüne kadar yazma fırsatım hiç olmamıştı. bebek şekerlerini bende kendim yapıyorum. 150 tane kare çerçeve, 50 tane de biberon çerçeve yapıyorum lavantalı yapıyorum ama birer tanede şeker koydum. 200 tane kadar olacağı iiçin henüz bitiremedim. ben hem mevlüt hem hastane için düşündüm o nedenle bu kadar çok yapıyorum. Malzemeleri birmaxtan aldım ve problem yaşamadım. Hatta havaleyi ürünler elime ulaştığı zaman yaptım. Banka hesap numaralarını göndermeleri içinde birkaç kez aradım. :) bursada aldığım şeker fiyatlarına göre yarı yarıya geldi. (Resimleride eklemeye çalıştım ama becerebildim mi bilmiyorum)
nerden sipariş verdin cnm ne kadara bide?
Kızlar az önce netten sipariş verdim . Kapı süsü ve bebek şekerlerini koymak için sepet... Nasıl güzeller mi?
Bebek şekerlerini de arkadaşım yapacak... Aşağıdaki 2 modele benzer bişey olacak onlarda...
Eki Görüntüle 385030 Eki Görüntüle 385031 Eki Görüntüle 385032 Eki Görüntüle 385033
:)))) bugünlerinizin kıymetini bilin...çok güzel hazırlıklar bunlar...ben şubat annesiyim..bugün tam 50 günlük oğlum...ama sizi zor günler bekliyor kızlar haberiniz olsun:))) ama aynı zamanda dünyanın en güzel duyguları da bekliyo:)))))) normal yada sezaryen hiç farketmez yeterki hayırlı doğum olsun...ben sezaryene ölücem diye girdim..zor bi hamilelik geçirdim..2 saat sonra ayaktaydım..bidaha da yatamadım zaten:))) tek söyleyebileceğim korkmayın,sadece heyecanlanın..ve sezaryen olursanız ayılma odasında içinizden hep aynı şeyi söyleyin...hemen ayılmalıyım,yavrum beni bekliyo..ve çok dderin nefes alın..inanın hemen ayılacaksınız...:)))))))
ne güzel bebeğine kavuşmuşsun zamanında mı geldi oğlun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?