2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

maşallah Allah kolaylıklar versin..bişi sorcam bebişini nasıl besledin acaba kilosu çok iyide

maşallah Allah kolaylıklar versin..bişi sorcam bebişini nasıl besledin acaba kilosu çok iyide

çok özel bi tarifim yok..ama kendim kilolu olduğum için diyet yaparak geçti hamileliğim...ben peynir aşerdim hep...kalıp kalıp peynir yiyodum hergün...bide greyfurt yedim hep...günde 2-3 tane...portakal şekeri yükseltiyor..dikkat edin..patates havuç bezelye muz...uzak durun bunlardan..hamilelik şekeriniz çıkmasın...canınız çok tatlı isterse eti formun üstü çikolatalı bisküvisi var onlardan yiyin...şerbetli tatlı falan hiç yanaşmayın bile..hergün yumurta yiyin 1 tane..bide seviyosanız tahin pekmez...

canım netten sipariş formunu doldurup gönderdim. ertesi gün siparişleri onaylamak için arıyorlar. tek tek siparişlerini sayıyorlar. eğer tamamdır dersen 2 gün içinde elinde oluyor siparişler. benimki 4-5 günü bulmuştu. çünkü ben sitede görünen biberonlu çerçeveyi istedim ama ellerinde 50 adet olmadığı için bana bikaç farklı biberon çerçeve resmi yolladılar. onların arasından seçtim o nedenle birkaç gün beklemek zorunda kaldım. ellerinde varsa hemen gönderiyorlar. Hatta içine küçük birkaç hediye bile koyuyorlar (insan görünce memnun oluyor.)
kare çerçevenin tanesi 1.10 tl, biberonlu olan sanırım 3.25 tl idi. kare çerçeveden 150 biberonludan 50 tane aldım. 200 tane tül, lavanta,3 çeşit faklı kurdela (hepsinden 3er tane), 5 paket simli top,şekerleri koymak için raket, 200 tane nazar boncuğu ve 200 tane de ismin yazıldığı etiket (sitede çok seçenek var bir tanesini seçtim etiketlerin üstüne istediğim yazıyıda not ettim) aldım hepsi 400 lira civarı tuttu. Bursa'da birkaç yere sorduğumda kare çerçevenin bitmiş hali 3.50 tl, biberonlunun bitmiş hali ise 6.50 tl idi. Ki bu sorduklarım sadece lavantalı. ben arkasına lavanta önünede şeker koyuyorum. sen hesapla artık hazır alsaydım ne kadar olurdu :))

teşekkürler açıklayıcı bilgiler için seçimlerin güzel olmuş magnet kullanmadın mı kullandıysan nasıl yapıştırdın?

anladım canım teşekkürler faydalı bilgiler için..

teşekkürler açıklayıcı bilgiler için seçimlerin güzel olmuş magnet kullanmadın mı kullandıysan nasıl yapıştırdın?

hayır canım magnet kullanmadım çünkü çerçevelerin kendi ağırlığı var. lavanta ve şekeride koyunca zaten tutmuyor. bir de ben çikolatalı badem şekeri koydum. normalden biraz daha büyük ve ağır. o nedenle magnet kullanmadım.

canım bak ben bundan yapmak istiyorum yalnız çiçek yerine senin kullandığın simli toplardan istiyorum yalnız birmax da ki nazar boncuğu bunun büyüklüğünde mi emin olamadım sen anlarsın bi bakar mısın?

canım sitenin süs malzemeleri bölümünde baktığın nazar boncuğu değil mi? yanlış anlamadıysam. o yapışkanlı nazar boncuğu. bebeklere takıyoruz ya o büyüklük sanırım. ama telefonla arayıp büyük temin edebilirler mi diye bi sor bence. birde sana şunu söyleyeyim unutmadan. simli toplar sitede bir demet gibi görünüyor. Paket içeriği 144 yazıyor. 144 demet değil tane imiş. ben o nedenle birkaç paket daha aldım ve çerçevelere 3er tane koydum. çünkü bir tane güzel durmuyor. sende çiçeğin yerine koyacağın için 4-5 tane koyman gerekir bence. kaç paket alacağını ona göre hesapla derim.

sat,bdt,cinsiyet ve memleket ...seninle ikimizin hepsi aynı...bursada nerde oturuyorsun?benim evim de bursa da ama ben şuan mecburi hizmetim hizmetim için doğudayım

farkettim yapışkan olduğunu,aramadım ama nazar boncuğu yerine lavanta koymaya karar verdim magnetli yapcm toplardan da 1 paket aldım ben sadece 50 tane yapcm yeter diye düşünüorum.[/QUOTE]

canım 50 tane yapacaksan eğer bir paket top yetmeyebilir çünkü 144 tane var içinde. bazılarına 2 bazılarına 3 tane koyman gerekecek toplardan. süsünü toplar verecek nazar boncuğunu koymayacağın için. ama yine de sen bilirsin :))

farkettim yapışkan olduğunu,aramadım ama nazar boncuğu yerine lavanta koymaya karar verdim magnetli yapcm toplardan da 1 paket aldım ben sadece 50 tane yapcm yeter diye düşünüorum.

canım 50 tane yapacaksan eğer bir paket top yetmeyebilir çünkü 144 tane var içinde. bazılarına 2 bazılarına 3 tane koyman gerekecek toplardan. süsünü toplar verecek nazar boncuğunu koymayacağın için. ama yine de sen bilirsin :))[/QUOTE]

tatlım haklı olabilirsin ama siparişi verdim bile olmadı dediğin gibi bazılarına eksik koyarım. bu arada senle satı aynı olan ve bursada oturan aynı zamanda kız bebiş bekleyen bi arkadaşmz var desertflower nickli yalnız faceten görüşüoruz kendisinin sana selamı var

tatlım haklı olabilirsin ama siparişi verdim bile olmadı dediğin gibi bazılarına eksik koyarım. bu arada senle satı aynı olan ve bursada oturan aynı zamanda kız bebiş bekleyen bi arkadaşmz var desertflower nickli yalnız faceten görüşüoruz kendisinin sana selamı var [/QUOTE]

ooo mşlhhh aynı güne denk gelen bi sürü kişi varmışız..ne güzel...Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin...

tatlım haklı olabilirsin ama siparişi verdim bile olmadı dediğin gibi bazılarına eksik koyarım. bu arada senle satı aynı olan ve bursada oturan aynı zamanda kız bebiş bekleyen bi arkadaşmz var desertflower nickli yalnız faceten görüşüoruz kendisinin sana selamı var [/QUOTE]

aleyküm selam. hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…