canım özelden msj atmama izin vermiyor site. ben zihin engelliler öğretmeniyim. rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum. inşallah bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız. her gün bunun için duacıyım. görüşmek üzere tekrar
Evet çantalara neler koyduk kızlar bende hazırlıyorum eksik bişiler kalmasın...
Soru sormak için pek uygun saat e gun değil ama kızlar ben hastene cantasını hazırlayacağım.Çok eşya götürüp boşuna hammallık yapmak istemiyorum bu seveple cantaya kendiniz ve bebeğiniz için neler koydunuz??
slm kızlar nasılsınız, keyifler yerindedir umarım.. kontrolüm wardı bugün artık her hafta gdiorum ve her gttiğimde nst ye giriorum agrım cıkmadı allahtan hersey yolunda dedi doktorum veee kızım 2970 gr 46 cm olmuş masallahı war 2 hafta önde gidiomuşuz yine bugün foto alamadık maaaaleseff eli burnundaydı1 haftada 435 gr. almış kuzucuğum..
kızlar şimd dr den geldim... kızçem 2600 gr olmuş:) 34+2 yiz bugün. suyumuzda normalmiş... nst mizde normal çok şükür... 2 hafta sonra yine gidiccez :)
Selamm,dün akşam çok komik bişey oldu mutfak tezgahının üzerindeki temiz bulaşıkları yerleştiriyordum tabak elimden hızla tezgaha düştü acayip ses çıktı tam göbek hizamda olduğu için kızım içerde resmen korkudan amuda kalktı:))geberdim gülmekten çocuğun aklı gitti:))
Bi de bu çocuk benden çok babasına tepki veriyor,adamın sesini duyduğu gibi dalgalanmaya başlıyor kıskançlıktan çatlıyorum
pretttyy canım; belki msj sayın yetersiz olduğundan özelden msj atamıyorsundur...ben foruma yeni üye olduğumda msj sayım 100 geçene kadar özelden msj atmama izin vermemişti forum...inş özelden de grş...
ha bu arada senin bebiş döndü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?