2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

nagihan3005 listeye ekledim sizi....

MAG canım bebeğin hayırlı olsun.Çok güzel moral vermişin bize
Neyse artık sabahı olmayan gazlı geceler yaşadığımızda bizlere tecrübelerinizi aktarırsınız artık.Nede olsa kıdemlisiniz.

nasılsınız güzel mayıs anneleri zaman azaldıkça heyecan çoğalıyor doktorumuz 1 mayısa gün verdi sezeryan için normal doğumda direttim ama miyomlarım tehlikeli bölgede olduğu için doktorumuz normal doğumu kabul etmedi halbuki normal doğum yanlısı bi doktor zaten onun için ona gitmiştim ama kısmetten ötesi olmuyor işte herşeyimiz hazır bekliyoruz son bir haftada ağırlaştığımı hissettim şimdi hamile olduğumu anlıyorum bir tek mevlüt şekerimiz kaldı onuda kendim yapıyorum umarım yetiştiririm kızlar bütün mayıs annelerinin sağlıkla doğum yapmaları için salatı tefriciyye başlamıştım şükür bitirdim rabbim hepimize kolay sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

canım özelden msj atmama izin vermiyor site. ben zihin engelliler öğretmeniyim. rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum. inşallah bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız. her gün bunun için duacıyım. görüşmek üzere tekrar

ne kadar güzel...amin inş canım...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin....

Merhaba kızlar... Forum pek bı sessizmis :) annemle kardesim geldi istanbuldan, bu sebeple havalara ucmaktayim. Defnemin cicileri yıkanıyor, bı kısmı bitti. Aksama utulenecek... Bu sebeple daha da uçuyorum :) şekerlerle falan ugrasmaktan vazgeçtim, annemle modellere baktık şimdi, bir kaç şey beğendik, onlara bakıcam mağazadan bı ara... Şimdilik benden bu kadar, müsait olunca gelirim gene :)

Soru sormak için pek uygun saat e gun değil ama kızlar ben hastene cantasını hazırlayacağım.Çok eşya götürüp boşuna hammallık yapmak istemiyorum bu seveple cantaya kendiniz ve bebeğiniz için neler koydunuz??

Evet çantalara neler koyduk kızlar bende hazırlıyorum eksik bişiler kalmasın...

daha ben de hazırlamadım kızlar yaaa...hazırlayanlar paylaşırsa daha bilinçli hazırlık yapmış olacaz....

Bi de biberon hangi marka olanını geniş ağız, dar ağız, doğal akışlı vs hangi özelikli olanı tercih ettiniz..

pretttyy canım; belki msj sayın yetersiz olduğundan özelden msj atamıyorsundur...ben foruma yeni üye olduğumda msj sayım 100 geçene kadar özelden msj atmama izin vermemişti forum...inş özelden de grş...

ha bu arada senin bebiş döndü mü?

maaşallah cnm

kızlar şimd dr den geldim... kızçem 2600 gr olmuş:) 34+2 yiz bugün. suyumuzda normalmiş... nst mizde normal çok şükür... 2 hafta sonra yine gidiccez :)

Bi de biberon hangi marka olanını geniş ağız, dar ağız, doğal akışlı vs hangi özelikli olanı tercih ettiniz..[/QUOTE]

Ben 1 tane avent PES aldım bal rengi olan.Yeni doğanlar için olandan

arkadaşlar biberon soranlar olmuş ben bir tane dr.browwnsun cam biberonunu aldım.deneyince görcez bakalım umarım hiç gerek kalmazda baktım bebeğin keyfi yerinde gazproblemide olmazsa devamını alırım yoksa değiştirmem gerekirse o zaman karar veririm.

slm annişler.biz vandan döndük.babamızı maalesef orda bıraktık ama inşaallah bugünlerde geçecek.bebeğimin son kontrolünde kilosu 2100gr çıktı boyu da 43 cm yine kafamız haftasından önde ama önemli değil drumuz.şimdi de zonguldakta doğumumuzu ve geri kalan kontrollerimizi yaptıracak bi dr bulmaya çalışıcaz.bizde haberler bu kadar.öptük sizleriii

bu da hastane çantamın listesi;

-bebek için;

-2 takım iç zıbını,3takım 5 li hastane çıkışı
-silikon uçlu mama kaşığı
-biberon
-15 tane bebek bezi
-1 paket ıslak mendil
-2 çorap,10 tane ağız mendili
-pişik kremi
-burun aspiratörü
-2 ince(birini altına sermek için),1 kadife battaniye
-altaç
-yan yatış yastığı

benim için;

-2gecelik,1 pijama takımı
-terlik,çorap
-3 atlet,kilot
-havlu
-kişisel bakım malzemeleri
-ıslakmendil
-tualet kağıdı,kağıt havlu(özelikledevlet hastanelerinde doğum yapacaklar genelde verilmiyor)
-göğüs pedi
-ped
-göğüs pompası,göğüs kremi,silikon uç
-şal
-hipp süt arırıcı çayı
-fotoğraf makinesi ve şarj aletleri

unuttuğum bişey varmı bilmiyorum,daha aklıma geldikçe eklerim heralde.

Allah iyiligini versin hemi normalde zaten kiz cocuklari babalara duskun olur sen dogduktan sonra gor ama kiskanma canim senide ayirt etmesini mutlaka bilir akilli kizin

en son üç hafta önce gittim canım ozaman dönmemişti. çarşamba tekrar gidicem doktora o zaman belli olur. haber veririm sana

slmlar kızlar
göbekler konmuş kontrollere gidilmiş odalar hazırlanıyor maşallah
dogum yapan arkadaşlara allah yardım etsin
bende iyice agırlaştım bir üstüne 3 gündür kabızım patlamak üzereyim cabucak gecsin şu günler doguralım artık hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…