2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herşeyin hayırlısı dudu bebeğin kaç haftalık ölçüleri bunlar?

ahhh canım geçmiş olsun kayısı filan yesen belki işe yarar

Merhaba anisler benim acemiligim cok oldugu icin surekli sizlere danismak durumda kaliyorum umarim anlayisla karsilarsiniz benim ogrenmek istedigim bibonlarin temizligi icin Steriliser aldiniz mi yada aranizda hic kullanan oldumu gerci o isi bibonlarin suda 5 dk kaytarakta oluyormus ama ne bilim kaynatma isi biboranlari cabuk mu yipratir:26:

biboron yerine bibonlari yazmisim ya benim turkcem iyice kaydi ins anlasiliyordur yazdiklarim klavyede turkce olmadigi icin zorlaniyorum bazen yazmakta hanimlar

canım ben suda kaynatcam bişi olcağını sanmıorum.

Selam annecikler kaç gündür moral sıfır ağlayıp duruodum eşimle tartışmıştık ya size son haberler:eşimle barıştık çok şükür birbirimizi anladık.bugün nstye girdik sancı çıkmadı haftaya tekrar gitcez.ya haftaya boy kilo öğrenmek istiyorum inş artmıştır kilosu oğlumun!bugün doğum yapacağım hastanenin ebesiyle hemşiresiyle konuştum neler götürmem gerektiğini sordum.kadın pek bi arsızdı ve tatlıydı anlayacağınız tam bir ebeydibizde de haberler böyleeee....

Arkadaşlar bugün bir arkadaşım doğum yaptı sezeryan ile. Bir kaç önerisini paylaşmak istiyorum. İlk olarak doğum sonrası büyük tuvaletini rahat yapabilmesi için önceki iki gün salata ve lifli gıdalarla diyet yapmış ve hastaneye ayva vb. hoşaf götürmüşler, yumuşak olsun diye. Malum dikişlerden dolayı... bir de ben hep pijama almıştım, pijama giyemiyorsun bol rahat gecelikler gerekiyor çünkü tuvalet ihtiyacı için pijama hiç rahat olmuyormuş. 2 takım falan yetmiyor, hastanede günde 2 tane değiştiriyorsun en az diyor. Sezeryandan dolayı 2 gün kalıyor hastanede. Ayrıca oldukça yüksek belli kilotlar gerekiyor dedi. dikişlerin çok üstünde kalacak türden. bikini kilotlar uygunsuz olur dedi. emzirme atletleri de sütyenden daha iyi fikir. Bebek için de en az 3 battaniye gerekiyormuş. birini bebeğin yattığı yere açmak birini kundak gibi sarmak birini de üstüne örtmek için. biz de 2 mayıs için sezeryan günü aldık. Umarım herkes kolaylıkla bebişlerini kucaklarına alır. Heyecan dorukta.....

çok sevindim barışmanıza Allah hiç birimizin huzurunu bozmasın aşklarımızın meyveleriyle daha da mutlu olalım inş.

canim ins allah hepimize hayirli, kolay ve normal dogumlar nasip ederde bunlara gerek kalmaz...eline saglik guzel ve cok yararli bilgiler edinmissin paylasimin icin tsk

kızlar bizim kontrolümüzde çok şükür iiydi nst demizde sancı çıkmadı ebeler balık gibi yüzüyor seninki dediler kilomuz 2251 gr olmuş ve 5 mayıs için gün aldık ama ben halen kararsızım normal mi sezeryan mı normal istersen bekleriz dedi doktorumuz babamız doğum tarihini duyunca benden çok heycan oldu az kaldı dior son 3 haftamız..

canim ins allah hepimize hayirli, kolay ve normal dogumlar nasip ederde bunlara gerek kalmaz...eline saglik guzel ve cok yararli bilgiler edinmissin paylasimin icin tsk

Rica ederim, ben biçok şeyi buradan öğrendim, paylaşmazsak bilgilerin anlamı kalmıyor....Bence kabız olmamak için doğumun olmasına yakın tarihler lifli gıdalar tüketmek, salatayı sebzeyi eksik etmemek ve hoşaf türü şeyler yemek fadalı olabilir. Doğum normal de olsa diğer türlü de olsa tuvalette zorlanmamemzı lazım.

naber canım napıyosun anca şimdi gördüm cevabını canım,bugün baya yorulduk yavrumla ama değdi doğrusu,gerçi ben pek bişey yapmadım ama ortalıkta dolaşmaktan ayaklarım şişmiş,kayınvalidemler geldi bugün sabahtan,allah razı olsun onlardan evde silinmedik yıkanmadık şey kalmadı,1 günde nasıl yapıldı onca temizlik bende hayret ediyorum.İçim çok rahatladı,her yerim tertemiz oldu,artık kızım istediği an gelebilir.Sen napıosun canım ne var ne yok?

mrb canım bende iyim şükür günleri geçirmeye çalışıyoruz haftaya doğum için annemlere gidcem evi de doğumdan sonra taşıyacam bu halimle yapamam diye erteledik , sende işleri hafifletmişsin çok iyi olmuş izne ayrılmadın mı henüz?

kızlar şimd dr den geldim... kızçem 2600 gr olmuş:) 34+2 yiz bugün. suyumuzda normalmiş... nst mizde normal çok şükür... 2 hafta sonra yine gidiccez :)

masallah bebislere kizlar,artik dogumlar konusulur oldu,sezeryan olanlar gun aliyor ,behiye senle satlarimiz ayni ,benimde sezeryan tarihim belli oldu 3 mayis senden 2 gun once ,mayisin ilk bebekleri olacaklar nisanda gelen acelecileri saymazsak

goncacim bilgiler icin saol ,benimkide sezeyan oldugu icin isime yariycak ,yanliz ben gecelik almadim pijama aldim4 takim 1 tanede gecelik alayim bari

Yok canım ayrılmadım daha,kendimi iyi hissediyorum,iznimi mümkün olduğunca doğumdan sonra kullanmak istiyorum,ondan devam ediyoruz bakalım ,sen de iyi yapmışsın taşınma işini ertelemekle,çok zor yorucu olurdu senin için,insan ortalıkta dolanırken bile yoruluyor çünkü,git anneciğinin yanına,keşke benim de öyle bir imkanım olsaydı.Doğum belli mi ne zaman olacağı canım

sorma canım çabuk yorulur oldum artık , doğum hala 24 mayıs görünüo normal istiyorum öyle de gidio şimdi bakalım aksilik olmazsa ama uçakla gideceğim için 36 haftadan önce gitmem gerek gittiğimde 35 in içinde olcam eşimi yalnız bırakmak zorunda kalıcam ama napalım canım burda kimsem yok bebişin her türlü eşyasıda orda..bu arada oğlumun ismi kesinleşti teyzesi TAMER KAYRA olcak inş nasıl sence?

Çok güzel isim canım ,Tamer ismini pek sevmem ama kayra çok hoşuma gidiyor,hayırlısıyla doğsun ismiyle yaşasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…