sorma canım çabuk yorulur oldum artık , doğum hala 24 mayıs görünüo normal istiyorum öyle de gidio şimdi bakalım aksilik olmazsa ama uçakla gideceğim için 36 haftadan önce gitmem gerek gittiğimde 35 in içinde olcam eşimi yalnız bırakmak zorunda kalıcam ama napalım canım burda kimsem yok bebişin her türlü eşyasıda orda..bu arada oğlumun ismi kesinleşti teyzesi TAMER KAYRA olcak inş nasıl sence?
saol canım teşekkürler , tamer benle eşimin isminden oluştuğu için yıllar öncesinden koymuştuk
Anlamı büyük desene canım,çok güzel bi hatıra,iyi düşünmüşsünüz.Ben kaçıyorum canım çok öpüyoruz kızımla sizi,iyi geceler kendine iyi bak canım arada girerim yine görüşürüz
Anlamı büyük desene canım,çok güzel bi hatıra,iyi düşünmüşsünüz.Ben kaçıyorum canım çok öpüyoruz kızımla sizi,iyi geceler kendine iyi bak canım arada girerim yine görüşürüz
masallah bebislere kizlar,artik dogumlar konusulur oldu,sezeryan olanlar gun aliyor ,behiye senle satlarimiz ayni ,benimde sezeryan tarihim belli oldu 3 mayis senden 2 gun once ,mayisin ilk bebekleri olacaklar nisanda gelen acelecileri saymazsak
goncacim bilgiler icin saol ,benimkide sezeyan oldugu icin isime yariycak ,yanliz ben gecelik almadim pijama aldim4 takim 1 tanede gecelik alayim bari
Soru sormak için pek uygun saat e gun değil ama kızlar ben hastene cantasını hazırlayacağım.Çok eşya götürüp boşuna hammallık yapmak istemiyorum bu seveple cantaya kendiniz ve bebeğiniz için neler koydunuz??
Evet çantalara neler koyduk kızlar bende hazırlıyorum eksik bişiler kalmasın...
bebek icin:Merhaba anisler benim acemiligim cok oldugu icin surekli sizlere danismak durumda kaliyorum umarim anlayisla karsilarsiniz benim ogrenmek istedigim bibonlarin temizligi icin Steriliser aldiniz mi yada aranizda hic kullanan oldumu gerci o isi bibonlarin suda 5 dk kaytarakta oluyormus ama ne bilim kaynatma isi biboranlari cabuk mu yipratir:26:
kızlar bizim kontrolümüzde çok şükür iiydi nst demizde sancı çıkmadı ebeler balık gibi yüzüyor seninki dediler kilomuz 2251 gr olmuş ve 5 mayıs için gün aldık ama ben halen kararsızım normal mi sezeryan mı normal istersen bekleriz dedi doktorumuz babamız doğum tarihini duyunca benden çok heycan oldu az kaldı dior son 3 haftamız..
ilk günaydın bendenn.. günaydın mayıs anneleri ve minik bebişler..
herkes uyuyor heralde :)).. uyuyalım tabi, bu günlerimizde bol bol uyumamız lazım, malum az kaldı bebişlerin gelmesine..
ama biz kızımla uykumuzu aldık, şimdi uyanığız..
Herkese günaydınnnn.... bugün face grubundan bi annemiz daha doğuma girecek.. ikiz:)
gunaydin iyi pazarlar kizlar herkese,
masallah fece grubu anneleri bayagi hizli ciktilar ,kimmis canim burdaki nicki neydi ,insallah sag salim alir yavrusunu kucagina..
ben de haftaya cumartesi gidicem bakalım durumlar ne gösterecek...haberleşiriz canım...en son üç hafta önce gittim canım ozaman dönmemişti. çarşamba tekrar gidicem doktora o zaman belli olur. haber veririm sana
ayy çok sevindim canım yaaa...bundan sonra daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın birbirinize karşı...bak hamilesin eşine en çok ihtiyacın olduğu zamanlar..Allah bi daha yaşatmasın canım...Selam annecikler kaç gündür moral sıfır ağlayıp duruodum eşimle tartışmıştık ya size son haberler:eşimle barıştık çok şükür birbirimizi anladık.bugün nstye girdik sancı çıkmadı haftaya tekrar gitcez.ya haftaya boy kilo öğrenmek istiyorum inş artmıştır kilosu oğlumun!bugün doğum yapacağım hastanenin ebesiyle hemşiresiyle konuştum neler götürmem gerektiğini sordum.kadın pek bi arsızdı ve tatlıydı anlayacağınız tam bir ebeydibizde de haberler böyleeee....
sorma canım çabuk yorulur oldum artık , doğum hala 24 mayıs görünüo normal istiyorum öyle de gidio şimdi bakalım aksilik olmazsa ama uçakla gideceğim için 36 haftadan önce gitmem gerek gittiğimde 35 in içinde olcam eşimi yalnız bırakmak zorunda kalıcam ama napalım canım burda kimsem yok bebişin her türlü eşyasıda orda..bu arada oğlumun ismi kesinleşti teyzesi TAMER KAYRA olcak inş nasıl sence?
kızlar ilk ikizlerimizde geldi:)
31+3 lermiş 1900 larda doğmuşlar:)
ikiside iyi çok şükür..
hayatbayramolsa gampili değil canım. ama sıra ona geldi gib:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?