2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saol canım teşekkürler , tamer benle eşimin isminden oluştuğu için yıllar öncesinden koymuştuk

Anlamı büyük desene canım,çok güzel bi hatıra,iyi düşünmüşsünüz.Ben kaçıyorum canım çok öpüyoruz kızımla sizi,iyi geceler kendine iyi bak canım arada girerim yine görüşürüz

Açıkçası ben de hiçbir zaman gecelik kullanamamışımdır, yukarı toplanır dönerken falan rahat edemem diye. ama gördüğüm kadarıyle zaten sezeryande öylece yatıyorsun ve altında sonda olabiliyor (emin değilim) dolayısıyla tuvalet sorun oluyormuş, hemen yukarı çekmen gerekebiliyormuş. Bir de tabi üzerimize sabahlık tarzı veya şal tarzı bişeyler mutlaka bulundurmalı, hava sıcak diye düşünmemeli çünkü aynı gün hastane merdivenlerinde yürümen isteniyormuş, gaz çıkarabilmen vs için, mutlaka doktor hareket etmeni istiyormuş. Öyle bir ortamda da insan üzerine bişeyler almak ister diye düşünüyorum. Mayısın ilk bebekleri bizimkiler olacak galiba :) Hayırlısıyla tabi. 1,2,3 mayıs ta gün alanlar bayağı artmış.

ilk günaydın bendenn.. günaydın mayıs anneleri ve minik bebişler..

herkes uyuyor heralde :)).. uyuyalım tabi, bu günlerimizde bol bol uyumamız lazım, malum az kaldı bebişlerin gelmesine ..
ama biz kızımla uykumuzu aldık, şimdi uyanığız ..

gunaydin ve iyi pazarlar herkese...
Evet çantalara neler koyduk kızlar bende hazırlıyorum eksik bişiler kalmasın...
bebek icin:
1 adet kucuk boy bez
2 adet hastane cikis seti(battaniyeleri icinde)
Pisik kremi
islak mendil
Uzerinde yatirmak icin alt acma(yuzeyi pamuk ve kalin olanlardan)
10 adet agiz bezi

kendim icin

Gogus pedi ve normal ped
Sal
1 gecelik ve 1 pijama
dis fircasi ve macunu
Islak mendil
Havlu pecete
Sabun(antibacterial aldim gelenler kullansin diye)
Terlik
Tarak,makyaj malzemesi
Fotograf makinesi ve sarj aleti
Kirliler icin poset
Gecelik kirlenirse yada cikista rahat etmek icin 2 tane de boydan elbise koyacagim ne olur ne olmaz diye.
Pompa,biberon,kasik gibi seyler koymadim hastane ile ev mesafesi 5 dk,lazim oldugunda hemen alinir.

biberonlar ve pompalar icin bende kaynatarak steril edicem,makine almadim.temizlenecegine ve birsey olmicagina inanoyorum cunku makinelerde de o sicakliklara maruz kaliyor birsey olmuyor.

beni heycan basti sizin yerinizeeeeeher tarih alani okudukca kalp atislarim hizlaniyorrr.....benim akilli,balim kizimda mayisin 1 i de olsa mayista gelecek oyle hissediyorum

gunaydin canim...bende iki gundur daha fazla uyumak istiyorum ama surekli donuyorum nasil uyukuysa artik

Herkese günaydınnnn.... bugün face grubundan bi annemiz daha doğuma girecek.. ikiz:)

gunaydin iyi pazarlar kizlar herkese ,

masallah fece grubu anneleri bayagi hizli ciktilar ,kimmis canim burdaki nicki neydi ,insallah sag salim alir yavrusunu kucagina..

aynen öle canım:) doğuran doğurana:):) burada yoktu sanırım o arkadaş:)

günaydın sevgili anneler çok güzel bir sabah biz oğlumla uyandık da babamız daha uyanmadı şimdi onu uyandıralım:) öptüm sizii doğuma giren anneler inş sağ salim kucaklarına alırlar bebeikleriniii çok heyecanlıyım doğum tarihi alan anneler adına çok sevindim.ben normal istediğim için beklemek zorundayım inş biz de oğlumla hayırlı olan zamanda kavuşuruz öptük sizi

günaydın hanımlar...

günü belli olan annişlerimize hayırlı olsun, benim satım da aşağı yukarı sizinki gibi, yani ben de mayıs başı olacağım gibi geliyor.

biz de annemlerle cuma günü benim çantayı hazırladık. tabi ben gelip geçtikçe tıkıştırırım bir şeyler içine yatak odamıza da yavrumuzun park yatağını kurduk bu sefer de sabah kalkınca yatağa bakıp "günaydın" diyorum ona da

dün de, kendimden hiç ummadığım bi şey yaptım bu koccaa göbeğe rağmen konsere gittim, hem de hayko cepkin konserine herkes uzaylı görmüş gibi baktı bana. ayakta dinleyip kafa sallıyordu millet, bense altıma gazeteleri ve ceketimi yayıp sırtımı da duvara verip bağdaş kurdum

bugün de annemlerde kalacağım inşallah. öpüyorum hepinizi

ayyy ikizlerde geliyorrrr gampili yani gamze veya bir arkadas daha vardi ikiz nickini hatirlamiorum biraz gec uye olmustu.ikisinden biri olabilir...

en son üç hafta önce gittim canım ozaman dönmemişti. çarşamba tekrar gidicem doktora o zaman belli olur. haber veririm sana
ben de haftaya cumartesi gidicem bakalım durumlar ne gösterecek...haberleşiriz canım...
ayy çok sevindim canım yaaa...bundan sonra daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın birbirinize karşı...bak hamilesin eşine en çok ihtiyacın olduğu zamanlar..Allah bi daha yaşatmasın canım...

canım benim de beklenen doğum tarihim 24 mayıs. pretttyy arkadaşımızın da öyle...Bi ara ben de düşünmüştüm doğum için memlkete gitmeyi ama sonradan görev yaptığım yerde doğum yapmaya karar verdik eşimle..inş toparlanınca okullara da tatil olunca hep beraber gidicez memleketimize...bu arada oğlunun ismi de çok güzel Allah hayırlı etsin canım..ben de normal düşünenlerdenim ilk kızımı da normal doğumla dünyaya getirmiştim bu ikinci hamileliğim bakalım artık Allah nasıl kısmet ettiyse...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

kızlar ilk ikizlerimizde geldi:)
31+3 lermiş 1900 larda doğmuşlar:)
ikiside iyi çok şükür..

hayatbayramolsa gampili değil canım. ama sıra ona geldi gib:)

kızlar ilk ikizlerimizde geldi:)
31+3 lermiş 1900 larda doğmuşlar:)
ikiside iyi çok şükür..

hayatbayramolsa gampili değil canım. ama sıra ona geldi gib:)

ayyy masallah canim demek dogdular,allah anali babali buyutsun..

artik dogumlarin ardi arkasi kesilmez bakalim diger surprizler kimler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…