ayyy ikizlerde geliyorrrrgampili yani gamze veya bir arkadas daha vardi ikiz nickini hatirlamiorum biraz gec uye olmustu.ikisinden biri olabilir...
ben de haftaya cumartesi gidicem bakalım durumlar ne gösterecek...haberleşiriz canım...
ayy çok sevindim canım yaaa...bundan sonra daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın birbirinize karşı...bak hamilesin eşine en çok ihtiyacın olduğu zamanlar..Allah bi daha yaşatmasın canım...
canım benim de beklenen doğum tarihim 24 mayıs. pretttyy arkadaşımızın da öyle...Bi ara ben de düşünmüştüm doğum için memlkete gitmeyi ama sonradan görev yaptığım yerde doğum yapmaya karar verdik eşimle..inş toparlanınca okullara da tatil olunca hep beraber gidicez memleketimize...bu arada oğlunun ismi de çok güzel Allah hayırlı etsin canım..ben de normal düşünenlerdenim ilk kızımı da normal doğumla dünyaya getirmiştim bu ikinci hamileliğim bakalım artık Allah nasıl kısmet ettiyse...Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
evet canım aynı tarih bakalım kim önce doğurcak,isim içinde saol cnm senin minnoşun ismi ne?Allah ilk çocuğunuda bunuda sana bağışlasın inş.amin
merhaba bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doktorum normal doğum olabileceğini söyledi.daha kesin belli değil doğum şekli ama öyle konuştu.bende kanamadan çok korkuyorum normal doğumda iğne birgün önceden nasıl kesilecek anlamadım
sorma canım çabuk yorulur oldum artık , doğum hala 24 mayıs görünüo normal istiyorum öyle de gidio şimdi bakalım aksilik olmazsa ama uçakla gideceğim için 36 haftadan önce gitmem gerek gittiğimde 35 in içinde olcam eşimi yalnız bırakmak zorunda kalıcam ama napalım canım burda kimsem yok bebişin her türlü eşyasıda orda..bu arada oğlumun ismi kesinleşti teyzesi TAMER KAYRA olcak inş nasıl sence?
[/QUOTE][/QUOTE]çıktınmı neyse birdaha yazarsan bende girerim
]Herkese iyi hafta sonları kızlar sanırım kimse yok herkes dışarda :26::26:
Eki Görüntüle 385628 Eki Görüntüle 385628 Eki Görüntüle 385628 Eki Görüntüle 385628 Eki Görüntüle 385628 Eki Görüntüle 385628 Eki Görüntüle 385628 Eki Görüntüle 385628
bugun kahvaltıya davetlıydık yenı gırdım nete..
doguran doguran mayısa kımse kalamyacak bu gıdışl 3 cu mayıs annemızde geldı..
drısı başımıza saglıklı bır sekılde bır befeste kurtulmayı nasıp etın rabbım
günaydın hanımlar...
günü belli olan annişlerimize hayırlı olsun, benim satım da aşağı yukarı sizinki gibi, yani ben de mayıs başı olacağım gibi geliyor.
biz de annemlerle cuma günü benim çantayı hazırladık. tabi ben gelip geçtikçe tıkıştırırım bir şeyler içineyatak odamıza da yavrumuzun park yatağını kurduk bu sefer de sabah kalkınca yatağa bakıp "günaydın" diyorum ona da
dün de, kendimden hiç ummadığım bi şey yaptımbu koccaa göbeğe rağmen konsere gittim, hem de hayko cepkin konserine herkes uzaylı görmüş gibi baktı bana. ayakta dinleyip kafa sallıyordu millet, bense altıma gazeteleri ve ceketimi yayıp sırtımı da duvara verip bağdaş kurdum
bugün de annemlerde kalacağım inşallah. öpüyorum hepinizi
büyük kızın ismi Şeymanur. bebişe de düşünüyoruz düşünüyoruz bi isim bulamadık daha..hangi isim diyosak yakınlarımızda aynısı var vazgeçiyoruz hemen...
allah cümlemizinkini bağışlasın inş...hazırlıklar bitti mi senin..benim daha çok eksiğim var bi çok şeyi internetten almak zorunda kaldım. çünkü köy gibi bi ilçede görev yapıyorum burda adam gibi bişe bulmak imkansız..kontrollerime bile farklı bir ilçeye gidiyorum her ay...doğumu normal istiyorum ama sırf bu yüzden biraz çekincelerim var. ya yolda bişe olursa diye...hayırlısı bakalım...
nereye gidiceksin kac saat surucek bilmiyorum ama ben hamileleigim boyunca en az 5 kez gidis 5 kez donus olmak uzere ucak yolculugu yaptim. hepsi yaklasik 1 bucuk saat surdu. ilk seferler ekenomide gittim ama en son gecen cuma bussines ucmama ragmen hala kendimi toparlayamadim yolculuk cok rahatti ama hala mide bulantim ve surekli kusmalarim devam ediyor. ben de 35. arti 4 te uctum en son. eger mumkunse biraz daha erken ucak yolculugunu yapmaya calismani tavsiye ederim.
bir de eger thy ile ucacaksan 27. haftadan sonra doktor raporu istiyorlar. ben isvicre hava yollariyla uctum orasi 36. haftaya kadar ucmana izin veriyor. 35 arti 4. hafta coktan 36. haftanin icinde sayildigindan doktordan rapor istedim. kontrollerde hersey yolunda cikmasina ragmen bu hafta rapor veremem artik bu haftadan sonra ucamazsin mumkun degil dedi. ama ben yine de uctum zaten ucakta kimse bisey sormuyor ama rahatsiz oldugum icin senin de imkanin varsa yolculuk planini biraz daha erkene cekmeni tavsiye ederim.
merhaba turuncu...seninle haftamız ve günümüz aynı....benim kızım olacak...ve heran doğabilir dedi doktorum..dün muyenede söyledi...nste de sancılar yükselip düştü..rabim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş...
Selamm,dün akşam çok komik bişey oldu mutfak tezgahının üzerindeki temiz bulaşıkları yerleştiriyordum tabak elimden hızla tezgaha düştü acayip ses çıktı tam göbek hizamda olduğu için kızım içerde resmen korkudan amuda kalktı:))geberdim gülmekten çocuğun aklı gitti:))
Bi de bu çocuk benden çok babasına tepki veriyor,adamın sesini duyduğu gibi dalgalanmaya başlıyor kıskançlıktan çatlıyorum
Eki Görüntüle 384970 Eki Görüntüle 384977 Eki Görüntüle 384979
merhaba arkadaşlar bu bizim şeker sepetimiz..marifetli anneannemiz yaptı..çook beğendim ben çok cici oldu..hem de çok ucuza maloldu..
Selam annecikler kaç gündür moral sıfır ağlayıp duruodum eşimle tartışmıştık ya size son haberler:eşimle barıştık çok şükür birbirimizi anladık.bugün nstye girdik sancı çıkmadı haftaya tekrar gitcez.ya haftaya boy kilo öğrenmek istiyorum inş artmıştır kilosu oğlumun!bugün doğum yapacağım hastanenin ebesiyle hemşiresiyle konuştum neler götürmem gerektiğini sordum.kadın pek bi arsızdı ve tatlıydı anlayacağınız tam bir ebeydibizde de haberler böyleeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?