kızlaaar herkese bizden merhaba biz dün saat sabah 11 de yağmur nisa mıza kavuştuk,,,tam 37 haftada geldi kızım,, erken doğum riskimiz vardı hatırlayanlar bilir, doktorumuz artık doğsada çok küçük değil deyip ilacı kesti veee ertesi gün geldi kızım, dünyaya gelmek için sabırsızlanıyormuş meğer... darısı hepinizin başına kızlar....
anneler fındıkları kocaman günaydınlar...
güneş, sıcak,pazar ohhh miss gibi....
dün ben neler yaşadım akşam saat 8.30 da benim fındık bir başladı tam gece 1 e doğru yatıyordum hiç durmadı .ilk defa böyle birşey yaşadım...üstelik tatlı falan yememiştim veee buzdolabımı mutfagımı falan temizlemiştim yani epey yorulmuştumm.... normalde hareket etmiyor deriz akşam şaşırdık eşimle neden kıpırdıyor bu kadar çok ve güçlü gitsekmi hastaneye diye...
bir de benim karnım yumuşadı sanırım kızlar var mı böyle olan artık daha rahat hareket ediyorum çorabımı falan zorlanmadan giyiyorum...eğilip doğrulmam çok rahatladı....
merhaba canım alahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
doktorun kontrolde belki söylemiştir ama ben de bahsedeyim eğer bebek doğum kanalına yerleşirse birdenbire rahatlarsın nefes alışverişin düzene girer daha rahat eğilip kalkarsın ya da mide yanmaların azalır falan amaa alt tarafta hissedilen baskı hissi artar ya da tuvalete daha sık çıkarsın. birde bebek kanala yerleşmeye çalışırken bacaklarının arasında kramp ağrı tarzı birşeyler bir rahatsızlık hissedersin bir kaç gün:) sonra da bu rahatlama hissi gelir:) eğer böyleyse gözünaydın büyük ihtimalle bebeğin doğum kanala girmiş annesi
anneler fındıkları kocaman günaydınlar...
güneş, sıcak,pazar ohhh miss gibi....
dün ben neler yaşadım akşam saat 8.30 da benim fındık bir başladı tam gece 1 e doğru yatıyordum hiç durmadı .ilk defa böyle birşey yaşadım...üstelik tatlı falan yememiştim veee buzdolabımı mutfagımı falan temizlemiştim yani epey yorulmuştumm.... normalde hareket etmiyor deriz akşam şaşırdık eşimle neden kıpırdıyor bu kadar çok ve güçlü gitsekmi hastaneye diye...
bir de benim karnım yumuşadı sanırım kızlar var mı böyle olan artık daha rahat hareket ediyorum çorabımı falan zorlanmadan giyiyorum...eğilip doğrulmam çok rahatladı....
kızlar günaydın, bir fırsat bulup girdim ama bebişlerle insanın dünyası tamamen değişiyomuş, gecede 3 saat uykuyla durmaya alıştım bile, tebrik eden arkadaşlara çok çok çok teşekkür ediyorum,Rabbim sizleride hayırlısıyla kurtarsın meleklerinize kavuştursun inşallah... doğum hikayemi soranlar olmuş kısaca anlatayım,gece saat 1.30 ta hafif ıslanmalarla hastaneye telefon açtım nöbetçi doktor bazen suyun böylede gelebileceğini söyledi, istersen gel bi bakalım suyunada bebeğinede takip edeiz suyunuda daha gelecekmi diye dedi, bende evde kendim takip ederim olmazsa birazdaha diyerek telefonu kapattım,,, 5-10 dk içinde bayağı bi fazla su geldi, yani altıma işemiş gibisonra topladık çantyamızı gittik hastaneye, doktor ultrasona aldı ve suyun bebek için yeterli olduğunu en geç 24-48 saat içinde normal yollla gelebileceğini söyledi, yalnız benim açıklığım sadece 1 cm di... hastaneye yattım ve mecburen beklemeye başladık, bi saat içinde kasılmalar başladı, ama açıklık çok yavaş ilerledi, yani doktora göre normal ama benim çektiğim acıya göre bana saatler geçmek bilmedi, neyse tam 10 cm olana kadar beni ameliyatheneye almadılar,,,gece 2 den sabah 10.30 a kadar tam açılma oldu,,,10.30 da ameliyathaneye aldılar, yaklaşık 15-20 dakika içinde doğdu, sonra plesantayı beklediler o çıktı, son kontrolller derken kızım yarım saatte ben tam 1 saatte ameliyathaneden çıktım... epiduralle ilgili olarak, sabah 7 de anestezist geldi ve katateri taktı ve test dozu denilen bi miktarda bana epidural verdi, 10. 30 a kadar 2 kere verildi, çok sancım olduğu için, en sonuncu yani 3. de ameliyathenede doğum başlamadan önce yapıldı, acıyı hafifletiyor kızlar ama tamamen kesmiyor bilginize, ayrıca tam bir uyuşuklukta yok yani bebeğinizi doğurduğunuzu nersinin nerden geçtiğini çıktığını hepsini anlıyosunuz... çok konuşmuşum, şimödilik bukadar soracağınız olursa, fırdat bulupta girdiğimde cevaplamaya çalışırım... ama hani söylenen birşey varya doğumdan sonra yavrunu kucağına alınaca insan herşeyi unutuyo diye gerçekten doğruymuş
cnm öncelikle cevabın için çok ama çok teşekkür ederim...buna ihtiyacım vardı... 3-4 gündür minik sancılar çekiyorum adet sancısı fakat uzun süreli ama kramp tarzı şikayetlerim hiç olmadı... baskı arada oluyor birden kafasını bastırıyor ve acil wc ye koşuyorum hatta çamaşırıma kaçırmış oluyorum sanırım ç
nkü hafif ıslanıyor çamaşırım tabi ağrı ve yanma hisside oluşuyor ama dediğim gibi anlık... sadece farkettiğim çok rahat uyuyorum,rahat dönüyorum ve çoraplarımı rahatça giyebiliyorum:) Allah'ım umarım öyledir...çok teşekkür ederim çok çok kocamannnnn
Bebeklerine kavuşan tüm anneleri kutluyorum.Allah analı babalı büyüsün inşallah..Ve darısı bizlerin başına.
Burada doğum haberlerini okudukça bende çok sabırsızlanıyorum.
halınızı güle güle kullanın, çokgüzelmiş.bende kelebekli bir halı arıyorum, nereden aldınız acaba? birde başka rengi varmıydı?
sağol canım Allah razı olsun darısı başına...tam 37. haftamızı bitirdik geldi kızım, 3100 gr 47 cm doğdu biraz miniğiz ama napalım, büy
ürüz Allahın izniyle, birde epidural normal oldu,,,tavsiye ederim...
merhabalar herkese,
doğumlar olmuş ne güzel, Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün hepsini inşallah.. biz de o gün için sabırsızlanıyoruz..
bayadır giremiyorum.. taşınmak çok zormuş, bu hafta çok yorulduk.. kayınvalidem bizdeydi, yardımcı olacağına işlerimi zorlaştırdı resmen.. ona hizmet etmekle, yiyeceğini düşünmekle geçti haftam.. temizlik yaparkende bana baktı güldü resmen, bari yemeği sen yap dimi, nerdeee. bugün eşimle yaptık işleri onada gülüyomuş.. tv kumandası elinde her gün, sadece 1 gün dizim var dedim, benimki başka dedi, benim dizimi izletmedi..tatil gibi hanfendiye, 2 gün daha kalalım dediler valla hiç ses etmedim, gittiler.. misafir gibi dedim, eşim de hak verdi Allahtan.. böyle gelcekse doğumdan sonrada gelmesin ..
Günaydınn kıslarr,
Kahvaltımızı yaptık dinleniyoruz herzamanki gibi..2 hafta sonra evim temizlenecek ...Doktor istirahat dediği için ben hiçbirşey yapamıyorumPrensim vaktinden önce gelmesin diye....
Canım dikkat et yorma kendini bu kadar..Senin bebiş baya enerjikmiş annesi..Benimkinin hareketleri biraz azaldı gibi yeri daraldı herhal..Sen eğilip kalkmada zorlanmasanda yinede dikkatli olman gerekir..İyiyim diye salma kendini..Göbişte bebiş var sonuçta :)
eşim diyorki hamile oldugunu unutmaaaaaaa
Canım tekrar tebrikler..Kavuşmussun yavruna darısı bize. Bende eğer herşey yolunda giderse epidural normal doğum istiyorum..İnş. bir avazda kurtarır rabbim bizi...Sağlıcakla büyüt yavrunu
rica ederim canım:)) bizim de aklımızda hep böyle sorular vardı acaba neden oldu normal mi diye endişeleniyorduk ocak anneleri olarak. aa birde sancılar var tabi en ufak bir sancıda hemen bakardık düzenli geliyor mu acaba diye ahh ahh ne günlerdicanım bebeğimin kanala girdiğini öğrenmeden önce bacak aralarıma iğne batırıyorlarmış gibi oluyordu birşey yaparken aniden durmam gerekiyordu doktoruma sorduğumda bebeğin kanala girmeye çalışıyordur dedi vee kontrole gittiğimde cidden kanala girmişti bir rahatlık oluyor karnında karnının üstü boşalıyor sanki göğsünle göbişin arasındaki mesafe açılıyor bariz birdee bebişin hareketlerini de daha aşağılarda hissediyorsun ayy ben heyecanlandım bebiş hareketi deyince şimdiden özledim valla o hareketleri canım ağrı ve yanma hissi demişsin idrarırını yaparken mi oluyor acaba
kızlar günaydın, bir fırsat bulup girdim ama bebişlerle insanın dünyası tamamen değişiyomuş, gecede 3 saat uykuyla durmaya alıştım bile, tebrik eden arkadaşlara çok çok çok teşekkür ediyorum,Rabbim sizleride hayırlısıyla kurtarsın meleklerinize kavuştursun inşallah... doğum hikayemi soranlar olmuş kısaca anlatayım,gece saat 1.30 ta hafif ıslanmalarla hastaneye telefon açtım nöbetçi doktor bazen suyun böylede gelebileceğini söyledi, istersen gel bi bakalım suyunada bebeğinede takip edeiz suyunuda daha gelecekmi diye dedi, bende evde kendim takip ederim olmazsa birazdaha diyerek telefonu kapattım,,, 5-10 dk içinde bayağı bi fazla su geldi, yani altıma işemiş gibisonra topladık çantyamızı gittik hastaneye, doktor ultrasona aldı ve suyun bebek için yeterli olduğunu en geç 24-48 saat içinde normal yollla gelebileceğini söyledi, yalnız benim açıklığım sadece 1 cm di... hastaneye yattım ve mecburen beklemeye başladık, bi saat içinde kasılmalar başladı, ama açıklık çok yavaş ilerledi, yani doktora göre normal ama benim çektiğim acıya göre bana saatler geçmek bilmedi, neyse tam 10 cm olana kadar beni ameliyatheneye almadılar,,,gece 2 den sabah 10.30 a kadar tam açılma oldu,,,10.30 da ameliyathaneye aldılar, yaklaşık 15-20 dakika içinde doğdu, sonra plesantayı beklediler o çıktı, son kontrolller derken kızım yarım saatte ben tam 1 saatte ameliyathaneden çıktım... epiduralle ilgili olarak, sabah 7 de anestezist geldi ve katateri taktı ve test dozu denilen bi miktarda bana epidural verdi, 10. 30 a kadar 2 kere verildi, çok sancım olduğu için, en sonuncu yani 3. de ameliyathenede doğum başlamadan önce yapıldı, acıyı hafifletiyor kızlar ama tamamen kesmiyor bilginize, ayrıca tam bir uyuşuklukta yok yani bebeğinizi doğurduğunuzu nersinin nerden geçtiğini çıktığını hepsini anlıyosunuz... çok konuşmuşum, şimödilik bukadar soracağınız olursa, fırdat bulupta girdiğimde cevaplamaya çalışırım... ama hani söylenen birşey varya doğumdan sonra yavrunu kucağına alınaca insan herşeyi unutuyo diye gerçekten doğruymuş
çok teşekkür ederim cnm..
‎3k konsept esprit markası (nette siteleri var).. kendi sitelerine bakarsan cok pahalı.. ben limangoya gelince hemen aldım. kargoyla 130 a filan geldi.. kendi sitelerinde 350 ye yakın fiyat koymuşlar..
kelebeklinin başka rengi yoktu sanırım.. ama çok güzel değişik halılar var..
şuan limangoda kampanyası var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?