2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bendde öyle sürekli doğumu düşünüyorum rüyalarıma giriyor artık

belki tetiklerim diye tüm gün gezdim...geldim yemek bulaşık buzdolabını başladım temizlemeye hareket olsun diye daha az önce oturdum sabahdan beri ayaktayım belki yorulur umuduyla ama maşallahhh bu gidişle anca rüyalarda görcezzz vallaaa gebeş gebeş sonuna kadar gezcezzz ben en sabırsızlardanım sanırımmm

bende bugünden beri temizlik yapıyorum eşimle ayaklarım şişti çok yoruldum bende çok sabırsızım normal mi yapacaksın doğumu

inşallah cnm kısmetse öyle düşünüyorummm.... hakkımızda hayırlısı olsun sen ne düşünüyorsunn???
bu arada doğumu unutmak için sohbet edelim dedik konu yine doğuma geldiiiii

inşallah cnm kısmetse öyle düşünüyorummm.... hakkımızda hayırlısı olsun sen ne düşünüyorsunn???
bu arada doğumu unutmak için sohbet edelim dedik konu yine doğuma geldiiiii

evet hayırlısı ne ise o olsun. bende normal düşünüyordum ama doktor bebek iri normal düşünme diyor ne yapacağımı şaşırdım valla kusura bakma konuyu ben getirdim doğuma :)

evet hayırlısı ne ise o olsun. bende normal düşünüyordum ama doktor bebek iri normal düşünme diyor ne yapacağımı şaşırdım valla kusura bakma konuyu ben getirdim doğuma :)

anammm benim kide öyle dedi...denicem ama dedi....ama sı vardı kendini hazırla sezeryana dedi bakalım bekliyoruzzz bende sez dan korktugum için daha fazla büyümeden doğurayım diye elimden geleni yapıyorum:) kafasıda büyükkk
böyle karar verilmeden beklemekte zor dimi normal ihtimali az bebek daha beklerse sez var ama ben normal istiyorm falan

:):) kaçıncı haftandasın bende sez. dan korkuyorum ödüm kopuyorr benim kızımında kafası büyük kilosuda fazla bende sancım gelsede normal doğursam diye bakıyorum bugün doktor sakın bişey yapma sancılanırsın planlı bir sez. yapamazsın kimin eline düşersen artık dedi gerçi ben ararım dedi ama bi planlı sez. olmak var birde acilen girmek var bizi neyin beklediğini bilmiyoruz

aman cnm yaaa ben dr uma güveniyorum her iki doğumda da ama hayırlısı...başımıza ne geleceği belli olmaz ben olumsuz düşünmüyorum...benim dr um da dediki hareketlerini kısıtlama aynen böyle devam et dedi...bende ona istinadenn yanii

kızlaaar herkese bizden merhaba biz dün saat sabah 11 de yağmur nisa mıza kavuştuk,,,tam 37 haftada geldi kızım,, erken doğum riskimiz vardı hatırlayanlar bilir, doktorumuz artık doğsada çok küçük değil deyip ilacı kesti veee ertesi gün geldi kızım, dünyaya gelmek için sabırsızlanıyormuş meğer... darısı hepinizin başına kızlar....

benim doktor erken gelmesin bebek büyük erken gelebilri diye çok hareket etme dedi aman ne bilim her doktor farklı söylüyor hayırlısı ne ise o olsun

aaaaaa çok sevindim gözünüz aydın allah bağışlasın yavrunu.. normal doğummu oldu allahım darısı başımıza ne güzel anne oldun çok sevindim kaç kilo doğdu 37. haftada

amin çok sevindim Allah bağışlasınnnnnnn
benim doktor erken gelmesin bebek büyük erken gelebilri diye çok hareket etme dedi aman ne bilim her doktor farklı söylüyor hayırlısı ne ise o olsun
aynen öyle cnm:)
aaaaaa çok sevindim gözünüz aydın allah bağışlasın yavrunu.. normal doğummu oldu allahım darısı başımıza ne güzel anne oldun çok sevindim kaç kilo doğdu 37. haftada

sağol canım Allah razı olsun darısı başına...tam 37. haftamızı bitirdik geldi kızım, 3100 gr 47 cm doğdu biraz miniğiz ama napalım, büyürüz Allahın izniyle, birde epidural normal oldu,,,tavsiye ederim...

çabuk toparlanır merak etme aminn canım saol.epidural normal düşünüyorum ben ama doktorum normal olmaz diyor sez. diyor bakalım... ne güzel normal doğum yaptın maşallahh. ahh ahh darısı başımıza sağlıklı bir şekilde inş..

kızlaar bugün çatı muayenemi oldum ve doktor hiç beğenmedi çocuk ters dedi ultrasonla da baktı kafası kaburgama dayalı ayakları rahmimde.sezeryan olacak dedi.haftaya yani 27 nisana da gün aldık...kilo 3 boy 49cm normal doğum tarihinden 8 gün önce olacak doğumu

canım allah bağışlasın hayırlı olsun kilosu gayet iyi peki birşey sorcam emme reflexi nasıl sütün geliyomu banada 27 nisana sezeyan günü verdi çok karmaşık duygulardayım

allah analı babalı büyütsün canım. küçük yavrucuğunun ayacıklarından öp kokla

Canim gercekten tebrik ederim seni sonunda kizina kavusmussun, ins.sende iyisindir..melegin kucuk diye uzulme en kisa zamanda buyur annesi artik bol bol hasret giderirsiniz ne guzel bizlerde sagsalim kavusuruz ins.yagmur Nisa hosgeldin diyelim di mi

Eki Görüntüle 396889

kızımın halısıda geldi teyzeleriiiii:)))

çok ama çok güsel canım....

ayyyy inanılmaz ya.....allah analı babalı büyütsün canım....

amin çok sevindim Allah bağışlasınnnnnnn
aynen öyle cnm:)

merhabalar herkese,

doğumlar olmuş ne güzel, Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün hepsini inşallah .. biz de o gün için sabırsızlanıyoruz..

bayadır giremiyorum.. taşınmak çok zormuş, bu hafta çok yorulduk .. kayınvalidem bizdeydi, yardımcı olacağına işlerimi zorlaştırdı resmen.. ona hizmet etmekle, yiyeceğini düşünmekle geçti haftam.. temizlik yaparkende bana baktı güldü resmen, bari yemeği sen yap dimi, nerdeee. bugün eşimle yaptık işleri onada gülüyomuş.. tv kumandası elinde her gün, sadece 1 gün dizim var dedim, benimki başka dedi, benim dizimi izletmedi..tatil gibi hanfendiye, 2 gün daha kalalım dediler valla hiç ses etmedim, gittiler.. misafir gibi dedim, eşim de hak verdi Allahtan.. böyle gelcekse doğumdan sonrada gelmesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…