Hastane çantanıza mama koydunuz mu kızlar?İlk günler süt gelmezse bebek sarılık olmasın diye veriliyormuş(bazı drlar izin vermiyomuş).Hangi markayı alalım?
Hastane çantanıza mama koydunuz mu kızlar?İlk günler süt gelmezse bebek sarılık olmasın diye veriliyormuş(bazı drlar izin vermiyomuş).Hangi markayı alalım?
sabah kalktık kahvaltı yaptık forumda takıldık evimizi toparladık giyindik süslendik yürüyüşe çıktık geldik gezmeye çıktık tam eve geldik misafirlerimiz geldi yedik içtik oturduk şimdi kaldık pc yene dolu bir gün insan ne güzel unutuyor zamanı evde oturmak ne kötüüü [/QUOTE
ben de az önce uğurladım misafirlerimi...yedik içtik oturduk misali...2 aylık bebek misafirimizle keyif yapıp bol bol dua ettik...biz de aynı duyguları yaşayalım diye...sabah yürüdüm,gündüz uyudum...şimdi de pc başındayım...gün nasıl geçti diye sorarsan çok hızlı...yalnız geceler geçmiyor...
sabah kalktık kahvaltı yaptık forumda takıldık evimizi toparladık giyindik süslendik yürüyüşe çıktık geldik gezmeye çıktık tam eve geldik misafirlerimiz geldi yedik içtik oturduk şimdi kaldık pc yene dolu bir gün insan ne güzel unutuyor zamanı evde oturmak ne kötüüü [/QUOTE
ben de az önce uğurladım misafirlerimi...yedik içtik oturduk misali...2 aylık bebek misafirimizle keyif yapıp bol bol dua ettik...biz de aynı duyguları yaşayalım diye...sabah yürüdüm,gündüz uyudum...şimdi de pc başındayım...gün nasıl geçti diye sorarsan çok hızlı...yalnız geceler geçmiyor...
gece de değilde cnm boş durunca zaman geçmiyor çıldırcak gibi oluyorum iyice sıkıntı bastı....pc deki kağıt oyunları varya saçmasapan saatlerce oynuyorummm
MERHABA ARKADAŞLAR
2012 mayıs annelerinin doğum hikayeleri İSİMLİ BİR KONU AÇTIM. DOĞUM YAPAN VE YAPACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZIN HİKAYELERİNİ VE TECRÜBELERİNİ BİZİMLE BURADA PAYLAŞMALARINI DİLİYORUM.
BAKALIM KENDİ HİKAYEMİ BEN NE ZAMAN PAYLAŞACAĞIM :))
ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM
arkadaslar gecen hafta hastaneye yattıgımı söylemistim. Oglusum biraz sabırsız cıktı :) 34.haftasında dogdu. Sezeryan oldum ters duruyodu cünkü. Suan kuvezde. Durumu iyi cok sukur biraz kilo alıp toparlamasını bekliyoruz. 1910gram dogdu 1850ye düstü suan 1960gram. Beslenmeside artıyo hergun. Gunumun buyuk kısmı hastanede geciyo. Bizim aceleciye süt sagmakla :)) Hepinize dualarınz icin tesekkr ederim. Allah hepinize saglkla bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin. Burdaki teyzeler hep allah kimseyi bu yolda eglendirmesin bir nefeste kurtarsın diye dua ediyorlar bende sizler icin böyle dua ediyorum. Allaha emanet olun
kızlar günaydın, bir fırsat bulup girdim ama bebişlerle insanın dünyası tamamen değişiyomuş, gecede 3 saat uykuyla durmaya alıştım bile, tebrik eden arkadaşlara çok çok çok teşekkür ediyorum,Rabbim sizleride hayırlısıyla kurtarsın meleklerinize kavuştursun inşallah... doğum hikayemi soranlar olmuş kısaca anlatayım,gece saat 1.30 ta hafif ıslanmalarla hastaneye telefon açtım nöbetçi doktor bazen suyun böylede gelebileceğini söyledi, istersen gel bi bakalım suyunada bebeğinede takip edeiz suyunuda daha gelecekmi diye dedi, bende evde kendim takip ederim olmazsa birazdaha diyerek telefonu kapattım,,, 5-10 dk içinde bayağı bi fazla su geldi, yani altıma işemiş gibisonra topladık çantyamızı gittik hastaneye, doktor ultrasona aldı ve suyun bebek için yeterli olduğunu en geç 24-48 saat içinde normal yollla gelebileceğini söyledi, yalnız benim açıklığım sadece 1 cm di... hastaneye yattım ve mecburen beklemeye başladık, bi saat içinde kasılmalar başladı, ama açıklık çok yavaş ilerledi, yani doktora göre normal ama benim çektiğim acıya göre bana saatler geçmek bilmedi, neyse tam 10 cm olana kadar beni ameliyatheneye almadılar,,,gece 2 den sabah 10.30 a kadar tam açılma oldu,,,10.30 da ameliyathaneye aldılar, yaklaşık 15-20 dakika içinde doğdu, sonra plesantayı beklediler o çıktı, son kontrolller derken kızım yarım saatte ben tam 1 saatte ameliyathaneden çıktım... epiduralle ilgili olarak, sabah 7 de anestezist geldi ve katateri taktı ve test dozu denilen bi miktarda bana epidural verdi, 10. 30 a kadar 2 kere verildi, çok sancım olduğu için, en sonuncu yani 3. de ameliyathenede doğum başlamadan önce yapıldı, acıyı hafifletiyor kızlar ama tamamen kesmiyor bilginize, ayrıca tam bir uyuşuklukta yok yani bebeğinizi doğurduğunuzu nersinin nerden geçtiğini çıktığını hepsini anlıyosunuz... çok konuşmuşum, şimödilik bukadar soracağınız olursa, fırdat bulupta girdiğimde cevaplamaya çalışırım... ama hani söylenen birşey varya doğumdan sonra yavrunu kucağına alınaca insan herşeyi unutuyo diye gerçekten doğruymuş
slm kızlar dun geceyı kabus gıbı gecırdım yatamıyorum nefesım kalıyorum cok agırlasmısım cok yuruyus yapmak zararlımı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?