2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hastane çantanıza mama koydunuz mu kızlar?İlk günler süt gelmezse bebek sarılık olmasın diye veriliyormuş(bazı drlar izin vermiyomuş).Hangi markayı alalım?

slm ıns.mama gerek kalmaz sutun bebegıne yeter ama mama kullanman gerekırse sana tavsıyem aptamıl en ıyı mama onun ılerkı aylar ıcın cocuklara ozel sutude var o markadan sasma.

sabah kalktık kahvaltı yaptık forumda takıldık evimizi toparladık giyindik süslendik yürüyüşe çıktık geldik gezmeye çıktık tam eve geldik misafirlerimiz geldi yedik içtik oturduk şimdi kaldık pc ye ne dolu bir gün insan ne güzel unutuyor zamanı evde oturmak ne kötüüü

Hastane çantanıza mama koydunuz mu kızlar?İlk günler süt gelmezse bebek sarılık olmasın diye veriliyormuş(bazı drlar izin vermiyomuş).Hangi markayı alalım?

slm ıns.mama gerek kalmaz sutun bebegıne yeter ama mama kullanman gerekırse sana tavsıyem aptamıl en ıyı mama onun ılerkı aylar ıcın cocuklara ozel sutude var o markadan sasma.

Canim hayirlisi ile bir doguralimda sagsalim o zaman hikayede yazarim, gobekte atarim ins su zamanlarda oyle cok agirlastimki biran once yavruma kavusmak istiyorum... ins guzel bir hikaye ile sizlerle paylasma firsatim olur

kızlar ya doğuranları okudukça ağlıyorum bende bebeğimi özledim diee.. Hayırlısıyla alalım yavrumuzu kucağımıza. Kokusunu duymadan bebeğimin inanamıyorum içimdeki mucize, benden bi parça nasıl olucak nasıl doğucak hayal gibi geliyo..

Allah bağışlasın canım... Rabbim sağlıklı uzun ömürler verir inşallah, en kısa zamanda hastaneden de çıkmanızı nasip etsin...

Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin...

Darısı zamanında sağlıkla hepimizin başına....

gunaydın bugun doktor kontrolum war bakalım oglusum kac olmus bu arada benım de adım listede yok sat 10 agustos antalya erkek bebegım )999lısteyı yapan arkadasın ellerine saglık

gunaydin kizlaar,

bugun itibariyle safak 9,bugunler hamileligimizin son gunleri,bazen gecsin artik diyorum bazense cok ozliycegimi biliyorum,

günaydın canlarıım ve canlarımın kuzularııı bizde artık hiç giremiyoruz nete dün baya bi temizlik yaptık oğlum kocam ben:) çooook yorulduuum sizleri merak ediyorum yaaa fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama olmuokiş!! benim de sezaryen günüüm cuma çok merak ediyorum heyecanlanıyorum oğlumu görcem die!!!dün de çantamızın en son hazırlıklarını yaptıık perşembe de kuaföre gitceem süslü süslü karşılayacağımn oğlumu.şimdilik bu kadar öpüldünüz kocaman

günaydın herkese .... doğum yapan annelere allah hayırlı uzun ömürler versin bebeklerine ...
mayısa bi ben mi kalcam herkesler nisandamı doğurcak nedir...

herkes günaydın...eşimi bayrama gönderdikten sonra rutin temizliğimizi yaptık...hatta bu sefer kayınpederim sildi camları...öncekinde de eşim yapmıştı...korkuyorum dışardan "bu evin hanımı hiç iş yapmıyor" diyecekler diye...ama güzel oluyor...ben de boş durmadım..yaptım bişiler...
karnımın aşağıya indiğini hissediyorum...akşam epey alttan vurdu kızım...doğumumun yaklaştığını hissediyorum.hem de korkuyorum...hayırlısı bakalım..bu gün nstmiz var...ama bişi çıkacağını sanmıyorum... doktoruma 25 kilo almış bir anne olarak 3,5 kilo bebeği normal doğurup doğuramayacağımı soracağım...yürüyorum ama...bakalım...hayırlısı..hatimime de az kaldı.7 cüz...3 günde biter inş...benden haberler böyle ...herkse sağlıklı güzel bir gün diliyorum...

günaydınnnn:) bebişler sizinde 23 nisanınız kutlu olsunnnn:))))))))))))))))))))

slm kızlar dun geceyı kabus gıbı gecırdım yatamıyorum nefesım kalıyorum cok agırlasmısım cok yuruyus yapmak zararlımı acaba

bi sorum olacak emzik şeklinde ateş ölçerler hakkında fikri olanlar varmı? iyimidir acaba?

slm kızlar dun geceyı kabus gıbı gecırdım yatamıyorum nefesım kalıyorum cok agırlasmısım cok yuruyus yapmak zararlımı acaba

doktor bana 20 dk yürü.. sonra sıkı bi dinlen.. bi 20 dk daha yürü yeter dedi..

Son düzenleme:
herkese günaydın ama bu kez yalnızca fındıklara:) bugün onlarında bayramı
kızlar ya sabaha kadar sancıdan mahvoldum karnımda ve belimde sürekli adet sancısı var hep vardı ama 4-5 dk lıktı..sabaha kadar kıvrandım....doğum sancısı olmadığı çok netti ama kıvrandırdı resmen unutmuşumda adet sancısını doğumdan sonra kabusum gerimi gelicek acaba diye düşünmeden de edemedim. benim gibi bu şekilde uzun soluklu adet sancısı yaşayan varmı bele giren kramplarda var tecrübe ve deneyimlere ihtiyacım varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…