2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlım çok güzel olmuş prenses odası olmuş . güle güle kullanmayı nasip etsin Allah.

cok guzel canim, mis gibi yatsin kuzucuk

çok güzel olmuş...bayıldım tek kelimeyle...güzel günler yaşasın inş bu odada...ellerinize sağlık...
tşk ederiz teyzeler.. son günlerimiz kaldı artık, yavaş yavaş dökülüyoruz.. sağlıcakla gelsinler inşallah ..
hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün, ne güzel normal doğurmuşsun darısı başımıza.. bi çatı muayenesi bile acayip canımı acıttı.. bizde eşimle çalışmalara başladık, belki biraz açılma olur diye .. tabi faydası olurmu bilmiyorum..

offf canım bu ne sinir oldum valla bakalım benimki gelince neler olacak bi de oda çok asil olmuş

sağol canım.. başta ses etmiyordum ama böyle gelcekse gelmesin yaa.. ne çektiğini insan kendi biliyor.. kalmasın yanımda hiç sütüm kesilir sora .. seninki benimki kadar değildir umarım, resmen sinir etmeye çalışıyo beni..
herkese iyi hafta sonları

sanada canım..

arkadaslar gecen hafta hastaneye yattıgımı söylemistim. Oglusum biraz sabırsız cıktı :) 34.haftasında dogdu. Sezeryan oldum ters duruyodu cünkü. Suan kuvezde. Durumu iyi cok sukur biraz kilo alıp toparlamasını bekliyoruz. 1910gram dogdu 1850ye düstü suan 1960gram. Beslenmeside artıyo hergun. Gunumun buyuk kısmı hastanede geciyo. Bizim aceleciye süt sagmakla :)) Hepinize dualarınz icin tesekkr ederim. Allah hepinize saglkla bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin. Burdaki teyzeler hep allah kimseyi bu yolda eglendirmesin bir nefeste kurtarsın diye dua ediyorlar bende sizler icin böyle dua ediyorum. Allaha emanet olun

Allah bağışlasınnn:) ne güzel taze annecikler yaaa rabbim bize de nasip etsinnn

Allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebişini.. çabucak toparlanır, sütün yarar inşallah..
amin canım, valla bizim de duaya çok ihtiyacımız var ..

canımm benim yaaa allah bağışlasın size
en kısa zamanda iyi olurda çıkarsınız inşallah
çook geçmiş olsn cnm allah anneli babalı büyütsün bizlerde
gün sayıyoruz artk

masallah canim,insallh saglikli bi sekilde gelir evinize oglusun,gozun aydin olsun

inşallah canım yaşayıp görücez gelince.. bu arada çalışmalar bana da normal doğuma faydalı olur gibi geliyor ama artık cesaret edemiyorum etsem mi acaba:))

hayırlısı olsun canım Allah bebeğinizi size, sizi ona bağışlasın ve darısı başımıza:))

slm kızlar..
esrayhan tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah..

Nur selam allah analı babalı büyütsün oğlunu sağlıkla kucağına al inşallah

Tebrik ederim canim allah annali babali buyutmeyi nasip etsin ins,merak etme canim bebegin en kisa zamanda toparlar kendini sen cok stres yapip sutunun kesilmemesini dikkat et yeter allah hepimizin yardimcisi olsun

Canım benimkinin de karın çevresi 2 hafta geriden geliyor,37+0 da 2750grdı.Doktorum içimiz rahat etsin diye radyolojiye gönderdi,bi sorun görünmüyor.Genetik dediler artık.Ben 160cm im,eşim 170cm.Diğer ölçümleri haftasıyla uyumlu.Doktorun dediği zayıf bir bebek olacak,korkacak bişey yok sürekli.Doğduktan sonra akranlarına yetişir diyor.Benimki haftaya çatı muayenesi yapacak,bebek zaten 3kilo civarı doğar,çatın da müsaitse normal doğurursun dedi.Ben artık üzülmüyorum sağlıklı olsun da.Doktor sürekli her anne 3.800g doğuracak diye bişey yok,3-3200g zaten normal diyo.Bıktı artık beni sakinleştirmeye:)Bu arada ben ben verdiği beslenme listesini uyguluyordum,kendimde pek kilo almadım.

Mayıs ayına doğuracak pek anne kalmayacak bu gidişle,nisan ayında patır patır doğurmaya başladı mayıs anneleri:)
Bebeği doğanların gözü aydın,darısı hamilelerin başına:) Herkes günü geldiğinde sağlıcakla alsın kuzucuklarını kucağına insallah.

MERHABA ARKADAŞLAR
2012 mayıs annelerinin doğum hikayeleri İSİMLİ BİR KONU AÇTIM. DOĞUM YAPAN VE YAPACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZIN HİKAYELERİNİ VE TECRÜBELERİNİ BİZİMLE BURADA PAYLAŞMALARINI DİLİYORUM.
BAKALIM KENDİ HİKAYEMİ BEN NE ZAMAN PAYLAŞACAĞIM :))
ŞİMDİDEN HERKESE HAYIRLI VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM

slm esrahan benım merak ettıgım epudurale normal dogum ettın dımı faydası varmı tavısye edıynmu benım ıkıncı bebegım ama cok korkuyorum ılk dogumum 12 saat surdu dogumun kacıncı hafta oldu tam 40 haftanı doldurdunmu altan dıkıs yaptılarmı oda ayrı bır dert dımı

Hastane çantanıza mama koydunuz mu kızlar?İlk günler süt gelmezse bebek sarılık olmasın diye veriliyormuş(bazı drlar izin vermiyomuş).Hangi markayı alalım?

Hastane çantanıza mama koydunuz mu kızlar?İlk günler süt gelmezse bebek sarılık olmasın diye veriliyormuş(bazı drlar izin vermiyomuş).Hangi markayı alalım?

ben aptamil yeni doğan alıp koymuştum. doktorumada sonra sordum. hastanede var. gerekirse burdan kullanıyoruz getirmene gerek yok dedi. sende bi sor istersen doktoruna.

ben de 41. haftamda oglumu 3 kilo d ogurdum cok da normaldi herseyi. kiloyu cok dert etmeyin

slm ıns.mama gerek kalmaz sutun bebegıne yeter ama mama kullanman gerekırse sana tavsıyem aptamıl en ıyı mama onun ılerkı aylar ıcın cocuklara ozel sutude var o markadan sasma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…