2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya ne güzel kavuştun miniğine darısı bizlerin başına tabii vaktinde inşallah. Allah analı babalı büyütsün Yağmur nisa'mızın o minik ellerini ayaklarını öp bizim için.

maşallah canım rabbim analı babalı büyütsün tebrik ederim

hakkında hayırlısı olsun canım valla bu sezeryan yüzünden ben nerdeyse kafayı yiyordum hep normal doğumun güzelliğinden faydasından bahsedildikçe içim içimi yiyor ama kısmet bende sezeryan olacağım bebeklerimiz yeterki sağlıkla gelsinler kısmetten ötesi olmuyor inşallah sen normal doğum yaparsın

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün maşallah

kızlar mayıs anneleri maşallah bebeklerini kucağına almaya başladı dün aşkocuk arkadaşımızda doğum yaptı rabbim cümlemizi kavuştursun meleklerimize sağlıkla inşallah

kızlar ya 3 kişi doğurmuş hepside iiyi zeynepden haberi olan yok heralde ne güzel darısı bize valla bu gece bana yine uyku yok 23 nisanda kızımın gösterisi var sonra doğurayım 40 haftalık olsun siparişlerim güzel demii sağlıklı olsunda artık gelme vakitleri geldi bi hafta önce sonra önemli değil hepinizin allah yardımcısı olsunnn

kızlar bebişimin odası.. iyi toparladık, eşyalarını yıkayıp ütüledim. bir de yatak odasında esas minik beşiğimiz var, onu henüz düzenlemedim.. inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla güle güle büyütürüz ..

allah hayırlı, uğurlu etsin yavrunuzu inşallah. meleğinizle güzel günler yaşayın

turuncu canım benimde salı günü çatı muayenem var cok meraktayım normalmi sezeryanmı diye hakkımızda hayırlısı olsun canım

gozunyadin canim,allah anali babali buyutsun yavrunu dogum hikayeni bekliyoruz ona gore

ay cnım bebişin nasıl kac kiloydu bizim günümüz aynıydı senle maşallah size cok sevindim senin adına

kizlar ben gunlerde cok duygusalim her aksam aglayacak bisey buluyorum ,duygusal bi muzik duygusal bi dizi sahnesi,yada bi soz aglaam icin yeterli oluyor ah bu hormonlar

çok sevindim...Allah analı babalı büyütsün...41 kere maşallah...

canım en kısa zamanda bu doğum şeklinden bahsedersen sevinirim "tabi tatlı kızından fırsat bulursan"...çünkü ben de seninkinden olmak istiyorum...ıkınma,sancı durumları nasıl oluyor...ve ne zaman vuruyorlar iğneği

hadi bakalım hayırlısı...güzel haberlerini bekliyoruz...inş sağ salim alırsın bebeğini....

çok güzel olmuş...bayıldım tek kelimeyle...güzel günler yaşasın inş bu odada...ellerinize sağlık...

sanmayın ki bu kız hiç uyumuyor diye...gece uykular kaçınca biraz topicte mesai yaptım...şimdi de 6 da kalkıp eşimle yürüyüşe çıktık.geldik biraz dinleniyorum...2 gündür kızımın hareketleri azaldı...yerimi daraldı ne..ama ben de endişe başladı...her an nst ye girmek istiyorum...elimle varlığını hissetmeye çalışıyorum...
bu arada güzel bir pazar gününden,güzel bir bursa havasından herkese günaydın...doğum yapacaklara Allah kolaylıklar versin...

ama ben burda yokum

kizlar ben gunlerde cok duygusalim her aksam aglayacak bisey buluyorum ,duygusal bi muzik duygusal bi dizi sahnesi,yada bi soz aglaam icin yeterli oluyor ah bu hormonlar

bende oyle olmusum hem duygusal hemde sınırlı gecımsız bırı oldum off bıran once kavusak bebıslerımıze rahat nefes alsak

günaydınlar.kızlar liste baya kalabalıkmış ama aktif olan sayısı çok az.bence bildiğimiz doğumların haricinde daha var gibi geliyor bana.

herkese gunaydın gunler yaklastıkca enerjımde tukenıyor artık sabahları yatakdan zor kalkıyorum her yerım tutulmus allah yardım etsın nasıl dogurcam bılmıyorum herkese ıyı pazarlar allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun kadınlar cok mukaddes cok degerlı bırer varlık gercekten cennet annelerın ayagının altı dıyorlarya cok dogru demısler.

günaydıın sevgili anneler taze anneler nasılsınız bakalım??bebişler uslu duruyor mu?? alışabildiniz mi?biz de eşimle cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz dr izin verirse eşimde ameliyatma girecek.bugün de temizliğimiz var eşim mutfağı antre duvarlarını silecek ben de storları yıkayacağım.dua edinde kolaylıkla bitirelimöptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…