2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dun geceyı kabus gıbı gecırdım yatamıyorum nefesım kalıyorum cok agırlasmısım cok yuruyus yapmak zararlımı acaba

sabah akşam yarım saat yürüyorum...fazla yürüdüğüm zaman katılıyorum...dengede yaparsan niye problem olsun...ama genelde son haftaları dinlenerek geçirmek daha sağlıklı...doğumda çok yorgun düşüyor yoksa...ama biz hanımlar temizlik,hazırlık derken iyi koşuşturuyoruz...

selam canım...uyku ile problemlerin olduğunun farkındayım...ama iş ağrı kramp dersen o biraz doğumun tatlı habercileri...bundan bir sene önceki hamileliğimde...son aylarda bahsettiğin şikayetler hiç olmadı... doğum gecesi saat 3 gibi sancılandım..bahsettiğin bölgelerden ..kasık ve bel..yürüyerek geçen cinsinden gibi gözükse de saatler ilerledikçe geçmemişti...ve sabah 10 gibi doğum yapmıştım..ben bu ağrılar artarak devam etti...sen de artmıyor demek ki...yoksa şu saatlerde dayanılmaz ağrıların olurdu.. şu anda da var mı peki..yoksa sadece gece mi oldu...bakalım kim önce doğuracak:)

canımm tebrik ediyorum kavuşmuşsun prensesine ALLAH ım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..ay çok duygulandım ben ya mis gibi kokuyodur bebişin şimdi.. darısı bizlere artık
benimde erken doğum riskim var ilaçları bıraksam doğurur muyum acep.. şaka bi yana ama ben çok özledim oğlumu... canım bi kaç sorum olucaktı girebilirsen cevalarsan çok sevinirim

nasıl memnun kaldın mı pembemaviden biliyosun benimde orda olacak doğumum (inşallah)
kendi doktorun geldimi doğuma ?
bide anestezi uzmanı doğuma giriyomu epidurali veren kişi erkek diye biliyorum

zeynep de doğum yaptı ama giremedi galiba... ayy bursalılar aceleci çıktı

bugün epey bi uyuduk bebişimle.. son 3 gündür doyamıyorum uykuya baygın gibi yatıyorum resmen.. enerjim çoktu şimdiye kadar ama bu aralar sıfırın biraz üstünde :)) eşimin ailesi daha hamile kaldığım zaman doğumu biz yaptırıcaz bize düşer tek oğlumuz demişlerdi. biz de teşekkür etmiştik.. bizim doğum 1 haftaya kadar olacak Allah sağlıklıca nasip ederse.. eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz görüşüyoruz hafta içleri. eşim bi ara gittiğinde annesi oğlum hem doğum parası vereceğim sana hem de biraz yardımımız olsun cebinde nakidin buluunsun diye fazladan 1000 tl vereceğiz demişti. eşim de teşekür etmiş saol anne zaten inanılmaz sıkışığız bu aralar kredi kartları aldı başını gitti demiş ki durum aynen bu şekilde..nitekim parayı alma zamanı geldi.eşim gitti , bugün değil 2 gün sonra yine gel o zaman vericem demiş..o 2 gün sonrasında da kaplıca gezisine gitti..döndükten sonra yemeğe onlara gittik . tabi aradan kaç 2 gün geçti.. doktor bana 16 nisanda doğurabilirsin demişti ama ses seda yok onlarda. eşime dedimki bak canım bu parayı vermicekler sana verecek olan kişi son anı mı bekler doğumhanede milletin gözünün önünde mi verir..yok yok hayatım kendileri teklif ettiler ben para istemedim ki biz böyle düşündük oğlum dediler ben de kabul ettim dedi..gör bakalım dedim içimden..neyse yemekten sonra eşim sormuş anne vermicek misin diye, parayı hazırladık oğlum ama baban yemekten sonra dışarı çıktı para onla gitti sen yarın sabah yeniden gel demiş..bizimki sabah gittiğinde tam kuruşu kuruşuna hastaneden öğrendiği doğum parasını vermiş sadece. gerisini vermicem demiş..eşim de sen benimle oyun mu oynuyorsun demiş. 1 aydır para vericem para vericem diyen sensin sen dilenciyi mi oyalıyorsun ona mı para veriyorsun demiş.kayınvalidem de biz olmasak ne yapardın acaba bu hayatta demiş!!!! tabiki bizim ki sinirinden o anda neler yaptı bilemiyorum. yukarda Allah var biz evlendikten hemen sonra eşim 9 ay işsiz kaldı birgün bile eksiğiniz var mı demediler parayla yardım etmeyi bırakın 1 kilo domates almadılar yaa.. benim annemlerler yardım etti iş bulana kadar. sen göz göre göre kimi kandırıyorsun bana ne zaman yardım ettiniz ki demiş..doğum parasını da almamış iyi ki de almamış.. olayın üstünden 3 gün geçti onlarda ses seda yok... ben böyle olacağını o kadar iyi biliyordum ki.. Allah kimseye muhtaç etmesin herşeyimizi çok şükür en iyi şekilde karşılarız ne borçlar ödendi şimdiye kadar kredi kartına biraz daha yükleniriz olur biter.yaptıklarından dar zamanda boğmaya çalıştıklarından utansınlar

tatlım Allah analı babalı büyütsün. hemencecik toparlar inşallah bebişin. durumu iyiymiş ne güzel kiloyu d ahızlıca alır hiç merak etme..sen de dinlenmeye çalış biraz öpüyorum Allah kolaylık versin

cnm benm ya sen olmasan napıcam ben kasık değil direk karın ağrısı dediğin gibi artmıyor....ya 10 gündür hep vardı mesela 48 saatte bir 24 saatte bir küçük adet sancısı gaz sancısı şeklinde...ama 3 gündür artmıştı dünde misafirlerimde vardı hatta sürekli çektim hani adet olurken böyle girer sancı bele karına terletir bi hoplatır hafifler artar azalır ama geçmez ya....sabaha karşı ağladım resmen eşim masaj yaptı belime falan yine dalmşım 1 saat sonra yine başladım ağrıdan kımıldanmaya...sesimi çıkarmıyorum panik olmasın diye üzülmesin diye ama feci ağrıyor ama doğum sancısı olmadığı çok net...artmıyorda sürekli ağrıyor... hastaneye gidincede alttan muayene falan yapıyorlar birde böyle her fırsatta giden bir tip değilim ama canım acıyor:) tecrüben ve yazacakların benm için önemlii:)

slm annişlerr bakalım şafak kaçmiş? yARIN DOKTOR kontrolümüz var kızım ne kadar oldu çok merak ediorumm:))

hıc sorma bıde temızlık utu derdımız var kadın olmak ne zor allah yardım etsın hepımıze

kızlar doğuma daha 1 ayımız var erken doğum tehlikemizde yok şimdilik..2 hafta kadar sonra evimi temizliycezz..
temizlikten sonra hazırlayayım hastane çantamızı diye düşünüyodum ama herkez doğum yapmaya başlayınca tedirgin oldum...
bugün bebegin kıyafetlerini yıkıcam eminim hepiniz bitirmişinizdir bunları kaç derecede hangi programda yıkadınız yardımcı olursanız sevinirim...

slm cnm yazdıklarını okudum ne anneler var bunlar bıze nasıhat olsun bız boyle anneler olmayalım ayrıca bebegın allah tarfından nasıbıyle gelır hıc merak etme onunda bu dunyada nasıbı varkı dunyaya gelıyor rabbım herseyın ıyısını bılır bunlarla sıkmayın canınızı huzur saglık oldumu gerısı hersekıl cozulur :)

ben hepsı fabrıka cıkısı dıye 30 derecede yıkadım odur bı su deysın ama bebek deterjanıyla yıka hacısakır tozu var bebkler ıcın ozel onlarla yıkas

ben hassas yıkamada roxy ile yıkadım cnm

canım çok üzüldüm...insan zor zamanlarında yapılan muameleleri hiç unutmuyor...evet bebeğin nasibiyle gelecek ,içini ferah tut...

Ben de 30 derecede en kısa programda yıkadım,cam balkonda güneste kuruttum,hem toz olmadı hem çabucak kurudu.Sonra da ütüledim.Roxy hem ekonomik,hem de güzel yıkıyor.Ben iç çamaşırlarını ve havluları da onunla yıkıyorum,tertemiz ve yumuşacık oluyor.

dün gece bu kadar ağrı çektiysen bu gün bir nst ye gir derim...alttan muayene tarafı hoş bişi değil ama belki açılman vardır...senin sancıların farkılı olabilir...evde yürümeler yap...rahatlatır genelde...gebelik takviminde bu hafta için yorumlarında yalancı kasılmalardan bahsediyordu....o da olabilir...ama benim birden ağrı geldi...senin ise farklı...içini rahat tut...hastaneye gitmekten korkma..son haftalarımız çünkü...

selam kızlar...ben geldim....
hafta içi tatil ne güzel oluyormuş...bol bol tembellik yapıyorum ama işler de beni bekliyor...bi bakayım geçmişte ne var ne yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…