- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
bi sorum olacak emzik şeklinde ateş ölçerler hakkında fikri olanlar varmı? iyimidir acaba?
slm kızlar dun geceyı kabus gıbı gecırdım yatamıyorum nefesım kalıyorum cok agırlasmısım cok yuruyus yapmak zararlımı acaba
herkese günaydın ama bu kez yalnızca fındıklara:) bugün onlarında bayramı
kızlar ya sabaha kadar sancıdan mahvoldum karnımda ve belimde sürekli adet sancısı var hep vardı ama 4-5 dk lıktı..sabaha kadar kıvrandım....doğum sancısı olmadığı çok netti ama kıvrandırdı resmen unutmuşumda adet sancısını doğumdan sonra kabusum gerimi gelicek acaba diye düşünmeden de edemedim. benim gibi bu şekilde uzun soluklu adet sancısı yaşayan varmı bele giren kramplarda vartecrübe ve deneyimlere ihtiyacım varrr
arkadaslar gecen hafta hastaneye yattıgımı söylemistim. Oglusum biraz sabırsız cıktı :) 34.haftasında dogdu. Sezeryan oldum ters duruyodu cünkü. Suan kuvezde. Durumu iyi cok sukur biraz kilo alıp toparlamasını bekliyoruz. 1910gram dogdu 1850ye düstü suan 1960gram. Beslenmeside artıyo hergun. Gunumun buyuk kısmı hastanede geciyo. Bizim aceleciye süt sagmakla :)) Hepinize dualarınz icin tesekkr ederim. Allah hepinize saglkla bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin. Burdaki teyzeler hep allah kimseyi bu yolda eglendirmesin bir nefeste kurtarsın diye dua ediyorlar bende sizler icin böyle dua ediyorum. Allaha emanet olun
selam canım...uyku ile problemlerin olduğunun farkındayım...ama iş ağrı kramp dersen o biraz doğumun tatlı habercileri...bundan bir sene önceki hamileliğimde...son aylarda bahsettiğin şikayetler hiç olmadı... doğum gecesi saat 3 gibi sancılandım..bahsettiğin bölgelerden ..kasık ve bel..yürüyerek geçen cinsinden gibi gözükse de saatler ilerledikçe geçmemişti...ve sabah 10 gibi doğum yapmıştım..ben bu ağrılar artarak devam etti...sen de artmıyor demek ki...yoksa şu saatlerde dayanılmaz ağrıların olurdu.. şu anda da var mı peki..yoksa sadece gece mi oldu...bakalım kim önce doğuracak:)
sabah akşam yarım saat yürüyorum...fazla yürüdüğüm zaman katılıyorum...dengede yaparsan niye problem olsun...ama genelde son haftaları dinlenerek geçirmek daha sağlıklı...doğumda çok yorgun düşüyor yoksa...ama biz hanımlar temizlik,hazırlık derken iyi koşuşturuyoruz...
bi sorum olacak emzik şeklinde ateş ölçerler hakkında fikri olanlar varmı? iyimidir acaba?
bugün epey bi uyuduk bebişimle.. son 3 gündür doyamıyorum uykuya baygın gibi yatıyorum resmen.. enerjim çoktu şimdiye kadar ama bu aralar sıfırın biraz üstünde :)) eşimin ailesi daha hamile kaldığım zaman doğumu biz yaptırıcaz bize düşer tek oğlumuz demişlerdi. biz de teşekkür etmiştik.. bizim doğum 1 haftaya kadar olacak Allah sağlıklıca nasip ederse.. eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz görüşüyoruz hafta içleri. eşim bi ara gittiğinde annesi oğlum hem doğum parası vereceğim sana hem de biraz yardımımız olsun cebinde nakidin buluunsun diye fazladan 1000 tl vereceğiz demişti. eşim de teşekür etmiş saol anne zaten inanılmaz sıkışığız bu aralar kredi kartları aldı başını gitti demiş ki durum aynen bu şekilde..nitekim parayı alma zamanı geldi.eşim gitti , bugün değil 2 gün sonra yine gel o zaman vericem demiş..o 2 gün sonrasında da kaplıca gezisine gitti..döndükten sonra yemeğe onlara gittik . tabi aradan kaç 2 gün geçti.. doktor bana 16 nisanda doğurabilirsin demişti ama ses seda yok onlarda. eşime dedimki bak canım bu parayı vermicekler sana verecek olan kişi son anı mı bekler doğumhanede milletin gözünün önünde mi verir..yok yok hayatım kendileri teklif ettiler ben para istemedim ki biz böyle düşündük oğlum dediler ben de kabul ettim dedi..gör bakalım dedim içimden..neyse yemekten sonra eşim sormuş anne vermicek misin diye, parayı hazırladık oğlum ama baban yemekten sonra dışarı çıktı para onla gitti sen yarın sabah yeniden gel demiş..bizimki sabah gittiğinde tam kuruşu kuruşuna hastaneden öğrendiği doğum parasını vermiş sadece. gerisini vermicem demiş..eşim de sen benimle oyun mu oynuyorsun demiş. 1 aydır para vericem para vericem diyen sensin sen dilenciyi mi oyalıyorsun ona mı para veriyorsun demiş.kayınvalidem de biz olmasak ne yapardın acaba bu hayatta demiş!!!! tabiki bizim ki sinirinden o anda neler yaptı bilemiyorum. yukarda Allah var biz evlendikten hemen sonra eşim 9 ay işsiz kaldı birgün bile eksiğiniz var mı demediler parayla yardım etmeyi bırakın 1 kilo domates almadılar yaa.. benim annemlerler yardım etti iş bulana kadar. sen göz göre göre kimi kandırıyorsun bana ne zaman yardım ettiniz ki demiş..doğum parasını da almamış iyi ki de almamış.. olayın üstünden 3 gün geçti onlarda ses seda yok... ben böyle olacağını o kadar iyi biliyordum ki.. Allah kimseye muhtaç etmesin herşeyimizi çok şükür en iyi şekilde karşılarız ne borçlar ödendi şimdiye kadar kredi kartına biraz daha yükleniriz olur biter.yaptıklarından dar zamanda boğmaya çalıştıklarından utansınlar
tatlım Allah analı babalı büyütsün. hemencecik toparlar inşallah bebişin. durumu iyiymiş ne güzel kiloyu d ahızlıca alır hiç merak etme..sen de dinlenmeye çalış biraz öpüyorum Allah kolaylık versin
kızlar doğuma daha 1 ayımız var erken doğum tehlikemizde yok şimdilik..2 hafta kadar sonra evimi temizliycezz..
temizlikten sonra hazırlayayım hastane çantamızı diye düşünüyodum ama herkez doğum yapmaya başlayınca tedirgin oldum...
bugün bebegin kıyafetlerini yıkıcam eminim hepiniz bitirmişinizdir bunları kaç derecede hangi programda yıkadınız yardımcı olursanız sevinirim...
kızlar doğuma daha 1 ayımız var erken doğum tehlikemizde yok şimdilik..2 hafta kadar sonra evimi temizliycezz..
temizlikten sonra hazırlayayım hastane çantamızı diye düşünüyodum ama herkez doğum yapmaya başlayınca tedirgin oldum...
bugün bebegin kıyafetlerini yıkıcam eminim hepiniz bitirmişinizdir bunları kaç derecede hangi programda yıkadınız yardımcı olursanız sevinirim...
bugün epey bi uyuduk bebişimle.. son 3 gündür doyamıyorum uykuya baygın gibi yatıyorum resmen.. enerjim çoktu şimdiye kadar ama bu aralar sıfırın biraz üstünde :)) eşimin ailesi daha hamile kaldığım zaman doğumu biz yaptırıcaz bize düşer tek oğlumuz demişlerdi. biz de teşekkür etmiştik.. bizim doğum 1 haftaya kadar olacak Allah sağlıklıca nasip ederse.. eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz görüşüyoruz hafta içleri. eşim bi ara gittiğinde annesi oğlum hem doğum parası vereceğim sana hem de biraz yardımımız olsun cebinde nakidin buluunsun diye fazladan 1000 tl vereceğiz demişti. eşim de teşekür etmiş saol anne zaten inanılmaz sıkışığız bu aralar kredi kartları aldı başını gitti demiş ki durum aynen bu şekilde..nitekim parayı alma zamanı geldi.eşim gitti , bugün değil 2 gün sonra yine gel o zaman vericem demiş..o 2 gün sonrasında da kaplıca gezisine gitti..döndükten sonra yemeğe onlara gittik . tabi aradan kaç 2 gün geçti.. doktor bana 16 nisanda doğurabilirsin demişti ama ses seda yok onlarda. eşime dedimki bak canım bu parayı vermicekler sana verecek olan kişi son anı mı bekler doğumhanede milletin gözünün önünde mi verir..yok yok hayatım kendileri teklif ettiler ben para istemedim ki biz böyle düşündük oğlum dediler ben de kabul ettim dedi..gör bakalım dedim içimden..neyse yemekten sonra eşim sormuş anne vermicek misin diye, parayı hazırladık oğlum ama baban yemekten sonra dışarı çıktı para onla gitti sen yarın sabah yeniden gel demiş..bizimki sabah gittiğinde tam kuruşu kuruşuna hastaneden öğrendiği doğum parasını vermiş sadece. gerisini vermicem demiş..eşim de sen benimle oyun mu oynuyorsun demiş. 1 aydır para vericem para vericem diyen sensin sen dilenciyi mi oyalıyorsun ona mı para veriyorsun demiş.kayınvalidem de biz olmasak ne yapardın acaba bu hayatta demiş!!!! tabiki bizim ki sinirinden o anda neler yaptı bilemiyorum. yukarda Allah var biz evlendikten hemen sonra eşim 9 ay işsiz kaldı birgün bile eksiğiniz var mı demediler parayla yardım etmeyi bırakın 1 kilo domates almadılar yaa.. benim annemlerler yardım etti iş bulana kadar. sen göz göre göre kimi kandırıyorsun bana ne zaman yardım ettiniz ki demiş..doğum parasını da almamış iyi ki de almamış.. olayın üstünden 3 gün geçti onlarda ses seda yok... ben böyle olacağını o kadar iyi biliyordum ki.. Allah kimseye muhtaç etmesin herşeyimizi çok şükür en iyi şekilde karşılarız ne borçlar ödendi şimdiye kadar kredi kartına biraz daha yükleniriz olur biter.yaptıklarından dar zamanda boğmaya çalıştıklarından utansınlar
cnm benm ya sen olmasan napıcam benkasık değil direk karın ağrısı dediğin gibi artmıyor....ya 10 gündür hep vardı mesela 48 saatte bir 24 saatte bir küçük adet sancısı gaz sancısı şeklinde...ama 3 gündür artmıştı dünde misafirlerimde vardı hatta sürekli çektim hani adet olurken böyle girer sancı bele karına terletir bi hoplatır hafifler artar azalır ama geçmez ya....sabaha karşı ağladım resmen eşim masaj yaptı belime falan yine dalmşım 1 saat sonra yine başladım ağrıdan kımıldanmaya...sesimi çıkarmıyorum panik olmasın diye üzülmesin diye ama feci ağrıyor ama doğum sancısı olmadığı çok net...artmıyorda sürekli ağrıyor... hastaneye gidincede alttan muayene falan yapıyorlar birde böyle her fırsatta giden bir tip değilim ama canım acıyor:) tecrüben ve yazacakların benm için önemlii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?