2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

doktordan geldık oglusum 3 kilo olmus boyu da 51 cm doktor artık dogsada problem yaratmaz dedi haftaya catı muanem warr hadı hayırlısı bakalım sımdılık normal gorunyo

doktordan geldık oglusum 3 kilo olmus boyu da 51 cm doktor artık dogsada problem yaratmaz dedi haftaya catı muanem warr hadı hayırlısı bakalım sımdılık normal gorunyo

merhaba sonia ben arzu allah kavustursun sagsalim bebegine bu arada muayeneye gidicem demişşn ne muayenesi o ben de hamileym ve son aydaym da hiç bi bilgim yok yardım eder misin bana cnm
emir bebek

Canimm daha yeni gördüm gözünaydin rabbim anali babali büyüts8n hayirli ömürler versin.cok sevindim ya bu haberleride aldik ya nasil geciyor zaman.

Canim cok begendim tertemiz fistigin odasi mis gibi olmus ellerine saglik güle güle büyüsün odasinda.

kizlar ya bu arada 2 gündür afadersiniz seyimin üstü şiş ve nasil agriyor kizim kanala mi girdi acaba bilen varmi çarsamba kontrolüm var.adet sancisi gbi samcilar oluyor ama düzensiz ama çati kemiklerim felaket agriyor üc bes gün giremezsem bilin ki dogurdum

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb kızlar,bugün çalıştığım okula bayramı izlemeye gitim,öğrencilerimi,arkadaşlarımı gördüm,hava da çok güzel,bol bol güneşlendim,şimdi dinlenme zamanı,umarım herkes iidir,grşrz...

canim benimkide ayni inan,kanala girmeye calisiyor galiba bebekler,alt tarafimin kemikleri kirilmis gibi agriyor ,dogurursan bizi habersiz birakma olur mu

canim benimkide ayni inan,kanala girmeye calisiyor galiba bebekler,alt tarafimin kemikleri kirilmis gibi agriyor ,dogurursan bizi habersiz birakma olur mu

Tabiki canim bi sekilde haber veririm sende öyle haberdar et bizi.çok agirlastim ve yorgunlastim. Allah yardimcimiz olsun.hem bi an önce kavusmak istiyorum kizima hemde heyecanla korku arasi bisey hissediyorum.

Haftasonu kimse olmuyor ya forumda doğum yapan yok mu acaba merak ediyorum. Biz de kızımla tembellik yapıyoruz. Bu gün onun günü o ne isterse onu yapıyorum:) Bu arada bakalım şafak kaçmış?

merhaba kızlar.. işten çıktım evde daha çok yoruluyorum resmen.. geçen hafta bir günüm mantı yapmakla geçti, bugün sigara böreği.. bana gelen yaşadı :))..

tşk ederiz canım.. güzel, doğum yakın senin desene .. artık doğsalar da olur, fazla gecikmezler inşallah..:)
ben de doktoruma ayakta kalınca, yada yorulunca alt tarafımda ağrı oluyor dedim.. bunlar güzel haberler diyo.. kadın ağrı sancı çekmemi istiyor :))..

Valla yaki gbi görünüyo senle aşagi yukari ayniyiz.bu arada maşallah hazirliklari yapmişsin.bende yapicam ama daha hic biseye baslamadim.

kızlar kızımla nst den geliyoruz...yalnız biraz aç ve 3 gündür gündüz uyumaya alıştığı için ölçüleri hiç de sağlıklı olmadı...iki defa girdim ama nafile tık yok...oynuyorum ,dürtüyorum,hastanenin kantininden tatlı ne yediysem yine tık yok...kalbi atmıyor olsa iyice korkucam...olan bana oldu...o kadar tatlı midemde...dişlerim ağrıyor... bir de bursa bugün çok sıcaktı...arabada resmen beynim haşlandı... eve gelince tuzlu ayran da mideye inmiş oldu...

hiç sorma canım ben korkudan artk okuyamıyorum:26::26:

slm kızlar dun geceyı kabus gıbı gecırdım yatamıyorum nefesım kalıyorum cok agırlasmısım cok yuruyus yapmak zararlımı acaba

yaaa hiç sorma yaa iki gecedir bennde çokkötü oluyrm
sanki midem gaz toplamış gibi çokrahatsız oluyrm
yürüyüş bence iyi ben doktoruma
yürüyüş için sordum dktrm bana serbest dedi bende bol bol yürüyüş yapıyorm

canm benm yaa bizde hayırlısıyla kısmet olursa yarn nstye
girecz bu arada cnm seninde nstye girince her gidişinde
ücret alıyomu bu arada sigortalı olmama rağmn benden
alıyolar cnm bide ikimizin arasında 1 gün var bakalım artık hangi minik
önce davranacak çook heyacanlıyım vallaa :18::18::26::26::26:

nst ye nasıl gırıyorsunuz nasıl bi işlem ?? acaba anlatabilirmisin

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 5 ziyaretçi)

EDAN, venividi, zeynep346161, _ruh_ikizim_, bursa1634, biyolog86, aziru, pembevemaviler

nst ye nasıl gırıyorsunuz nasıl bi işlem ?? acaba anlatabilirmisin

canım bende ilk nasıl olduğunu bilmydm
ama bu sefer gidince malüm doğum yaklaştığı için
doktor nst dedi bende geçen haftaya kadr çok merak
ediyordum odaya aldılar kalp dinleme bi cihazdı ben yan
uzandm ve hemşire o cihazı solkarnımın üsütne bıraktı
ve kemerle sıktı vebana hiç kıpırdama 20dakka boyunca bekleyen
ve kıpırdamayacn dedei osırada kızımın kalbini dinledik eyer kıpırdarsan bebek makineden uzaklşr
ve kalp atışı ile senin sancıların karışır ve anlaşılmaz dedi öyle cnm
ve daha sonra doktora gösterdik kağıdı baktı ve sancılar başlamış bugün yarında
doğabilir suyun gelse sancın yada kanman olursa gel dedi cnm
bide her hafta nstye girmemi istedi cnm yaaaa sanırım çook konuştum
galibaa

yeni sağlık sigortasına göre tahlillerden ve nst den ücret alınmıyor canım.son iki nst mize ücret vermedik...... bakalım hangimizin kuzusu sabırsız çıkacak...az kaldı az...

agzına saglık ayy cok merak edıyordum gercektennn .. ben sana bı soru daha sorcammm kacıncı haftdan sonra dr kontrolleri sıklasıyorrr . su anda 15 -20 gunde bir gırıyorum ne zaman sıklasacak merak edıyorumm

yeni sağlık sigortasına göre tahlillerden ve nst den ücret alınmıyor canım.son iki nst mize ücret vermedik...... bakalım hangimizin kuzusu sabırsız çıkacak...az kaldı az...

haklısın canım ama benim gittiğim doktor hepsinden alıyo
fiş ücretinden ayrı kan alsalar ne olsa ücret kesiyolar
nstdende ücret aldı ve her hafta gel gelişindede
ücretini öde öyle geel dedi neyseki fazla değil ama benim
kan tahlillerine çook param gitti öbür özel hastanelerde öyle değil ama
benim gittiğim alıyo maleseff :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…