agzına saglık ayy cok merak edıyordum gercektennn .. ben sana bı soru daha sorcammmkacıncı haftdan sonra dr kontrolleri sıklasıyorrr . su anda 15 -20 gunde bir gırıyorum ne zaman sıklasacak merak edıyorumm
herkese merhabalar nsılsınız mayıs annelerı
bende 36 haftalık oldum bebegım 2700 ..
cumartesıde sezeryan gunu alacagım bu arada nts sancılarım cıktı hafta ıcı tekrar gırecegım nts
ay sımdı sızın gobekler kocamandır . ne heyecan vardır sız dee. bende dogurmak ıstıyorum yaaaaa...hadi hayırlısı canım bizimkide nstde sancı başlamış dedi
artk piskolok olarkmı ne hergece rahatsızlanıyrm
ve çok tırsıyom canm bu arada affedersin canm kabızlık var bende ne yapmalıyım yaaa :26::26:
hadi hayırlısı canım bizimkide nstde sancı başlamış dedi
ve çok tırsıyom canm bu arada affedersin canm kabızlık var bende ne yapmalıyım yaaa :26::26:
canım bende ilk nasıl olduğunu bilmydm
ama bu sefer gidince malüm doğum yaklaştığı için
doktor nst dedi bende geçen haftaya kadr çok merak
ediyordum odaya aldılar kalp dinleme bi cihazdı ben yan
uzandm ve hemşire o cihazı solkarnımın üsütne bıraktı
ve kemerle sıktı vebana hiç kıpırdama 20dakka boyunca bekleyen
ve kıpırdamayacn dedei osırada kızımın kalbini dinledik eyer kıpırdarsan bebek makineden uzaklşr
ve kalp atışı ile senin sancıların karışır ve anlaşılmaz dedi öyle cnm
ve daha sonra doktora gösterdik kağıdı baktı ve sancılar başlamış bugün yarında
doğabilir suyun gelse sancın yada kanman olursa gel dedi cnm
bide her hafta nstye girmemi istedi cnm yaaaa sanırım çook konuştum
galibaa
slm yorucu bir gün geçti.son kez eşimle ev temizliği yaptık.son kez diyorum bu hafta bebeğin geleceğini tahmin ediyorum nedense içime 29veya 30 nisan gibi doğuyor.hadi bakalım hayırlısı.ama çooooook yoruldum
slm kızlar nasılsınız, artık sık sık giremiyorum nete kızlarım beni çok yoruyor erknden uyuyp kalıyorum :) 3 gündür ancak girebildim geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaslar warmı :)
canım tebrik ederim darısı basımıza
Hoşgeldin canım,tebrik ederim.Allah 2 yavruna da sağlık ve uzun ömür versin.Yeni kuzucuğunla günlerin nasıl geçiyor?slm kızlar nasılsınız, artık sık sık giremiyorum nete kızlarım beni çok yoruyor erknden uyuyp kalıyorum :) 3 gündür ancak girebildim geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaslar warmı :)
slm kızlar nasılsınız, artık sık sık giremiyorum nete kızlarım beni çok yoruyor erknden uyuyp kalıyorum :) 3 gündür ancak girebildim geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaslar warmı :)
35 haftanın başındayım bende. ama bebeğim hala dönmedi sol göğsümün altında duruyo kafası hala
doktor donebilir hala diyor ama ben pek umutlu değilim halbuki normal doğumçok istiyorum ve çatı olarakta musaitim
doktor 33 hafta elle muayene etti sanırım çatı muayenesi dedikleri şey :) dönermi kızlar benim minik varmı benim gibi
olanlar acaba
Benimkide halan donmedi ve kafasi dedigin gibi gogsumun hemen altinda, 35+5 iken doktor kontrolumde bundan sonra yuzde 90 donmez dediler yani yuzde 10 sansim vardi simdi daha az ihtimal tabii artik 37+3 ama senin moralin bozulmasin allahtan herseyin hayirlisi diyelim seninki belki doner:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?