2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhabalar nsılsınız mayıs annelerı

bende 36 haftalık oldum bebegım 2700 ..

cumartesıde sezeryan gunu alacagım bu arada nts sancılarım cıktı hafta ıcı tekrar gırecegım nts

agzına saglık ayy cok merak edıyordum gercektennn .. ben sana bı soru daha sorcammm kacıncı haftdan sonra dr kontrolleri sıklasıyorrr . su anda 15 -20 gunde bir gırıyorum ne zaman sıklasacak merak edıyorumm

canım valla ben her ay gidiyodum
son iki ay doktorumu değiştirdim
daha sonra geçen hafta işte kendi doktorumun yanına gittim
bana her hafta gel nst için dedi bildiğim kadar
son bi ay kala sık sık gel der sanırım

herkese merhabalar nsılsınız mayıs annelerı

bende 36 haftalık oldum bebegım 2700 ..

cumartesıde sezeryan gunu alacagım bu arada nts sancılarım cıktı hafta ıcı tekrar gırecegım nts

hadi hayırlısı canım bizimkide nstde sancı başlamış dedi
artk piskolok olarkmı ne hergece rahatsızlanıyrm
ve çok tırsıyom canm bu arada affedersin canm kabızlık var bende ne yapmalıyım yaaa :26::26:

slm yorucu bir gün geçti.son kez eşimle ev temizliği yaptık.son kez diyorum bu hafta bebeğin geleceğini tahmin ediyorum nedense içime 29veya 30 nisan gibi doğuyor.hadi bakalım hayırlısı.ama çooooook yoruldum

ay sımdı sızın gobekler kocamandır . ne heyecan vardır sız dee. bende dogurmak ıstıyorum yaaaaa...
en kıSA Zamanda bebısler gelecek ohhh ohhh :)) canım cektı vallaaa

canım benım ılk hamılelgımde vardı kan bıle gelmıştı ben cok korkmuştum dogum başladı dıye megersem makattan tı

doktorum bıtkısel bır surup var onu verdı rahatladım

şimdi cnm sancım çıktı rahatsızlanıyorum demişsin ya ne tür şikayetlerin var anlatman mümkünmü acaba....?
birde kabızlık için zeytinyağını pamuğa döküp o bölgeye yedir sonra yine bir pamuğa damlat oraya koy beklet her wc girişinde pamuğu yenile 1 saat içinde yumuşar:) ben öyle yapıyordum dr zararsız tek şey zeytinyağı demişti diğer kremler damarlardan emildiği ve bebeğe yakın olduğu için önerilmiyormuşş

merhaba bendede aynı şey oldu canım geçen hafta salı NST de sancım çıktı.. Çocuk ters olduğu için ameliyata alabilirim dedi öğleden sonra tekrar NST ye girdim sancılar devam etmeyince eve gönderdi.. suyun veya kanaman gelirse gel dedi.. geçen hafta salıdan beri yatıyorum cuma da gittik doktora sancım çıkmadı ama muayene ettiğinde salı tekrar gel dedi. doğum yakın diyor ama bende tık yok maşşalah.. bebeğim biraz daha kilo alsın ve inşallah döner diye dua ediyorum.. yarın sabah 9 da tekrar gideceğiz..

allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin

slm yorucu bir gün geçti.son kez eşimle ev temizliği yaptık.son kez diyorum bu hafta bebeğin geleceğini tahmin ediyorum nedense içime 29veya 30 nisan gibi doğuyor.hadi bakalım hayırlısı.ama çooooook yoruldum

slm daha gunlerıne cok yokmu 37 haftalıksın daha 3 haftan var takvımıne gore daha erken dogarmı normal bende cok yoruldum ıskence gıbı gelıyr hergecen gun

slm kızlar nasılsınız, artık sık sık giremiyorum nete kızlarım beni çok yoruyor erknden uyuyp kalıyorum :) 3 gündür ancak girebildim geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaslar warmı :)

slm kızlar nasılsınız, artık sık sık giremiyorum nete kızlarım beni çok yoruyor erknden uyuyp kalıyorum :) 3 gündür ancak girebildim geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaslar warmı :)
Hoşgeldin canım,tebrik ederim.Allah 2 yavruna da sağlık ve uzun ömür versin.Yeni kuzucuğunla günlerin nasıl geçiyor?

doktorum bana kayısı kompostosu önermişti...ben de uyguladım...gerçekten faydası oldu...

gerçekten Allah yardımcın olsun....41*2 kere maşallah :)...Allah analı babalı büyütsün...

35 haftanın başındayım bende. ama bebeğim hala dönmedi sol göğsümün altında duruyo kafası hala
doktor donebilir hala diyor ama ben pek umutlu değilim halbuki normal doğumçok istiyorum ve çatı olarakta musaitim
doktor 33 hafta elle muayene etti sanırım çatı muayenesi dedikleri şey :) dönermi kızlar benim minik varmı benim gibi
olanlar acaba

Benimkide halan donmedi ve kafasi dedigin gibi gogsumun hemen altinda, 35+5 iken doktor kontrolumde bundan sonra yuzde 90 donmez dediler yani yuzde 10 sansim vardi simdi daha az ihtimal tabii artik 37+3 ama senin moralin bozulmasin allahtan herseyin hayirlisi diyelim seninki belki doner:44:

tabiki herşeyin hayırlısı ama banada donmez gibi geliyo. cünkü bayağı bi yerleşti santim oynamıyo kafası valla
sadece el ayak hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…