- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
35 haftanın başındayım bende. ama bebeğim hala dönmedi sol göğsümün altında duruyo kafası hala
doktor donebilir hala diyor ama ben pek umutlu değilim halbuki normal doğumçok istiyorum ve çatı olarakta musaitim
doktor 33 hafta elle muayene etti sanırım çatı muayenesi dedikleri şey :) dönermi kızlar benim minik varmı benim gibi
olanlar acaba
slm kızlar nasılsınız, artık sık sık giremiyorum nete kızlarım beni çok yoruyor erknden uyuyp kalıyorum :) 3 gündür ancak girebildim geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaslar warmı :)
tabiki herşeyin hayırlısı ama banada donmez gibi geliyo. cünkü bayağı bi yerleşti santim oynamıyo kafası valla
sadece el ayak hareketleri
ben de bugun 38+0 oldum. dun hurma yemeye basladim dogumu baslatmaya yardimci olsun diye.
aranizda dogum baslamasini kolaylastirmak icin dogal besinlere baslayan var mi? akapunktur yaptiran ya da bitkisel dogal ilaclar kullanan?
ay sımdı sızın gobekler kocamandır . ne heyecan vardır sız dee. bende dogurmak ıstıyorum yaaaaa...
en kıSA Zamanda bebısler gelecek ohhh ohhh :)) canım cektı vallaaa
canım benım ılk hamılelgımde vardı kan bıle gelmıştı ben cok korkmuştum dogum başladı dıye megersem makattan tı
doktorum bıtkısel bır surup var onu verdı rahatladım
merhaba bendede aynı şey oldu canım geçen hafta salı NST de sancım çıktı.. Çocuk ters olduğu için ameliyata alabilirim dedi öğleden sonra tekrar NST ye girdim sancılar devam etmeyince eve gönderdi.. suyun veya kanaman gelirse gel dedi.. geçen hafta salıdan beri yatıyorum cuma da gittik doktora sancım çıkmadı ama muayene ettiğinde salı tekrar gel dedi. doğum yakın diyor ama bende tık yok maşşalah.. bebeğim biraz daha kilo alsın ve inşallah döner diye dua ediyorum.. yarın sabah 9 da tekrar gideceğiz..
allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin
doktorum bana kayısı kompostosu önermişti...ben de uyguladım...gerçekten faydası oldu...
günaydın ne güzel herkes iştahının açıldığını söylüyor benim tam tersi 3 aydır aynı kilodayım kilo sorun değilde canım yemek istemiyor.inşalah güzel bir hafta geçer.
şuan 35+5 im ama benimkide hala dönmedi canım...gitgide de sanırım dönme şansları azalıyor hakkımızda hayırlıı olsun son haftaya kadar bekleriz olmadı mecbur sezeryan hayırlısı olsun....Benimkide halan donmedi ve kafasi dedigin gibi gogsumun hemen altinda, 35+5 iken doktor kontrolumde bundan sonra yuzde 90 donmez dediler yani yuzde 10 sansim vardi simdi daha az ihtimal tabii artik 37+3 ama senin moralin bozulmasin allahtan herseyin hayirlisi diyelim seninki belki doner:44:
aynen canım az önce de dediğim gibi 35+5 im bugün ama hala dönmedi bekliyorum ben de hayırlısıyla...35 haftanın başındayım bende. ama bebeğim hala dönmedi sol göğsümün altında duruyo kafası hala
doktor donebilir hala diyor ama ben pek umutlu değilim halbuki normal doğumçok istiyorum ve çatı olarakta musaitim
doktor 33 hafta elle muayene etti sanırım çatı muayenesi dedikleri şey :) dönermi kızlar benim minik varmı benim gibi
olanlar acaba
kızlar kızımla nst den geliyoruz...yalnız biraz aç ve 3 gündür gündüz uyumaya alıştığı için ölçüleri hiç de sağlıklı olmadı...iki defa girdim ama nafile tık yok...oynuyorum ,dürtüyorum,hastanenin kantininden tatlı ne yediysem yine tık yok...kalbi atmıyor olsa iyice korkucam...olan bana oldu...o kadar tatlı midemde...dişlerim ağrıyor... bir de bursa bugün çok sıcaktı...arabada resmen beynim haşlandı... eve gelince tuzlu ayran da mideye inmiş oldu...
35 haftanın başındayım bende. ama bebeğim hala dönmedi sol göğsümün altında duruyo kafası hala
olanlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?