2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bence simdi bunlari dusunme. daha erken 5 haftan var 1 aydan fazla zamanin var. baktin donmedi bebegin iyice 40. haftaya kadar gelisir tum ihtiyaclarini senin karninda karsilar ondan sonra sezeryan olursun ama sonuna kadar bekle. donmezse o zaman dusunursun simdi dert etmenin bir anlami yok

slm kızlar nasılsınız, artık sık sık giremiyorum nete kızlarım beni çok yoruyor erknden uyuyp kalıyorum :) 3 gündür ancak girebildim geçmişi okuyamadım doğum yapan arkadaslar warmı :)

oy oy senin ikiz kizlarin mi var masallah gozumden kasmis ne zaman dogdular canim ...allah bagislasin yavrularini

ben de bugun 38+0 oldum. dun hurma yemeye basladim dogumu baslatmaya yardimci olsun diye.

aranizda dogum baslamasini kolaylastirmak icin dogal besinlere baslayan var mi? akapunktur yaptiran ya da bitkisel dogal ilaclar kullanan?

tabiki herşeyin hayırlısı ama banada donmez gibi geliyo. cünkü bayağı bi yerleşti santim oynamıyo kafası valla
sadece el ayak hareketleri

valla guldurdun beni sakin kizma tutamadim kendimi santim oynamiyor deyince benimkide durmuyor pek yerinde ama alta kafasi inmemek sarti ile her turlu pozisyona giriyor senin bebegin cinsiyeti neydi canim

ben de bugun 38+0 oldum. dun hurma yemeye basladim dogumu baslatmaya yardimci olsun diye.

aranizda dogum baslamasini kolaylastirmak icin dogal besinlere baslayan var mi? akapunktur yaptiran ya da bitkisel dogal ilaclar kullanan?

Ben hurmayi iki haftadir her gun bir tane yemek sarti ile yiyorum... birde dogumdan saglam cikabilmek icin bir gun ara ile omega 3 aliyorum.Yarari olurmu emin degilim ama hamileligim boyunca aldigim vitaminlerin haddi hesabida yok hani.:26:

merhaba kızlar sizi ve yazdıklarınızı okumayı özlemişim. cuma günü kayınvalidem aniden misafirliğe geliverdi. ben de takip edemedim sizi. hamileliğimde burayı takip etmek öyle bir alışkanlık olmuş ki bende, çatladım resmen giremedim diye

doğuran varsa Rabbim evlatlarını onlara bağışlasın. ben de sabah doktora gideceğim inşallah. kesin olarak günü alacağız. ama en geç 3 mayıs herhalde, yani en fazla 8 gün var inşallah

kızlar hepinize günaydın...hoş benim için öğle oldu diyebilirim...4 ten beri ayaktayım...bir açlık hissediyorum ki sormayın...kıtlıktan çıkmış gibiyim...neler yemedim ki..bir bardak süt,elma,salata,bir adet yumurta,bir dilim tahinli ekmek,bir parça bitter ve sonuç ... hala açım...son günlerim acayipleşti...baktım uyuyamıycam, ben de topiğe gireyim dedim...inadına havada çok güzel bursada...gezesim tozasım var...

günaydınlar annecikler masallah hafta sonu byağaı yeni bebişimiz geldi hosgeldi hepsi doğum yapan arkadaslara büyük gecmiş olsun öpüorum hepiniz

ay sımdı sızın gobekler kocamandır . ne heyecan vardır sız dee. bende dogurmak ıstıyorum yaaaaa...
en kıSA Zamanda bebısler gelecek ohhh ohhh :)) canım cektı vallaaa

hiç sorma canm insan çook sabırsızlanıyo bende
hergece bugün gelsin diye söylenp duruyorm
doğuma çok azkaldı ama çok sabırsızlanıyom canım
ama bi okadarda korkuyorm :18::18::18::18:

canım benım ılk hamılelgımde vardı kan bıle gelmıştı ben cok korkmuştum dogum başladı dıye megersem makattan tı

doktorum bıtkısel bır surup var onu verdı rahatladım

hiç sorma yaaa bende kendimi bildim bileli böyleym :26::26::26:

amin cnm maşallah seninde günün kalmamış cnm allah
bi sancıda kurtarır inşallah cnm
bende bugün tekrar hastaneye gidip nstye girecm cnm

doktorum bana kayısı kompostosu önermişti...ben de uyguladım...gerçekten faydası oldu...

hmm iyi aklımda bulunsun cnm tşk ederim

herkese hayırlı sabahlar

Eklentiler

• $g.gif
    8,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $u.gif
    7,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $n.gif
    8,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $a.gif
    6,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $y.gif
    6,6 KB · Görüntüleme: 39
  • $d.gif
    8,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $i.gif
    5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
günaydın ne güzel herkes iştahının açıldığını söylüyor benim tam tersi 3 aydır aynı kilodayım kilo sorun değilde canım yemek istemiyor.inşalah güzel bir hafta geçer.

GÜNAYDIN KIZLAR...........................

Birkaç gündür giremedim dün bi bakim dedim internetler gitti o ara okuyamadım...sayfalar çok fazla ilerlemiş. Annelerimiz varmış bebişlerini kucağına alan...

YENİ DOĞUM YAPAN TÜM CİCİ ANNELERİN GÖZÜ AYDIN..RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CÜMLESİNİ...BOL BOL SÜTLERLE BEBİŞLER TOSUN GİBİ OLSUNLAR İNŞŞŞ
DARISI DA BİZ KALANLARIN BAŞINA...

Sağlık durumu bozuk arkadaşlarım da inş en kısa sürde toparlanarak bebilerini kucaklarlar...

Artık son haftalar hepimizde bi sıkıntı stresss bende de mide yanmaları kasık ve bel ağrıları var...

günaydın ne güzel herkes iştahının açıldığını söylüyor benim tam tersi 3 aydır aynı kilodayım kilo sorun değilde canım yemek istemiyor.inşalah güzel bir hafta geçer.

aynen canım ne yemek yapmak isityorum ne de yemek yemek.....resmen zorla yiyyorum...bari şu son gaftalar azcık iştahım açılsa diyorum son gayret...bakalım artıkın...

gunaydinlar

safak 8 olduuu:18::18:,

allahim hayirlisiyla kavustur beni ve butun annelerimizi,

ben bu smileyi cok ozliycem

Günaydınlar herkese

Geriye dönük vakit bulabilirsem okuyacağım ama umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Doğum yapan arkadaşlarımızı tebrik ederim.

Ben Cuma günü bir çılgınlık yapıp eşim ile birlikte 3 günlük tatili değerlendirmek için İstanbul'dan İzmir'e gittim, geldim. İyi ki gitmişim, çok iyi geldi, tüm ailemi sevdiklerimi gördüm, özlediğim herşeyi yedim :))) Memleket havası içime çektim geldim. Gidip gitmemek konusunda çok kararsız kalmıştım ama sonra dedim ki amannn en fazla yolda doğururum :) Aldım hastane çantamı da yanıma, çıktık yollara. Çok rahat geçti yolculuğum. Ellerimin şişmesi haricinde hiç bir problem yaşamadım.

Bu arada doğum listemizi güncelledim. Sizlerden ricam listeye bir bakıp eksik yerlerin cevaplarını biliyorsanız bildirmeniz ve başka doğum yapan ama listede olmayan arkadaşlar varsa bilgi vermeniz.

Herkese çook güzel bir gün diliyorum.

şuan 35+5 im ama benimkide hala dönmedi canım...gitgide de sanırım dönme şansları azalıyor hakkımızda hayırlıı olsun son haftaya kadar bekleriz olmadı mecbur sezeryan hayırlısı olsun....
aynen canım az önce de dediğim gibi 35+5 im bugün ama hala dönmedi bekliyorum ben de hayırlısıyla...

benzer durum bende de oluyor canım....bulunduğum ilçede şartlar pek müsait olmadığından her ay (gerçi artık her hafta gitmeye başladık) başka bir ilçeye gidiyoruz kontrollerime 1.5-2 sa mesafede...e haliyle yoruluyorum giderken belim sırtım kopuyor...eee bi de sıramızı bekliyoruz falan nst ye her girdiğimde yorgun oluyorum bebişim de yazık uyuyor herlade hep o sıralarda ve nst de haliyle bişe çıkmıyor...bu hafta sonu gidince dr a bu konuyu soracam...normalde hareketleri fena değil deniz dalgası gibi oluyor karnım ama nst öncesi yorgunluktan uyuyor meleğim...

günaydın canlarım bız bugunnn doktora gıtcez tontıss oğlumu görcemmmm gecmısı donuste okurum artıkk herkesı özledımm:) face grubunda doguran doguranaa vallaa bende cok heyecanlanıorum artık

acelen ne doner merak etme daha cok var gunlerıne 1 ayın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…