kızlar yaaa park yatağımızın içine hala bir yatak alamadım bir türlü karar veremiyorum aslında aklımda ortopedik almak var ama üst katına koyunca çok yüksek olur ilerleyen aylarda bebiş düşer diye çekincelerim var...şimdiden alt kata koyunca da bebeği alması zor olacak...
sizlerden gelen öneri ve yorumlara ihtiyacım var...sizler ne aldınız............
evet dediğin gibi aldığımız yerde viskoleks bi yatak veriyorlardı ama ben araştırmalarıma göre bunun kansorejen ve çok yumuşak olmasından dolayı bebeğin iskelet gelişimi için pek de uygun olmadığını öğrendim tabiii internet bilgileri bunlar gerçeklik payı ne kadar bilemiyorum...bu yüzden de değişik altenatifler bakmaya karar verdim ama bi türlü bi karara varamdım ...ne zormuş yaaaaaaaaaaaaa.....zaten bulunduğum ilçe de süngerden başka bişe yok ben de habire internetten bakınıyorum üffff....slm o yatagı aldıgın yerde ıcı ıcın ozel yatak verıyorlar ayrıca bebek 6 aydan sonra ustu kaldıryrsn mecburen ne koyarsan koy dusme tehlıkesı var benım ılk oglum onu kullandık sımıdı ıkınıc bebegede kullancam ben ozel yatagını aldım ama kullanamdm mınder gıbı bısey vardı evde onu koydum altına oyle kullandm.
selam can kızlarr nasılsınızzz
doğruran bebişlerini kucaklayan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallahhh darısı başımıza olsun hayırlısı ile
bende şimdi dr dan geldimmm çatı muayenem oldu hiç birşey anlamadım korktuğuma değmedi bileeeçatım uygunmuş normal doğuma 38 haftada bebek kafasını oturtursa inşallah normal olacak
ama bebeğim hiç kilo almamış yaa çok üzüldüm ilk defa böyle birşey oldu 1haftada neden kilo almamış yaaaiyi bakamadım galiba ama et yumurta tavuk hiç ihmal etmiyorum ne oldu anlayamadımmm
protein ağırlıklı beslen ve bol su iç dedi doktorumm önerileriniz varsa alabilirim kızlar
meraba canım...aynı şey geçen ay başıma geldi bebiş neredeyse hiç kilo alamamıştı bu sefer gittiğimde de gayet iyiydi...dr um ölçümlerin %100 doğru sonuçlanmadığını ölçümlerin bazen az bazen çok çıktığını yanılma paylarını olduğunu söledi...o yüzden ben de bu kilo olayını fazla kafaya takmamaya karar verdim...sen gerektiği gibi beslen elinden geleni yap ama çok ta kafana takma...bi sonraki kontrolde umarım iyi çıkar kilosu...
kızlar herkeze günaydın.doğum çantasına bu hasta kilodu yada bezinden koyan varmı.
Kıslar günaydınnnnnnnnnnnnn canım çok sıkkın
selam can kızlarr nasılsınızzz
doğruran bebişlerini kucaklayan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallahhh darısı başımıza olsun hayırlısı ile
bende şimdi dr dan geldimmm çatı muayenem oldu hiç birşey anlamadım korktuğuma değmedi bileeeçatım uygunmuş normal doğuma 38 haftada bebek kafasını oturtursa inşallah normal olacak
ama bebeğim hiç kilo almamış yaa çok üzüldüm ilk defa böyle birşey oldu 1haftada neden kilo almamış yaaaiyi bakamadım galiba ama et yumurta tavuk hiç ihmal etmiyorum ne oldu anlayamadımmm
protein ağırlıklı beslen ve bol su iç dedi doktorumm önerileriniz varsa alabilirim kızlar
Kıslar günaydınnnnnnnnnnnnn canım çok sıkkın
günaydın mayıs anneleri..
canım doktorun dediği gibi ölçümler yüzde yüz doğru olmuyor.et,süt,yumurta,balık tüket ve bol su tabiki
eminim bebeğin çok sağlıklıdır bu arada çatı muayenesi nasıl bişey bende haftaya gidicem çatı muaynesi yapılcak sanırım
bu arada bebişime bebek odasıda aldık,çilekten safari takımını:) 9 mayısta evimizde olacak inşallah
doğum yapan arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza hayırlı sağlıklı bi şekilde inşallah
cnm benim parkyatağım bugün gelicek inşallah ben içine visco yatak almayı düşünüyorum çünkü hem dr ların önerdiğini duydum hemde bizzat yattım korkunç rahatkızlar yaaa park yatağımızın içine hala bir yatak alamadım bir türlü karar veremiyorum aslında aklımda ortopedik almak var ama üst katına koyunca çok yüksek olur ilerleyen aylarda bebiş düşer diye çekincelerim var...şimdiden alt kata koyunca da bebeği alması zor olacak...
sizlerden gelen öneri ve yorumlara ihtiyacım var...sizler ne aldınız............
Ben hurmayi iki haftadir her gun bir tane yemek sarti ile yiyorum... birde dogumdan saglam cikabilmek icin bir gun ara ile omega 3 aliyorum.Yarari olurmu emin degilim ama hamileligim boyunca aldigim vitaminlerin haddi hesabida yok hani.:26:
herkese günaydınlarrrrr
cnm benim parkyatağım bugün gelicek inşallah ben içine visco yatak almayı düşünüyorum çünkü hem dr ların önerdiğini duydum hemde bizzat yattım korkunç rahatbu arada dün akşam 11 de hastaneye gittim karın ağrım geçmeyince...nst,alttan muayene derken hiçbişicik çıkmadı walla....yalnızca rahim yumuşamaya başlamış ve bebegin kafası tam yerleşmesede perşembeden bu yana biraz daha inmiş dedi dr.um....akşam akşam dr.um hastanedeydi benden 10 dk önce acil doğum için gelmiş şansıma bu gidişat neyi gösteriyor dedim...heran doğurabilirsin 2 haftada sürebilir dedi...dr.umu gerçekten öok seviyorum ve herkese öneriyorum akşam akşam baya lak lak yaptıkkkk iyi geldi
canım; kontrolünün iyi geçmesine moralinin yerinde olmasına çok sevindim...Allah hayırlısını nasip etsin doğumun için de...
bende şu yatak meselesini bi netleştirseydim çok iyi olacaktı yaaa...aslında aklımdan ortopedik almak geçiyor ama onlar biraz kalın park yatağın üstüne nasıl olur bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?