2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canim bende ortopedik koydum,yuksek olmasi ilk aylar icin uygun cunku egilip almak zor olur heleki sezeryansa,daha sonra alt tarafi kullanilir

Merhaba herkese... Dun oyle bi yorulmusum ki, sabah kamyon carpmis gibi uyandim... Babacim geldi, yatak odamizda ufak bi boya isi vardi onu halletti. Ben de kizimin odasinin hazirliklarini artik sonlandirmaya basladim. yaptikca guzellesiyo... Kaaac makine camasir yikadim utuledim hatirlamiyorum neyse ki iyiyim. Herkesi opuyorum. Persembe sabahi doktora gidicez dogumu konusucaz kismetse. Kizimi da gorcez cok mutluyum

ooff kizlar agzimin hic tadi yok,boyle hasta olursunda yediginin tadini alamazsin aynen oyleyim,hamileligin basindan beri..

istahsizlik hat safhada ama 16 kilo nasil geldi bilmiyorum:26:

canım hem geçmiş olsun...hem hayırlı olsun...darısı biz bekleyenlerin başına....

kızlar herkeze günaydın.doğum çantasına bu hasta kilodu yada bezinden koyan varmı.

ben koydum hasta bezi gibi olandan...çünkü külot şeklinde olanlarla rahat edemediğini okumuştum bu forumda kullanan annelerin....

merhaba kızlar,benim doğum tarihim 2 mayıs biliyorsunuz yarın annem geliyor...30unda da babamla kardeşim....çok mutlu ve heyecanlıyım...tüm sevdiklerim yanımda olacak....

bende bugün 79 kilo olduğumu öğrendim 15 kilo sınırındayım ve daha bi ayım var.:18:

valla guldurdun beni sakin kizma tutamadim kendimi santim oynamiyor deyince benimkide durmuyor pek yerinde ama alta kafasi inmemek sarti ile her turlu pozisyona giriyor senin bebegin cinsiyeti neydi canim

aynen ya kafa hariç heryeri kıpır kıpır maşallah :) kızım olucak canım benim senin ?

canim bende ortopedik koydum,yuksek olmasi ilk aylar icin uygun cunku egilip almak zor olur heleki sezeryansa,daha sonra alt tarafi kullanilir
canım; biraz ayrıntı verir misin markası-internette varsa sitesi -kalınlığı falan-yarı mı tam mı ortopedik yaylı mı vs....kafaya çok taktım sanırım bu meseleyi ben
ooff kizlar agzimin hic tadi yok,boyle hasta olursunda yediginin tadini alamazsin aynen oyleyim,hamileligin basindan beri..

istahsizlik hat safhada ama 16 kilo nasil geldi bilmiyorum:26:

al benden de o kadar ara ara paylaşıyorum zaten zorla yemek yiyorum resmen...toplamda 9 kg almışım ben bebişim de 2500 gr bilmiyorum inş değerlerimiz normaldir...

akıntınız ne durumda ve ne renk kızlar..benim beyaz biraz arttı dr.mantar olabilir dedi fitil verdi ama hiç kullanmak istemiyorum(

günaydın canım noldu hayırdır inş....sıkma canını...

hayır olsun canım kötü bişey yok inşallah ??

İş yerinde bir ark. trafik kazası geçirmişti kızcağız daha iyileşmeden bugün duydukki eşi beyin kanaması geçirmiş yoğun bakımda. Birkaç ay öncede annesi kemoterapi görüyordu ameliyat olmuştu.Çok üzüldüm herşey üst üste gelmiş Bugün hast. gidip gitmemekte kararsızım bu halimle. off

Son düzenleme:

Allah yardımcıları olsun çok zor bi durum yaa.....Ama hayat işte her şekilde imtihan ediyor insanı....yarın nolcaz belli mi?

akıntınız ne durumda ve ne renk kızlar..benim beyaz biraz arttı dr.mantar olabilir dedi fitil verdi ama hiç kullanmak istemiyorum(

yeni farkettim sen le günlerimiz aynıymış....benim de akıntı var hafif sarımsı gibi normal bi akıntı....eğer mantar gibi bi rahatsızlığın varsa sürekli kuru olman çok önemli bi de o hazır günlük petlerden falan koyma sakın onlar da mantara sebep oluyormuş eski bi pamuklu atleti küçük küçük parçala ve çamaşırına onu koy ve günlük yada istediğin sıklıkta değiştir...sürekli kuru kalsın yaniii...

selam hanımlarr.. bugünü saymazsam sonnn 3 işgünü kaldı

işler hiç bitmiyor evde. yıka ütülee ... dolap içlerini sil bitir derken daha dokunulmayan birsürü şey var evde.. inşallah bitiririm doğuma kadar. genel temizlikte biraz kaldı..
ilk kızım 39+2 de doğdu. eğer bu da böyle doğarsa kaldı şurda 20 gün...

çantam hazır değil daha hazırlayasım da yok hiç nedense.. sanki çok var günüm gibi geliyoo.. cumartesi doktoruma gidicemm..analık raporumu alcammm veeeeee evdeyimm artıkkk .. işe gelmek ne zor geliyo artık ya

canim marka versem orda yoktur ben yurtdisindayim burdan aldim,hani su antibakteriyel olanlardan aldim..

kızlarrr az kaldı doğuma acayip heycan var artık cuma günü annem burda olcak son kontrolümüzde suyum azaldığı için bu haftada alabilir doğuma normal günümüz haftaya cumartesi 5 mayıs.kızımın kafası acayip aşağıda zor yürüyorum yatakta dönemiyorum artık ve ellerim ayaklarım davul gibi.sizler nasılsınız artık herkes şafak sayıyor ne güzelll:))

sezeryan mı olcan canım?çokaz günün kalmış allah kolaylık versin.. annecinneee söyle çabuk gelsin
kanala girmiş olmalı bebeğin..

canim marka versem orda yoktur ben yurtdisindayim burdan aldim,hani su antibakteriyel olanlardan aldim..

peki park yatağın üst kısmı için kalınığı uygun oluyor mu? ben de yarı ortopedik-antibakteriyel bişi bulayım diyorum bi de işbir yatak ta baby bed diye bi yatak buldum aradım kalınlığının 12 cm olduğunu sölediler sanki o da kafama yattı biraz bu da antibakteriyel miş...

sezeryan mı olcan canım?çokaz günün kalmış allah kolaylık versin.. annecinneee söyle çabuk gelsin
kanala girmiş olmalı bebeğin..

evet canım sezeryan olucaz suyumun azalmasından ve plesantanın kireçlenmesinden dolayı doktorumuz sezeryan dedi.bebek kanala girince mide rahatlar diyolar benim hiç öle olmuyor valla ayakları tam gögsümün altında nasıl ittiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…