- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
herkese günaydınlarrrrr
cnm benim parkyatağım bugün gelicek inşallah ben içine visco yatak almayı düşünüyorum çünkü hem dr ların önerdiğini duydum hemde bizzat yattım korkunç rahatbu arada dün akşam 11 de hastaneye gittim karın ağrım geçmeyince...nst,alttan muayene derken hiçbişicik çıkmadı walla....yalnızca rahim yumuşamaya başlamış ve bebegin kafası tam yerleşmesede perşembeden bu yana biraz daha inmiş dedi dr.um....akşam akşam dr.um hastanedeydi benden 10 dk önce acil doğum için gelmiş şansıma bu gidişat neyi gösteriyor dedim...heran doğurabilirsin 2 haftada sürebilir dedi...dr.umu gerçekten öok seviyorum ve herkese öneriyorum akşam akşam baya lak lak yaptıkkkk iyi geldi
canım; kontrolünün iyi geçmesine moralinin yerinde olmasına çok sevindim...Allah hayırlısını nasip etsin doğumun için de...
bende şu yatak meselesini bi netleştirseydim çok iyi olacaktı yaaa...aslında aklımdan ortopedik almak geçiyor ama onlar biraz kalın park yatağın üstüne nasıl olur bilmiyorum...
ben odasındaki beşiğine aldım ortopedik kalın o cnm walla kaba durur gibi geliyor bana hemde ağırçok dert etme yatağı bak biz süngerlerde büyümüşüz:) dimdik durabiliyoruz kemiklerimizde düzgünnnn
hatta bazı satıcılar parkyatagın içine ekstradan yatağa gerek yok diyorlar yani yatak koymadan kullananda bir sürü insan varrr
kızlar yaaa park yatağımızın içine hala bir yatak alamadım bir türlü karar veremiyorum aslında aklımda ortopedik almak var ama üst katına koyunca çok yüksek olur ilerleyen aylarda bebiş düşer diye çekincelerim var...şimdiden alt kata koyunca da bebeği alması zor olacak...
sizlerden gelen öneri ve yorumlara ihtiyacım var...sizler ne aldınız............
arkadaslar gecen hafta hastaneye yattıgımı söylemistim. Oglusum biraz sabırsız cıktı :) 34.haftasında dogdu. Sezeryan oldum ters duruyodu cünkü. Suan kuvezde. Durumu iyi cok sukur biraz kilo alıp toparlamasını bekliyoruz. 1910gram dogdu 1850ye düstü suan 1960gram. Beslenmeside artıyo hergun. Gunumun buyuk kısmı hastanede geciyo. Bizim aceleciye süt sagmakla :)) Hepinize dualarınz icin tesekkr ederim. Allah hepinize saglkla bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin. Burdaki teyzeler hep allah kimseyi bu yolda eglendirmesin bir nefeste kurtarsın diye dua ediyorlar bende sizler icin böyle dua ediyorum. Allaha emanet olun
kızlar herkeze günaydın.doğum çantasına bu hasta kilodu yada bezinden koyan varmı.
valla guldurdun beni sakin kizma tutamadim kendimi santim oynamiyor deyincebenimkide durmuyor pek yerinde ama alta kafasi inmemek sarti ile her turlu pozisyona giriyor senin bebegin cinsiyeti neydi canim
canım; biraz ayrıntı verir misin markası-internette varsa sitesi -kalınlığı falan-yarı mı tam mı ortopedik yaylı mı vs....kafaya çok taktım sanırım bu meseleyi bencanim bende ortopedik koydum,yuksek olmasi ilk aylar icin uygun cunku egilip almak zor olur heleki sezeryansa,daha sonra alt tarafi kullanilir
ooff kizlar agzimin hic tadi yok,boyle hasta olursunda yediginin tadini alamazsin aynen oyleyim,hamileligin basindan beri..
istahsizlik hat safhada ama 16 kilo nasil geldi bilmiyorum:26:
günaydın canım noldu hayırdır inş....sıkma canını...
hayır olsun canım kötü bişey yok inşallah ??
İş yerinde bir ark. tirafik kazası geçirmişti kızcağız daha iyileşmeden bugün duydukki eşi beyin kanaması geçirmiş yoğun bakımda. Birkaç ay öncede annesi kemoterapi görüyordu ameliyat olmuştu.Çok üzüldüm herşey üst üste gelmişBugün hast. gidip gitmemekte kararsızım bu halimle. off
akıntınız ne durumda ve ne renk kızlar..benim beyaz biraz arttı dr.mantar olabilir dedi fitil verdi ama hiç kullanmak istemiyorum(
canım; biraz ayrıntı verir misin markası-internette varsa sitesi -kalınlığı falan-yarı mı tam mı ortopedik yaylı mı vs....kafaya çok taktım sanırım bu meseleyi ben
al benden de o kadar ara ara paylaşıyorum zaten zorla yemek yiyorum resmen...toplamda 9 kg almışım ben bebişim de 2500 gr bilmiyorum inş değerlerimiz normaldir...
kızlarrr az kaldı doğuma acayip heycan var artık cuma günü annem burda olcak son kontrolümüzde suyum azaldığı için bu haftada alabilir doğuma normal günümüz haftaya cumartesi 5 mayıs.kızımın kafası acayip aşağıda zor yürüyorum yatakta dönemiyorum artık ve ellerim ayaklarım davul gibi.sizler nasılsınız artık herkes şafak sayıyor ne güzelll:))
canim marka versem orda yoktur ben yurtdisindayim burdan aldim,hani su antibakteriyel olanlardan aldim..
sezeryan mı olcan canım?çokaz günün kalmış allah kolaylık versin.. annecinneee söyle çabuk gelsin
kanala girmiş olmalı bebeğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?