öncelikle doğurmuş ve bu hafta doğuracak olan annelerimizi şimdiden tebrik ediyorum.Allah yüzlerini daima güldürsün hepimizin.çocuklarımıza sağlık nasip etsin Rabbim.
Bende dün gece uyku arasında birkaç tane çığlık attım.eşim koştu geldi doğuruyorum sanmış.uyurken yada dönerken kaburgalarım acayip battı canım acıdı.ama öyle böyle değil.sonra uykum kaçtı zaten.sizde de kaburga batmaları oluyor mu?
Birde geçmişte okudum hurma diye yazmış bir arkadaş.bildiğimiz kuru hurma mı şu ramazan ayında özellikle aldığımız?faydası tam olarak nedir?Bilen arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen
günaydınlar arkadaşlar size bişey sormak istiyorum sanki vajinanıza bişeyler batırıyorlarmış gibi oluyormu
öncelikle doğurmuş ve bu hafta doğuracak olan annelerimizi şimdiden tebrik ediyorum.Allah yüzlerini daima güldürsün hepimizin.çocuklarımıza sağlık nasip etsin Rabbim.
Bende dün gece uyku arasında birkaç tane çığlık attım.eşim koştu geldi doğuruyorum sanmış.uyurken yada dönerken kaburgalarım acayip battı canım acıdı.ama öyle böyle değil.sonra uykum kaçtı zaten.sizde de kaburga batmaları oluyor mu?
Birde geçmişte okudum hurma diye yazmış bir arkadaş.bildiğimiz kuru hurma mı şu ramazan ayında özellikle aldığımız?faydası tam olarak nedir?Bilen arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen
günaydınlar arkadaşlar size bişey sormak istiyorum sanki vajinanıza bişeyler batırıyorlarmış gibi oluyormu
kızlar son haftalrda bebek hareketleriniz ne durumda.. sanki eskiye göre daha az geliyor bana ??
Bugün kontrolümüz vardı,herşey yolunda çok şükür.Normal doğumu bekliyoruz.37. haftamız,nst lerde sancı çıkmıyor ve açılma neyin yok:))bende korku var bol bol :18:ama çatır çatır doğurtacak doktorum,sezaryenin lafı bile edilmedi.Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun diyim bebeklerini sağlıkla büyütsünler.
Sonunda bir kaç resim daha ekleyebiliyorum kızlar
Bu arada doğum yapanları tebrik ediyorum bende, darısı bizlerin başına, rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..
Hadi bugünün ilk günaydını bizden olsun....
Saat 04.00te lavabo ihtiyacı için kalktım,şu saat oldu hala uyuyamadım.
Ben de kendime daha fazla eziyet etmemek adına kalktım ve forumda geziniyorum .
Zaten bikaç haftadır böyle lavabo ihtiyacı sonrası uykuya geçmem çok zor oluyordu,bugünde heyecandan olacak ki hiç uyuyamadım
Bu arada dün düzensizde olsa sancılarım olmaya başladı,hele bi ara öyle bir sancı girdi ki doğuruyorum sandım.Sezeryan olacağım belki ama şimdiden doğum sancısının nasıl bişey olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum.Rabbim normal doğuracaklara bol bol güç kuvvet versin.Hiç kolay bişeye benzemiyor...
günaydın kuzuların anneleriii bugün hafif sancılarım var.ama düzensiz.inşallah doğum filan başlamaz.cumaya kadar bekler!ben gaziantepte yaşıyorum.hatem hastanesinde doğum yapacağım.sezaryen 300tl.yatış filan hepsi içinde.acaba başka para isteniomu kızlar yok şuna para buna par die?bilgisi olan varmı?kandırılmayalım sonra muhasebeyle görüştüm gerçi ama onlar söylemez böyle şeyleri sabiit fiyat söylüolar.
elifjoycum beni de inşallah haberimi alırsan listeye ekle.haftasını kilosunu adını cumartesi gibi bildirmeye çalışırım.
Günaydın annişler...
bebeğime kavuşmama 24 saatten az kaldı..
yarın bu saatlerde emziriyo olucam inşallah....inanamıyorum
Günaydın annişler...
bebeğime kavuşmama 24 saatten az kaldı..
yarın bu saatlerde emziriyo olucam inşallah....inanamıyorum
Kıslar ya karnıma ve aşağıya iğne batar gibi sancılar giriyor..Az önce 1 dk sürdü karnımdaki sancı..Ara ara oluyor..Niye böyle yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?