2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler ve yavruları..
nasılsınız,iyisiniz inşallah,biz gece rahatsızdık biraz
uyuyamadık bir türlü oğlum sürekli tekmeledi
birde gece kasık ağrılarım oluyor sizde de oluyor mu kızlar

günaydınnn annişlerr ve bebişlerr

Zeynepyus; ne güzel anlatmışsınn okurken yaşadım ve duygulandımmm ne güzel mucizenle sana ve çekirdek ailene bir ömür mutluluk diliyorummm hayırlı olsun tekrar

Gunaydin mayis anneleri ve nisan anneleri dun kontrolumuz vardi bebisim 2,480kg olmus bana az geldi 35haftaligim sizce iyimi?normal dogum yolunda ilerliyoruz ins. Bi aksilik cikmaz

öncelikle doğurmuş ve bu hafta doğuracak olan annelerimizi şimdiden tebrik ediyorum.Allah yüzlerini daima güldürsün hepimizin.çocuklarımıza sağlık nasip etsin Rabbim.

Bende dün gece uyku arasında birkaç tane çığlık attım.eşim koştu geldi doğuruyorum sanmış.uyurken yada dönerken kaburgalarım acayip battı canım acıdı.ama öyle böyle değil.sonra uykum kaçtı zaten.sizde de kaburga batmaları oluyor mu?

Birde geçmişte okudum hurma diye yazmış bir arkadaş.bildiğimiz kuru hurma mı şu ramazan ayında özellikle aldığımız?faydası tam olarak nedir?Bilen arkadaşlar varsa paylaşsın lütfen

kızlarrrr fındıklarrr günaydınnnnn
dün park yatağımız ve arabamız gelmiş gittik aldık ve yatağı özene özene kurduk yatak odamıza...kızımın odasını kurarkende böyle keyif almıştım ama ne yalan söyliyim kızımın yatağı tam yanıbaşımda izleye izleye uyudum....gece wc ye kalktıkça öyle baktımm baktımm baktımmmm
offf off ağlayasım varrrrr ben anne oluyorum resmennn

benim bağıracak kadar değilde sen bir çık kızım popitono bi şaplak ben diyecek şekilde batmalarım bu son 1 haftadır oluyor...özellikle müzik falan dinlemeye kalkmayayım...ben süreklii aa onlar kaburgalarım şeklinde dolaşıyorumm,hayır kızım mesanem o felan diye

günaydın güzel anneler...dün de bnm sancılarım oldu oturduğum yerden kalkamadım kalksam bile karınca hızıyla hareket ettim..ani hareketlerde acı bi batma oldu zor toparlandım bugün de biraz var uyurum dinlenirim diye düşündüm ama geçmemiş....yarın doğumum var acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım...
:18:

günaydın kızlar,doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın,darısı biz bekleyenlerin başına,turuncu ve sezeryan için gün alan diğer arkadaşlar sizin de Allah yardımcınız olsun,benim de hafataya salı randevum var bakalım nolcak,geçtiğimiz c.ertesi günkü randevumda suyumun sınırda olduğunu söyledi dr, bakalım nolcak,benim geceleri yatarken kalçalarım ağrıyor artık,sağa dön sola dön sabah ediyorum,neyse şimdilik bu kadar...

günaydınlar arkadaşlar size bişey sormak istiyorum sanki vajinanıza bişeyler batırıyorlarmış gibi oluyormu

günaydınlar arkadaşlar size bişey sormak istiyorum sanki vajinanıza bişeyler batırıyorlarmış gibi oluyormu

ewet cnm batıyor sürekli batıyor ayağa kalktığımda önce iki büklüm oluyorum sonra kendimi yavaş yavaş doğrultuyorum...

Günaydın annişler...
bebeğime kavuşmama 24 saatten az kaldı..
yarın bu saatlerde emziriyo olucam inşallah....inanamıyorum

günaydın tatlımm yataktan sağdan sola dönememek o ağrılar benide öldürüyor çok ağırlaştık artık ondan.hurma da evet ramazan ayında yediğimiz kuru hurma doğumda kolaylık sağlıyormuş peygamber efendimiz doğum yapıcak kadınlara hep hurma yedirirmiş bütün aktarcılarda biliyor zaten seni görür görmez derler doğum için diye.

turuncumm yarın doğum mu var şimdi ayy nasıl heycanlandım benden sonra doğurcaksın zannediyodum hep Allahım hayırlısıyla kolay doğum nasip etsin canım en sağlıklı şekilde oğluşunu kucağına alırsın inşallah.bizim de son kontrolümüz cuma günü bakalım ne dicek suyumuz ne durumda.

zeynepyus tatlım çok güzel yazmışsın çok duygulandım bende Allahım en sağlıklı şekilde büyütmeni nasip etsin.

slm kızlar nasılsınız bakalım artık gucler tukendı pıler bıtmeye baslıyor yavas yavas ay ne evı supurucek nede yemek yapacak halım var son gunlerde cok zor bogazlarımda agrıyor oluyorumm allah herkese kolaylık versın .

kızlar son haftalrda bebek hareketleriniz ne durumda.. sanki eskiye göre daha az geliyor bana ??

Benim kızımın hareketleri çok düzensiz, bazen inanılmaz hareketli bazen ise çok sakin. Hele NST ye girdiğim anda sanki duruyor. Sanırım keyifleri ve bizim enerji düzeyimiz ile alakalı.

Hiçç korkma arkadaşım çatır çatır doğurursun :)))) Allah yardımcın olsun, şimdien kolay doğumlar diliyorum.

Sonunda bir kaç resim daha ekleyebiliyorum kızlar
Bu arada doğum yapanları tebrik ediyorum bende, darısı bizlerin başına, rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş..

Güle güle kullanın.

Hayırlı doğumlar Turuncucum. Sana da çok az kaldı, iyi haberlerini bekliyor olacağız.

Tabi ki alırım canım. Sen yeterki haber ver. Haber gelir gelmez mutlaka listeye ekliyorum. Düzenli takip edemediğim için olur da aradan kaçırdıklarım olursa özelden msj yazın hemen eklerim.

Hem de çoook oluyor. Çok garip bir acı. Ben doktoruma sordum normal, olacak bunlar dedi.

Günaydın annişler...

Canım yaaa, allah hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Sizleri düşününce bana heyecan basıyor.

canım doğuma hazırlık sancılarıdır onlar endişelenme çok kısa süreli olurlar. bende de oluyordu doktorum böyle söylemişti.

Günaydın annişler...

ayy çok heyecanlı inşalhh çok kolay bir şekilde olur doğumun, şimdiden hayırlı olsun canım, dikkat et kendine...

Kıslar ya karnıma ve aşağıya iğne batar gibi sancılar giriyor..Az önce 1 dk sürdü karnımdaki sancı..Ara ara oluyor..Niye böyle yaaaa

Son düzenleme:
kızlar selam :)
Mayıs annesi kalamıcak bu gidişle herkes patır patır doğuruyo walla ne güzel biz hala beklemedeyiz :)
Yarın son iş günümüz 37 yi dolduruyoruz Allaha şükür dayandık ve çalıştık :) cuma günü kontorlumuz var doğum şekline karar vericez artık sanırım ilk çatı muayenemi olucam :)

Zeynep gözlerim doldu okurken ve çok kıskandım bende artık oğlumu almak istiyorum kucağıma ..Doğum yapan herkese hayırlı olsun diyorum bebişleriniz analı babalı sağlıklı büyüsünler hayırlı evlat olsunlar :)

Doğum tarihi alanlar içinde beklemek ayrı bi heyecan olsa gerek Allah hepimizi bi nefeste kurtarsın kızlar , burda beraber başladık bu seruvene bebek haberlerini alınca çok garip duygular içine giriyorum

Allah hepimizi bu mutlu sona sağlıkla kavuştursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…