2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişiy sorcam;

çilekten karyola,sallanan beşik ve bunlara ait uyku setlerini aldım.uyku setlerinden çıkan lastikli çarşaflar her iki yatağa da olmadı.Çilek mobilya dan ürün alıp da böyle bi problem yaşayan var mı?

ayy ayy nazlı çıktı bizim bebişle...sezeryan olmak istemiyorum...ama olmam gerekirsede diretecek değilim...her şeyden önce sağlık....hayırlısıylasağlıkla gelsin meleklerimiz inş..

mayıs annişler, bebilerinizin kozmeteklerini aldınız mı?ben seba med aldım..

Canim oglum bugun cok hareketli kaburgami oydu resmen tepinip duruyor yaramaz

nasılsınız arkadaşlar benimde kontürolüm vardı bebişim 3200 olmuş herşey normal sancım çıktı yine dr.haftaya doğurursun sen diyor 1cm açılmamda var heyecan basıyor gittikçe rabbim yardımcımız olsun cümlemizin inşallah normal doğum olcak hayırlısıyla bir aksilik çıkmazsa

Allah yardımcın olsun canım .hayırlı Uğurlu dogumlar az kaldı bebegıne kavusmana .

sağol canım .....
Kizlar cok korkuyorum gecen hafta dr vajina cikisimin biraz dar oldugunu normal olabilirde olmayabilirde hazirlikli ol herseye dedi offf sezeryandan korkuyorum igneden bile korkarim ben kan aldirirken bayilirim bide panik atagim var ameliyathne ortamna nasil dayanirim blmiyorum Rabbim hepimizin yar v yardimcisi olsun kolaylikla bebislerimiz gelsin ins

mrb arkadaşlar;herkes bebek resimleri falan bekliyor ama ben son hazırlıkları paylaşıyım dedim darısı güzel kızımın resimlerine inş...

Eklentiler

• $res 1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $res 2.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $res 3.webp
    12 KB · Görüntüleme: 53
  • $res 4.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $res 5.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 49
  • $res 6.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 44

sende benım gıbı korkaksın pekı normal dogum acısına nasıl dayancan ondan korkmuyonmu acı aynı acı allah yardım etsın valla bende senın gıbı kara kara dusunuyorum napcam bılmıyorum son anda dayanamasam sezeryan dıye bagırcam ıstıycem hıc yoktan ıyıdır

öncelikle dr.dan geldim kızlar ve moralim düzeldi çünkü; benm kızımın kilosu değişmemiş boyu 2 cm uzamış yani 3.450 ve 53 cm ve kafası yine 41 haftalıkben yine kilo almamışım hatta gram vermişim....dr.um bu saatten sonra kilo almaz artık dedi vee yüzünü göremedik çünkü kanala girmiş...bende kuzumun yüzünü görürüm diye özenmiştim ama bu durum beni sevindirdi...nst de sancı açılma hiçbirşey çıkmadı....ordaki hemşireye bir sürü sorular sordum baya bi cvp aldımmm mesela merak eden varsa:
normal doğuma her gelenin karnı düşmüş oluyormu?evet
karın günler öncesinden düştüğü gibi bir gece dede düşebilirmi?evet
açılmam yok dedim ama biranda başlayabilir değilmi? evet ve günler öncedende olabilir
ay diğerlerini unuttum birde kızıma gelirken tül ve kapı süsü aldım hemen çektim fotosunu bakınn

bu arada cevap verip kafamdaki soru işaretlerini yok ettiğiniz için çok sağolun ALLAH RAZI OLSUN....ben yapayalnızım burda kimsem yok sizlerden gelen 2 kelimelik cevap bile kendimi özel hissettiriyor... çok ama çok teşekkürler kızlar yaaa

alyel sen yatak almadan almıcammm

kocalarımız gerçekten birtane...Allah onları başımızdan eksik etmesin..bizi anlamarı zor işte ama ellerinden geleni yapıyorlar...benimde hergün dondurmam her cumartesi kahvaltım var dışarda...eskiler anlatıyorda halimize bin şükürr!!!!

sevgi kendini en iyi nasıl hissedeceksen o yolda ilerle...senin bedenini en iyi sen tanırsın..umarım herşey gönlünce olur..o dayatmalar hepimizde var cnm yaa bana hem sez. yap hem normal yap diyen öyle çokkiiiii:)

inşallah canım hep beraber...sana kocaman tepikler yolluyoruz kızımlaaa:)

Hemde nasil korkagim senin ilk bebekmi cnm dogum ne zaman gorunuyo hangi ildesin ben ist daym beylikduzunde cok korkuyorum nasil olcak diye canim Rabbim bi avazda kurtarsin insallah hepimizi

Coooook tesekkür ederim inanilmaz pozitif bi mesaj olmus buna coook ihtiyacım vardi..evet sona geldikce zorlasiyor kızım iyi olsun da raziyim sıkıntılara ama gece uykusuzluk berbat bisey..insan bi an cıldıracak gibi oluyor..insallah hayırlısı ile kavusuruz minislerimize, mis kokulu yavrularımıza..

mrb arkadaşlar;herkes bebek resimleri falan bekliyor ama ben son hazırlıkları paylaşıyım dedim darısı güzel kızımın resimlerine inş...

canım çok güzel bayıldım valla park yatak benim istediğimden kraft herlade.ya uyku seti ve cibinliği nerden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…