kızlar size bi sorum olacak şu çatı muanesi dediğiniz
ne oluyo ve neden onu yapıyolar bide ne zaman yaapılıyo
bazı arkadaşlarımız zor geçtiğini anlatmışta bende tırstııım valaaa :18::18::18:
gunaydinlar ve iyi haftasonlari miniklerle..,
bugun ruyamda olu bebek ve mezar gordum ..hayir olsun insallh ..
artik cok agirlastimi hissediyorum agir vasita gibi oldum resmen ..yataktan donerken sekilden sekile giriyorum .
hayirlisiyla az kaldi 4 gun sonra kizima kavsuyorum16:
günaydın canlar
dün nst'ye girdim ben de, ikinci defa. tam o esnada kızımı bi hıçkırık tuttuhani bi tarafta kalp sesi, bi tarafta fa kıpırdayınca ses geliyor gibi oluyor ya. bütün doğumhane ritmik zamanlamalarla kızımın hıçkırığının akabinde "güm" sesiyle yankılandı aletin sesi çok açıktı galiba...
bacak arası ağrılarım o kadar arttı ki... bi de regl ağrısına benzer ağrı çekenler varmış, yalnız değilsinizdoktorum çok rahat böyle konularda "olur o ağrılar" diyor ben de biraz sakin olunca anlaşıp gidiyoruz
herkes hamileliğinin son günleri hiç geçmez diyordu, Rabbim izin verirse 4 () günüm var ve zaman benim için hiç yavaşlamadı. aksine gün yaklaştıkça sanki bi şeyleri eksik hazırlamışım hissi oluyor.
Rabbim hepimizin doğumunu kolaylaştırsın, hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım
mrb arkadaşlar;herkes bebek resimleri falan bekliyor ama ben son hazırlıkları paylaşıyım dedim darısı güzel kızımın resimlerine inş...
Merhaba hanımlar,
Bizde oğluşumla işe geldik. 1 saate kadar çıkacağım. Doktor kontrolüm var. Çok heyecanlıyım bakalım kilo almış mı? Geçenki kontrolde çok az almıştı NTS de ağrım çıkmıştı inş. herşey yolundadır.
Merhaba hanımlar,
Bizde oğluşumla işe geldik. 1 saate kadar çıkacağım. Doktor kontrolüm var. Çok heyecanlıyım bakalım kilo almış mı? Geçenki kontrolde çok az almıştı NTS de ağrım çıkmıştı inş. herşey yolundadır.
canım sen ben ve pembemaviler aynı gün bebişimizi kucagımıza alıcaz Allahın izniyle
canım hayırlısıyla bi doğuralım, seneye doğumgünün kutlama hazırlıklarını paylaşırız beraber inşallah
canım bebegin en son kac kiloydu ve kac haftalıktı ikimizde 2mayısta bebişlerimizi kucagımıza alcaz inşsen saat kacta dogrucaksın hayatım
son gittigimde 2700 du canim doguma kadar doktor 3 u gecer dedi..yanliz ben 3 mayista aliyorum bebisimi kucagima dogurdugum gunu saymiyorumda
sen 1 gun once aliyosun,allah yardimcimiz olsun:18:
günaydın kızlarrr bakalım kaç günümüz kalmışşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?