2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

herkesee günaydıınlarrr ya kızlarr ne oluyooo bugün kimse yoook
herkess nerdeee :26::26::26::26:

kızlar size bi sorum olacak şu çatı muanesi dediğiniz
ne oluyo ve neden onu yapıyolar bide ne zaman yaapılıyo
bazı arkadaşlarımız zor geçtiğini anlatmışta bende tırstııım valaaa :18::18::18:

gunaydinlar ve iyi haftasonlari miniklerle..,

bugun ruyamda olu bebek ve mezar gordum ..hayir olsun insallh ..

artik cok agirlastimi hissediyorum agir vasita gibi oldum resmen ..yataktan donerken sekilden sekile giriyorum .

hayirlisiyla az kaldi 4 gun sonra kizima kavsuyorum16:

kendini kasmadigin surece hic zor degil.sahsen benimki oyleydi

eldiven takip parmagiyla kontrol ediyor ama kac parmak sokuyor bakmadim..

canım bebegin en son kac kiloydu ve kac haftalıktı ikimizde 2mayısta bebişlerimizi kucagımıza alcaz inş sen saat kacta dogrucaksın hayatım

günaydın canlar

dün nst'ye girdim ben de, ikinci defa. tam o esnada kızımı bi hıçkırık tuttu hani bi tarafta kalp sesi, bi tarafta fa kıpırdayınca ses geliyor gibi oluyor ya. bütün doğumhane ritmik zamanlamalarla kızımın hıçkırığının akabinde "güm" sesiyle yankılandı aletin sesi çok açıktı galiba...

bacak arası ağrılarım o kadar arttı ki... bi de regl ağrısına benzer ağrı çekenler varmış, yalnız değilsiniz doktorum çok rahat böyle konularda "olur o ağrılar" diyor ben de biraz sakin olunca anlaşıp gidiyoruz

herkes hamileliğinin son günleri hiç geçmez diyordu, Rabbim izin verirse 4 ( ) günüm var ve zaman benim için hiç yavaşlamadı. aksine gün yaklaştıkça sanki bi şeyleri eksik hazırlamışım hissi oluyor.

Rabbim hepimizin doğumunu kolaylaştırsın, hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım

canım sen ben ve pembemaviler aynı gün bebişimizi kucagımıza alıcaz Allahın izniyle

Merhaba hanımlar,

Bizde oğluşumla işe geldik. 1 saate kadar çıkacağım. Doktor kontrolüm var. Çok heyecanlıyım bakalım kilo almış mı? Geçenki kontrolde çok az almıştı NTS de ağrım çıkmıştı inş. herşey yolundadır.

mrb arkadaşlar;herkes bebek resimleri falan bekliyor ama ben son hazırlıkları paylaşıyım dedim darısı güzel kızımın resimlerine inş...

canım çookkk güzell.. Allah güle güke kullanmayı nasip etsin inş.. çikolatanı nerde yaptırdın acaba?

inşallah güzel haberlerle gel canım...

iyi hafta sonları zamanı az kalanlara ne mutlu kavusacaklar kuzularına ... benim şafak 31 ama bakalım ne zaman gelicek kuzum gelsede annesine moral babassına moral olsa :))

canım bebegin en son kac kiloydu ve kac haftalıktı ikimizde 2mayısta bebişlerimizi kucagımıza alcaz inş sen saat kacta dogrucaksın hayatım

son gittigimde 2700 du canim doguma kadar doktor 3 u gecer dedi..yanliz ben 3 mayista aliyorum bebisimi kucagima dogurdugum gunu saymiyorumda

sen 1 gun once aliyosun,allah yardimcimiz olsun:18:

son gittigimde 2700 du canim doguma kadar doktor 3 u gecer dedi..yanliz ben 3 mayista aliyorum bebisimi kucagima dogurdugum gunu saymiyorumda

sen 1 gun once aliyosun,allah yardimcimiz olsun:18:

canım hakkımızda hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsun burarda ilkini sezeryan yapan 2.cisini normal yapabilirmi arkadaslr

Merhabaaaa, biz yine uyumadik kizimla gece. Wc ye kalkarken resmen kilitlendim hareket edemedim, cok fenaydi. Zaten artik hic yatakta donemiyorum rahatca... Hayirlisiyla zaman gecse de kavussam kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…