2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dr alttan vajinaya girerek yumusama,bebeğin konumu ve parmaklarını birleştirip giren parmak sayısına bakarak açılma kontrolü yapıyor. benim canım hiç acımadı ama kendimi hiç kasmadım.önemli olanda bu zaten gecesine biraz kanamam oldu ama dr beni uyarmıştı zaten bu konuda.yani önceden korkup hiç kendini korkutma belki seninde canın hiç yanmayacak.bu arada en doğru zaman kasılma başladıktaan sonra yapılan muayeneymiş benim dr um ona göre yapıyor normalde ama benim kasılmalarım erken basladığı için her hafta yapıyor.

3 gün önce doktora gittim 36 haftanın içindeyim şu an bebeğim 2 700 gr nst normal çıktı haftaya tekrar gideceğim artık açılma olsa bile normal doğum yapabileceğimi söyledi doktorum çok sevindim zaten çantamız hazır bu bekleyiş çok heyecanlı

canım hakkımızda hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsun burarda ilkini sezeryan yapan 2.cisini normal yapabilirmi arkadaslr

merhaba canim. ben 2010 yilinda yani 2 yil once sezeryan oldum. yurtdisindayim turk kaynaklari okuyup tehlikeli zannedip universite hastanesine basvurdum. biz sadece riskli gebelikleri kabul ediyoruz siz risk grubunda degilsiniz dediler. simdi kucuk bir kasaba hastanesinde dogum yapicam ve buralarda sezeryan sonrasi sezeryan cok normal. ama turkiyedeki doktorlar ezberlemisler yapmayiz diye ezbere konusuyorlar. turkiyede bazi yenilikleri takip eden kendini sadece turkiyedeki ezberlerle sinirlamamis doktorlar var facebook da ssvd diye yazarsan turkiyede sezeryan sonrasi tekrar sezeryan yapmis bir suru anneyle konusma firsatin ve bu doktor listesini gorme firsatin olur. eger faceye giremiyorsan ve sezeryan sonrasi sezeryana normal bakan doktorlarin listesini istersne bana ozelden mesaj yaz ben sana yollarim

kızlar acılmam var 2 cm aksam sancı tutu adet sancısı gıbı sabahta aynı doktora gıttım altan baktı 2 cm acılma var cabuk gelebılır yatıs yap dedı ben evde beklemek ıstıyorum dedım acıl bısey olsa ararım dedım oda tamam dedı sımdı hazırlık yapıyoruz esım utu yapıyr bende dua okıycam sızde cok dua edın lutfen

Benim de bir parmak açılmam var evde sancılanıyorum arada sırada ama bekliyorum..Yatış için erken değil mi

Acaba bir daha mı göstersem kendimi panik oldum

hyirli olsun cnaim evde sancini cekmeyi tercih etmen iyi olmus bence cunku okudugum kadariyla hemsireler anne adaylarina pek de insani davranmiyorlarmis. hem ev ortmainda yaninda sadece seviklerinle daha rahat olursun senin rahatligin daha kolay bir dogum demektir eger doktorun kabul ederse ayakta dogum yaparsan bebek cikarken yercekiminden de etkileneceginden daha kolay bir dogum olur, sen ayaktayken arkadan birisi snei tutabilir. gecen gun arkadas oyle dogum yapti catalda dogum yaparken bebek yer cekiminden yararlanamiyor. tabi doktorun tamam derse

Benim de bir parmak açılmam var evde sancılanıyorum arada sırada ama bekliyorum..Yatış için erken değil mi

Acaba bir daha mı göstersem kendimi panik oldum

hastaneye mi gittiniz ya acilmaniz oldugunu evde kendiniz farketmiyorsunuz degil mi? benim de 7 dakikada bir hafif kasilmam geliyor...

hastaneye mi gittiniz ya acilmaniz oldugunu evde kendiniz farketmiyorsunuz degil mi? benim de 7 dakikada bir hafif kasilmam geliyor...

Doktoruma salı günü gittim,bir parmak açıklık var ama 3 hafta böyle dolaşabilirsin de dediği için çok da umursamadım açıkçası

Acaba panik olmayayım diye mi 3 hafta dedi

Benim öyle 7 dakika falan değil gece geliyor genelde...

hmmm gercek dogum sancilari duzenli belli araliklarla gelmeli bazen gelip bazen gelmeyen agrilar yalanci oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…