- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
canım hakkımızda hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsunburarda ilkini sezeryan yapan 2.cisini normal yapabilirmi arkadaslr
Merhabaaaa, biz yine uyumadik kizimla gece. Wc ye kalkarken resmen kilitlendim hareket edemedim, cok fenaydi. Zaten artik hic yatakta donemiyorum rahatca... Hayirlisiyla zaman gecse de kavussam kuzuma
kızlar size bi sorum olacak şu çatı muanesi dediğiniz
ne oluyo ve neden onu yapıyolar bide ne zaman yaapılıyo
bazı arkadaşlarımız zor geçtiğini anlatmışta bende tırstııım valaaa :18::18::18:
canım çookkk güzell.. Allah güle güke kullanmayı nasip etsin inş.. çikolatanı nerde yaptırdın acaba?
canım hakkımızda hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsunburarda ilkini sezeryan yapan 2.cisini normal yapabilirmi arkadaslr
hayir canim ilki sezeryansa sonrasida sezeryan oluyor
sezeryan sonrasi sezeryan yapan doktorlar var canim. eger ilki sezeryan olup 2. sini normal isteyen anne adaylari varsa yukardaki arkadasa cevap yazdigim yerden doktor listesine ulasabilirlr
canım hakkımızda hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsunburarda ilkini sezeryan yapan 2.cisini normal yapabilirmi arkadaslr [/QUO
benim 2. hamileliğim ve ilkim sezaryan aradan 4.5 yıl geçti doktorumuza sorduk ama yapmanın imkansız olduğunu eğer zorlarsam rahmin parçalanma riskinin olduğunu söyledi sadece üstte dikiş değil 7-8 kat rahime kadar dikiş var dedi
kızlar acılmam var 2 cm aksam sancı tutu adet sancısı gıbı sabahta aynı doktora gıttım altan baktı 2 cm acılma var cabuk gelebılır yatıs yap dedı ben evde beklemek ıstıyorum dedım acıl bısey olsa ararım dedım oda tamam dedı sımdı hazırlık yapıyoruz esım utu yapıyr bende dua okıycam sızde cok dua edın lutfen
canım hakkımızda hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsunburarda ilkini sezeryan yapan 2.cisini normal yapabilirmi arkadaslr [/QUO
benim 2. hamileliğim ve ilkim sezaryan aradan 4.5 yıl geçti doktorumuza sorduk ama yapmanın imkansız olduğunu eğer zorlarsam rahmin parçalanma riskinin olduğunu söyledi sadece üstte dikiş değil 7-8 kat rahime kadar dikiş var dedi
o 7,8 kat dikis bizde de var ama turkiye sinirlari disina ciktiginizda ssvd nin oyle rahim parcalanma riski olmuyor. bence doktorunuzu degistirin cunku o da ezbere konusuyor. acaba bi risk sadece turkiye enlem ve bohlamlarindami gecerli nasil acikliyorlar turkiye disinda her yerde cok rahat ssvd yapilirken turkiye sinirlari icine girince mi rahim parcalaniyor?
kızlar acılmam var 2 cm aksam sancı tutu adet sancısı gıbı sabahta aynı doktora gıttım altan baktı 2 cm acılma var cabuk gelebılır yatıs yap dedı ben evde beklemek ıstıyorum dedım acıl bısey olsa ararım dedım oda tamam dedı sımdı hazırlık yapıyoruz esım utu yapıyr bende dua okıycam sızde cok dua edın lutfen
Benim de bir parmak açılmam var evde sancılanıyorum arada sırada ama bekliyorum..Yatış için erken değil mi
Acaba bir daha mı göstersem kendimi panik oldum
Çok az kalmışş canım yaaa heran doğurabilirsinn[/Q
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sancılarım başladı,açılmam var diyenelere özeneceğim hiç aklıma gelmezdi
Çok az kalmışş canım yaaa heran doğurabilirsinn[/Q
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sancılarım başladı,açılmam var diyenelere özeneceğim hiç aklıma gelmezdi
seninde mi sancilarin basladi dakika tutuyor musun?
hastaneye mi gittiniz ya acilmaniz oldugunu evde kendiniz farketmiyorsunuz degil mi? benim de 7 dakikada bir hafif kasilmam geliyor...
Doktoruma salı günü gittim,bir parmak açıklık var ama 3 hafta böyle dolaşabilirsin de dediği için çok da umursamadım açıkçası
Acaba panik olmayayım diye mi 3 hafta dedi
Benim öyle 7 dakika falan değil gece geliyor genelde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?