2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Kızım 2700 gr olmuş. Çok şükür her şey normal şu anda. Doktorum 19'u ile 22'si arasında bir günde sezeryan olabileceğimi söyledi. Ben de 21 mayıs doğumluyum eğer kızım acele etmezse belki aynı gün olur. Ayyy ne güzel ya heyecanladım valla.

kızlarr sancı dediğiniz nasıl oluyo normal adet sancısı gibimi acaba
kimi daha şiddetli ağrı diyo şuana kadar daha sancım olmadı bakalım artk
doğumada bişi kalmadı valla hem çook heyacanlıyım hemde,
çook korkuyorumm duygular iç içe karışmış valla :26::26::26::26:

ana kiz ayni gun yas gunu kutlarsiniz

benim simdiki sancilarim snki buyuk abdestin gelmis gibi alttan ve arkadan bir agri ve ayni zamanda onden assagidan bir kasilma oluyor.

ana kiz ayni gun yas gunu kutlarsiniz

benim simdiki sancilarim snki buyuk abdestin gelmis gibi alttan ve arkadan bir agri ve ayni zamanda onden assagidan bir kasilma oluyor.

yaa cnm kusura bakma insan yaşamadan bilmiyo
bide ilk olunca şimdi soracam belki güleceksin bana ama
kasılma nasıl oluyo hani bebeğin çok aşağıdan şiddetli vuruşumu oluyo
bide ben ben son bi haftadır sürekli kabızm bi türlü geçmiyo yaa :26::26:

merak etme belli araliklarla karinda ve arka tarafina dogru agri girerse ama dakika tutucaksin her 5 dakikada ya da bir kac dakikada bir gelmesi gerek, surekli olmasi gercek sanci demektir, benim sabah uyandigimdan 7 den beri sanci giriyor ama dayanilmaz bir agri degil hafif diye bekliyorum

merhaba herkese.. iyi haftasonlarımız olsun.. bebişler uslu uslu zamanında, fazla gecikmeden gelsinler inşallah.. ciciler eklenmiş .. benimde bişeyler ekleyesim geldi..

kalan keçelerimi ve eski çerçevemi değerlendirip basit bi çerçeve yaptım..

bebişimin yatak odasındaki ve ilk kullanacağımız beşiği

vee bugün aldığımız kızımın minnak ayakkabıları... aslında gerek görmüyodum ama bunu 6 aya kadar kullanır diye düşünüyorum.. bide indirimdeydi dayanadım :)).. kızım gel artık diyorum.. sonra işini biliyo, gelse bunları nasıl alcaktım, biraz daha bekliyor hanfendi diyorum ..

inşallah bebişler aldıklarımızı, yaptıklarımızı güzel günlerde güle güle kullanııırrr ..

sağol cnm çook geçmiş olsun dikkat
et kendine cnm

hepsi birbirinden güzel cnm çook güzel yapmıssın
çerçeveyi allah sağlıkla kullanmayı nasip etsn inşalaahhh

merhaba mayis annişleri...benim kızdan halen ses seda yok...bütün süresini kullanmayı hatta kafasına göre süre eklemeyi düşünüyo herhalde...

canım ne kadar az kalmış seninki.. ilk çocuk deneyimsizlik ister istemez olacak.. belki de bilmememiz daha iyi, simdilik gözü kara gidiyoruz bakalım, yaşayınca görcez ..

canım ne kadar az kalmış seninki.. ilk çocuk deneyimsizlik ister istemez olacak.. belki de bilmememiz daha iyi, simdilik gözü kara gidiyoruz bakalım, yaşayınca görcez ..

haklısın cnm bi an önce doğup onunla vakit geçirmeyi
istiyorum çünkü bütün gün evde yanlızlıktan çoook
sıkılıyorum ama bi andada çook korkuyorum doğumum
zor olacakmı diye eşim dün akşam bana diyoki yeter artık doğsun gelsin
diyoo bende kızının niyeti yok ben senden daha çokk istiyorum
gelmesini ama bi okadarda korkuyorum :18::26::26::26:

merhaba mayis annişleri...benim kızdan halen ses seda yok...bütün süresini kullanmayı hatta kafasına göre süre eklemeyi düşünüyo herhalde...

kızz senin hiç günün kalmamış yaaa
senin kızda herhalde yerini beyenmiş dünyaya gelmeye niyeti yook
bizim daha bi hafta var ama çook sabırsızlanıyoruzz cnmm
bide seni düşünemiyorm cnm inşallah sağlıcakla gelirler bebişimiz

hayırlı olsun şimdiden...sat larımız aynı seninle...benim de salı randevum var...ne dicek bakalım doktorumuz....

öyle canım öyle kız yerinden memnun bi şekilde takılıyo...bende sabırsızlanıyorum sma kız sakin işte..bide normal istiyorum sonuna kadar bekleyeceğim..:18:
amin canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin yavrularımız yanımıza...

slm bende heyecanla bebegini bekleyen annelerdenim ama vakit geçmiyor artık 38 haftamdayım bel agrısı cekiyorum normalmi acaba? dogum 11 mayıs gözüyor erkenmi bilmiyorum

kızlar ağustos topiğinden kaçtım aranıza :))bakalım doğum yaklaşınca ne duygular oluyo diye:))inanılmaz heyecanlandım okurken ..rabbim bizi de ulaştırdın o günlere inş..hepinize kolay doğum sağlıklı ve hayırlı evlat diliyorum..Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…