ana kiz ayni gun yas gunu kutlarsinizBizim de bugün kontrolümüz vardı. Kızım 2700 gr olmuş. Çok şükür her şey normal şu anda. Doktorum 19'u ile 22'si arasında bir günde sezeryan olabileceğimi söyledi. Ben de 21 mayıs doğumluyum eğer kızım acele etmezse belki aynı gün olur. Ayyy ne güzel ya heyecanladım valla.
kızlarr sancı dediğiniz nasıl oluyo normal adet sancısı gibimi acaba
kimi daha şiddetli ağrı diyo şuana kadar daha sancım olmadı bakalım artk
doğumada bişi kalmadı valla hem çook heyacanlıyım hemde,
çook korkuyorumm duygular iç içe karışmış valla :26::26::26::26:
ana kiz ayni gun yas gunu kutlarsiniz
benim simdiki sancilarim snki buyuk abdestin gelmis gibi alttan ve arkadan bir agri ve ayni zamanda onden assagidan bir kasilma oluyor.
yaa cnm kusura bakma insan yaşamadan bilmiyo
bide ilk olunca şimdi soracam belki güleceksin bana ama
kasılma nasıl oluyo hani bebeğin çok aşağıdan şiddetli vuruşumu oluyo
bide ben ben son bi haftadır sürekli kabızm bi türlü geçmiyo yaa :26::26:
merak etme belli araliklarla karinda ve arka tarafina dogru agri girerse ama dakika tutucaksin her 5 dakikada ya da bir kac dakikada bir gelmesi gerek, surekli olmasi gercek sanci demektir, benim sabah uyandigimdan 7 den beri sanci giriyor ama dayanilmaz bir agri degil hafif diye bekliyorum
merhaba herkese.. iyi haftasonlarımız olsun.. bebişler uslu uslu zamanında, fazla gecikmeden gelsinler inşallah.. ciciler eklenmiş.. benimde bişeyler ekleyesim geldi..
kalan keçelerimi ve eski çerçevemi değerlendirip basit bi çerçeve yaptım..
Eki Görüntüle 401954 Eki Görüntüle 401955
bebişimin yatak odasındaki ve ilk kullanacağımız beşiği
Eki Görüntüle 401956 Eki Görüntüle 401957
vee bugün aldığımız kızımın minnak ayakkabıları... aslında gerek görmüyodum ama bunu 6 aya kadar kullanır diye düşünüyorum.. bide indirimdeydi dayanadım :)).. kızım gel artık diyorum.. sonra işini biliyo, gelse bunları nasıl alcaktım, biraz daha bekliyor hanfendi diyorum..
Eki Görüntüle 401958
inşallah bebişler aldıklarımızı, yaptıklarımızı güzel günlerde güle güle kullanııırrr..
yaa cnm kusura bakma insan yaşamadan bilmiyo
bide ilk olunca şimdi soracam belki güleceksin bana ama
kasılma nasıl oluyo hani bebeğin çok aşağıdan şiddetli vuruşumu oluyo
bide ben ben son bi haftadır sürekli kabızm bi türlü geçmiyo yaa :26::26:
canım ne kadar az kalmış seninki.. ilk çocuk deneyimsizlik ister istemez olacak.. belki de bilmememiz daha iyi, simdilik gözü kara gidiyoruz bakalım, yaşayınca görcez..
merhaba mayis annişleri...benim kızdan halen ses seda yok...bütün süresini kullanmayı hatta kafasına göre süre eklemeyi düşünüyo herhalde...
Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Kızım 2700 gr olmuş. Çok şükür her şey normal şu anda. Doktorum 19'u ile 22'si arasında bir günde sezeryan olabileceğimi söyledi. Ben de 21 mayıs doğumluyum eğer kızım acele etmezse belki aynı gün olur. Ayyy ne güzel ya heyecanladım valla.
kızz senin hiç günün kalmamış yaaa
senin kızda herhalde yerini beyenmiş dünyaya gelmeye niyeti yook
bizim daha bi hafta var ama çook sabırsızlanıyoruzz cnmm
bide seni düşünemiyorm cnm inşallah sağlıcakla gelirler bebişimiz
kızlar bebişlerin isimlerine karar verdiniz mi?
o 7,8 kat dikis bizde de var ama turkiye sinirlari disina ciktiginizda ssvd nin oyle rahim parcalanma riski olmuyor. bence doktorunuzu degistirin cunku o da ezbere konusuyor. acaba bi risk sadece turkiye enlem ve bohlamlarindami gecerli nasil acikliyorlar turkiye disinda her yerde cok rahat ssvd yapilirken turkiye sinirlari icine girince mi rahim parcalaniyor?
vallah ne olursa olsun ben böyle bir riskin var olduğunu bile bile normal diye diretemem ne kendimi nede bebeği şu saatten sonra riske atamam ki kaldıki doktorumdan çok memnunum eğer 1000de bir bi ihtimal varsa bile bunu bana söylemesi bence çok normal herkes kendi tercihlerini seçmekte özgür Türkiye yurtdışı farketmez bana kalırsa
mayıs annişler, bebilerinizin kozmeteklerini aldınız mı?ben seba med aldım..
kızlar bebişlerin isimlerine karar verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?