2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler,bizim de bugun randevumuz vardı,bebiş biraz minyondu,3 kilo olmuş sonunda :),ben 11 kilo almış oldum.Çatı muayenesii yaptı açılmam yokmuş,bebek büyük ihtimal 1 hafta daha durur dedi doktor.bi aksilik çıkmazsa normal doğum olacak.Bu muayene sırasında hiç acı sızı olmadı.Hatta doktora çok anlatıyolar acıyo diye bitti mi dedim.O da bazı hastalar daha dokunmadan bağırmaya başlıyolar dedi.Muayene sırasında kendini rahat bırakmak,sıkmamak önemliymiş.İnsallah hepimiz salıcakla alırız kuzuları kucağımıza:)

canım sen ben ve pembemaviler aynı gün bebişimizi kucagımıza alıcaz Allahın izniyle

Kizlar benimde dogumum sizlerle ayni gunde olucak yani 4 kisi olduk masallah ayni gune yigildik hepimiz

canım hayırlısıyla bi doğuralım, seneye doğumgünün kutlama hazırlıklarını paylaşırız beraber inşallah

Amin ins daha nice nice dogum gunlerini hep beraber paylasarak yasariz cok temmenniler bunlar ya cok heyecanlandim simdiden

canım hakkımızda hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsun burarda ilkini sezeryan yapan 2.cisini normal yapabilirmi arkadaslr

canim benim bulundugum yerde yani ingilterede sezeryandan sonra normal dogum olabiliyor ama Tr de galiba bunu yapabilen doktor zor olur yinede sen sor ogren arastir bence bakmaya deger

Merhabaaaa, biz yine uyumadik kizimla gece. Wc ye kalkarken resmen kilitlendim hareket edemedim, cok fenaydi. Zaten artik hic yatakta donemiyorum rahatca... Hayirlisiyla zaman gecse de kavussam kuzuma

Ayni durumlar bizdede var inan bazen geceleri agridan aglamakli uyaniyorum kalcamdaki kaba yerlerim sizliyor, artik uyumak dinleme degil eziyet halina geldi nasil dinlecegime sasirdim valla bunlarin hepsi bebek dogduktan sonraya anteraman simdiden bizi bebeklerimiz uykusuzluga alistiriyorki bidiklara iyi bakalim diye

Bencede canim evde kalip beklemen en guzeli bol bol ilik suyla dus al ve yaninda birileri varsa beline mesaj yaptir bunlari hepsi sancilarini hafifletir ins senin icin hayirlisi olur allah dogumlarimizi kolay kilar

merhaba mayis annişleri...benim kızdan halen ses seda yok...bütün süresini kullanmayı hatta kafasına göre süre eklemeyi düşünüyo herhalde...

Alem su bebeklerimiz buldular rahat yeri cikmak istemiyorlar neyse saglik olsun onlar ne zaman isterlerse oyle olsun yeterki iyi olsunlar hersey onlar icin degilmi hem bu kadar sikinti ne diye cekilsin ki baska

maşallah sizlere bizim kızda en son gittiğimde daha
2.950 grammış bu arada cnm çatı muanesini neden yapıyo doktor
ben enson bi hafta önce gittim öyle bi muane etmedi
ne durumda yapıyo cnm :26:

benim kız 33.haftada bi acele etti gelmek istedi biz izin vermedik şimdi de kendisi gelmek istemiyo...inat ediyo herhalde:=) evet canım sağlıklı olsunlarda gerisi boş.9 ay beklmemişiz sayılı günleride bekleriz...

ben bübchen aldım....

benim oğluşumun adı yaman...

gülel güle sağlıklı günlerde kullansın yaman oğlun nelle...

canım çatı muayenesini açılma var mı yok mu diye bakmak için yapıyolar bide doğum için çatın müsait mi diye bakıyolar...

Selam kizlar, bizimde gunumuz yaklasti, ama ben acele etmiyorum Sonunda annem vizesini alabildi insallah carsamba gunu sagsaglim burda yanimizda olacak. En azindan o zamana kadar beklesin oglusum, biz iyiyiz boyle

Selam kizlar, bizimde gunumuz yaklasti, ama ben acele etmiyorum Sonunda annem vizesini alabildi insallah carsamba gunu sagsaglim burda yanimizda olacak. En azindan o zamana kadar beklesin oglusum, biz iyiyiz boyle

Gozun aydin ,Hayirli olsun canim ins sagsalim varir annen yanina.. benim kiz kardesime cikmadi vize bu yuzden kocama kaldi hersey oda artik nasil yardim edecekse:44: habire ben onu teselli ediyorum dogumdan sonra kesin o daha cok panik olur

Canım, anne normal doğum yapabilir mi, çatısı bebeğin geçişi için uygun mu, açılman var mı, bebek kanala girmiş mi diye bakıyor dr.Eğer baştan sezeryan olacağı kesinse o annelere yapmıyolar diye biliyorum.Bazı doktorlar 38 ve öncesinde ilk kez bakıyor bazısı da doğum başlayınca ilk kez bakıyor.Doktorun tercihinde sanırım ilk ne zaman bakacağı.

anladım cnm çook sağol yaa anne
olmak ne zormuşş yaaa

çok güzel canım

merhaba mayis annişleri...benim kızdan halen ses seda yok...bütün süresini kullanmayı hatta kafasına göre süre eklemeyi düşünüyo herhalde...

ya kızlar ne zaman doğacak bunlar hiç sancım yok doğsun istiyorummmmmmm

Gozun aydin ,Hayirli olsun canim ins sagsalim varir annen yanina.. benim kiz kardesime cikmadi vize bu yuzden kocama kaldi hersey oda artik nasil yardim edecekse:44: habire ben onu teselli ediyorum dogumdan sonra kesin o daha cok panik olur

Tesekkur ederim canim, senin icin uzuldum, su vize isine cok sinir oluyorum baya stres yapiyor ugrastiriyor, kaldiramadilar gitti
Insallah senin icin de kolay ve guzel gecer bu surec

ana kiz ayni gun yas gunu kutlarsiniz

benim simdiki sancilarim snki buyuk abdestin gelmis gibi alttan ve arkadan bir agri ve ayni zamanda onden assagidan bir kasilma oluyor.

Evet canım babamız düşünsün artık hediye 1 ken 2 olacak( bir taşla iki kuş). Sağlıkla kavuşuruz da inşallah yavrularımıza önemli olan o.

hayırlı olsun şimdiden...sat larımız aynı seninle...benim de salı randevum var...ne dicek bakalım doktorumuz....

Teşekkürler canım. Evet satlarımız aynı bakalım kim önce doğuracak Senin normal mi olacak sezeryan mı? Haberlerini bekliyoruz salı günü. Güzel haberlerle dönersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…