2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben burdayim sancilarimin siklasmasini bekliyorum

ahhh canım Allah yardımcın olsun anlatsana nasıl geliyorlar...nasıl başladı ilk...karnın düştümü tatlım.. 2 gündür bende de farklı sancılar baş gösterdi.. regl gibi değilde bildigin kızım kafasını itiyor aşağıya falan ay anlatsana canım lütfennnnn:) çok heyecanlandım..rabbim banada hayırlısıyla kısmet etsinnnn

bu arada 3 kişiyiz toplam forumda ama olsun ben de sizinle paylaşayım. canım çok sıkkın kızlar bugün kontrolüm vardı ve doktorum amniyon sıvısında (yani suyumda) ciddi azalma var dedi. su içmemişsin dedi:18: bu durumu ciddiye al ve bol su iç, sürahiyle gez dedi bugüne kadar herşey yolundaydı, oğluşumun hiçbir sıkıntısı yoktu. ne zamanki ev taşıdım herşey altüst oldu. sıkıntı stres yorgunluk derken suyu azaltmışım bir dahaki gidişimde ilk kez nst ye giricem:18: sancı çıkarsa çatıya da bakacak:18: off çok üzgünüm inşallah oğluşuma bişi olmaz, inşallah sezaryene gerek kalmaz...

amin canım inşallahh...üzme kendini çünkü kendin diyorsun bak stresten oldu diye... herşey olacağına varır fındığında iyidir merak etme inşallahh....aslında su içmekle pek alakasıda yokmuş ben araştırdım bu konuyu...kimi dr su içmekle alakası var diyor kimi ne alakası var diyor...sen elbetteki iç su sonuçta birde kalbimiz %45 daha fazla çalışıyormuş daralmamamız rahat olmamız hepsi suya bağlı...
şu sancılar beni çok merak ettirdi...nasıl başladı ve karnı düştümü kısmı çnkü benimde ilginç sancılarım war nasıl birşey acabaaa????

merhaba canım.sancılarımın sıklaşması derken?? evdesin? normal doğum yapacaksın?ve sancılarının ne kadar sıklaşmasını bekliyorsun? bir de nasıl bişi bu sancı? çok soru sordum

sabah 8 de kalktigimda once gazim var zennettim. afedersiniz gaz cikarmak icin sekilden sekile girdim ama sonra farketimki kasilma bunlar. kahvalti ettikten sonra yattim biraz dinlendim ki yalanci sancilar dinlenince gecer diye. ama gecmedi. sanci dediysem sabah cok hafifti aksama dogru agrisi azar azar artti. sabah 1 saat ciktik yuruyus yaptik. aksama kadar da evde yapmadigim is kalmadi hep ayakta ev isi yaptim. simdi uzandim tekrar agrilar daha da agirlasmaya basladi. simdi 2 yasinda oglum var aksam 9.30 gibi onu uyutup annanesini de vede basinda birakip hastaneye oyle gidiyim diyorum yoksa oglum annesinin eve gelmedigini gorunce uyku saati huysuzlanir. sanci yukarda tarif etmistim buyuk abdestim geliyormus gibi arkadan bir baski ve karnimin altindan bir buzulme ve assagi dogru itme hissi gibi bisey oluyor. daha nisanim gelmedi suyum gelmedi karnim inmedi assagi.... 38+5 deyim

biz ilk oglum icin 41. haftada gunduzden nisanim geldi diye hastaneye gittik. nisan gelditen 2 hafta sonra da 2 saat sonra da dogum baslayabilir deyip beni eve yollamislardi ayni gunun gecesi ayni simdiki gibi sancilarim gelmisti sancim geldigi gibi hastaneye gitmistim. acilmam sadece 1 santimdi ve gereksiz yere dogumu hizlandirmak icin sunni sanci verdiler, acilma cok yavas devam etti ama bebein kalp atislari sanci yuzunden hizlanmsti acilmayi bekleyemicez diye sezeryana aldilar. o yuzden simdi evde sancilarimi rahat rahat daha huzurl cekmek istiyorum hastane ortami kadinlari geriyor

birşey acabaaa????[/QUOTE]

canim 2 gun once ben de kontroldeydim, nst ye bagli oldugumda bebegin hareketlei hizlansin diye su verdiler, bol su icmemei onerdiler banada. 2 kisilik su ic dediler

bu halde bu şeki,lde açıklama yaptıgın için çok teşekkür ederim poseidon...benimde 2 gündür aşağıya kafanın baskı yaptıgını hissettiğim ve regl sancısı değilde değişik batmalar hissettiğim için sordum...çok ama çok teşekkür ederim...bende 38-4 üm...2 gün önce kafası kanala girdiginden bebeğimin yüzü görünmedi eli kulağında bekliyorum ve gerçekten hem sabırsızlanıyorum hem meraktayım hemde zaman geçmiyor... Allah yardımcın olsun...senin adına çok heyecanlandım...:) birde annem karnın düşmeden gelmez deyip duruyor karnım evet aşağıya inmeye başladı artık dimdik göğsümün altında durmuyor ama annem öyle bir tarif ediyorki karın şöyle düşermiş: göğsün altı iyice yumuşarmış,hamile değilmiş gibi sinermiş karın falan filan...demek herkes bir olmuyorrr

oneli degil canim, zaten cok agrili bir sey degil. benim de cnim sikiliyor iyi oluyor burda yazismak. 5 dakikada bir sanci giriyor sanci gecince oteki sanciya yani 5 dakika sonrasina kadar rahatim

dogum sabir isi.... hastaneye gitsem orda bekleticekler. madem bu saat oldu oglum uyusun oyle gidiyim dedim eminim beni eve geri yollicaklar sirf bebegin kalp atislarina acilmaya var mi ona baksinlar diye gidicem gece

az önce eşime ne dedim biliyormusun? bu kadınlar ne kadar cesur...oturmuşsun pc basına güzelce sancını çekiyorsun walla kadın olmak muhteşem birşey:) ee daha daha anlat canım sıkılmaaa...karın düşmesiyle ilgili ne diyorsunnn:)bende fırsattan istifade edeyim bariiii

o konuda bir fikrim yok iste. ilkinde de karnimin dustugunu hissetmemistim. ama ilkinde daha beklemem gerekiyordu zatn belki daha beklesem karnimin dustugunu hissederdim. simdide bariz bir karin dusmesi gormedim.

merak etmeyin ya sanci dediysem daha siddetlenmedi yani dogum sancisi buysa ne guzel zaten normal dogumda asil acili olan kiim bebegin kafasinin ciktigi anmis. oncesi icin cok da korkulacak bir agri olmadigi soyleniyor

anladım canım...şimdi karın olayını neden soruyorum biliyormusun annem ist. da ben bursadayım aramız otobüsle 4 saat falan...ben karnım düşünce haber vercem oda gelcekk:) hergün bakıyorum aynaya düştü düşmedi falan biraz düşme var ama annemin anlattıgı gibi değil... takmış durumdayım:) 21:30 a az kaldı bu arada:)

birşey acabaaa????

canim 2 gun once ben de kontroldeydim, nst ye bagli oldugumda bebegin hareketlei hizlansin diye su verdiler, bol su icmemei onerdiler banada. 2 kisilik su ic dediler[/QUOTE]

walla süpersin, 2.bebek olduğu için bu kadar sakinsin galiba.biz ise herbirşeyi dert ediyoruz:18: sen şimdi normal doğum yapacaksın dimi? ben de öyle senin gibi evde sancımı çekip hastaneye gidince pıt diye doğurmanın hayallerini kuruyordum ama bu amniyon sıvısının az olması çok canımı sıktı:18: şimdi 15 dakkada bir su içiyorum ama faydası olur mu olmaz mı bilinmez inş olur

iyiymis aslinda hafif sancilarin gelmesini de bekleyebilirsin 4 saatte dogum olup bitmez ama annen otobus saatini tutturamaz felan isini sansa alma yine karin dusmesine gore ayarlayin siz o zaman

iyiymis aslinda hafif sancilarin gelmesini de bekleyebilirsin 4 saatte dogum olup bitmez ama annen otobus saatini tutturamaz felan isini sansa alma yine karin dusmesine gore ayarlayin siz o zaman

ahaha hergün konusmamız su sekilde anne nbr? düştümü kızım ...yok anne....ağrın varmı....yok anne...hareketleri nasıl...iyi anne...bugün gelmezmi diyorsun....sanmam anne...tamam kızım iyim ben senden naber.....

slm bende heyecanla bebegini bekleyen annelerdenim ama vakit geçmiyor artık 38 haftamdayım bel agrısı cekiyorum normalmi acaba? dogum 11 mayıs gözüyor erkenmi bilmiyorum

artık normal bence canım hazırlıklar bunlar..

maşallah canım.. ben kastım valla kendimi :)) beklediğimden zor geçti.. ama benim bebişde çok iri değil, normal doğurursun dedi drum..
maşallah sizlere bizim kızda en son gittiğimde daha
2.950 grammış bu arada cnm çatı muanesini neden yapıyo doktor
ben enson bi hafta önce gittim öyle bi muane etmedi
ne durumda yapıyo cnm :26:
acaba seninkide iri değil diyemi gerek görmedi, yada gözünü korkutmamak istemiştir..

:) bu kadınlar çok tatlı yaa....
banda düşmüş dediler karnın 10 gün oldu birde panikledim eksik tamamladım heyecanlandım hafiften regl sancılarımda başlayınca ha bugün ha yarın moralman çöküntüye uğradım...hala da öyleyim ya neyse kendimi oyalaycak iş bulmaya çalışıyorum iyice sersemledim...

canim su icmekle alakasinin olmadigini duymustum ama madem doktor oyle soyledi bundan sonra bol bol ic,bende bugunlerde hic icemiyorum unutuyorum nedense:44:

canim su icmekle alakasinin olmadigini duymustum ama madem doktor oyle soyledi bundan sonra bol bol ic,bende bugunlerde hic icemiyorum unutuyorum nedense:44:

canım umuyorum ki alakası vardır.çünkü doktordan geldiğimden beri deli gibi su içiyorum...internette amniyon sıvısı azlığının doğurduğu sonuçları okuyunca çok endişelendim:18: inşallah su içmek işe yarar ve herşey düzelir. içimi ferah tutmaya çalışıyorum. sizler de dua edin bebeğim için kızlarrr

cnm bişey sorcam;bi sancı kaç dk. sürüyor bitişinden itibarenmi sayıyorsun 5 dk yı başlangıcından itibarenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…