- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
cnm bişey sorcam;bi sancı kaç dk. sürüyor bitişinden itibarenmi sayıyorsun 5 dk yı başlangıcından itibarenmi?
Bebek genelde kaçıncı haftada kanala giriyor ?
canım umuyorum ki alakası vardır.çünkü doktordan geldiğimden beri deli gibi su içiyorum...internette amniyon sıvısı azlığının doğurduğu sonuçları okuyunca çok endişelendim:18:inşallah su içmek işe yarar ve herşey düzelir. içimi ferah tutmaya çalışıyorum. sizler de dua edin bebeğim için kızlarrr
sancim bitince dakikaya bakiyorum sonrai anci baslayinca tekrar bakiyorum bir assagi bir yukari 4 ila 6 dakka arasi tutuyor.
Tesekkur ederim canim, senin icin uzuldum, su vize isine cok sinir oluyorum baya stres yapiyor ugrastiriyor, kaldiramadilar gitti
Insallah senin icin de kolay ve guzel gecer bu surec
yok canım benim sancım falan yok...regl ağrısı dışında ve 2 gündür kafasını aşağı itiyor kızım farkediyorum...ben sancılananlara özenmekteyim:)
ben taa ne zaman demiştim hiç ama hiç acımıyor diye.
bu arada hepimizin bebeği kız mı olacak ya...walla 2012 kız yılı oldu evde kalıcaklar diye korkmaya başladım kızlarrr.....
bir de karnı düşen varmııııııııı nasıl birşey bi anlatıverseeeeee
Benim bebegin kafasi mesela halan yukarda olurda karnim dusse anlamam herhalde hakkimizda ne hayirli ise o olsun cok takma kafani dustumu dusmedimi diye ...Bu arada benim oglana felek felek kiz ariyoruzmerak etme evde kalmaz kizlar talip oluruz evelallah ne guzel sakasi bile cok tatli bebeklere talip derdindeyiz
Benim bebegin kafasi mesela halan yukarda olurda karnim dusse anlamam herhalde hakkimizda ne hayirli ise o olsun cok takma kafani dustumu dusmedimi diye ...Bu arada benim oglana felek felek kiz ariyoruzmerak etme evde kalmaz kizlar talip oluruz evelallah ne guzel sakasi bile cok tatli bebeklere talip derdindeyiz
anamm tutmayın beni dünürrr buldum kendimeeee:) hemde benim gibi uyumayan bir dünürrrrrrroğlumuz ne işle meşgullerrrr?
merhaba canim. ben 2010 yilinda yani 2 yil once sezeryan oldum. yurtdisindayim turk kaynaklari okuyup tehlikeli zannedip universite hastanesine basvurdum. biz sadece riskli gebelikleri kabul ediyoruz siz risk grubunda degilsiniz dediler. simdi kucuk bir kasaba hastanesinde dogum yapicam ve buralarda sezeryan sonrasi sezeryan cok normal. ama turkiyedeki doktorlar ezberlemisler yapmayiz diye ezbere konusuyorlar. turkiyede bazi yenilikleri takip eden kendini sadece turkiyedeki ezberlerle sinirlamamis doktorlar var facebook da ssvd diye yazarsan turkiyede sezeryan sonrasi tekrar sezeryan yapmis bir suru anneyle konusma firsatin ve bu doktor listesini gorme firsatin olur. eger faceye giremiyorsan ve sezeryan sonrasi sezeryana normal bakan doktorlarin listesini istersne bana ozelden mesaj yaz ben sana yollarim
canım hakkımızda hayırlısı Allahım hepimizin yardımcısı olsunburarda ilkini sezeryan yapan 2.cisini normal yapabilirmi arkadaslr [/QUO
benim 2. hamileliğim ve ilkim sezaryan aradan 4.5 yıl geçti doktorumuza sorduk ama yapmanın imkansız olduğunu eğer zorlarsam rahmin parçalanma riskinin olduğunu söyledi sadece üstte dikiş değil 7-8 kat rahime kadar dikiş var dedi
ayyy korktum yaaa:18:
Oglumuz suan yan verip yatmakla mesgul ilerde ne olur bilinmez ama kizlari cok seviyor biliyorum nasil mi anladim bak simdi eger oglumu bayan doktor veya ebe kontrol ederse atlayip zipliyor ama erkek doktor kontrolunda tik yok ordan anladim bu velet simdiden kendine kiz bakiyor simdi sende soyleyince bizde aday olalim dedik hemen hem bir kizin bin talibi olur ama biri alir simdiden sansimizi deneyek di mi dunurum
ANNELER FINDIKLAR GÜNAYDINNNNNNN
bakiim benim kaç günüm kalmışşşş
verdim gitti dünürr hahahahahhuehuehueheu
walla ortalık kız kaynıyor damat seçme şansım yok dünürle anlaştıktan sonraaaaa oldu bu işyan gelip yatmakla öeşgulse tam bize göre bir damat...benimkide aynı şekilde hatta ilk usg lerde hep eli başının altında ayak ayak üstüne pozları vardı dr bile keyfe bak diye gülüyordu...tencere kapak olmuşlar...
ay ya damat gelin laflara bakkk anane olmaya hazır değilimmmmm
günaydin sanada ve datlu mayıs anne ve bebişlerine
11 günun kalmış senın galiba
pazartesi çatı muayenem var tırsıom valla
günaydın tatlımmmm benle olanların çoğu girdi sez.a kuzucuklar kucaklarındaaaa....ben kaldım böyleee ay hep özenirdim 10-8 gün kalanlara ne yapıyorlardır acaba derdimmm...benim gibi yanlarında şekersiz açık çay,koca bardak su pc karşısında oturcakları aklıma gelmezdi
ben çatı muayenemi oldum hatta gecen tekrar acılmam kontrol edildi....asla ama asla acımıyo ama tabi soyunup o çatal insanı geriyor benim tontiş gelmezse bu cuma tekrar vajen muayenem var...korkma sakınnn gevşe gevşeeee başka tarafa bakkk:)
kocam bana gaza getirici diyo dün zorla onu dişçiye götürdüm...korkmuyordu da insan gitmek istemez ya dişini çektirdi bende yanında... adım gaza getiricii:)
oy oy demek yakında alcaz bebiş haberlerini
aynen bende sen gibi çok yaklaştı ama oturuom öle elma tıkınıom sabah sabah kocişim uyuyo mışıl mışıl piss
dün nst bağlandım sonra utrason felan doktor dedi gel çatı muayenenı yapam bende tırstım işte pazartesi yaparız dedim kısaca kaçtım
kısmet bakalım pazartesi ne olcak
:) ben kalkana kadar kocam saolsun hazırlamış kahvaltıyı afiyetle yedik....şimdide elimizde çay açtık pcleri mutfakta masaya ellerimizde mouse çıtçıtçıtçıtelma kemircene gel canım bana sen ben hazırlarım sana kahvaltı:)
slm bende heyecanla bebegini bekleyen annelerdenim ama vakit geçmiyor artık 38 haftamdayım bel agrısı cekiyorum normalmi acaba? dogum 11 mayıs gözüyor erkenmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?