2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm bişey sorcam;bi sancı kaç dk. sürüyor bitişinden itibarenmi sayıyorsun 5 dk yı başlangıcından itibarenmi?

sancim bitince dakikaya bakiyorum sonrai anci baslayinca tekrar bakiyorum bir assagi bir yukari 4 ila 6 dakka arasi tutuyor.

İyi aksamlar herkese, bugun pusetimiz ve oto koltugumuz geldi. Halilari yikamaya vermistim, onlar geldi. Temizlik yapilacak. Ufak ufak hallederim diyorum, bakalim.. Haftaici baslarim kismetse. Sonra carsiya gittik ve son eksiklerimizi tamamladik cok sukur... Artik hastane cantami da hazirlayabilirim bebek sekerlerimize karar verdik, siparis vermesi kaldi sadece... Bayaa bi is hallettik yani. Bi de tayin durumumuz vardi, o da aciklandi, cok sukur tayin de cikmadi
Dogum sancisi cekenler ve evde bekleyenler varmis. Masallah sakinliginize hayran kaldim hepinizi opuyorum simdilik...

kızlar kalktım akşam akşam(22:00) bütün evi çamaşır suyuyla sildim tabiki mopla:) çamaşır astım mutfagı komple topladım makinaya attım aspiratör felan temizdi bir kerede daha parlattım...her an hazır bekliorum ne olur ne olmaz diye...ben dogurunca ist.dan benm ailem balıkesirden eşimin ailesi gelcek ve kalcaklarr...yastıkları felan yıkamıştım onları astım...balkonu sildim....kocam kafayı yedigimi düşünüyorrrrrr....

cnm o şeyleri okuma...hiç bir hastalıkta okuma...benim cnm annem rahim ağzı kanseriydi bir zamanlar...aman Allah'ım öldürdüler kadını resmen neler neler ama iyileşti cok şükür...başka problemlerde de okumuştum ve moralman cökmüştüm elinden geleni yap ve dua et...sıkma canını bak sıkıntı en kötü şey cnm
sancim bitince dakikaya bakiyorum sonrai anci baslayinca tekrar bakiyorum bir assagi bir yukari 4 ila 6 dakka arasi tutuyor.

poseidon cum sen hala evdemisin canımm::)

Tesekkur ederim canim, senin icin uzuldum, su vize isine cok sinir oluyorum baya stres yapiyor ugrastiriyor, kaldiramadilar gitti
Insallah senin icin de kolay ve guzel gecer bu surec

Sagol canim dileklerin icin cumlemizin ins kolay gecer bu dogum sureci

anamm tutmayın beni dünürrr buldum kendimeeee:) hemde benim gibi uyumayan bir dünürrrrrrr oğlumuz ne işle meşgullerrrr?

anamm tutmayın beni dünürrr buldum kendimeeee:) hemde benim gibi uyumayan bir dünürrrrrrr oğlumuz ne işle meşgullerrrr?

Oglumuz suan yan verip yatmakla mesgul ilerde ne olur bilinmez ama kizlari cok seviyor biliyorum nasil mi anladim bak simdi eger oglumu bayan doktor veya ebe kontrol ederse atlayip zipliyor ama erkek doktor kontrolunda tik yok ordan anladim bu velet simdiden kendine kiz bakiyor simdi sende soyleyince bizde aday olalim dedik hemen hem bir kizin bin talibi olur ama biri alir simdiden sansimizi deneyek di mi dunurum

cok tskederim canım saol

ooff uyku tutmadi beni,esim misil misil uyyo ama ben bacak arasi agrisindan ve surekli wc ye kalkamaktan uyuyamadim..

hayirlisiyla dogursaydik 3 haftadir hamileligin son ayi kendini iyice gosterdi dogumdan sonra soylee yuzustu serilip uyumak istiyorum..

ama o zamanda dikisler olacak:26:

ANNELER FINDIKLAR GÜNAYDINNNNNNN
bakiim benim kaç günüm kalmışşşş

verdim gitti dünürr hahahahahhuehuehueheu
walla ortalık kız kaynıyor damat seçme şansım yok dünürle anlaştıktan sonraaaaa oldu bu iş yan gelip yatmakla öeşgulse tam bize göre bir damat...benimkide aynı şekilde hatta ilk usg lerde hep eli başının altında ayak ayak üstüne pozları vardı dr bile keyfe bak diye gülüyordu...tencere kapak olmuşlar...
ay ya damat gelin laflara bakkk anane olmaya hazır değilimmmmm

günaydin sanada ve datlu mayıs anne ve bebişlerine

11 günun kalmış senın galiba

pazartesi çatı muayenem var tırsıom valla

günaydin sanada ve datlu mayıs anne ve bebişlerine

11 günun kalmış senın galiba

pazartesi çatı muayenem var tırsıom valla

günaydın tatlımmmm benle olanların çoğu girdi sez.a kuzucuklar kucaklarındaaaa....ben kaldım böyleee ay hep özenirdim 10-8 gün kalanlara ne yapıyorlardır acaba derdimmm...benim gibi yanlarında şekersiz açık çay,koca bardak su pc karşısında oturcakları aklıma gelmezdi

ben çatı muayenemi oldum hatta gecen tekrar acılmam kontrol edildi....asla ama asla acımıyo ama tabi soyunup o çatal insanı geriyor benim tontiş gelmezse bu cuma tekrar vajen muayenem var...korkma sakınnn gevşe gevşeeee başka tarafa bakkk:)
kocam bana gaza getirici diyo dün zorla onu dişçiye götürdüm...korkmuyordu da insan gitmek istemez ya dişini çektirdi bende yanında... adım gaza getiricii:)

oy oy demek yakında alcaz bebiş haberlerini

aynen bende sen gibi çok yaklaştı ama oturuom öle elma tıkınıom sabah sabah kocişim uyuyo mışıl mışıl piss

dün nst bağlandım sonra utrason felan doktor dedi gel çatı muayenenı yapam bende tırstım işte pazartesi yaparız dedim kısaca kaçtım
kısmet bakalım pazartesi ne olcak

:) ben kalkana kadar kocam saolsun hazırlamış kahvaltıyı afiyetle yedik....şimdide elimizde çay açtık pcleri mutfakta masaya ellerimizde mouse çıtçıtçıtçıt elma kemircene gel canım bana sen ben hazırlarım sana kahvaltı:)

oh oh afiyet şeker olsun yarasın sana ve datluna enişteyede helal olsun

ev yakınsa neden olmasın hazrla mamaları saolasın canım

sabahları hala midem bulanıo küsyom ondan elma kemiriom bastırsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…