- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
oh oh afiyet şeker olsun yarasın sana ve datlunaenişteyede helal olsun
ev yakınsa neden olmasın hazrla mamalarısaolasın canım
sabahları hala midem bulanıo küsyom ondan elma kemiriom bastırsın diye
Herkese gunaydin ve iyi pazarlar....
iki haftamiz kalmis bizimde :))
Biyolog canim bizim burda hep erkek, kiz bebek yok valla, bizde kiz ariyoruz duyrulur
hayırlı ugurlu olsun . Rabbım uzun ömürler ihsan eylesinmerhaba kızlar.
eymen kayra cuma gnü spinal sezeryan ile dünyaya geldi.
ikimizde şuan çok iyiz.
ayrıntıları daha sonra yazacağım.
herkese hayırlı doğumlar
merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar
nasılsınız kızlar temizlik bitti şükür bi bakayım dedim güzel anneler neler yapıyor birazda turuncuyu merak etmiştim şimdi mesajını okudum turuncu canım gözün aydın oğluşun hoşgeldi sefalar getirdi rabbim analı babalı büyütsün ayrıntıları merakla bekliyorum
bende yarın doğuma gidiyorum kızlar saat 12.30da doğuma alacaklar şuan heyecan yok ama çok sıkıntılıyım nedense içimden hep ağlamak geliyor birazda sezeryan olacak diye üzülüyorum ama kısmet şu saatten sonra yapacak bişey yok şimdi tek dileğim kızımı hayırla ve sağlıkla kucağıma almak dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi kurtarsın evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doğum yapmış annelerimizede bol sütlü emzirmeli sağlıklı günler diliyorum ah nasılda kokluyorsunuzdur şimdi kuzucuklarınızı darısı başımıza
merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar
merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar
merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar
nasılsınız kızlar temizlik bitti şükür bi bakayım dedim güzel anneler neler yapıyor birazda turuncuyu merak etmiştim şimdi mesajını okudum turuncu canım gözün aydın oğluşun hoşgeldi sefalar getirdi rabbim analı babalı büyütsün ayrıntıları merakla bekliyorum
bende yarın doğuma gidiyorum kızlar saat 12.30da doğuma alacaklar şuan heyecan yok ama çok sıkıntılıyım nedense içimden hep ağlamak geliyor birazda sezeryan olacak diye üzülüyorum ama kısmet şu saatten sonra yapacak bişey yok şimdi tek dileğim kızımı hayırla ve sağlıkla kucağıma almak dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi kurtarsın evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doğum yapmış annelerimizede bol sütlü emzirmeli sağlıklı günler diliyorum ah nasılda kokluyorsunuzdur şimdi kuzucuklarınızı darısı başımıza
arkadaslar benım gıbı catlamaya baslıynlar warmı su zamana kadar bısey yoktu 37 sonra asagılarda kırmızı kırmızı damar gıbı yırtıklar olduu tek benmıyım acaba bu kadar gec catlayan war mı
Canım gözünüzaydın hayırlı evlat olsun,ömrü uzun olsun...merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar
Hayılısıyla doğurmayı nasip etsin canım allah yardımcın olsun,hiç takma kafana sezeryan filan diye,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,biran önce al yavrunu kucağına hayırlısıyla,son zamanlarda beklemek daha zormuş ,bizim doktorda daha tık yok kaçıncı haftaya geldik hala kontrol günü yazıp duruyor.Valla artık sabırsızlanıyoruz eşimle,biz de normal doğum isteyenlerdeniz ama artık eşim bile diyor git alsın sezeryanla dayanamıyorum artık diyor,zaten meleğimin kilosu fazla sanki o kadarcık yerde sıkışmış rahat değilmiş gibi geliyor.nasılsınız kızlar temizlik bitti şükür bi bakayım dedim güzel anneler neler yapıyor birazda turuncuyu merak etmiştim şimdi mesajını okudum turuncu canım gözün aydın oğluşun hoşgeldi sefalar getirdi rabbim analı babalı büyütsün ayrıntıları merakla bekliyorum
merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar
merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar
arkadaslar benım gıbı catlamaya baslıynlar warmı su zamana kadar bısey yoktu 37 sonra asagılarda kırmızı kırmızı damar gıbı yırtıklar olduu tek benmıyım acaba bu kadar gec catlayan war mı
arkadaşlar merhaba
ben 2012 mart annesiyim sizlere bir önerim olacak
bizim topicte göğüs ucu yarası olmayan hemen hemen hiç yok
ve çok şükürki ben yara nedir bilmedim nedeni ise doğumdan iki ay evvel
her gün düzenli olarak lansinoh krem kullandım
sizlere tavsiyem hangi krem kullanırsınız bilmem ama hemen krem kullanmaya başlayın
topicte kızların acı çektiklerini okudukça sizlere yazmak istedim
umarım çok sağlıklı güzel bir doğumunuz ve sağlıklı evlatlarınız olur
merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar
merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?