2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

oh oh afiyet şeker olsun yarasın sana ve datluna enişteyede helal olsun

ev yakınsa neden olmasın hazrla mamaları saolasın canım

sabahları hala midem bulanıo küsyom ondan elma kemiriom bastırsın diye

ahhh ahh tam 36. haftama kadar her sabah istinasız kustum sonra sihirli bir değnek değdi ve geçti seninde belki yarın sabah geçer

Herkese gunaydin ve iyi pazarlar....

iki haftamiz kalmis bizimde :))

Biyolog canim bizim burda hep erkek, kiz bebek yok valla, bizde kiz ariyoruz duyrulur

Herkese gunaydin ve iyi pazarlar....

iki haftamiz kalmis bizimde :))

Biyolog canim bizim burda hep erkek, kiz bebek yok valla, bizde kiz ariyoruz duyrulur

ahhuehuehue benim kıza bak talipleri arttıı...eşimin işyerindede iki bebek var cinsiyetleri belli değil ama erkekse talip olcaklarmış....
ah kızım ahh annen neler yapıyor bir bilsen varyaaaa

merhaba kızlar.
eymen kayra cuma gnü spinal sezeryan ile dünyaya geldi.
ikimizde şuan çok iyiz.
ayrıntıları daha sonra yazacağım.
herkese hayırlı doğumlar

nasılsınız kızlar temizlik bitti şükür bi bakayım dedim güzel anneler neler yapıyor birazda turuncuyu merak etmiştim şimdi mesajını okudum turuncu canım gözün aydın oğluşun hoşgeldi sefalar getirdi rabbim analı babalı büyütsün ayrıntıları merakla bekliyorum

bende yarın doğuma gidiyorum kızlar saat 12.30da doğuma alacaklar şuan heyecan yok ama çok sıkıntılıyım nedense içimden hep ağlamak geliyor birazda sezeryan olacak diye üzülüyorum ama kısmet şu saatten sonra yapacak bişey yok şimdi tek dileğim kızımı hayırla ve sağlıkla kucağıma almak dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi kurtarsın evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doğum yapmış annelerimizede bol sütlü emzirmeli sağlıklı günler diliyorum ah nasılda kokluyorsunuzdur şimdi kuzucuklarınızı darısı başımıza

merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar

gozun aydin canim..

gecmisler olsun eymen kayra ya hayirli ve uzun bir omur diliyorum cok sevindim

hayirli dogumlar canim,saglikli olsunda onemli degil bi sekilde gelecekler dunyaya..

o duygusallik bende de var sanirim hamileligin sonuna geldigimiz icin,

dualarim seninle ...:)

merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar

Hayirli ugurlu olsun turuncu, Allah anali babali buyutsun insallah...

Belenay canim sana da Allah kolaylik versin, saglikla kavustursun bebisine insallah...

arkadaslar benım gıbı catlamaya baslıynlar warmı su zamana kadar bısey yoktu 37 sonra asagılarda kırmızı kırmızı damar gıbı yırtıklar olduu tek benmıyım acaba bu kadar gec catlayan war mı

merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar

bu arada spinal sezryanin nasil gecti bas agrisi vs. oldumu..ayrintilari bi ara anlatirsan sevinirim canim:44:

arkadaşlar merhaba
ben 2012 mart annesiyim sizlere bir önerim olacak
bizim topicte göğüs ucu yarası olmayan hemen hemen hiç yok
ve çok şükürki ben yara nedir bilmedim nedeni ise doğumdan iki ay evvel
her gün düzenli olarak lansinoh krem kullandım
sizlere tavsiyem hangi krem kullanırsınız bilmem ama hemen krem kullanmaya başlayın
topicte kızların acı çektiklerini okudukça sizlere yazmak istedim
umarım çok sağlıklı güzel bir doğumunuz ve sağlıklı evlatlarınız olur

merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar

turuncu sattaşım çok sevindim iyi olmanıza kaç kg doğdu bebiş kokla bizim için kuzuyu ayrıntıları bekliyoruz..

canım sıra sende hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzunu..

arkadaslar benım gıbı catlamaya baslıynlar warmı su zamana kadar bısey yoktu 37 sonra asagılarda kırmızı kırmızı damar gıbı yırtıklar olduu tek benmıyım acaba bu kadar gec catlayan war mı

bn varım cnm sımdıye kadar yoktu 36.haftadan sonra uzun uzun kırmızı catlalarım cıktı saskınlıkla ızlıyorum hergun cogalıyorsankı:18:

merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar
Canım gözünüzaydın hayırlı evlat olsun,ömrü uzun olsun...

Hayılısıyla doğurmayı nasip etsin canım allah yardımcın olsun,hiç takma kafana sezeryan filan diye,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,biran önce al yavrunu kucağına hayırlısıyla,son zamanlarda beklemek daha zormuş ,bizim doktorda daha tık yok kaçıncı haftaya geldik hala kontrol günü yazıp duruyor.Valla artık sabırsızlanıyoruz eşimle,biz de normal doğum isteyenlerdeniz ama artık eşim bile diyor git alsın sezeryanla dayanamıyorum artık diyor,zaten meleğimin kilosu fazla sanki o kadarcık yerde sıkışmış rahat değilmiş gibi geliyor.

kızlar akşamdan inanılmaz midem bulanıyor ve ağrıyor.. gurul gurul... kustum sabah.. başlarda olan bulantılat gibi

turuncu hayırlı olsun canım bebeğini güle güle büyüt topikte en son doğum yapacak ben ve bi kaç arkadaş galiba satlarımız aynı sizleri görünce bende oğluşuma kavuşmak istiyorum

Herkese merhaba..İş yapmamam gerekir ama malesef elimi çekemiyorum bir türlü yaa içim hiç rahat etmiyorki..

merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar

Turuncu cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün iyi olmanıza çok sevindim. Ayrıntıları merak ediyorum..

Belenay, Hayırlı doğumlar olsun..İçini ferah tut sayılı saatler kaldı meleğine kavuşmaya ne güzel :)

Çatlamamak ne mümkün göğüslerim hala küçük ama onlar bile çatlamış..Bacak,basen aldı başını gidiyor ne olacak böyle yaaaa

Ronya, uyarın için çok tşk ederim..Bende lansinoh kremi yaklaşık 15 gündür kullanıyorum,,,Doğumada var baya inş. senin gibi olurda çatlamaz..Tekrar tşler

merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar

Çok tebrik ederim Turuncucum. Ne mutlu sana ki oğlunu kucağına aldın. Darısı biz bekleyenlerin başına. Seni de doğum listemize ekledim.

merhaba kızlar.
ikimizde şuan çok iyiz.
herkese hayırlı doğumlar

Hayirli olsun canim cok sevimdim sagsalim kavustun oglusuna Allah sifa versin sana bebesine ins bol sutun olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…