merhaba kızlar.
eymen kayra cuma gnü spinal sezeryan ile dünyaya geldi.
ikimizde şuan çok iyiz.
ayrıntıları daha sonra yazacağım.
herkese hayırlı doğumlar
kızlar çarşamba günü sezaryenle bebeğimi dünyaya getirdim. Ama bebeğime hamileyken idrar yollarımda iltihap olmuştu. Bebeğim doğuştan zatürre doğdu akciğerleri ennfeksyon kapmış. Şu an kızım yoğun bakımda hasretle kucağıma gelmesini bekliyorum. Sadece 1 kez doğumda gördüm yavrumun yüzünü.
biz geldikkk....... salı günü elif bahar dünyaya geldi.48 cm ve 3220 kg..
ALLAH herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.zor bir iş.herkese sevgilerle
kızlar çarşamba günü sezaryenle bebeğimi dünyaya getirdim. Ama bebeğime hamileyken idrar yollarımda iltihap olmuştu. Bebeğim doğuştan zatürre doğdu akciğerleri ennfeksyon kapmış. Şu an kızım yoğun bakımda hasretle kucağıma gelmesini bekliyorum. Sadece 1 kez doğumda gördüm yavrumun yüzünü.
arkadaslar benım gıbı catlamaya baslıynlar warmı su zamana kadar bısey yoktu 37 sonra asagılarda kırmızı kırmızı damar gıbı yırtıklar olduu tek benmıyım acaba bu kadar gec catlayan war mı[/QUOTE
olmazmı aynen geçen haftaya kadar bişicik yoktu onca badem sütü bebek yagı e vitamini ampülleri ama olunca oluyor demekkiii...
bu arada neler olmuş neler...kimse kalmadı topikte önceden günde 15 sayfa giderdi şimdi 3-4 sayfa zor ilerliyorrrrr...
bugün 6 saat dolaştık yarı oturdum yarı arabada yarı yürüdüm...ilk defa bu kadar zorlandım yürürken hiç zorlanmazdım resmen kızımın kafasını hissettim ve resmen ördekleştim ve yoruldum...son günler zor derlerdi doğruymuşşş
şişkinlik,zorlanma,sancı,sabırsızlık,,,,ve mide şikayetleriiiii
merhaba kızlar.
eymen kayra cuma gnü spinal sezeryan ile dünyaya geldi.
ikimizde şuan çok iyiz.
ayrıntıları daha sonra yazacağım.
herkese hayırlı doğumlar
nasılsınız kızlar temizlik bitti şükür bi bakayım dedim güzel anneler neler yapıyor birazda turuncuyu merak etmiştim şimdi mesajını okudum turuncu canım gözün aydın oğluşun hoşgeldi sefalar getirdi rabbim analı babalı büyütsün ayrıntıları merakla bekliyorum
bende yarın doğuma gidiyorum kızlar saat 12.30da doğuma alacaklar şuan heyecan yok ama çok sıkıntılıyım nedense içimden hep ağlamak geliyor birazda sezeryan olacak diye üzülüyorum ama kısmet şu saatten sonra yapacak bişey yok şimdi tek dileğim kızımı hayırla ve sağlıkla kucağıma almak dualarınızı eksik etmeyin rabbim hepimizi kurtarsın evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doğum yapmış annelerimizede bol sütlü emzirmeli sağlıklı günler diliyorum ah nasılda kokluyorsunuzdur şimdi kuzucuklarınızı darısı başımıza
arkadaşlar;dün geceden beri düzenli kasılmalarım var ama sancım yoktu.bugün dr u aradım bi git baktır bebeği sıkıntıya sokma dedi.nst de düzenli şiddetli sancım çıktı (bende hala tık yok)açılmm 2 cm yi geçmiş yatış verdi ama kabul etmedim.yarın sabah gel ama dedi. yarın sabah 9 da gitcem ve doğumu suni sancıyla başlatacaz.artık riske atmak istemiyor bebeği.bana dua edin kısmette sezeryana gider gibi normal doğuma gitmekte varmış...yarın 36+4 oluyoruz allah bebeğim ve benim yardımcım olsun inşallah.:18:
arkadaşlar;dün geceden beri düzenli kasılmalarım var ama sancım yoktu.bugün dr u aradım bi git baktır bebeği sıkıntıya sokma dedi.nst de düzenli şiddetli sancım çıktı (bende hala tık yok)açılmm 2 cm yi geçmiş yatış verdi ama kabul etmedim.yarın sabah gel ama dedi. yarın sabah 9 da gitcem ve doğumu suni sancıyla başlatacaz.artık riske atmak istemiyor bebeği.bana dua edin kısmette sezeryana gider gibi normal doğuma gitmekte varmış...yarın 36+4 oluyoruz allah bebeğim ve benim yardımcım olsun inşallah.:18:
arkadaşlar mide bulantısı yaşayan varmı?
kızlar beni sağlık ocağının hemşiresi aradı gelip idrar tahlili ver bişey varmı diye bakalım dedi bende gitmedim daha doğrusu gidemedim sizi arayan oldumu 37. haftadayım sizi aradılarmı???
kızlar akşamdan inanılmaz midem bulanıyor ve ağrıyor.. gurul gurul... kustum sabah.. başlarda olan bulantılat gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?