2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim dun sancilarin vardi seni cok merak ettim ne yaptin suan hastanedemisin bilemiyorum ama sana tum kalbimle iyi dileklerimi gonderiyorum dualarim seninle allah ins saglicakla hemen yavruna kavusmayi nasip eder

merhaba kızlar.
eymen kayra cuma gnü spinal sezeryan ile dünyaya geldi.
ikimizde şuan çok iyiz.
ayrıntıları daha sonra yazacağım.
herkese hayırlı doğumlar

hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inş.Seninle tarihlerimiz aynıydı ama ben daha bekliom:)

arkadaşlar bebek doğum kanalına girerken yada girdiğinde hareketlimi oluyor yoksa sakinmi bileniniz var mı hiç?

kızlar çarşamba günü sezaryenle bebeğimi dünyaya getirdim. Ama bebeğime hamileyken idrar yollarımda iltihap olmuştu. Bebeğim doğuştan zatürre doğdu akciğerleri ennfeksyon kapmış. Şu an kızım yoğun bakımda hasretle kucağıma gelmesini bekliyorum. Sadece 1 kez doğumda gördüm yavrumun yüzünü.

biz geldikkk....... salı günü elif bahar dünyaya geldi.48 cm ve 3220 kg..
ALLAH herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.zor bir iş.herkese sevgilerle

canım en kısa zamanda bebişin kollarında olacak inşallah hayırlı olsun.

hayırlı olsun canım.. normal doğummu sezaryenmi?

canim oncelikle gozun. aydin gecmis olsun yaa..

insallah bebegin atlatir allah yardimcin olsun ,dualarim sen bebisin icin

bende kac kez gecirdim enfeksiyon insallah bisey olmamamistir

arkadaşlar;dün geceden beri düzenli kasılmalarım var ama sancım yoktu.bugün dr u aradım bi git baktır bebeği sıkıntıya sokma dedi.nst de düzenli şiddetli sancım çıktı (bende hala tık yok)açılmm 2 cm yi geçmiş yatış verdi ama kabul etmedim.yarın sabah gel ama dedi. yarın sabah 9 da gitcem ve doğumu suni sancıyla başlatacaz.artık riske atmak istemiyor bebeği.bana dua edin kısmette sezeryana gider gibi normal doğuma gitmekte varmış...yarın 36+4 oluyoruz allah bebeğim ve benim yardımcım olsun inşallah.:18:

merhaba kızlar.
eymen kayra cuma gnü spinal sezeryan ile dünyaya geldi.
ikimizde şuan çok iyiz.
ayrıntıları daha sonra yazacağım.
herkese hayırlı doğumlar

gözun aydın cnm ıns darısı bızım basımıza bende merak etmıstım senı dogum hıkayenı merakla beklıoruz...

ıns yarın cok gusel gecıcek cnm kuzucuguna kavusucaksın darısı bızlerın basına ınss..

saglıklı sıhhatlı cıkacak ıns cnm fazla beklemezsın ınss..

oyş yavruş yaa maşşallah kuzuna..

hadı hayırlısı ıns normal dogar ıns Allah kolaylık verır dualarım sızınle ıns...yavas yavas dogum haberlerınızı alınca bende heyecanlanıorum darısı hazıran annelerının basına...saka maka bızlerınde az kaldı..

Oyy oyy dogumlar tum hizla tam gaz devam valla ne guzel yavusuyoruz sirayla kuzularimiza allah herkese yardim etsin ne guzel bir mutluluk olmayanlarinda olur ins

Canim cok uzuldum allah sifa versin.. ins biran once iyilesir.9 ay buyuk hasretle sabirsizlikla bekledik ve bekliyoruz bu yuzden canim az daha sabret kavusucaksin ins sende kizina

Masallah annesi ne guzel saglikli dogmus cok sukur allah anali babali buyutur ins

Amin canim allaha emenat olun ...tez vakitte saglicakla kavusursun ins minigine

kızlar beni sağlık ocağının hemşiresi aradı gelip idrar tahlili ver bişey varmı diye bakalım dedi bende gitmedim daha doğrusu gidemedim sizi arayan oldumu 37. haftadayım sizi aradılarmı???

kızlar beni sağlık ocağının hemşiresi aradı gelip idrar tahlili ver bişey varmı diye bakalım dedi bende gitmedim daha doğrusu gidemedim sizi arayan oldumu 37. haftadayım sizi aradılarmı???

sağlık ocağı kontrollerimiz bitti benimki doğumdan 1 hafta sonra gelceksin dediii walla...ben en son 6sında kan tahlili yaptırdım

Kızlar bizde hala bekliyoruz meleğim gelsin diye,hiç zaman geçmiyor sanki.Son 2 gündür özellikle bugün kızımın kanal yoluna girdiğini hissediyorum karnım düştü iyice,ama yavrum hala kıpır kıpır ,boyumuz kilomuz da fazla nereye nasıl sığıyor meleğim o kadarcık yere merak ediyorum.Ara ara da kasılmalarım oluyor.Ama sancı filan yok hala.Sizlerde de adet sancısı gibi garip bi ağrı oluyormu tuvaletin gelmiş gibi,böyle karnım buruluyor gibi oluyor.Öyle olunca tuvalete gidip dakikalarca oturuyorum tuvaletimi yapmaya çalışıyorum,neyin nesi bu ağrılar yaw,deneyimsizlik çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…