Amin ins daha nice nice dogum gunlerini hep beraber paylasarak yasariz cok temmenniler bunlar ya cok heyecanlandim simdiden
inş canım belki ikinci bebişlerimizi nezaman yapacagımızı ayarlarız
kızlar çarşamba günü sezaryenle bebeğimi dünyaya getirdim. Ama bebeğime hamileyken idrar yollarımda iltihap olmuştu. Bebeğim doğuştan zatürre doğdu akciğerleri ennfeksyon kapmış. Şu an kızım yoğun bakımda hasretle kucağıma gelmesini bekliyorum. Sadece 1 kez doğumda gördüm yavrumun yüzünü.
biz geldikkk....... salı günü elif bahar dünyaya geldi.48 cm ve 3220 kg..
ALLAH herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.zor bir iş.herkese sevgilerle
Kızlar bizde hala bekliyoruz meleğim gelsin diye,hiç zaman geçmiyor sanki.Son 2 gündür özellikle bugün kızımın kanal yoluna girdiğini hissediyorum karnım düştü iyice,ama yavrum hala kıpır kıpır ,boyumuz kilomuz da fazla nereye nasıl sığıyor meleğim o kadarcık yere merak ediyorum.Ara ara da kasılmalarım oluyor.Ama sancı filan yok hala.Sizlerde de adet sancısı gibi garip bi ağrı oluyormu tuvaletin gelmiş gibi,böyle karnım buruluyor gibi oluyor.Öyle olunca tuvalete gidip dakikalarca oturuyorum tuvaletimi yapmaya çalışıyorum,neyin nesi bu ağrılar yaw,deneyimsizlik çok kötü.
Kızlar bizde hala bekliyoruz meleğim gelsin diye,hiç zaman geçmiyor sanki.Son 2 gündür özellikle bugün kızımın kanal yoluna girdiğini hissediyorum karnım düştü iyice,ama yavrum hala kıpır kıpır ,boyumuz kilomuz da fazla nereye nasıl sığıyor meleğim o kadarcık yere merak ediyorum.Ara ara da kasılmalarım oluyor.Ama sancı filan yok hala.Sizlerde de adet sancısı gibi garip bi ağrı oluyormu tuvaletin gelmiş gibi,böyle karnım buruluyor gibi oluyor.Öyle olunca tuvalete gidip dakikalarca oturuyorum tuvaletimi yapmaya çalışıyorum,neyin nesi bu ağrılar yaw,deneyimsizlik çok kötü.
iyi geceler kızlar...biz geldik perşembe günü doğum oldu sezeryanla doğdu kızım ecem... 3250 gr. 50 cm.
doğum gayet güzel oldu, ameliyathanedekiler çok iyiydi bizi çok iyi karşıladılar ve doğum gerçekleşti...
doğumdan sonrası normal olarak biraz sancı oluyor,sıkıntı çekiliyor ama o melek yüzü görünce herşeyi unutuyorsun..sadece ona odaklanıyorsun..
bize dua edin teyzeleriiii...ilk gün sütüm fazla gelmediği için sarılık başlangıcı var....
merhabalarrrrhaftasonunun büyük kısmını annemlerde geçirdim, şimdi evdeyim. Gün sayıyorum. perşembeyi bekliyoruz büyük bi heyecanla. bu arada bel ağrısı bi taraftan, bacaklarımın arasının ağrısı bi taraftan. iyice topaca döndüm
doğum yapan arkadaşlar var yineRabbim sağlıklı, hayırlı, uzuuun ömürler versin bebişlerine...
bi de posedion'dan haber yok galiba, merak ettim
evet canım, çoğumuz ilk kez anne olacağız inşallah o yüzden her şey farklı ve uzak gibi geliyor. ama sanırım içinde yaşarken zaman su gibi akıp geçecek
ay ay ayyyolabilir Rabbim izin verirse burada toplaşıp kararlaştırırız yine
iyi geceler kızlar...biz geldik perşembe günü doğum oldu sezeryanla doğdu kızım ecem... 3250 gr. 50 cm.
doğum gayet güzel oldu, ameliyathanedekiler çok iyiydi bizi çok iyi karşıladılar ve doğum gerçekleşti...
doğumdan sonrası normal olarak biraz sancı oluyor,sıkıntı çekiliyor ama o melek yüzü görünce herşeyi unutuyorsun..sadece ona odaklanıyorsun..
bize dua edin teyzeleriiii...ilk gün sütüm fazla gelmediği için sarılık başlangıcı var....
poseidon dun bu saatlerde sancim var diyordu ..
sezeryan sonrasi normal bekliyordu umarim almistir yavrusunu kucagina..
benimde özellikle bugün adet sancısı gibi ağrılarım oldu, bi de bel ağrısı.. bide karnım bebeğim hareketlenince bile ağrıyor.. inşallah yaklaşan doğum işaretleridir bunlar, bebişler bizi yormadan çabucak gelir..
Canim sikma canini burda okudugum kadari ile hemen hemen herkeste ayni belirtiler var, artik sona yaklastik butun belirtiler bebeklerimizin gelisinin yakin oldugunun habercisi sen sadece sakin ol yeter hakkimizda hayirlisi ins mevlam melekleri bize teslim etti ise eminim ki gelmesindede yardimlarini esirgemez bizlere kuvvet ve sabir verir,,,
olmazmı canım ben 15 gündür çekiyorum o sancıları hatta acile bile gittim dayanılmayacak durumlara geldim...
karnın ne kadar düştü göğüs altından sonra kaç parmak mesela ben ölçüyorum devamlı ve bu karın düşmesine takan bi manyağımm
posedion sanırım doğurdu bebişiyle meşgul umarım herşey istediği gibi gerçekleşmiştir
ah canim o dedigin sancilardan bende de var ozellikle aksamlari ..cok fazla oluyor
benim sezeryan gunum belli o zamana 3 gun daha beklesin diyorum o yuzden,insallah sende mutlu sona cabucak ulasirsin:)
canim sendemi persembe giriyorsun sezeryana ,ben beykozla seni carsamba saniyordum,hayirlisi gelsinler insallah son gunler gecmiyor
hosgelmis ecem kiz dunyaya ,allah analai babali buyutsun canim ..gozun aydinn
Kızlar valla sabretmek zor geliyor artık,hep sağlıkla gelsin diyorum ama bir işaret, ağrım sancım gelsin diye bekliyorum hep.Yakınlaştık ama heralde artık.
Biyolog canım 3 parmak kalınlığında filan hemen hemen.Aşağıda bazen hareketlenme hissediyorum.Sende de oluyor mu?
site hata verdi deminden beriii sinir oldum uzak kaldım sizden diye:)
oluyor hatta bugun ilk defa zorlandım yürürken kafasını resmen itiyor hissediyorum...benim 4 parmak oldu bende hergün ölçüyorumm....bende bekliyorum heran artık gelsin diye...kimseye anlatamıyorum da derdimi walla..hele eşim işe gidiyor ya bütün günüm kabus gibi patlıyorum sıkıntıdan...oturup böyle hüngür hüngür ağlasam rahatlıcam
Canım çokta üzme kendini yavruna da yansır,bekleyeceğiz mecburen napalım canım ben de sabırsızlanıyorum artık ama napalım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik,birbirimize destek olup atlatacağız hayırlısıyla canım,ben de gün içinde işimle filan uğraşıp vakit geçirmeye çalışıyorum,evden mail yoluyla bişeyler yapmaya çalışıyorum sırf vakit geçsin diye.Ama son günler gerçekten de zormuş beklemek ,derlerdi de inanmazdım.
oluyor hatta bugun ilk defa zorlandım yürürken kafasını resmen itiyor hissediyorum...benim 4 parmak oldu bende hergün ölçüyorumm....bende bekliyorum heran artık gelsin diye...kimseye anlatamıyorum da derdimi walla..hele eşim işe gidiyor ya bütün günüm kabus gibi patlıyorum sıkıntıdan...oturup böyle hüngür hüngür ağlasam rahatlıcam
:) ben evlenince işten çıktım...ist. da ücretli öğretmenlik yapıyordum ve özel ders veriyordum 1 saat boş vaktim yoktu çok yogundum...evlendim işsizlik tak etti 7 ay iş bulamadım bir türlü kısmet olmadı derken kızım geldi hoşgeldi ama 39 hafta bunaltıyla geçti hep oyalanmaya calıstım...puzzle,resim,kitap,müzik,temizlk falan filan...ne ailem var burda ne arkadaşım...derken derken bu zamanlar hiç ama hiç geçmiyor...anlayacağın bana çok koyuyor bu durum keşke oyalanacağım birşeyler bulabilsem ...akşama kadar oyun oynuyorum pc den
Bi biz kaldık heralde canım,iki kurtlu:)))
Canım biz normal bekliyoruz ya ondan bu kadar sıkıldık usandık bence,bir de duyuyoruz herkes doğurmuş insan daha da sabırsızlanıyor
Evet canım senin için daha da zor olmuştur eminmki,ben geçen hafta bıraktım işi 1 haftada bu kadar sıkıldım,seni düşünemiyorum baya sıkılmışsınıdr.
bende varim bende,evet canim 2-3 arkadastan baska normal olan yok malesef ,zaten en sona normali bekleyenler kaldi sizin gibi,stress yapmayin bebisler gelecegi zamani bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?