Gözün aydın canım. Allah bir daha yaşatmasın.
Selam canım senle aynı durumdayız..Seninde doktorun benimkisi gibi bekletmek istemiyor. Kısmetse Pzt sabahtan yatışım yapılacak. Suni sancı verecekler. İnş. diyorum bu kadar beklemişken sonra suni sancısı çektikten sonra sezeryan olmazAllah yardımcımız olsun
inşallah canım ne diyim valla düşünmekten kafam şişti kaç gündür gerçi ben gittiğimde son bi çatı muayenesiyle kontrol edecek doktor olabilecek gibiyse verecek suni sancıyı ama yinede ne olacağı belli olmaz açılma başlar bi yerde durabilir yine sezaryene alırız dedi anlıcağın yaşamadan göremicez hiç bişeyi sen benden 1 gün önce yaşıcan herşeyi keşke banada pazartesi deseydi bekleyemiyorum artık ne olcaksa olsun bi an evvel :18:
Bende aynı durumdayım canım. Benim 2 gün gecti. Pazartesi kontrol var bebek kanala girdiyse salı gunü suni sancı verecek kanala girmediyse salı gunü sezeryan dedi. Hepimizin hakkında hangisi hayırlıya o olsun. Allah yavrularımızada bize de saglık güç kuvvet versin insallah.
Merhaba mayýs anneleri..
ben haziran annelerinde geliyorum
hepinize hayýrlý olsun diyorum öncelikle..
biþey sormak istiyorum.
göbek baðý kaç günlükken düþüyo bebiþlerin, bide o düþmeden banyo yaptýrdýnýz mý ??
topuk kanı alınırken bende kızımla beraber ağladım resmen.. hemşire sen ondan daha fazla ağladın dedi
yaa o cizelgeyi bende degistiremedim:26::26:
merhaba mayıs anneleri
ben haziran annelerinden geliyorum :)
doğum yapmış annelere bi sorum olacak
havalar ısındı artık ki ben doğum yapana kadar sanırım daha
da sıcak olacak bebek için kalın battaniye almam gerekir mi?
hastane çantasına 3 penye battaniye koydum
1 tane de peluş koyayım mı?
merhaba mayıs anneleri
anladım canımCanim valla bizim bugün 1 ayimiz doldu hala anneannesinin ördügü yün battaniye ve peluş battaniyesini kullaniyorum özellikle gece yatarken ve banyo sonrasi.çünkü havalar tam isinmadi yagmurlu hala ve evimizde tam isimmadi ama hastaneye yattigim gün cok sicakti hastanede günes aliyodu asiri sicakti penye battaniyesi yetti
bende Ankaradayım o zaman gerek kalmazBen 3 mayısta doğum yaptım,hava çok sıcaktı Ankarada.Peluş battaniye almıştım yanıma ama kullanmadım.Hatta daha penye battaniyelerden baska bişey kullanmadım.Aklıma gelmişken yanına bolca bez ve kullan at alt açmalardan al.Humana still tea ve hamile atleti almayı unutma yanına.
anladım canım
bizim ev çok sıcakta sanırım ben doğurana
kadar iyice ısınır gibi.teşekkür ederim cevapladığın için.bebişinede Allah sağlıklı uzun ömür versin
bende Ankaradayım o zaman gerek kalmaz
çünkü 29 haziran görünüyor benim doğum
15 20 güne iyice ısınır hava.12 bez aldım alt açma örtüsü de aldım
malt içeceği koydum 2 tanede emzirme atleti.
bez kaç tane almayalıyım 12 yeter li mi?
1 gece kalırsan yeter ama 2 gece kalırsan yetmeyebilir canım,Allah sağlıklı ve rahat bir doğum nasip etsin insallah
anladım canım
bizim ev çok sıcakta sanırım ben doğurana
kadar iyice ısınır gibi.teşekkür ederim cevapladığın için.bebişinede Allah sağlıklı uzun ömür versin
Amin canim.rica ederim.
eger dogumun normal olursa 1 gece hastanede tutuyolar bi sorun yoksa.bende 15 bez koymustum kizimin bezlerinden bende kullandim kanama icin.cünkü pedler tutmuyo asiri kan oluyo.ama kizim icin 2 3 bez anca degistirmisimdir.zaten ilk kakasi gec yapti hemen yapamiyolar yani
bu arada yaninda kendin icin 2-3 tane alt pijamada koy yedek olarak.ben bi tane göürmüstüm o batti annemler eve gidip getirmisti.son olarak bol bol uyu dinlen cok ararsin :) hayirli dogumlar diliyorum insallah kolay bi dogum yaparsin
Mutluyum arkadasimizin verdigi tariften gitmeye calistimda pek ingilizcem yok beceremedim
merhaba mayıs anneleri
seninki olmus canim ben yapabilecekmiyim bakalim..
Bu arada ben sana kelebeklerim demisim eski nickin kalmis hala aklimda :)
teşekkür ederim canım..sana suni sancı vermeden önce açılman varmıydı.hiç açılma olmadan sancı vermiyolar diye duydum.bide çocuk doktoru doğumdan sonra geliyor demi doğum anında falan olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?