2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynı durumdayım canım. Benim 2 gün gecti. Pazartesi kontrol var bebek kanala girdiyse salı gunü suni sancı verecek kanala girmediyse salı gunü sezeryan dedi. Hepimizin hakkında hangisi hayırlıya o olsun. Allah yavrularımızada bize de saglık güç kuvvet versin insallah.

Düşünme canım herşey olacağına varır doktorlara güvenmek zorundayız onlar ne derse o..Evet ben Pzt yaşayacağım kısmetse..İyi düşünelim iyi şeyler olsun..

Amin canım..İnş. herşey yolunda olacak...Biz içimizi ferah tutalım...Minik mucizemize kavuşmaya sadece birkaç gün kaldı :))

Herkesin farkli oluyo canim bizimki 10.gün düþtü bizde düþmesini beklemeden banyo yaptirdik.bazi doktorlar mikrop kapar yaptirmayin diyo ama hic biþeycik olmadi .

kizlar bu arada biz tam bi ayimizi doldurduk kirkimiza azcik kaldi.dün saðlik ocaginda kontrolümüz vardi.kizim 47 cm 2.760 gr dogmustu ertesi gün 2.690 gr.olmuþtu.bi ayda iyi yol almiþiz kizim 52 cm 4.550 gr.olmuþ hemsiremiz cok iyi dedi bi de asi yaptilar oy kiyamam yavrum nasil agladi bh de hastaneye gidip sarilik icin kan verdik kizim ordada ciyak ciyak agladi icim gitti yavrumm..annelik böyleymiþ demekki ordaki hemsireleri dövesim geldi resmen

Son düzenleyen: Moderatör:
topuk kanı alınırken bende kızımla beraber ağladım resmen.. hemşire sen ondan daha fazla ağladın dedi

merhaba mayıs anneleri
ben haziran annelerinden geliyorum :)
doğum yapmış annelere bi sorum olacak
havalar ısındı artık ki ben doğum yapana kadar sanırım daha
da sıcak olacak bebek için kalın battaniye almam gerekir mi?
hastane çantasına 3 penye battaniye koydum
1 tane de peluş koyayım mı?

Canim valla bizim bugün 1 ayimiz doldu hala anneannesinin ördügü yün battaniye ve peluş battaniyesini kullaniyorum özellikle gece yatarken ve banyo sonrasi.çünkü havalar tam isinmadi yagmurlu hala ve evimizde tam isimmadi ama hastaneye yattigim gün cok sicakti hastanede günes aliyodu asiri sicakti penye battaniyesi yetti

Ben 3 mayısta doğum yaptım,hava çok sıcaktı Ankarada.Peluş battaniye almıştım yanıma ama kullanmadım.Hatta daha penye battaniyelerden baska bişey kullanmadım.Aklıma gelmişken yanına bolca bez ve kullan at alt açmalardan al.Humana still tea ve hamile atleti almayı unutma yanına.

Ay bu arada cizelgem olmus oh be yaptim
kelebeklerim 1264.sayfadan bakarak yaptim ama hamilelik degil memory secenegini sectim

anladım canım
bizim ev çok sıcakta sanırım ben doğurana
kadar iyice ısınır gibi.teşekkür ederim cevapladığın için.bebişinede Allah sağlıklı uzun ömür versin
bende Ankaradayım o zaman gerek kalmaz
çünkü 29 haziran görünüyor benim doğum
15 20 güne iyice ısınır hava.12 bez aldım alt açma örtüsü de aldım
malt içeceği koydum 2 tanede emzirme atleti.
bez kaç tane almayalıyım 12 yeter li mi?

1 gece kalırsan yeter ama 2 gece kalırsan yetmeyebilir canım,Allah sağlıklı ve rahat bir doğum nasip etsin insallah

Mutluyum arkadasimizin verdigi tariften gitmeye calistimda pek ingilizcem yok beceremedim

seninki olmus canim ben yapabilecekmiyim bakalim..

bana da hc gerek olmadi bosuna almisim dedim ama kisin kullanirim artik..

teşekkür ederim canım..sana suni sancı vermeden önce açılman varmıydı.hiç açılma olmadan sancı vermiyolar diye duydum.bide çocuk doktoru doğumdan sonra geliyor demi doğum anında falan olmuyor..

evt 4cm açılmam vardı. çocuk dr dogum anında orda oluyor cnm ertesi günde kontrole geliyor dogum yapar yapmaz çocuk dr kontrol ediyor

teyzeleri 1 aylık resimlerimiz

Eklentiler

• $IMG1230.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMG1237.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG1243.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…