- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
teyzeleri 1 aylık resimlerimiz
kızlar merhaba biz sabaha karşı yine acildeydik...benim kuzumun gaz sancıları bitirdi bizi...zinco sab simplex den sonra dr şimdi etkili bir şurup verdi...aslında yenidoğanlara verilmiyormuş ama ölçegin 5tebiri kadar kullanıcam artıkk...bu 3. acillik gecemiz.... gündüz uyuyor gece 11 de bir başlıyor sabah 7ye kadar...çıldırmak üzereyim cocuk ağlıyor ve elimden birşey gelmiyor...kimyonlar yiyorum rezeneler içiyorum gaz yapacak yiyecekleri agzıma bile sürmüyorum beslenemiyorum neredeyse ne yapacagımı sasırdım....
benimde annem bir kaç güne gidecek bende ne yapacagımı bilemiyorum walla Allah yardmıcımız olsun....benm zıbıdık ağlıyo yine görüşürzz:):)
masallah yavruna canim buyuyor kuzular artik..
bu arada sende iyi hafiza varmis canim eski nickimi hatirladin
merhaba mayıs anneleri...ben daha doğuramadım arada kasıklarıma yanma hissi gibi ağrılar giriyo sancı belirtileri olabilir miki?
kızlar sayenizde ben de yaptım çizelgeyi. daha doğrusu yaptığımı zannediyorum. iletiyi gönderince bakacağım olmuş mu
hamilelikte en çok bu sitede rahat etmiştim, doğumdan sonra da öyle oldu. çünkü hepimiz benzer aşamalardan geçiyoruz. şimdi de gaz gaz gazgerçi sizinkileri okuyunca ben şükrettim halime.
papatya, canım geçmişi tamamen okuyamadım ama ismin gözüme çarptı, hadi mayıs annesi ol artık sen de, katıl aramızave tabi diğer tüm mayıs anne adayları için de geçerli bu yazdıklarım. zaten çoğumuzu nisan annelerine kaptırdık, sizi de haziran annelerine vermeyelim
şaka bi yana hepinize şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
Merhaba arkadaşlar,
Benim oğlum ilk zamanlar hiç emmek istemiyordu.. e aç kalmaması için de ilk 2 gün mama takviyesi yaptık biberonla.. sonraki günlerde sütümü sağdım.. biberonla onu verdik.. ama ısrarla memeyi almak istemiyordu.. Kayınvalidem ve annem yanımdaydı.. Kayınvalidem ağlamasına hiç dayanamadığı için hiç mrmr alıştırması yapamıyordum.. 6. günü gitti çok şükür o gitti oğlum memeyi tuttu :))) şimdi çok şükür artık sadece emiyoruz:)) İlk günler çok üzülmüştüm.. gizli gizli gidip banyoda ağlıyordum.. neden emmiyor? acaba emmeyecek mi diye ama çok şükür emdi..
Daha doğurmamış veya benim gibi emme problemi yaşayanları rahatlatacağını düşünerek yazıyorum.. Pes etmeyin bebekler mutlaka annelerinin kokularını alıp emmeye başlıyorlar..
bu gaz sorunu ne lanet bişimiş ya
bügun tam 1 aylık olduk zaman çabuk geçti geceleri uykumuz düzene girer inşllh deliksiz uyku uyumak istiyorum annem yarı kırkımıza kadar durdu şimdi babanne yanımızda yakında tek kalırız bizde
Sağolun teyzeleri.ne çabuk geçiyor zaman ya şöyle eski sayfalara baktim da 4 cm olmuş 200 gr olmuş vs. Daha dün bunlari paylasirken birbirimizle şimdi resimlerini paylaşiyoruz.çok güzel günler gecirdik sadece hamileligimizi degil tüm dertlerimizi,mutluluklarimizi paylastik.hepinize cok tesekkür ediyorum bundan sonrda devam edelim bebislerimiz 1 yasina girerkenki resimlerini de burada görürüz insallah.belki okul fotograflarini bile .. :)
Merhaba arkadaşlar,
Benim oğlum ilk zamanlar hiç emmek istemiyordu.. e aç kalmaması için de ilk 2 gün mama takviyesi yaptık biberonla.. sonraki günlerde sütümü sağdım.. biberonla onu verdik.. ama ısrarla memeyi almak istemiyordu.. Kayınvalidem ve annem yanımdaydı.. Kayınvalidem ağlamasına hiç dayanamadığı için hiç mrmr alıştırması yapamıyordum.. 6. günü gitti çok şükür o gitti oğlum memeyi tuttu :))) şimdi çok şükür artık sadece emiyoruz:)) İlk günler çok üzülmüştüm.. gizli gizli gidip banyoda ağlıyordum.. neden emmiyor? acaba emmeyecek mi diye ama çok şükür emdi..
Daha doğurmamış veya benim gibi emme problemi yaşayanları rahatlatacağını düşünerek yazıyorum.. Pes etmeyin bebekler mutlaka annelerinin kokularını alıp emmeye başlıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?