2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bügun tam 1 aylık olduk zaman çabuk geçti geceleri uykumuz düzene girer inşllh deliksiz uyku uyumak istiyorum annem yarı kırkımıza kadar durdu şimdi babanne yanımızda yakında tek kalırız bizde

canım bendede aynı sorun var çıldırıyor resmen gece gündüz farketmiyor sadece memede susuyor istiyorki memem hep agzında dursun uyusun uyansın iki fırt çeksin dalsın ama ben artık dayanamıyorum emerken uyuyorum korkuyorum hem uykusuz kaldıgımdan hemde sabaha kadar memede olduğundan sütümde bitiyor ne yapacağım bilmiyorum devamlı emzir emzir kafayı yicemm zinco kullandım oda ishal yaptı sanki acile gidince ne yapıyorlar nasıl müdahale ediyorlar gaz diye gitmiyorum ben allah sabır saglık versin ne diyeyim çeken bilir

Sağolun teyzeleri.ne çabuk geçiyor zaman ya şöyle eski sayfalara baktim da 4 cm olmuş 200 gr olmuş vs. Daha dün bunlari paylasirken birbirimizle şimdi resimlerini paylaşiyoruz.çok güzel günler gecirdik sadece hamileligimizi degil tüm dertlerimizi,mutluluklarimizi paylastik.hepinize cok tesekkür ediyorum bundan sonrda devam edelim bebislerimiz 1 yasina girerkenki resimlerini de burada görürüz insallah.belki okul fotograflarini bile .. :)

masallah yavruna canim buyuyor kuzular artik..

bu arada sende iyi hafiza varmis canim eski nickimi hatirladin

Canim yapmişsin çizelgeyi sen de.hayirli olsun cok güzel olmus
bu arada kizlar gaz sorunu bizde de var hic uyutmuyo beni meme,gaz,kaka üclüsüyle sabahi ediyoruz.dizlerime yüzüstü yatirip sirtini sivazliyoruz öyle rahat ediyo bazende yüzüstü uyutuyorum anca bu sekilde bi saat uyuyo valla Allah yardim etsin hepimize uyurgezer ggbi dolaniyorum hep

kızlar sayenizde ben de yaptım çizelgeyi. daha doğrusu yaptığımı zannediyorum. iletiyi gönderince bakacağım olmuş mu

hamilelikte en çok bu sitede rahat etmiştim, doğumdan sonra da öyle oldu. çünkü hepimiz benzer aşamalardan geçiyoruz. şimdi de gaz gaz gaz gerçi sizinkileri okuyunca ben şükrettim halime.

papatya, canım geçmişi tamamen okuyamadım ama ismin gözüme çarptı, hadi mayıs annesi ol artık sen de, katıl aramıza ve tabi diğer tüm mayıs anne adayları için de geçerli bu yazdıklarım. zaten çoğumuzu nisan annelerine kaptırdık, sizi de haziran annelerine vermeyelim

şaka bi yana hepinize şimdiden hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum

Merhaba arkadaşlar,

Benim oğlum ilk zamanlar hiç emmek istemiyordu.. e aç kalmaması için de ilk 2 gün mama takviyesi yaptık biberonla.. sonraki günlerde sütümü sağdım.. biberonla onu verdik.. ama ısrarla memeyi almak istemiyordu.. Kayınvalidem ve annem yanımdaydı.. Kayınvalidem ağlamasına hiç dayanamadığı için hiç mrmr alıştırması yapamıyordum.. 6. günü gitti çok şükür o gitti oğlum memeyi tuttu :))) şimdi çok şükür artık sadece emiyoruz:)) İlk günler çok üzülmüştüm.. gizli gizli gidip banyoda ağlıyordum.. neden emmiyor? acaba emmeyecek mi diye ama çok şükür emdi..
Daha doğurmamış veya benim gibi emme problemi yaşayanları rahatlatacağını düşünerek yazıyorum.. Pes etmeyin bebekler mutlaka annelerinin kokularını alıp emmeye başlıyorlar..

merhaba mayıs anneleri...ben daha doğuramadım arada kasıklarıma yanma hissi gibi ağrılar giriyo sancı belirtileri olabilir miki?

merhaba mayıs anneleri...ben daha doğuramadım arada kasıklarıma yanma hissi gibi ağrılar giriyo sancı belirtileri olabilir miki?

Evt canim olabilir ama duzenli sancilarin gelmeden dogum baslamis sayilmaz en azindan ilk etapta yarim saatte bir sanci baslamasi gerek...hurma ye bol bol inan cok yarari oluyor doguma birde kendini cok yorma malum anneler sabirsizlaniyor biran once doguruyum diye ama inan bebekte bundan cok etkilenebiliyor
Canim ins. hayirlisi ile sen ve diger dogumu bekleyen annisler de saglicakla atlatirsiniz ve katilirsiniz aramiza

Olmus canim cizelgen cok şirin olmuş.çizelgelere yaziyi nasil yaziyosunuz

denizdery, hayırlı haberlerini bekliyorum.

melegim34, 3 mayıs kardeşliğimiz var seninle canım

Canım benim....Senin o günlerdeki durumunu çok ama çok iyi anlıyorum...
Sütüm olmadığı için oğlumun çığlıkları...Öte yandan ağlamasına dayanamadıkları için annemlerin biberonla mama vermeleri.
Benim lohusalık psikolojisi ile her saat başı içimi çeke çeke ağlayışım....

Çok şükür şimdilerde durumu tamamen kabullendim.Hala oğlumu doyurmasada yavaş yavaşda sütüm artıyor gibi.
Ben emzirmeyi,kuzumda emmeyi çok seviyor ama gel görelim ki süt az işte...
Neyse bunada şükür...Oğlum sağlıklı olsunda...

bu gaz sorunu ne lanet bişimiş ya

Ben nurse harveys ve metsil kullanıyorum.Tamamen geçmesede büyük ölçüde sıkıntımız azaldı.
Birde gaz sancısının geleceği saati beliyorsan(benimki gece 4-6 arası ağlıyor genelde) o saat gelmeden karnının üzerine yatır.
Karın bölgesi sıcak durduğu için gaz sancısını minimuma indiriyor.

bügun tam 1 aylık olduk zaman çabuk geçti geceleri uykumuz düzene girer inşllh deliksiz uyku uyumak istiyorum annem yarı kırkımıza kadar durdu şimdi babanne yanımızda yakında tek kalırız bizde

Maaşallah canım ....Bizde bugün tam 1 aylık olduk.Yarın aşımız var.
Ben de hala annemlerde kalıyorum.Bi 15-20 gün daha burda kalırım herhalde.

Birden o ilk testi yaptığım günler geldi aklıma....Heyyy gidi heyyyy...Ne büyük heyecandı ama...
Şimdi ise kuzum doğdu ve 1 aylık oldu bile...
Gerçekten burda çok güzel günler geçirdik ve çok güzel şeyler paylaştık.
Hala da birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz ne güzel.Umarım diğer doğum yapanlarda bir an önce aramıza dönerlerde tekrar canlanır topic.

Arkadaslar 25.05 cuma günü kızımı saat 14.30 civarı kucağıma aldım. kızıma aşık oldum meleğim benim 3170 kilo 51 cm doğdu. doğuranlara hayırlı olsun der doğuramayanlara sabır diliyorum...

sanki beni anlatmışsın..bende senin yaşadıklarını yaşadım...birebir aynı...ama biz daha emmeye alışamadık...bir hafta oldu....sen nasıl emzirmeyi başardın....meme uçlarım sağmaktan yara olacak nerdeyse....sağarken çoook acıyor....

kızlar bebeğim 12 günlük oldu bgn.9 günlükken göbeğimiz düştü ama hala kurumuş kan lekeleri değiyo atletine..dr.bişey olmaz dedi..sizde oldu mu böle şeyler??

YARIN bende ikinci kez anne, ilk kez mayıs annesi olacağım inşaAllah :)
39 + 6 da ikinci kızımız, emanetimiz gelecek inşaAllah...
Dualarınızı eksik etmeyin :)

canım aynı sıkıntı bizde de war tam kapanmadı gobegındeki yara ama her gecen gun kuculyo gibi ben alkolle temizlemeye dewam ediyorum inş.tez zamanda kapanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…