Mayıs anneleri benden başka doğuramayan varmı....
bende doğuramadım.perşembeye kadar olmazsa haziran 2 veya 3'ü suni sancı verilcek oda olmadı sezeryan.sanırım hazirana denk gelecek.
slm herkes doğurmuş anlaşılan benim günüm geçti,daha doğmadı,çok stresli..haziran annesi olacağım heralde..
bende doğuramadım.perşembeye kadar olmazsa haziran 2 veya 3'ü suni sancı verilcek oda olmadı sezeryan.sanırım hazirana denk gelecek.
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRR
ben düngeceden beri çıldırmak üzereyimm uyumuyooo sebebini bilmiyorum artık dün gece hatta ne gecesi sabahın 3 ü ağlamaya başladım yarım saat sinirden eşime verdim ama mümkün değil durmadı.kocam da zavallı uykusuz uykusuz 1.2 saatlık uykuyla işe gitti.normalde bıraksan 24 saat uyur....
deli giibi meme arıyor çıldırıyo memeyı emerken ağlamaya başlıyor.nasıl anlatcam bilmiyorum bende nurse harvese başladım .bide rezene anoson u demleyip içiyorum.olmazsa biraz bende vereyim.
TURUNCU canım metsılı nasıl kullanıyosun yani hem nurse hem metsılı sıraylamı verıyosun.çok olmaz mı.çünkü nurse den en fazla bir günde 6 kaşıktan fazla verılmıyor.sen metsılle beraber kullanınca çok olmazmı.bide ne kakadar veriyosun...
ayyyyyyy dün artık annelıkten vazgeçtım.sürekli ayakta gezmek istiyor.koyunca yatağa ağlıyor.kızlar çıkamıyorum bu işin içinden.hele o ayaklar eller iki saniye durmazmı yaaaaaaaaaa.acaba benımkı anormal mi sizinkilerde böylemiii çıldıracağım sormayın...
biraz sitem dolu ama napayım artık 1 ayıda geçtı düzelmelei diyorlar bilmiyorummm
bu kadar hareketlımı sizin miniklerde.artık hiperaktif tanısın ben koyacağımmm.hoş ben doguma kadar çok hareketlıydım doguma gitmeden daha sürekli iş yapıyodum ...anlayacağınız doğru düşünemez hale geldimm
herkese sevgilerrrr:
selam kızlar......cici anneler...
elimde olmadan epeyyyy uzun zaman girmeye ortamım olmadı....hepinizi özledim..
geçmişi okumaya çalışacam herhade herkes doğum yapmıştır artık...
Rabbim evlatlarımıza hayırlı uzun ömürler nasip etsin..
Ben de 22 Mayıs ta epidural sezeryan ile prensesimi kucakladım şükür..ters olduğu için normal doğum yapamadım ..toparlanma sürecim devam ediyor...
Hepinizi tek tek öpüyorum....bebişlerinizi de.....:) :)
slm herkes doğurmuş anlaşılan benim günüm geçti,daha doğmadı,çok stresli..haziran annesi olacağım heralde..
canım bende doğurmadım ne zaman doldu senin haftan....
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRR
ben düngeceden beri çıldırmak üzereyimm uyumuyooo sebebini bilmiyorum artık dün gece hatta ne gecesi sabahın 3 ü ağlamaya başladım yarım saat sinirden eşime verdim ama mümkün değil durmadı.kocam da zavallı uykusuz uykusuz 1.2 saatlık uykuyla işe gitti.normalde bıraksan 24 saat uyur....
deli giibi meme arıyor çıldırıyo memeyı emerken ağlamaya başlıyor.nasıl anlatcam bilmiyorum bende nurse harvese başladım .bide rezene anoson u demleyip içiyorum.olmazsa biraz bende vereyim.
TURUNCU canım metsılı nasıl kullanıyosun yani hem nurse hem metsılı sıraylamı verıyosun.çok olmaz mı.çünkü nurse den en fazla bir günde 6 kaşıktan fazla verılmıyor.sen metsılle beraber kullanınca çok olmazmı.bide ne kakadar veriyosun...
ayyyyyyy dün artık annelıkten vazgeçtım.sürekli ayakta gezmek istiyor.koyunca yatağa ağlıyor.kızlar çıkamıyorum bu işin içinden.hele o ayaklar eller iki saniye durmazmı yaaaaaaaaaa.acaba benımkı anormal mi sizinkilerde böylemiii çıldıracağım sormayın...
biraz sitem dolu ama napayım artık 1 ayıda geçtı düzelmelei diyorlar bilmiyorummm
bu kadar hareketlımı sizin miniklerde.artık hiperaktif tanısın ben koyacağımmm.hoş ben doguma kadar çok hareketlıydım doguma gitmeden daha sürekli iş yapıyodum ...anlayacağınız doğru düşünemez hale geldimm
herkese sevgilerrrr:
kızlar geceleri kocalarınız yardımcı oluyormu bebilere bakmanızda.. valla benimki top atsan uyanmıyor.. ancak ben kaldırısam..
tek başıma bakıyorum.. ahhh ahh ne oluyorsa analara oluyor zaten
Merhaba arkadaşlar bayadir yazamiyordum. Gerçi hic merak eden de olmamis:)
Doğum hikayemi ayrıntılarıyla yazacağımı söylemiştim ama yaşadığım sıkıntılardan sonra o günlere geri dönmek istemiyorum o yüzden kısaca 15 günlük süreci anlatacağım.
13 mayıs akşamı çok yoruldugum bir günün ardından kanamam oldu (nisan) ogün sabaha kadar hafif sanci ve az az kanamam oldu.9 ay boyunca düzenli olarak gittiğim.özel bilgi hastanesindeki doktorum selçuk beni hemen sezaryene almak istedi.ben de hastaneden kaçtım.diger özel doktoruma gittim n.doğuma engel yok dedi.14 mayıs akşamı sanciyla zekai tahire yattım.nst cihazını parcalayacak kadar şiddetli ve uzun süren sancilarim oldu ama bir türlü acilmam olmuyordu.tam 30 saat hastanede sancı çektim.son iki saatinde açılma 4cm olunca sunni sancı verdiler ve düşük sözde epidural yaptılar.16 mayıs 00:06 da oğluşumu dünyaya getirdim.doğum 15 dakika sürdü ve çok kolay oldu.9 dikiş atıldı.bebeğim gayet sağlıklı doğdu.17 mayista eve geldim.7 gun sonra 3dikisimde açılma olduğunu öğrendim zaten çok agriyordu açısından duramiyordum.tekrar hastaneye yatirildim ve o an psikolojik olarak coktum.zavallı oğlum benimle 3 gun hastanede yatmak zorunda kaldı. Çok sukurkisağlıklı ve hastanede sürekli gözetim altında tutuldu. O 3 dikisi yeniden attılar hic acımadı ama o psikoloji bana yetti.ağrısı sadece bir gece sürdü.çok şükür artık rahatlicam derken hastanede yediklerimden dolayı kabiz oldum ve hemoroidim azdı 3 gündür de onun agrisini çekiyorum.ama cok sukurki bugün ağrım azaldi.dikislerimle ilgili korkularım devam ediyor.anlayacağınız 15 gündür kendime gelemedim.tek tesellim dunya tatlısı oglusumun sağlıklı olması ve doğumdan sonra sütümun hemen gelmesi.
Pek içaçıcı bir hikaye değil biliyorum ama normal doğum yaptığım için pişman değilim.oglusum icin bütün acılara göğüs verdim ve yusuf omerin ve eşimin kahramanı oldum bu bana yeter.rabbime şükürler olsun.doğum bekleyenleri ALlah kurtarsın.bebekleri gelenlere ALlah kolaylık versin ve lütfen Benim için dua edin
bu arada hamilelik takvimimde kendiliğinden kaybolmuş,günüm geçtiği için:)takvimleri bile doldurdum ama hala yok bakalım,sizin ne zaman doldu gününüz doğum yapamayan arkadaşlar
biz senle saddaştık de mi yanlış mı hatırlıyorum:)
ilk önce çok geçmiş olsun bebeğine kavuştun çok şükür sağlıklı bir şekilde
16 mayısta doğum yapmışsın bende 16 mayısta doğum yaptım:)
ve benimde doğumum zor oldu son anda sezaryene alındım bebeğimin ve benim hayatımız tehlikeye girdi
ama çok şükür şimdi iyiyiz ikimizde annem ve eşim çok iyi bakıyor bize
Canım ben Medela nın elektrikli sağma pompasını aldım.. önce onunla sağıyorum.. sağdıkça göğüsten daha çok süt geliyor.. Sonra o pompanın biberonu var (anne memesine yakın akışlı) onunla sağdığım sütü vermeye başladım.. biraz biberondan çekiyor, sonra bireronu çekip memeyi veriyordum aldanıp aldı.. Sonra biberonsuz direk memeyi vermeye başladım.. başta almak istemiyor.. ağlarken memeyi ağzına sokuyordum.. memenin üstünden de sağdığım sütten damlatıyordum.. o sütün tadını alınca memeyi çekmeye başlıyordu 1-2 gün de böyle yaptık.. sonra direk memeyi verdim hiç süt damlatmadım ve artık almaya başladı çok şükür..
Kızlar benim oğlumun da kaka problemi vardı.. Doktora götürmedik.. annem hacı şakir sabundan küçük bir parça kesti onu fitil şekline getirdi.. zeytinybir ağına batırıp poposuna soktuk.. 2 kez soktuk.. ve 10 sn sonra birikmiş tüm kakasını yaptı.. 2 gün üst üste yapmayınca bunu uyguluyoruz.. çünkü çok rahatsız ediyor oğlumu.. ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor ve sürekli mızmızlanıyor...tavsiye ederim deneyebeilirsiniz..
bnu ilk defa duydum bide biyakınım kendisi kadındogum hemşiresi bebeği kaka yapmayınca kulak pamugunu zeytinyagına batırıp hafif poposuna sokup çıkaruyomus ve kakasını yapıomus
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRR
herkese sevgilerrrr:
kızlar bebeğim 12 günlük oldu bgn.9 günlükken göbeğimiz düştü ama hala kurumuş kan lekeleri değiyo atletine..dr.bişey olmaz dedi..sizde oldu mu böle şeyler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?