2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gozun aydin gecmis olsun canim,allah anali babali buyutsun..agrilarin zamanla azalacak emin ol ..

bu gaz ne illet bisey yaa resmen kivraniyo kizim uykuya dalamiyo halbuki o kadar da yapiyo pirt pirt ama yok bitmiyo bi turlu

Anam bu pipi bizde de dert valla benim oglanin pipisini eger bezlerken asagi dogru duzeltmezsen valla bezinden sizdiriyor birde her bezini acisimda anasina iyiki varsin hediyesi veriyor bi guzel isliyor her yeri .)

Allah sana acil sifalar versin canim.. bebesin hayirli olsun.. anali babali buyur ins..

bu gaz ne illet bisey yaa resmen kivraniyo kizim uykuya dalamiyo halbuki o kadar da yapiyo pirt pirt ama yok bitmiyo bi turlu

yaa bu kuzularin ne buyuk dertleri var oyle yuregim dayanmiyor gayri benim kuzuda kakasini yapamiyor rahat bir sekilde uc gun sancisini cekiyor yapabilmek icin valla yaptiginda da cok rahatliyor ama yapana kadar kivranip duruyor ...

gunaydin mayis anneleri ben de 26 mayista suni sanci sonrasi acilma olmamasi sebebiyle spinal sezeryanla dunyalar tatlisi bi kiz dunyaya getirdim.(3050 gr 48 cm)
Ama bizim problemimizde gogus uclarimin olmamasi kizim emmeye calisiyo ama tutamiyo sinirleniyo 1 saat suruyo emzirme faslimiz
Kizlar bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim benimle ayni problemi yasayyanlar varsa lutfen bunu nasil cozdunuz bana da yardimci olun simdiden onerileriniz icin tskler

slm arkadaşlar,benim yarın kontrl var ,büyük ihtimal doğumu başlatıcak.Dua edin ,hayırlısıyla doğum yapayım...

Kızlar merhaba, bugün 40 + 3 doktordan geldik. Bebeğim hala inmemiş, nstde de hiç sancı yok, hiç açılmada yok. Daha fazla beklemeye gerek yok sezeryanla alalım dedi doktorum. Normali çok istiyordum ama kısmet değilmiş. Yarın sabah 10:30 ' da bebeğimle buluşacağız inşallah, dua edin bize...

Mayıs annesi , mayıs annesi derken kısmet Haziranaymış...))

Tatlicadi bebişinin pipisi mi büyükmüs Allah iyiligini versin güldürdün ya
hiç sorma canım ya doktor söyleyince bende hem şaşırdım hem güldüm.akranlarından büyük bi pipiye sahip dedi.eşimde ilk doğduğunda biraz büyük değil mi diye sormuştu ama bilgim olmadığı için normaldir demiştim anormalmiş:!:
gözün aydın canım çok şükür kavuşmuşsun oğluna..onca sancıdan sonra sez. a alınman kötü olmuş ama bebeklerimiz için değer..bi kaç gün sonra hiç bi şeyin kalmaz.ağrıların olduğu zaman bebişine sarıl herşeyi unutursun

bu pipi sorunu sadece bizde yokmuş demek ki:)bende aşağı doğru düzeltiyorum düzeltmeyince sol tarafa kayıyo ve dediğin gibi kaydırmadığım zaman üstü başı çişsen herhangi bi uzmana gösterdin mi cnm?ilk gittiğim doktor çapaya yönlendirdi bizi biraz daha büyüsün çapaya da götürücem ileride problem yaşasın istemiyorum.dün benimki iyiki varsın hediyesini altını açtığımda bacaklarını kaldırmış poposunu siliyodum ve elime pırtt diye kakasını yaparak verdi çişini yapmak yetmedi bizimkine daha büyük bi ödül verdi

yaa bu kuzularin ne buyuk dertleri var oyle yuregim dayanmiyor gayri benim kuzuda kakasini yapamiyor rahat bir sekilde uc gun sancisini cekiyor yapabilmek icin valla yaptiginda da cok rahatliyor ama yapana kadar kivranip duruyor ...
çoğumuz aynı dertten muzdaribiz cnm bebeklerimiz biraz daha büyüsün rahat edicez inş
bebeğin hayırlı olsun cnm..artık doğuramayan çok az kişi kaldı ne güzellgöğüs ucu içinde silikon göğüs ucu yada göğüs kalkanı kullanabilirsin hemde akan sütlerin ziyan olmaz göğüs kalkanı içinde toplanır
slm arkadaşlar,benim yarın kontrl var ,büyük ihtimal doğumu başlatıcak.Dua edin ,hayırlısıyla doğum yapayım...
inş sende hayırlısıyla bebeğini kucaklarsın cnm

hayırlı olsun bebeğin canımm..en kısa zamanda ağrıların diner inş..

Canım Allah bağışlasın. llh analı babalı büyütsün aramızda bir gün vardı bende sezeryan olacağım. Suni sancıdan bahsettim doktora sana gerek yok dedi, hiç açılmam olmadığından... Keşke o kadar sancı çekmeden sezeryan olabilseydin herşeyin hayırlısı...

Canım inş. yrın kolay bir şekilde hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız... Allah yardımcımız olsun...

artık bende haziran annesi olucam sanırım..

merhaba kızlar şükür dün akşam döndük evimize anca fırsat bulabildim yazmaya
29.05.2012 saat 14:56 da 40+2 haftasında kızım 3060 gr olarak spinal sezaryenle dünyaya geldi..
kafası doğum kanalına oturmamıştı suni sancı ikimizede eziyet olacağını söyledi doktorumuz o yüzden sezaryen olmak durumunda kaldık
çok güzel bi duyguymuş anne olmak dün kusarken bayağı bi nefesi kesildi kızardı böyle konularda serin kanlı olan ben yüzüme su felan çarpmaları gerekti korkum geçsin diye..
Allah dileyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın

slm herkese
ya kızımın bu gaz sorunu ve kaka sounu bitmiyo bi türlü yaaa
tam uyuyo tekrar sancılanıyo gazı bi türlü rahatlık vermiyo kızıma
yokmu bi çözüm buna pazar günü okadar çok durmadan ağladiki
eşimle acile götürdük doktor bi fitil verdi ve şimdi tak kakasını
yapsn dedi pazar günü yaptı rahatladı bide doktor bi krem verdi poposuna kullan diye
ama fayda yok yine kakasını yapamıyo ve gazı çook var

hayırlı olsun cnm prensesin Allah analı babalı büyütsün...bende ilk kustuğu zaman çok korkmuştum panik olmuştum çok garip bi ses çıkarmıştı:)ama dediğin gibi serin kanlı olmamız lazım yan çevirirsek hiç bi şeycik olmaz

ah bu gaz sorunu yok mu bebeklerimizi rahat bırakmıyo..bana hastanedeyken bebek hemşiresi gaz çıkarırken avuç içindeki parmak kemiklemiz var ya onunla sert bi şekilde omuza doğru vurmamı söyledi ilk başlarda kıyamıyodum yavaş yavaş yumuşak bi şekilde sıvazlıyodum:)şimdi biraz daha sert uyguluyorum üstten gazını çok rahat çıkarıyo..denemişsindir muhakkak yüz üstü dize yatırınca bebekler rahat ediyo o şekilde..karnına masaj yapmak ve ayaklarını hafif yukarı doğru kaldırıp hareket ettirmekte benim bebeğime iyi geldi iyi pırtlatıyo:) umarım işe yarar

evet cnm çok deniyorum çıkarırken rahatlıyo ama
bu gazda ne gazmışş ama bi türlü bitmek bilmiyoki
eşimin dediği gibi bizde bile bu kadar gaz yok

slm kızlar,benim oğluşumda 11 günlük oldu,ama daha emmeye alıştıramadım , dünde hastanede yattık,sarılık olmuştu,çok şükür atlattık,az öncede banyo yaptırdık ama göbeği kanadı çok korktum,bişey olurmu ki....

gögüs ucu olmayanlar için silikon kalkan gibi bişey var ondan kullan arkadaşım onla emzirdi tam adını bilmiyorumm emzirirken takıyosunnn yara falanda olmuyor

Anam bu pipi bizde de dert valla benim oglanin pipisini eger bezlerken asagi dogru duzeltmezsen valla bezinden sizdiriyor birde her bezini acisimda anasina iyiki varsin hediyesi veriyor bi guzel isliyor her yeri .)

Benim oğlanın pipiside biraz büyük
Bugün emzirirken benim oğlan bi güzel kakasını yaptı.Baktım olacak gibi değil,bari banyo yaptırayım dedim.
Bezini falan çıkardım ve havluya sardım,o arada bende kıyafetlerini hazırlıyorum.Annem geldi havluyu açtı banyo yaptırmak için.Sonra tam kaldırıyordu ki gülerek "hadi oğlum annenin yatağına bi çiş yap "dedi gülerek veeeeeeeeeeeeee anında bizimki yatağı suladı
Bu erkek çocukları bu işi çok seviyor valla

Canım silikon göğüs ucu diyeceğim ama o da biraz zor oluyor.Silikon ucun içerisini sütünle doldurup öyle tak göğsüne,biraz tadını alınca çekmeye başlayacaktır.
Yada göğüs pompası alıp birazcık sağ sonra göğsünü ağzına ver.Sağarken makinanın çekiş gücü ile ucu belirginleşecektir.

Canım benim oğlanında göbeği düştükten sonra kanama yaptı.Doktor bir doz daha k vitamini vurulması gerektiğini söyledi.O vitaminden sonra yine kanadı,bu defada yakma denilen bir işlemle göbek yakıldı ve bi daha kanama olmadı.Bence doktorunu ara sor.
Emme işi ise tamamen sabır işi.Ben dün gece artık krize girdim sinirden.Oturup gecenin bi yarısı zırıl zırıl ağladım .

Son düzenleme:
Canim gözünaydin çok şükür sen de kavuştun yavruna..
Bu gaz sorunu bütün annelerin korkusu ya benim kizimda mosmor oluyo ikinmaktan çiglik atiyo,agliyo kakasini yapamiyo gazini cikaramiyo ama elimden bisey gelmiyo

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim ben çocuk gelişimi mezunuyum ordaki kitaplarimda gögüs ucu olmayanlar icin bi masaj vardi.
Iki elinin baş parmagi ve işaret parmaginla her iki elinle beraber gögüs ucunun çevresinde içe dogru bastirarak masaj yapacaksin yavas yavas cikiyo ucu.her emzirmeden önce yap bu şekilde bebek emebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…