2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel anneler ve bebisleri. Bende bugun genel anestezi ile prensesime kavuştum. Su anda hastanedeyiz ve çok şükür iyimiz. Rabbim henüz dogum yapmamış olan arkadaslarimizinda bebeklerine kavuşmasını nasip etsin. İnsan rüyada gibi oluyor. Mucize resmen

Canım Allah bağışlasın bebeğini, Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Doğum takviminde 40+5 gösteriyor. Bu kadr beklemene rağmen Sancın olmadı mı hiç ondan mı sezeryan oldun...
Bende 40 ı devirdim ama sancı mancı yok hiç . Perşembeye kadar bekleyeceğiz. Acaba suni sancı mı verir, sezeryan mı olurum çok merak ediyorum. İnş. o güne kadar sancım olurda normal doğum olur...

Masallah bebisine benim oglanda basladi tebessum vermeye annesine birde buyuk adam gibi dinliyor beni zati uzmanlar sik sik anlamasalar bile bebeklerle konusulmasini tavsiye ediyorlarBirde benim velet nerde ise konusacak ya bayagi sesler cikariyor sanki konusacak gibi allahim ya sen buyuksun ne guzelliklere kadir mevlam minnacik bebek sanki buyumuste kuculmus
Turuncu birde ben su bir ay sonra vuruldugunuz asinin ne asisi oldugunu merak ettim biliyorsan soylermisin bizim burda asilar ikinci aydan sonra basliyor ve ayrica dogar dogmaz bir igne vuruldumu su kan pihtilasmasini saglayan bir igne olmasi gerek

Hiç sancım yoktu canım ve bebis daha kanala girmemişti çatım müsait olduğu halde. Rabbim senide saglikla meleğine kavuştursun insallah

Bal kızım Yağmur Melegim 27 Mayıs saat 15:25 te 3350 kg agırlıgında 50 cm boyunda dogdu.Normal dogum yaptım cok zor bir dogum oldu raBbíme hamdolsunkí kızım cok ìyí.

Turuncu birde ben su bir ay sonra vuruldugunuz asinin ne asisi oldugunu merak ettim biliyorsan soylermisin bizim burda asilar ikinci aydan sonra basliyor ve ayrica dogar dogmaz bir igne vuruldumu su kan pihtilasmasini saglayan bir igne olmasi gerek

Melegim burda 1 aylık olduğunda bebeklere hepatit aşısı yapılıyor.Doğumda da sanırım aynı aşıdan yapıldı ama tam bilmiyorum.
2 aylık olduğunda ise 4 tane aşımız var.Karma aşı,çocuk felci aşısı,verem aşısı ve ikinci doz hepatit aşısı.

kızlar lohusa iken felak, nas, ayetel kürsi ... okunmaz dedi bana birisi.. bu nekadar doğru.. ben hep okuyorum..

bi bilgisi olan var mı?

canım yok oyle bisey okuyabilirsin kuran ı kerimi acıp okuyamazsın ama aklında olan ezberin de olan butun duaları surelerı okuyabılırsın canım ıcın rahat olsun

‎570 gr ağırlığında minnacık bir bebek için anne sütü aranıyor! Mama verilemiyor. En fazla 6 aylık anneler sütünüzü paylaşabilirsiniz! 1 poşet bile olsa İrem bebeğe sütünüzden verebilecek durumdaysanız ailesi gelip sizden alıyor ve şifa olsun diye hastaneye götürüyor. Duvarlarınızda paylaşabilir, İstanbul, Kocaeli, Gebze civarlarında yaşayan daha çok taze anneye ulaşabilirsiniz. İletişim: Filiz Çelik
532 703 02 18

kızlar lohusa iken felak, nas, ayetel kürsi ... okunmaz dedi bana birisi.. bu nekadar doğru.. ben hep okuyorum..

bi bilgisi olan var mı?
bana da okuma sakın diyen oldu ama kime sorduysam oku dedi...okuyabiliriz yani canım:)

Bal kızım Yağmur Melegim 27 Mayıs saat 15:25 te 3350 kg agırlıgında 50 cm boyunda dogdu.Normal dogum yaptım cok zor bir dogum oldu raBbíme hamdolsunkí kızım cok ìyí.

hoşgeldiniz aramızaaa

canım ben çocuk cerrahına götürmeden önce araştırdım ameliyat eğrilik derecesine göre yapılıyomuş.dün götürdük ve çocuk cerrahıda aynı şeyi söyledi bizimkinin eğriliği biraz daha fazla demek ki.ameliyat için şu anda erken olduğunu biraz daha büyümesini söyledi bende cinsel kimliğini tanımadan olması taraftarı olduğum için 1-1,5 yaşında olmasına karar verdik ameliyatta tek bi dikiş atılıcakmış ileride hiç bi sorun olmazmış.ameliyat olmadığı taktirde ileride cinsel hayatında problem yaşayabilirmiş..benim kuzuda dediğin gibi yana doğru yapıyo sulama işlemini ayrıca bebeğimin pipiside biraz büyükmüş doktor amcası söyledi şaşırdımbebeğim ağlayıncada çok üzülüyorum ama mümkün mertebe sakin olmaya çalışıyorum aslı güngörün ninni diye bi şarkısı var kulağına onu söyleyince daha bi sakin oluyo ağzını küçük o harfi şekline getirip suratıma bakıp resmen dinliyo bıcırık:))dün ve bu gün kakasını daha rahat yapıyo oğlum evde bi bayram havası hakim çok mutluyuz rahat yapıyo diyeinş senin kuzuda hep böyle rahat bırt bırtt yaparak rahat eder

canım ben çocuk cerrahına götürmeden önce araştırdım ameliyat eğrilik derecesine göre yapılıyomuş.dün götürdük ve çocuk cerrahıda aynı şeyi söyledi bizimkinin eğriliği biraz daha fazla demek ki.ameliyat için şu anda erken olduğunu biraz daha büyümesini söyledi bende cinsel kimliğini tanımadan olması taraftarı olduğum için 1-1,5 yaşında olmasına karar verdik ameliyatta tek bi dikiş atılıcakmış ileride hiç bi sorun olmazmış.ameliyat olmadığı taktirde ileride cinsel hayatında problem yaşayabilirmiş..benim kuzuda dediğin gibi yana doğru yapıyo sulama işlemini ayrıca bebeğimin pipiside biraz büyükmüş doktor amcası söyledi şaşırdımbebeğim ağlayıncada çok üzülüyorum ama mümkün mertebe sakin olmaya çalışıyorum aslı güngörün ninni diye bi şarkısı var kulağına onu söyleyince daha bi sakin oluyo ağzını küçük o harfi şekline getirip suratıma bakıp resmen dinliyo bıcırık:))dün ve bu gün kakasını daha rahat yapıyo oğlum evde bi bayram havası hakim çok mutluyuz rahat yapıyo diyeinş senin kuzuda hep böyle rahat bırt bırtt yaparak rahat eder

Kıslar 28 May. saat 17:15 de canım oğlum Doruğuma kavuştum..Malesef suni sancı verdiler 8 saat sancı çektimsede açılma olmadı. Genel anestezi oldum...Ağrım çok oldu hala var yürürken zorlanıyorum..Annelik çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin

.................................................................................................................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…