Merhaba güzel anneler ve bebisleri. Bende bugun genel anestezi ile prensesime kavuştum. Su anda hastanedeyiz ve çok şükür iyimiz. Rabbim henüz dogum yapmamış olan arkadaslarimizinda bebeklerine kavuşmasını nasip etsin. İnsan rüyada gibi oluyor. Mucize resmen
Kızlar benim oğlum artık tepki vermeye başladı.
Birilerinin kendisi ile konuşmasını çok seviyor.Bugünde bikaç kere böyle kucağıma aldım ve konuşuyordum.Bi baktım benimki hafif hafif tebessüm ediyor.Normalde sadece rüya görürken gülerdi.
Birde ben konuşurken acayip hareketleniyor ve dudaklarıyla değişik şeyler yapıyor.Kuzum büyüyor artık
Bu arada 1.ay aşısını dün yaptırdık.Aşı esnasında oğluşum bir kere ingaaaaaaa dedi ve sonra uyumaya devam etti.
Hiç ateşi veya huzursuzluğuda olmadı çok şükür.
Canım Allah bağışlasın bebeğini, Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Doğum takviminde 40+5 gösteriyor. Bu kadr beklemene rağmen Sancın olmadı mı hiç ondan mı sezeryan oldun...
Bende 40 ı devirdim ama sancı mancı yok hiç . Perşembeye kadar bekleyeceğiz. Acaba suni sancı mı verir, sezeryan mı olurum çok merak ediyorum. İnş. o güne kadar sancım olurda normal doğum olur...
Turuncu birde ben su bir ay sonra vuruldugunuz asinin ne asisi oldugunu merak ettim biliyorsan soylermisin bizim burda asilar ikinci aydan sonra basliyor ve ayrica dogar dogmaz bir igne vuruldumu su kan pihtilasmasini saglayan bir igne olmasi gerek
kızlar lohusa iken felak, nas, ayetel kürsi ... okunmaz dedi bana birisi.. bu nekadar doğru.. ben hep okuyorum..
bi bilgisi olan var mı?
bana da okuma sakın diyen oldu ama kime sorduysam oku dedi...okuyabiliriz yani canım:)kızlar lohusa iken felak, nas, ayetel kürsi ... okunmaz dedi bana birisi.. bu nekadar doğru.. ben hep okuyorum..
bi bilgisi olan var mı?
Merhaba güzel anneler ve bebisleri. Bende bugun genel anestezi ile prensesime kavuştum. Su anda hastanedeyiz ve çok şükür iyimiz. Rabbim henüz dogum yapmamış olan arkadaslarimizinda bebeklerine kavuşmasını nasip etsin. İnsan rüyada gibi oluyor. Mucize resmen
Bal kızım Yağmur Melegim 27 Mayıs saat 15:25 te 3350 kg agırlıgında 50 cm boyunda dogdu.Normal dogum yaptım cok zor bir dogum oldu raBbíme hamdolsunkí kızım cok ìyí.
selam güzel annişler
belki bebeğinizin odası için düşünürsünüz , belki arkadaşınıza öneririsiniz destek olursunuz diye buyrun bloguma =)
http://www.kadinlarkulubu.com/faydal...6970606-a.html (ʚϊɞ ʚϊɞ bu benim hayallerimin dünyası ʚϊɞ ʚϊɞ
kızlar lohusa iken felak, nas, ayetel kürsi ... okunmaz dedi bana birisi.. bu nekadar doğru.. ben hep okuyorum..
bi bilgisi olan var mı?
Olmus canim cizelgen cok şirin olmuş.çizelgelere yaziyi nasil yaziyosunuz
canım, aşamaları uygularken solda çıkıyor yazman için gerekli yerler. yan tarafta günü giriyorsun ya, yanlış hatırlamıyorsam ordaydı
Ben annemlerde kaldığım için eşimle haftasonu görüşüyoruz anca.
Geldiğinde gün içerisinde elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor ama geceleri pek bir faydası olduğu söylenemez.
Aslında bebeğin sesini duyup uyandığında yardım etmeye çalışıyor ama genelde sesini duymadığı için pek bi yardımı dokunmuyor.
Hatta dün bebeğim normalden biraz fazla ağladığı halde bizimki kalkmış " ne güzel bu gece hiç sesi çıkmadı değil mi" diyor...
Ben çocuğun nefes alışına uyanıyorum,bizimki top patlasa yine duymayacak
İlginç....
Benim oğlumda doğduktan 7 gün sonra sünnet oldu.Çocuk cerrahı pipisini kontrol ederken pipide eğrilik olduğunu fakat bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi.Sadece pipide eğrilik olduğunu bilin ki sünnet sonrası bu eğrilik iyice ortaya çıktığında buna sünnetin sebep olduğunu düşünmeyin dedi.Çok da büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum ben.Alt tarafı arada bezini açtığımda karşıya doğru değilde hafif yan tarafa doğru kaçırıyor bizimki.(sünneti üroloji doktoruna değilde çocuk cerrahına yaptırmanızı tavsiye ederim)
Bence için rahat olsun.Benimde sütüm oğlumu doyurmuyor.Lütfen kafana takma ki o bir damla süttende bebeklerimizi mahrum etmeyelim.Birde bebeğin ağladıkca mümkün mertebe sakin olmaya çalış.Kulağına onu çok sevdiğini ve sancılarının geçeceğini fısılda.Eğer sende o ağladıkca streslenirsen bebekler daha çok hırçınlaşıp avunmaları daha uzun sürüyor.
Bu arada benim oğlumda bazen 2-3 gün kakasını yapamıyor ve çok sancılanıyor.Sonra yapıncada maaşallah bir bez dolusu oluyor..Ben kakasını yapamama olayını içtiği hazır mamaya bağlamıştım ama bilmiyorum.
Birde gaz için nurse harveys ve metsil kullanıyorum ben.Gün içerisindede humananın kimyon-rezene bitki çayından veriyorum ve yüzüstü yatırmaya çalışıyorum devamlı.
İlk günlere nazaran çooooook ama çoook rahatladı kuzum.Hatta dün hiç sancılanmadan akşama kadar bırttt bırttt ederek kendisi çıkardı hep gazını
Geldiğinde gün içerisinde elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor ama geceleri pek bir faydası olduğu söylenemez.
Aslında bebeğin sesini duyup uyandığında yardım etmeye çalışıyor ama genelde sesini duymadığı için pek bi yardımı dokunmuyor.
Hatta dün bebeğim normalden biraz fazla ağladığı halde bizimki kalkmış " ne güzel bu gece hiç sesi çıkmadı değil mi" diyor...
İlginç....
Benim oğlumda doğduktan 7 gün sonra sünnet oldu.Çocuk cerrahı pipisini kontrol ederken pipide eğrilik olduğunu fakat bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi.Sadece pipide eğrilik olduğunu bilin ki sünnet sonrası bu eğrilik iyice ortaya çıktığında buna sünnetin sebep olduğunu düşünmeyin dedi.Çok da büyük bir sorun olacağını düşünmüyorum ben.Alt tarafı arada bezini açtığımda karşıya doğru değilde hafif yan tarafa doğru kaçırıyor bizimki.(sünneti üroloji doktoruna değilde çocuk cerrahına yaptırmanızı tavsiye ederim)
Bence için rahat olsun.Benimde sütüm oğlumu doyurmuyor.Lütfen kafana takma ki o bir damla süttende bebeklerimizi mahrum etmeyelim.Birde bebeğin ağladıkca mümkün mertebe sakin olmaya çalış.Kulağına onu çok sevdiğini ve sancılarının geçeceğini fısılda.Eğer sende o ağladıkca streslenirsen bebekler daha çok hırçınlaşıp avunmaları daha uzun sürüyor.
Bu arada benim oğlumda bazen 2-3 gün kakasını yapamıyor ve çok sancılanıyor.Sonra yapıncada maaşallah bir bez dolusu oluyor..Ben kakasını yapamama olayını içtiği hazır mamaya bağlamıştım ama bilmiyorum.
Birde gaz için nurse harveys ve metsil kullanıyorum ben.Gün içerisindede humananın kimyon-rezene bitki çayından veriyorum ve yüzüstü yatırmaya çalışıyorum devamlı.
İlk günlere nazaran çooooook ama çoook rahatladı kuzum.Hatta dün hiç sancılanmadan akşama kadar bırttt bırttt ederek kendisi çıkardı hep gazını
İlginç....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?