gunaydin mayis anneleri ben de 26 mayista suni sanci sonrasi acilma olmamasi sebebiyle spinal sezeryanla dunyalar tatlisi bi kiz dunyaya getirdim.(3050 gr 48 cm)
Ama bizim problemimizde gogus uclarimin olmamasi kizim emmeye calisiyo ama tutamiyo sinirleniyo 1 saat suruyo emzirme faslimiz
Kizlar bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim benimle ayni problemi yasayyanlar varsa lutfen bunu nasil cozdunuz bana da yardimci olun simdiden onerileriniz icin tskler
Canım öncelikle geçmiş olsun,Allah kuzunu sana bağışlasın.Benim de bir göğüs ucum yok,ilk günler önce pompa ile sağdım sütü öyle verdim,sonra silikon göğüs ucuyla tutturdum kızımı,zor da olsa tuttu yavrum öyle emdi.Daha sonra göğüs ucu çıkarıcı aldım,onunla ucunu çıkarıp veriyodum memeyi.artık kendi hiçbişey olmadan emerken çıkarıyo ucunu.Sakin ol öncelikle, bebeğin biraz kendini toparlayınca,güçlenince emerken ucunu çıkaracaktır.Şimdilik silikon göğüs ucunu ve göğüs ucu çıkarıcıyı deneyebilirsin.
Ya kizlar merak ediyorum sizin bebeklerde seslere karsi duyarsiz mi bizimki uyudugu zaman valla yaninda her turlu sesi yapiyorsun hic banamisin demiyor acep kulaklarinda mi sorun vargerci hastanede kontrol ettiler ama ona da cok zoraki tepki vermisti ..korkmaya basladim neden benim velet oyle acaba bilmiyorumda bu konuda hicbirsey belki normaldir malum yeni dogdular:44:
Ya kizlar merak ediyorum sizin bebeklerde seslere karsi duyarsiz mi bizimki uyudugu zaman valla yaninda her turlu sesi yapiyorsun hic banamisin demiyor acep kulaklarinda mi sorun vargerci hastanede kontrol ettiler ama ona da cok zoraki tepki vermisti ..korkmaya basladim neden benim velet oyle acaba bilmiyorumda bu konuda hicbirsey belki normaldir malum yeni dogdular:44:
Canim sagdigin sutu ne ile verdin kasikla mi yoksa biberonla mi ben kasikla verdim de bu sefer hszir lopcu oldu sanki ben de biberon aldim bakalim onla denicez
Kıslar 28 May. saat 17:15 de canım oğlum Doruğuma kavuştum..Malesef suni sancı verdiler 8 saat sancı çektimsede açılma olmadı. Genel anestezi oldum...Ağrım çok oldu hala var yürürken zorlanıyorum..Annelik çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin
hayırlı olsun cnm prensesin Allah analı babalı büyütsün...bende ilk kustuğu zaman çok korkmuştum panik olmuştum çok garip bi ses çıkarmıştı:)ama dediğin gibi serin kanlı olmamız lazım yan çevirirsek hiç bi şeycik olmaz
ah bu gaz sorunu yok mu bebeklerimizi rahat bırakmıyo..bana hastanedeyken bebek hemşiresi gaz çıkarırken avuç içindeki parmak kemiklemiz var ya onunla sert bi şekilde omuza doğru vurmamı söyledi ilk başlarda kıyamıyodum yavaş yavaş yumuşak bi şekilde sıvazlıyodum:)şimdi biraz daha sert uyguluyorum üstten gazını çok rahat çıkarıyo..denemişsindir muhakkak yüz üstü dize yatırınca bebekler rahat ediyo o şekilde..karnına masaj yapmak ve ayaklarını hafif yukarı doğru kaldırıp hareket ettirmekte benim bebeğime iyi geldi iyi pırtlatıyo:) umarım işe yarar
cnm gözün aydın bekleyenlerin sonu hep sez. olduKıslar 28 May. saat 17:15 de canım oğlum Doruğuma kavuştum..Malesef suni sancı verdiler 8 saat sancı çektimsede açılma olmadı. Genel anestezi oldum...Ağrım çok oldu hala var yürürken zorlanıyorum..Annelik çok güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin
gunaydin mayis anneleri ben de 26 mayista suni sanci sonrasi acilma olmamasi sebebiyle spinal sezeryanla dunyalar tatlisi bi kiz dunyaya getirdim.(3050 gr 48 cm)
Ama bizim problemimizde gogus uclarimin olmamasi kizim emmeye calisiyo ama tutamiyo sinirleniyo 1 saat suruyo emzirme faslimiz
Kizlar bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim benimle ayni problemi yasayyanlar varsa lutfen bunu nasil cozdunuz bana da yardimci olun simdiden onerileriniz icin tskler
Canim ben çocuk gelişimi mezunuyum ordaki kitaplarimda gögüs ucu olmayanlar icin bi masaj vardi.
Iki elinin baş parmagi ve işaret parmaginla her iki elinle beraber gögüs ucunun çevresinde içe dogru bastirarak masaj yapacaksin yavas yavas cikiyo ucu.her emzirmeden önce yap bu şekilde bebek emebiliyor.
kızlar dün gece hastanedeydim yine abone oldum iyicesüt sıtması olmuşum aman o ne beter bişi öyle mahvoldum serumla kaç tane ilaç verdiler ateşim geçmedi titremem dinmedi battaniyelerle gittik hastaneye sabaha karşı bir yandan emziriyorum bir yandan titriyorum berbat birşey sağmakla falanda geçmiyor birde ne yazıkkki kabızlıgım war ne yaptıysam olması fitiller ilaçlar cıldırma noktasındayım kızım hasta olmasında bunada şükür diyorum artık....aman dikkat edin bu sıtma fena birşeymiş tir tir titriyorsunnn birde usg den baktılar parça falanmı kaldı diye ben fenalaştım bütün dikişleri kanıyor sızlıyor çok iyiyim derken döndük en başa...
Canim cok cok gecmis olsun, sana ne oluyor boyle nazarmivar ustunde nedir:44: bir kizin bir sen bir turlu rahata kavusamadiniz inan uzuldum sana canim allah acil sifalar versin kuzununada sanada ins biran once kendinize gelirsiniz ..sensiz olmuyor buralar optuk oglusumla seni
kızlar herkese günaydın...kızım 3 gündür hasta...nezle olmş..burnu tıkalı...ne kadar dikkat etsek te babadan geçmiş olmalı...deniz suyu kullanıyoruz...o hali beni çok üzüyor...inş en kısa zamanda iyileşir...
yooo valla vermiyo bugun hatta cok deneme yaptim hic orali olmadi yaa ben iyice korkmaya basladim bu isten :18:
Kızlar şöyle bi baktımda mayıs annelerinin %85-90 sezeryan ile doğum yaptı.
Normal isteyenlerin kısmetlerinde bile sezeryan varmış.
Günaydınlar uykusuz ve yorgun mayıs annneleri ve datlu bebişleri MUCKKK
aynen canım katılıyorum sana o kadar bende normal istedim ama zorunlu sezaryan oldu benimkide kısmet ne yapalım :)
ya benım kız emio maşallah ama bırakmak bilmio tıkanıo öksürüyo bnede çok korkuyorum memişler büyük benım geç alıo oynuyo ama bırakmak bilmiyo ne yapmam lazım korkuyorum boğulcak bişe olcak diye bugün sağlık ocağına götürcm
21 günluk oldu daha kızım gece uyumak bilmiyo gözlerinden uyku aktığı halde oturup ağlıyorum bende geceleri şimdi uyuyo yalancı emzik vermeye çalışıom almıo tükürüyo ne yapma lazım bilen varsa bi yardım ediyersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?