Selam kizlar..eminim ki hummali bir sekilde bebeklerinizle ilgileniyorsunuzdur
Kizlar bazen ben ne yapiyorum diye kendime cok soruyorum soyle bir baktimda kendime gozlerimin ici uykusuzluktan aciyor ve yediklerimin ne oldugunu bile bilmeden besleniyorum yani kisaca kendime bir dk dahi ayiramiyorum ...(bu arada bunlari dahi yazarken bizim oglan kucagimda meme emip ve uyukluyor)
Biliyorum bebeklerimiz buna deger fakat bizim de bir yandan tipimiz kayiyor galiba
Hepimizin yardimcisi olsun mevlam zor cok zor...
kizlar simdilik annem yanimda kizim 10 gunluk oldu 4 gun sonra annemi evine gonderecez tek basima bakamam diye korkuyorum esimin de izni bitiyo sagolsun cok yardimci oluyo bana
kizim memeye alisti emiyo emiyo sonra uyuyo yatiriyorum 2 dakka sonra tekrar yalaniyo anlamadim ben bu isi ilk zaman emsin diye bi saat ugrasiyodum simdi cok guzel emiyo ama bu defada memeyi birakmak istemiyo yine 1 saat memede acaba herkes ayni problemkeri yasiyo mu
1 saat memede aktif emiyor mu yoksa emzik niyetine mi kullanıyor seni?
Bebekler karınları tok olsa da yalanıyorlar sürekli.Emziğe alıştırırsan daha rahat edersin.En azından karnının tok olduğunu bildiğinde ağzına verirsin emziği.
gözünü korkutmak gibi olmasın ama çok zor oluyor yalnız olunca 2 gündür yalnızım eşim seyirde çıldırmak üzereyim birde boğazım şişti ağlayıp duruyorum meme konusuna aklım ermiyor bizdede aynı Allah yardımcımız olsunkizlar simdilik annem yanimda kizim 10 gunluk oldu 4 gun sonra annemi evine gonderecez tek basima bakamam diye korkuyorum esimin de izni bitiyo sagolsun cok yardimci oluyo bana
kizim memeye alisti emiyo emiyo sonra uyuyo yatiriyorum 2 dakka sonra tekrar yalaniyo anlamadim ben bu isi ilk zaman emsin diye bi saat ugrasiyodum simdi cok guzel emiyo ama bu defada memeyi birakmak istemiyo yine 1 saat memede acaba herkes ayni problemkeri yasiyo mu
aman cnm ya bende anlamadım ben metsile geçtim zaten sab bize bir gr fayda getirmedi boşuna bağırdı kuzucum....umarım size yarar cnmmbiyoloğ sabı dr 4 4 verdi fayda etmezse 4 8 verebilirsin dedi bende anlamıyorummm
Kızlar size bir şey sormak istiyorum...
Ben doğum yaptıktan sonra bana bir şey oldu sanki...Sürekli ağlıyorum gereksiz gereksiz...Moralim hiç yok...Sürekli gerginim 12 gündür hiç gülmedim
Eşimin yanımdan ayrılmasını istemiyorum...Çocukla ilgilenemiyorum bile...Zaten süt de gelmedi...Mamaya geçtik...
Depresyon gibi bir şey sanırım bu...Akşam olsa eşim gelse de beni çay içmeye ya da kahve içmeye götürse diye bekleyip duruyorum...
Sizin böyle sıkıntınız oldu mu,olduysa nasıl atlatılır ki bu?
kizlar simdilik annem yanimda kizim 10 gunluk oldu 4 gun sonra annemi evine gonderecez tek basima bakamam diye korkuyorum esimin de izni bitiyo sagolsun cok yardimci oluyo bana
Canim valla 1 saatin hepsinde emmiyo emiyo uyuyo tekrar emiyo falan galiba emzik gibi kullaniyo emzigi agzina verdigimde de midesi bulaniyo gibi atiyo anlamadim emzigi degistirecez gsliba
gözünü korkutmak gibi olmasın ama çok zor oluyor yalnız olunca 2 gündür yalnızım eşim seyirde çıldırmak üzereyim birde boğazım şişti ağlayıp duruyorum meme konusuna aklım ermiyor bizdede aynı Allah yardımcımız olsun
keşke benim oğlumda emse de memede uyusa...bugün 16.günümüz..geçen hafta sarılıktan hastanede yatmıştık....bugünde kontrole gittik..tamamen geçmemiş sarılığı...bir ayımız dolunca tekrar kontrole gitcez...doktor anne sütü düyor..emzirecen diyor...sağdığımı söyleyince kolaya kaçıyon dedi bana ...iyice sinirimi bozdu...artıkl sütte yetmiyor...meme uçlarım hep çatladı...acaip kaşınıyor..az önce acısından sağamadım....bu iş çok canımı sıkıyor...ailem sürekli piskolojik baskı yapıyor..bu çocuk niye emmiyo diye...kafayı yıyecem................
Oğluşumun sütünü hazırladım ve anneme verdim.Ben gidip birazuyuyayım.
Bu gece de anneanne bakıcılık yapsın bikaç saat.Nasıl olsa eve gidince böyle bir lüksüm olmayacak.
Bari şimdi faydalanayım.:emir_bebek:
kızlar hepinize merhaba.. çoook uzun zamandır giremiordum. doğumu kayınvaldemlerde bekledik hastane yakın die. orda nete giremedim. doğumdan sonrada kayınvaldem bizde kalmaya başladı daha yeni gitti.
benimde bebeğim normal doğumla 27 mayısta 3470 gr olarak doğdu kızım. 10 gün olmasına karşı dikişlerimde hala ağrı var, oda geçince iiyim çok şükür.
kızıma gelince gündüzleri çok güzel uyuyordu. kendim uyandırıp altını değiştirip emzirip tekrar yatırıyodum. gecede uyansada beni çok zorlucak kadr olmuyodu. kayınvaldem bizde olduğu için gündüz 1-2 saat uyuyabiliodum. taakiiiii düne kadr.şöyle anlatayım: birincisi
doktor göbek bağı düşmeden yıkamayın dedi. ii hoş sizde yıkamadınız muhtemelen ama hiçmi elinize bi bez alıp bebeğinizi silmediniz bi rahatlatmadınız?
ikincisi: al basar die eşim işe gidince kalkıcam ve eşim eve gelmeden uyumıycakmışım. yalnız olduğum zaman uyku yok yani. yoksa bni boğar atarmış fln vs. uyursun uyanamazsın yok başucuna balta koyalım falan nasıl tırstıysam dün sabah eşim işe gidince ki sabah 6da çıkıyo. uyandım ve akşam gelene kadar uyumadım. dünde hava çok sıcaktı kızımıda hiç temizlemedikya, resmen koktu yavrum. boyun kıvrımları pamuk pamuk olmuştu. dayanamadım akşam ıslak mendilleri yıkadım sıcak suyla kızımın üstünü soydum boynunu koltuk altını dirsek içlerini temizledimç bi görseniz pişik gibi olmuş bembeyaz içim parçalandı ağladım temzlerken. birazda bebe yağı sürdüm masaj yapar gibi ama çok huysuzlanınca çok yapamadım. oohh rahatlıcak bebeğim derken dün akşam 8den şu saate kadar bi gr uyumadı. dk tutuyorum şuan tam 40dk.dır uyuyo. temizlememelimiydim yanlışmı yaptım kızlar? yoksa bebeğim temizlenmeyi ilk kez gördüğü için mi huysuzlandı normalmidir? tam olarak uyuduğundan emin oluyum bende yucam hemen başlıcam alınada basmasınada hey yarabbim.. korkuyorum kızlar hastamı ettimki
Kızlar bebeğimin 20.günündeyiz.Bugün doktora gittik bir kilosuna bakalım diye 3.850 den 4.350 ye çıkmış 20 günde aldığı bu kilo sizce yeterli mi?Bu arada hala sarılık riski devam ediyor...
[/QUOTE]Kızlar bebeğimin 20.günündeyiz.Bugün doktora gittik bir kilosuna bakalım diye 3.850 den 4.350 ye çıkmış 20 günde aldığı bu kilo sizce yeterli mi?Bu arada hala sarılık riski devam ediyor...
Abimin bebeği öyleydi.Doktora gittiler ve bebek reflüsü olduğunu öğrendiler.Sanırım 1 yaşından sonra geçiyor.Yatma şekline falan çok dikkat ediyorlardı ama ilaç kullanıp kullanmadığını hatırlamıyorum.Doktora danışmanı tavsiye ederim.
Benim oğlum sadece çok fazla içtiğinde kusuyor(çok nadir)birde beslenme sonrası karnına baskı falan olduğunda çıkarıyor o kadar.Dikkat edince hiç kusmuyor diyebilirim.
Baba tarafinda mide rahatsizligiolanlar var insallah reflü falan yoktur
benim bebişimde çok kusuyor.. dr kilo almasında problem yoksa normal dedi
Canim kilo almasinda problem yokta her emzirmeden sona emdigi kadar kusuyor.emzirdikten hemen sonra kaldirip gazini cikariyorum ya da yatiriyorum direkt ondan da olur mu bilemddimki doktora bi götürcem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?