2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Valla çok haklısın.Saç,kaş o biçim bende.Üzerimde babamın pijamaları(kendiminkiler olmuyor maalesef)
Bazen saçımı bile öğleden sonra tarıyorum.Göbeğim jöle gibi sallanıyor,popom hiç bi kıyafetime girmiyor.Hala hamile eteği ve pantalonuyla geziyorum.Kilo vermek istiyorum ama sporsuz olmuyor.Boğazımdan keseyim desem süt gidecek diye korkuyorum.
Aynalara küseceğim yakında valla

kizlar simdilik annem yanimda kizim 10 gunluk oldu 4 gun sonra annemi evine gonderecez tek basima bakamam diye korkuyorum esimin de izni bitiyo sagolsun cok yardimci oluyo bana
kizim memeye alisti emiyo emiyo sonra uyuyo yatiriyorum 2 dakka sonra tekrar yalaniyo anlamadim ben bu isi ilk zaman emsin diye bi saat ugrasiyodum simdi cok guzel emiyo ama bu defada memeyi birakmak istemiyo yine 1 saat memede acaba herkes ayni problemkeri yasiyo mu

1 saat memede aktif emiyor mu yoksa emzik niyetine mi kullanıyor seni?
Bebekler karınları tok olsa da yalanıyorlar sürekli.Emziğe alıştırırsan daha rahat edersin.En azından karnının tok olduğunu bildiğinde ağzına verirsin emziği.

Canim valla 1 saatin hepsinde emmiyo emiyo uyuyo tekrar emiyo falan galiba emzik gibi kullaniyo emzigi agzina verdigimde de midesi bulaniyo gibi atiyo anlamadim emzigi degistirecez gsliba

gözünü korkutmak gibi olmasın ama çok zor oluyor yalnız olunca 2 gündür yalnızım eşim seyirde çıldırmak üzereyim birde boğazım şişti ağlayıp duruyorum meme konusuna aklım ermiyor bizdede aynı Allah yardımcımız olsun

kizlar topige giremeyen cogu arkadasimiz facede, size selamlari var ..pc yi acamadiklari icin giremiyorlarmis telden face giriyorlar ..

biyoloğ sabı dr 4 4 verdi fayda etmezse 4 8 verebilirsin dedi bende anlamıyorummm
aman cnm ya bende anlamadım ben metsile geçtim zaten sab bize bir gr fayda getirmedi boşuna bağırdı kuzucum....umarım size yarar cnmm

cnm ya bu bazı insanlarda oluyor hatta ben bununla ilgili forumda uyarı yazısı yazmıştım yengem cok ama cok agır atlatmıştı kendini odalara kitlemişti falan:) kuaföre falan gitsen cıkıp gezsen...ben de psikolojik çöküntü olmadı ama cok gergindim...annem dr.a dediki cok gergin:) pasiflora yazdı bana dr.um....gece uyuyamıyorum diye cok geriliyorum ben cünkü uykusuzlukga dayanamayan bir bünyem var....yatmadan önce bir ölçek pasiflora içiyorum melek gibiyim:) bitkisel ve zararsızmışşş tavsiye ederim cnm cok iyi geldi bana....

yaşıyoruzzz venividi....doyma hisleri yok ne yazıkkkiiii....benmkide emiyo emiyo sonra atıyo sütleri agzından yine yapısıyo memeye...aklı fikri ya ben yanında yatıcam yada memede uyucak yoksa 10 dk sonra uyanıyo...ama inat ettimm ben yatırcam o uyancak yine yatırcam yine uyancak tabi ağlatmıcam uyutup uyutup yatırcam en sonunda pes edicek:) wc ye gitcek vaktim yok annem olmasa yandım ki 2 güne oda gidiyooo....
bazende diyorum garipler tek keyifleri meme:):)

keşke benim oğlumda emse de memede uyusa...bugün 16.günümüz..geçen hafta sarılıktan hastanede yatmıştık....bugünde kontrole gittik..tamamen geçmemiş sarılığı...bir ayımız dolunca tekrar kontrole gitcez...doktor anne sütü düyor..emzirecen diyor...sağdığımı söyleyince kolaya kaçıyon dedi bana ...iyice sinirimi bozdu...artıkl sütte yetmiyor...meme uçlarım hep çatladı...acaip kaşınıyor..az önce acısından sağamadım....bu iş çok canımı sıkıyor...ailem sürekli piskolojik baskı yapıyor..bu çocuk niye emmiyo diye...kafayı yıyecem................

Canim valla 1 saatin hepsinde emmiyo emiyo uyuyo tekrar emiyo falan galiba emzik gibi kullaniyo emzigi agzina verdigimde de midesi bulaniyo gibi atiyo anlamadim emzigi degistirecez gsliba

Emziği çok acıktığında vermeyi dene.Birde emziği verirken dudak kenarlarına ve dudaklarına bir müddet değdir.Kendisi meme zannedip istediğinde üst damağına değdirerek tutmasını sağla.Eğer midesi bulanıyorsa geri çek.Böyle böyle dene,zamanla tutacaktır.
Benim oğlum emziği canı isteyince büyük keyifle emiyor,istemeyincede midesi bulanır gibi yapıyor.

Keşke bu bebelerin bi yerlerinde böyle bi işaret olsaydı doydu veya doymadı diye

Tatlım bebeğin neden memeyi reddediyor ?

Oğluşumun sütünü hazırladım ve anneme verdim.Ben gidip birazuyuyayım.
Bu gece de anneanne bakıcılık yapsın bikaç saat.Nasıl olsa eve gidince böyle bir lüksüm olmayacak.
Bari şimdi faydalanayım.:emir_bebek
:

güzel anneler merhaba.. allah bebeklerinizi size bağışlasın,onlara uzun ömür versin..

ben ekim annesi olacağım inşallah.taze anneler olarak anne adaylarına hamilelikte ve bu zamanlarda her konuda önemli gelen noktaları paylaşır mısınız.. hani iyiki almışım yapmışım veya keşke olmasaymış dediğiniz herşeyi topiğimizde paylaşırsanız bilgi sahibi olabiliriz..

ne güzel özendim valla bizimki memeden başka susmadığından ordu olsa yanımda yine ben nöbetteyim gece sabaha kadar ayaktayız ıkınıyor ıkınıyor o ıkındıkça ben sıkılıyor deliriyorumm

canım albasmasından falan korkma ben bir haftalık bebekle yalnız kaldım ve bebeğim uyuduğu gibi bende yanına yattım uyudum lohusa kadın kırkı cıkana kadar yalnız bırakılmazmış ama ben yalnızda kaldım uyudumda eger korkarsan bebeğin yanına yasin veya kuran koy. ben kızımı göbeği düşmeden yıkadım zaten 4. gün göbeği düştü kızımın size tavsiyem sütünüzden 2-3 damla göbeğine damlatın her gün daha cabuk düşüyor. bütün anneciklere ve bebeişlerine bol sütlü bol uykulu vede sıfır gazlı günler

Herkese kocaman bir gülücük ve günaydın bizden.....(bu oğlan bana güldükçe içim bir tuhaf oluyor.Az önce mutluluktan gözümden süzülen yaşlara hakim olamadım.Rabbim bütün isteyenlere bu duyguyu yaşatsın.)

Her zaman ki gibi sabah 4te sancılarımız başladı yine.Saat 6 olduğunda ise bıçak gibi kesiliyor ağlamalar.Çok ilginç gerçekten

Kuzum 3 gecedir sadece beni emerek karnını doyuruyor .İnşaallah bu şekilde devam ederiz hep.

Şuan oğluşum ana kucağında uyukluyor.Onu yatağına koyup bende biraz daha uyuyayım.:18:

Kızlar bebeğimin 20.günündeyiz.Bugün doktora gittik bir kilosuna bakalım diye 3.850 den 4.350 ye çıkmış 20 günde aldığı bu kilo sizce yeterli mi?Bu arada hala sarılık riski devam ediyor...

Kızlar bebeğimin 20.günündeyiz.Bugün doktora gittik bir kilosuna bakalım diye 3.850 den 4.350 ye çıkmış 20 günde aldığı bu kilo sizce yeterli mi?Bu arada hala sarılık riski devam ediyor...[/QUOTE]

Kızlar bebeğimin 20.günündeyiz.Bugün doktora gittik bir kilosuna bakalım diye 3.850 den 4.350 ye çıkmış 20 günde aldığı bu kilo sizce yeterli mi?Bu arada hala sarılık riski devam ediyor...
[/QUOTE]

bebeğinizin sarılık riski devam ediyor demişiniz ya çok mu yükselmişti sarılığınız.benım kızımda sarılık olduğu için soruyorum

Baba tarafinda mide rahatsizligiolanlar var insallah reflü falan yoktur

benim bebişimde çok kusuyor.. dr kilo almasında problem yoksa normal dedi

Canim kilo almasinda problem yokta her emzirmeden sona emdigi kadar kusuyor.emzirdikten hemen sonra kaldirip gazini cikariyorum ya da yatiriyorum direkt ondan da olur mu bilemddimki doktora bi götürcem zaten

bebeği sarılık olan anneler....benım bebeğim 41 gunluk şu anda.6 gunlukkekn sarılığımız 15.5 olmuştu sonra 12.5 a düştü.dr düşüyor tekrara bakmaya gerek yok dedi.sonra zaten çok uyuyan bebeğim kendi kendine uyanmaya fılan başlayınca bende düştğü diye onemsemedım.yalnız şuan hala bebeğimin yuzunde ve gozunde kı sarı rengi gitmedi.cilt rengı ne zaman normale donecek acaba bu kadar geç donen varmı.şimdiden tşk

bugün doktora giittik bugun 10.günümüz kızımız sağlıklı ama kilo alımı konusunda sıkıntılı 3000 kilo doğmuştu 2600 olmuş çok canım sıkıldı normalde doğum kilosunda olması beklenirmiş anne sütüne devam dedi doktor saat başı emzir 1 hafta sonra tekrar kilosuna bakalım olmazsa mama takviyesine başlarsın dedi ama benim canım çok sıkıldı 1 saat oldu emzireli şimdi uyandırıp emzirecem

Canım mutlaka doktora götür derim...
Emzirdikten sonra hemen kaldırıp gaz çıkarmasını sağlıyorum ben.Sonrada yumuşak bir yastığa hafif dik duracak şekilde yatırıyorum.
Bazende gazını çıkardıktan sonra göğsümün üzerinde şekerleme yapıyor
Düz yatırdığım zaman az da olsa ağzına geliyor veya midesi ekşimiş gibi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…