2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr merhabalarr ben eylül annesi olacağım Allah izin verirse.
hepinizee geçmiş olsun bebeklerinize sizlere sağlıklı ömürlerr diliyorummm ara ara böyle önceki arkadaşların doğum hikayelerini falna okuyorum çok duygulanıyorum ağlıyorummm ayyyy şimdiden çok heycanlıyım.
Benim sizlere sormak isteidğim birşey varrr gününüzde midoğum yaptınızzz benim beklenen tarihim 2 eylül ama sanki hep önce gelecekmiş gibi geliyorum oğlum.
doğum tarihlerinizi ve olması gereken tarhilerinizi Paylaşabilirseniz çok sevinirim
Tekrar geçmiş olsun.

canım gül suyu iyi geliyor mu?

Canim sakin erken gelecek diye bi dusunceye kapilma cogu anne senin gibi dusunuyo zaten ama boyle bi beklentiye girince son haftalar cekilmez oluyo burada 40. haftasini dolduran arkadaslar oldu
benim bdt 28 mayisti ben 26 mayista sancim yokken kontrolde bebegin dinlenmeye gecmesi sonucu bebegimi dogurdum
bence sen olacagina birak dusunme Allah hayirlisiyla bebegine kavustursun saglikli bi sekilde

gül suyu iyi geliyor mu bilmiyorum ama..şöyle diyeyim..kızım doğduğunda ilk bikaç gün yüzünde sivilceler vardı ( bunlar ilk bikaç gündü..) yüzünü temizlemek adına gül gibi koksun kızım diye hergün gülsuyuyla sildim...sonra yüzünde hiçbir şey çıkmadı...

bebeklerdeki gaz için acı elma yağını öneririrm..ben kullanıyorum günde 3 defa pamukla hem göbeğine sürüyrm hem de topuklarının altına ii geliyor....

Merhaba kızlar şu logusalik bittikten sonra bebegimle.Kendimi sokaklara atasim var. Ben henüz bebek arabası almadım.sizler aldınız ya da kullandınız mi? Hangi ürünü tavsiye edersiniz? Cevap bekliyoruuummm:)

Biz cikiyoruz ama keyfini suremiyoruz suan hele bir su gazlari bitsinde yavrucaklarin ondan sonra ben oglumla sokak sokak gezmedigimiz yer birakmiyacaz ..
Bebek arabasi konusunda sana tek tavsiyem var oda once internetten iyice arastirman.bu sekilde tum ozelliklerini bilme sansin oluyor kiyas ybiliyorsun ,karar ver bi kac modele sonra magazaya git gozunle gorup almaya calis canim yoksa diger turlu birsey bilmeden magazaya gitmek inan cok sagliksiz oluyor insanin kafasi karisiyor birde ozelliklerini tam idrak edemiyorsun ..

Oturup saatlerce zırıl zırıl ağlamak istiyorum

Turuncu cum ne oldu hayirdir valla korkuttun beni ins onemli bir sorun cikmamistir

bebeklerdeki gaz için acı elma yağını öneririrm..ben kullanıyorum günde 3 defa pamukla hem göbeğine sürüyrm hem de topuklarının altına ii geliyor....

Anam habire birsey ogreniyorum burdan iyi hosta ben elma yagini nasil bulucam burda anoson dediler onu bile buluna kadar canimiz cikti etraftaki herkese arattim ve bugun elime gecicek yaa ben tr de olmadigim icin zor oluyor dediklerinizi burda bulmak

Biz gunes buldukca yararlaniyoruz d vitamin icin ayrica ben aliyorum d vitamini ve calciyum yani bebege vermiyorum ben aldigim icin onada sutten geciyordur zati bu yastaki bebeklerin simdiden vitamin kullanmasi taraftari degilim ama sana verildigine gore demek cok ihtiyaci var ...sana tavsiyem bol bol guneslendir bebegini ozellikle eller ve bileklerin gunes almasina dikkat et burdan en cok yararlanilabiliyorlar

canım benim bildiğim güneş alsın almasın her bebeğe veriliyor bu d vitanmininden.sen vitamin aldığın için doktorun bebeğe gerek olmadığınımı söyledi ?

canım benim bildiğim güneş alsın almasın her bebeğe veriliyor bu d vitanmininden.sen vitamin aldığın için doktorun bebeğe gerek olmadığınımı söyledi ?

Bana hamile iken mutlaka almam gerektigi soylendi ki oylede oldu surekli aldim ve halan aliyorum benim almam demek yeterli ki bebege onermedi sadece isik gorsun yeterli dedi bebek icin :44:

selam arkadaşlar bende pazartesi doğum yaptım..çok zamannım yok gögüs kalkanı ve kremi kullanıyorum ama gögüzlerim çok fena halde birinden bebeğim hiç emmiiyor taş gibi oldu sıcak kompleks yaptm ama olmadı..acil tavsilerinizi bekliyorum..kalkanı ve kremi nasıl kullandınız. yazılanları tek tek takip edemiyecem yardımcı olmak isteyen arkadaşım özel mesaj olarak yazarsa çok sevinirim...

selam arkadaşlar 4 haziranda spinal sezaryanla (3736 gr 53 cm) oğlum dünyaya geldi.41+2 deydim ve bazı sıkıntılarım için ısrarla normal doğum istiyordum. .sancı olmadığı rahim ağzı doğum pozisyonu alıp yumuşamadığı bebek tam kanala oturmadığı gerekçeleriyle spinal sezeryan oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum.doktorum bir gece önce yatış yapıp rahmi yumusatacak ilaç koyacak sabaha kadar kasılmalarla rahim yumuşarsa sabah sunni sancı verecek ve açılmalarımın olmasını bekleyecekti ve yatış yaptğının errtesi gecesi anca doğum olacaktı bebegin büyük olması sebebiyle bu koşullar gerekleşsede altta büyük bir kesiye sebep olması kaçınılmazdı normal doğumda ısrar ettiğim için deneyecekti ama genede sezeryana dönmemiz büyük ihtimal dedi bende nasıl oldu anlamadım spinal sezeryanı kabul ettim ve kendimi ameliyathanede buldum.herşey çok ani oldu.doğumdan sonra doktor eşime doğru karar verdiğimizi söylemiş..ama ben daha tam olarak kendime gelemediğim için ve kararımda son anda vazgeçtiğim için kendimi hiç affetmiyorum.. hala biraz daha bekleseydim diyorum moralmen çökmüş durumdayım

Bana hamile iken mutlaka almam gerektigi soylendi ki oylede oldu surekli aldim ve halan aliyorum benim almam demek yeterli ki bebege onermedi sadece isik gorsun yeterli dedi bebek icin :44:

anladım canım,doktor öyle dediyse yeterli demekki.

normal yada sezeryan önemli olan bebeğini sağlıkla doğurmuş olman canım.normale çok şartlamışsın kendini,olmayıncada hayal kırıklığı yaşamışsın,ama herşeyde vardır bir hayır,belki saatlerce sancı çekip yine sezeryan olacaktın.sen yine iyi beklemişsin 42.haftaya kadar,yapacağını yapmışsın yani kendini suçlama,şu zamanda çoğunluk isteyerek sezeryan oluyor.dediğim gibi önemli olan ikinizinde sağlıklı olması,bunun dışındakiler fasafiso...
bebeğini sağlıkla büyütmen dileğiyle...

bugün yine doktordaydık...göğüslerim kıpkırmızı ve kaşıntıdan duramıyorum...alerji olmuşum..stresten..dr krem verdi..geçmezse iğne verecek..bizim oğlan 18 günlük oldu daha emmiyo....kızlar siz siz olun hiçbişeyi kafaya takmayın...ben şu an çok kötüyüm..benim durumuma düşmeyin...

off kizlar gunler o kadar yogun,yorgun;uykusuz geciyor ki ne gecemiz ne gunduzumuz belli..hayirlisiyla buyuselerdi azicik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…