gece gece telden yazdım ama kendimde olmadığım nasıl bellii...öksürecek yerine başka bi kelime yazmışım...allahım korusun yarabbim....
şimdi kızımı temizledim,damlalarını verdim,yüzünü gül suyu ile sildim,burnunu da temizledim kendi kendine oynuyor...:))
kızlarr merhabalarr ben eylül annesi olacağım Allah izin verirse.
hepinizee geçmiş olsun bebeklerinize sizlere sağlıklı ömürlerr diliyorummm ara ara böyle önceki arkadaşların doğum hikayelerini falna okuyorum çok duygulanıyorum ağlıyorummm ayyyy şimdiden çok heycanlıyım.
Benim sizlere sormak isteidğim birşey varrr gününüzde midoğum yaptınızzz benim beklenen tarihim 2 eylül ama sanki hep önce gelecekmiş gibi geliyorum oğlum.
doğum tarihlerinizi ve olması gereken tarhilerinizi Paylaşabilirseniz çok sevinirim
Tekrar geçmiş olsun.
gece gece telden yazdım ama kendimde olmadığım nasıl bellii...öksürecek yerine başka bi kelime yazmışım...allahım korusun yarabbim....
şimdi kızımı temizledim,damlalarını verdim,yüzünü gül suyu ile sildim,burnunu da temizledim kendi kendine oynuyor...:))
canım gül suyu iyi geliyor mu?
Merhaba kızlar şu logusalik bittikten sonra bebegimle.Kendimi sokaklara atasim var. Ben henüz bebek arabası almadım.sizler aldınız ya da kullandınız mi? Hangi ürünü tavsiye edersiniz? Cevap bekliyoruuummm:)
Oturup saatlerce zırıl zırıl ağlamak istiyorum
bebeklerdeki gaz için acı elma yağını öneririrm..ben kullanıyorum günde 3 defa pamukla hem göbeğine sürüyrm hem de topuklarının altına ii geliyor....
kızlar siz bebeklerinize hangi dvitamini kullanıyorsunuz bana sağlıkocağı monovitd3 verdi....
Biz gunes buldukca yararlaniyoruz d vitamin icin ayrica ben aliyorum d vitamini ve calciyum yani bebege vermiyorum ben aldigim icin onada sutten geciyordur zati bu yastaki bebeklerin simdiden vitamin kullanmasi taraftari degilim ama sana verildigine gore demek cok ihtiyaci var ...sana tavsiyem bol bol guneslendir bebegini ozellikle eller ve bileklerin gunes almasina dikkat et burdan en cok yararlanilabiliyorlar
kızlar siz bebeklerinize hangi dvitamini kullanıyorsunuz bana sağlıkocağı monovitd3 verdi....
canım benim bildiğim güneş alsın almasın her bebeğe veriliyor bu d vitanmininden.sen vitamin aldığın için doktorun bebeğe gerek olmadığınımı söyledi ?
Bana hamile iken mutlaka almam gerektigi soylendi ki oylede oldu surekli aldim ve halan aliyorum benim almam demek yeterli ki bebege onermedi sadece isik gorsun yeterli dedi bebek icin :44:
selam arkadaşlar 4 haziranda spinal sezaryanla (3736 gr 53 cm) oğlum dünyaya geldi.41+2 deydim ve bazı sıkıntılarım için ısrarla normal doğum istiyordum. .sancı olmadığı rahim ağzı doğum pozisyonu alıp yumuşamadığı bebek tam kanala oturmadığı gerekçeleriyle spinal sezeryan oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum.doktorum bir gece önce yatış yapıp rahmi yumusatacak ilaç koyacak sabaha kadar kasılmalarla rahim yumuşarsa sabah sunni sancı verecek ve açılmalarımın olmasını bekleyecekti ve yatış yaptğının errtesi gecesi anca doğum olacaktı bebegin büyük olması sebebiyle bu koşullar gerekleşsede altta büyük bir kesiye sebep olması kaçınılmazdı normal doğumda ısrar ettiğim için deneyecekti ama genede sezeryana dönmemiz büyük ihtimal dedi bende nasıl oldu anlamadım spinal sezeryanı kabul ettim ve kendimi ameliyathanede buldum.herşey çok ani oldu.doğumdan sonra doktor eşime doğru karar verdiğimizi söylemiş..ama ben daha tam olarak kendime gelemediğim için ve kararımda son anda vazgeçtiğim için kendimi hiç affetmiyorum..hala biraz daha bekleseydim diyorum moralmen çökmüş durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?