- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
kızlar bebişimin 2 gün önceye kadar neredeyse her bezinde kaka oluyordu... dünden beri kaka yapamayınca çok ağladı... bu sabah bi fitil attım.. biraz rahatladı.. karnı semsertti.. ama hala ağlıyor.. yine kaka yapmaya çalışıyor sanırım.. 25 günlüğüz.. sizin bebişler ne kadar da bi kaka yapıyor.. büyüdükçe kaka yapması azalır dediler ama karnı taş gibi oluyor.. ne yapmak lazım.. fitil de sürekli olmazki... saf zeytinyağı ver diyenler var.. ???
kızlar 28 mayıs da sezeryan ile minik kızımı dünyaya getirdim. bugün tam 11 günlük olduk. bir konuda yardımınıza ihtiyacım var bizim kız uyudugu zman bazen 3 saat uyuyor uyandırmakta zorlanıyorum ancak uyandırıp zorlada olsa emziriyorum. bazıları bugünlerde saatte bir bazıları iki saatte bir emzirmem gerektiğini söylüyor. uyuyan çoçugu da sürekli rahatsız edip uyandırmak daha sonradan uyku problemine yol açar mı diye korkuyorum doktora sorduğumda en fazla 3 saatten sonra emzirmen gerekli demişti sizler bu konuda ne yapıyorsunuz kaç saatte bir emziriyosunuz. birde bizim kız hiç durmuyor sürekli aranma ve emme refleksi içinde doymuyor mu acaba diye düşünüyorum ama annemler doymayan çoçuk kestirip çıkarmaz sütü diyorlar????
Eki Görüntüle 440456
oğlum bugün 40 günlük agu agu demeye de başladık:)
maaşallah nazar degmesin cok yakısıklı bebişin Allahım bahtınıda güzel yapsınbuarada kac kilo ve anne sütümü veriyorsun sadece
maşallah bebişinegüzel almış, bende sadece anne sütü veriyorum, sende öle sanırsam. şimdiki kilosunu hiç bilmiyorum, haftaya aşısı var sağlık ocağında o zaman bakarız ne kadar olcak minikler..
canım kalkan kullan, gerçekten iyi geliyor ilk zamanlarda. philips inkini soruyosun dimi. hep kullanacağın göğüsün üstüne gelen yumuşak parça ve 2 tane başlığı var biri delikli, biri deliksiz.. delikli olan hava aldırıp rahatlatıyor, sen şimdilerde onu kullanırsın.. ama sütün birikirse dökülüyor, dökülmesin dersen o zaman deliksize geçiyorsun.. ben öyle yapmıştım..
herkese iyi hafta sonuları
ya kızlar kafamm çook karışık yarn hayırlısıyla
40m doluyo ve korunmak için bişilr yapmam lazım malüm
bebeğim daha çook ufak ama hangi yöntemle korunacağmı bilmiyorum :26::26::26::26::26:
eşim prezervatif kullanmamı istemiyo başka bi yöntm bul diyo ama
daha süt emzirdiğim için gece habıda kullanamıyorm
3aylk ineyide okudum internettn pek kişi memnun kalmamış
adet düzeni bozuluyo diyolar spiraldanda ben korkuyorumm :18::18::18::18:
eee ne yapacam kafamçook karıştı yaa bi an önce bişi yapmam lazım lütfen fikirlerinizi
paylaşın kızlar kafam çook karıştı yaa
bugün yine doktordaydık...göğüslerim kıpkırmızı ve kaşıntıdan duramıyorum...alerji olmuşum..stresten..dr krem verdi..geçmezse iğne verecek..bizim oğlan 18 günlük oldu daha emmiyo....kızlar siz siz olun hiçbişeyi kafaya takmayın...ben şu an çok kötüyüm..benim durumuma düşmeyin...
off kizlar gunler o kadar yogun,yorgun;uykusuz geciyor ki ne gecemiz ne gunduzumuz belli..hayirlisiyla buyuselerdi azicik
selam arkadaşlar 4 haziranda spinal sezaryanla (3736 gr 53 cm) oğlum dünyaya geldi.41+2 deydim ve bazı sıkıntılarım için ısrarla normal doğum istiyordum. .sancı olmadığı rahim ağzı doğum pozisyonu alıp yumuşamadığı bebek tam kanala oturmadığı gerekçeleriyle spinal sezeryan oldum ve kendimi çok kötü hissediyorum.doktorum bir gece önce yatış yapıp rahmi yumusatacak ilaç koyacak sabaha kadar kasılmalarla rahim yumuşarsa sabah sunni sancı verecek ve açılmalarımın olmasını bekleyecekti ve yatış yaptğının errtesi gecesi anca doğum olacaktı bebegin büyük olması sebebiyle bu koşullar gerekleşsede altta büyük bir kesiye sebep olması kaçınılmazdı normal doğumda ısrar ettiğim için deneyecekti ama genede sezeryana dönmemiz büyük ihtimal dedi bende nasıl oldu anlamadım spinal sezeryanı kabul ettim ve kendimi ameliyathanede buldum.herşey çok ani oldu.doğumdan sonra doktor eşime doğru karar verdiğimizi söylemiş..ama ben daha tam olarak kendime gelemediğim için ve kararımda son anda vazgeçtiğim için kendimi hiç affetmiyorum..hala biraz daha bekleseydim diyorum moralmen çökmüş durumdayım
Kızlar bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz
canm emziriyorum kuruluorum krem sürüp delikli kalkandan takıyorum yarımsaat kadar ama genede tahriş oldu yanlışmı bu kullanımım
Kızlar bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz
amin teşekküler canım, evet anne sütyle besliyorum 2900 doğdu şimdi 4900 40 günde 2 kilo aldı hamzacık:) seninki nasıl?
maasallah tütütü bende sadece anne sütü veriyorum 3120 dogdu 1ayda 4700 oldu 1580 aldı saglıklı olsunlarda önemli olan o canım
Maşallah size,peki anne sütünü ne sıklıkta veriyorsunuz ve de miktar olarak ne kadar veriyorsunuz?Benimki sütümle beslenmesine rağmen az kilo alıyor,bakıyorum adeta yüzü küçülmüş gibi...Bazen 2 bazen 3 saatte bir 50 yada 60 cc sağıp veriyorum sütümden çünkü fazlasını almıyor iştahsız galiba kızımÖneriniz var mı?
beykoz bugun ruyamda seni gordum,uykusuzluk beynime vurdu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?