2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişimin 2 gün önceye kadar neredeyse her bezinde kaka oluyordu... dünden beri kaka yapamayınca çok ağladı... bu sabah bi fitil attım.. biraz rahatladı.. karnı semsertti.. ama hala ağlıyor.. yine kaka yapmaya çalışıyor sanırım.. 25 günlüğüz.. sizin bebişler ne kadar da bi kaka yapıyor.. büyüdükçe kaka yapması azalır dediler ama karnı taş gibi oluyor.. ne yapmak lazım.. fitil de sürekli olmazki... saf zeytinyağı ver diyenler var.. ???

4-5 günü geçmeyince fitil vermeyin;rezene çayını deneyin.Bir de emziriyorsanız kayısı yiyin bolca.Bebek çok küçük.Zeytinyağı ağır gelebilir.
Kızlar;bebeklerinize su verin;ilk 40 gün en zor zamanları .Allah kolaylık versin.Ben Mayıs 2011 annesiyim:)

Bebek uyanmadan da emebilir sizi.Gündüzleri 2;geceleri 3 saati geçirmeyin;sarılık riski özellikle ilk zamanlar bebek aç kaldığında kan şekeri düştüğü için oluyor.11 günlük bebek emerken yoruluyor olabilir.Doyduğu anlamına gelmez memeyi bırakması.Aklınızda olsun.

arkadaşlar ben mart annelerindenim hergün 1 çay kaşığı çörekotu yemek sütü artırıyo kalitesinide kavurunca acılığı geçiyo tavsiye ederim

herkese iyi hafta sonuları
ya kızlar kafamm çook karışık yarn hayırlısıyla
40m doluyo ve korunmak için bişilr yapmam lazım malüm
bebeğim daha çook ufak ama hangi yöntemle korunacağmı bilmiyorum :26::26::26::26::26:
eşim prezervatif kullanmamı istemiyo başka bi yöntm bul diyo ama
daha süt emzirdiğim için gece habıda kullanamıyorm
3aylk ineyide okudum internettn pek kişi memnun kalmamış
adet düzeni bozuluyo diyolar spiraldanda ben korkuyorumm :18::18::18::18:
eee ne yapacam kafamçook karıştı yaa bi an önce bişi yapmam lazım lütfen fikirlerinizi
paylaşın kızlar kafam çook karıştı yaa

canm emziriyorum kuruluorum krem sürüp delikli kalkandan takıyorum yarımsaat kadar ama genede tahriş oldu yanlışmı bu kullanımım

Canim ben hamile kalmadan once uc sene gecerliligi olan implant kullandim ve sol koluma taktirdim; kucuk tel gibi birsey kolda da belli olmuyor fakat diger dogum kontrol onlemleri gibi buda adet duzensizligi yapiyor, yani anlayacagin bunlarin icinde en iyisi diye birsey yok artik seciceksin birini ve mecburende kullanacaksin..onemli olan en rahati senin icin hangisi buna karar vermeye calis ok

Cok gecmis olsun ...cok ilginctir burayi okudukca hic olmadik seyleri duyar oldum her gecen gun ..inan gogus alerjisi diye birsey duymamistir daha evvel ilk senden duydum ,stresin herseye gebe olduguunu butun alem biliyor yalniz stres olma demeklede olmuyor buda bir realite fakat herseye ragmen dayanaklarimiza iyi bakmak lazim ..bebeklerimizin bize cok ihtiyaci var bu yuzden herseye ragmen saglikli olmak lazim , mevlam bizi su miniklerimizin yuzu suyu hurmetine korusun ne diyim baska amin..

off kizlar gunler o kadar yogun,yorgun;uykusuz geciyor ki ne gecemiz ne gunduzumuz belli..hayirlisiyla buyuselerdi azicik

Aynen canim birde bizler yurtdisindayiz..anam su havalarda acmadiki tam gezellim tozalim kendimize gelelim ..benim oglana halan patik ve hirka giydiriyorum .yavrucum gunese hasret yaw..su velet bi 4 aylik olsun kacalim soyle bir TR ye uzanalim kumsallara ohh canim cekti valla

Cok sukur dogurmussun oglusunu ..allah bagislasin canim allah hayirli omurler versin sana ve yavruna..bence gecmisi artik dusunme malum bebeklerin bundan sonra anneye cok ihtiyaclari var onlarin vari yoklari biziz bu yuzden onune bak ..demek kismet oylemis ,oyle olmus de gec ok

ya ya ya of of inan simdi oraya gelip sana abudik zubidik konusanlari bogasim geldi ..bu ne ya alla askina bu insanlar normal mi gercekten yani az akli selin olan bir insan daha yeni anne olmus birini bu kadar yipratmaz ki ..canimcim valla kafani takmamaya calis inan degmez haklisin etrafindaki insanlardan kendini tamamen soyutlayamazsin ama kendini izola etmen lazim ..ya soylenenlere cevap ver dobra dobra cekinme yada salla gitsin duymamazliktan gel ..simdi belki seni anlamakta zorluk cekiyor olabilirim malum icinde olan sensin ama dedigim gibi hersey sana bagli sen istersen bence hersey yoluna gireer ..saglicakla kalin hemi

selam kizlar,bizim kirkimizda cikmak uzere ,

eskisi gibi gezmeyi ozledim,

deliksiz uyumayi ozledim,

istedigim kiyafeti giymeyi ozledim,

ama karsiliginda aldigim yavrumun sevgisi herseye deger

canm emziriyorum kuruluorum krem sürüp delikli kalkandan takıyorum yarımsaat kadar ama genede tahriş oldu yanlışmı bu kullanımım

yarım saat mi kullanıyosun, benim bildiğim devamlı kullanman lazım canım, birden etki etmiyor sanki, ben devamlı kullanmaya başladıktan bikaç gün sonra rahatlama oldu.. çamaşıra değip tahriş olmuyo ve hava aldırıyo ya öyle iyi geliyo.. mesela 1-2 gün kullanmayayım hafiften sızlamaya başlıyor.
Kızlar bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyorsunuz

ben her gün yıkıyorum, zaten hoşuna gidiyor, bu sıcaklarda rahatlıyor resmen.

maasallah tütütü bende sadece anne sütü veriyorum 3120 dogdu 1ayda 4700 oldu 1580 aldı saglıklı olsunlarda önemli olan o canım

Maşallah size,peki anne sütünü ne sıklıkta veriyorsunuz ve de miktar olarak ne kadar veriyorsunuz?Benimki sütümle beslenmesine rağmen az kilo alıyor,bakıyorum adeta yüzü küçülmüş gibi...Bazen 2 bazen 3 saatte bir 50 yada 60 cc sağıp veriyorum sütümden çünkü fazlasını almıyor iştahsız galiba kızımÖneriniz var mı?

oglum aglıyor acıkınca ve yalanıyor memeyi kendi istediginde veriyorum bazen 10dkda bir bazen yarım saat belli olmuyor ama sıklıkla ver bence inş bebişin kilo alır saglıkla büyür hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…