Kızlar bebekler bedenlerimiz ile yapılan hareketlere bayılıyorlar.En azından Kayra öyle...
Dilimi çıkarıyorum ve ööööööö diyorum.Kayra kahkahalara boğuluyor.
Bugünde ne kadar uykum varsa gayri ihtiyarı Kayranın karşısında ağzım açık esniyorum,baktım bizim ki yine kahkaha atıyor.
Hele küçük kurbağa yı söylerken ellerimle kuvak vak vak hareketi yapıyorum,işte ona bitiyor
Fena uykum var bugün...Sütü sağdım,şimdi gidip yatacağım..Hayırlı geceler
Kizlar cok moralim bozuk
oglumu odasina yatirdik cay iciyorduk birden feryat figan bagirmaya basladi bir gittim ki battaniyesini kafasina dolamis ve agzina sokmus daralmis ama yuzunden cekememis
rabbim korusun nefesi kesiliverir bagirmasa
odasina alisti diye seviniyorum ama aklim onda kaliyor
siz de dikkat edin bu aralar agiza goturmeye meraklilar malum
huff hala titriyorum
Kizlar cok moralim bozuk
oglumu odasina yatirdik cay iciyorduk birden feryat figan bagirmaya basladi bir gittim ki battaniyesini kafasina dolamis ve agzina sokmus daralmis ama yuzunden cekememis
rabbim korusun nefesi kesiliverir bagirmasa
odasina alisti diye seviniyorum ama aklim onda kaliyor
siz de dikkat edin bu aralar agiza goturmeye meraklilar malum
huff hala titriyorum
iyi geceler kızlar..
bugün neye tanık oldum.. annemlerdeyken kızımı sevdiler, mızmızlanmaya başladı.. acıktı heralde dediler.. bir konuşayım dedim, ve sohbet ettik her zamanki gibi.. nasıl şaşırdılar bu senle konuşmak istiyor diye..
sonra dayısı geldi kızımın, kucağına aldı.. bi dudaklarını büzdü, başladı çıklık çığlığa ağlamaya.. annem aldı da sakinleşti.. sonra babası geldi, tabi bu beklendik bişey babasıylayken çok mutlu.. nasıl ayırt ediyor yabancıyı tanıdıklarını daha şimdiden.. sizinkiler nasıl, nasıl tepki veriyorlar böyle durumlarda?
Kızlar dogum yapali 2,5 ay oldu,hala az da olsa her gün lekelenme seklinde kanamalar devam ediyor,bu sekilde olan var mı
Benim oglum cok friendly kizlar, biraz dis goster atlar uzerinize yani farketmiyor anne , baba kardes , dayi veya teyze ..yeterki gulsunler onabu cocuk beni bir cift dise eker yaa
Boyununun altini oper gibi yapiyorsun ya hani sey gibi karnina yapilir ya nedir turkcesi bilemedim anladiniz iste o zaman cok guluyor kahkaha atiyor desem yeridir..bunun yaninda ayaklarindan cok huylaniyor eger birde emerken dokunursan off cok kotu oluyor, ama ayaklarini kendinin gorecegi sekilde kaldirir ikisini yanyana getirip optugunde hosuna gidiyor
Sagol cnm telsizden de duysan yaninda da yatsa ayni anlik bir olayAllah korusun bebişlerimizi.. çok dikkat etmek lazım bu miniklere..telsizim var demiştim, onu kullansana cnm.. birde en azından 1 yaşına kadar sizle kalması daha uygun olur bence.. hatta bazı pedagoglar daha fazla kalmasını öneriyor..
Ayy cok gecmis olsun bende en az senin kadar urperdim, canim sen onu bence tekrar yanina al cunku daha cok kucuk yani bazi seyleri hele bir ogrensin sonra ayirirsin odasini gerci bu durum sizin uyudunuz esnada olmamis ama ne biliyim heran her dakka kontrol etmek lazim, allah gostermesin kimseye mevlam yavrularimizi bize bagislasin amin
Sagol bu arada dikkatimizi cektigin icin..
iyi geceler kızlar..
bugün neye tanık oldum.. annemlerdeyken kızımı sevdiler, mızmızlanmaya başladı.. acıktı heralde dediler.. bir konuşayım dedim, ve sohbet ettik her zamanki gibi.. nasıl şaşırdılar bu senle konuşmak istiyor diye..
sonra dayısı geldi kızımın, kucağına aldı.. bi dudaklarını büzdü, başladı çıklık çığlığa ağlamaya.. annem aldı da sakinleşti.. sonra babası geldi, tabi bu beklendik bişey babasıylayken çok mutlu.. nasıl ayırt ediyor yabancıyı tanıdıklarını daha şimdiden.. sizinkiler nasıl, nasıl tepki veriyorlar böyle durumlarda?
Sagol cnm telsizden de duysan yaninda da yatsa ayni anlik bir olay
Allah evlatlarimizla sinamasin... Aminn
Ben gece uykusuna kendi odasinda yatiriyorum adem gunes 2yasa kadar annesiyle yatmali diyor baska biri cikiyor 6ayda ayirmak lazim diyor herkes ayri telden caliyor
Biz onunla guzelce oynayip kalitewli vakit gecirince ve uykuya yatirdigimizda tatli tatli projektoruyle fln konusmasini saglayinca sorun kalmiyor zaten
Hani bazi bebekler feryat figan aglar da 10dk gitmezsin yanina odasina alissin diye. Oyle bir durum yok bizde cok sukur.
Sabahlari aglayarak ya da geceleri korkarak uyanmiyor aksione uyandiginde eliyle ya da oyuincaklariyla konusuyor
Bence kendine guven duygusunun gelismesi acisindan babasi cok dogru bir is yapti onu odasina alistirmakla
Hem koca karyolasinda sereserpe done done rahat ediyor :)
ne zaman kızım ne güzel uyuyo desem uyumuyo. gazı geçti desem sancılanıyo. bende de ne göz varmış:)
günaydın fıstıklarr...
sizlere sorum olucakk kızlar tatile gitmeyi düşünen yok mu yahu...
mesela önümüzdeki haftalarda planım war kızım 3 aylık olmus olucak hatta geçmiş...
ben denize girsem bişi olurmu sez. oldum .. dr.undan bununla ilgili bilgi alan varmı acaba?
hatta kızımı suya soksam güneşliği olan simitler var bebekler için oturtsam ona çılgınca dans etsek denizde....
warmı fikri veya önerisi olan canlarım....
ben balık gibi sudan çıkmam bana göre tatil denizdir...eğer denize giremeyeceksem gitmem yani o dereceyim önerilerinizi ve tavsiyelerini bekliyorummm
cnm ck geçmiş olsun bende geçen asyanın yanına poşet bırakmışım anam bi geldim kafasını sokmuş poşete aklım gittii resmen... bende geceleri üstünü tülbentle örtüyorum ama karnını ve ayaklarını sıkıca sarıp tülbenti altına kıvırıyorum dolanmasın diye...
bebeğini 6 aylıktan sonra ayıranlar çok rahat ettiklerini söylüyorlar ama eşim asla 6 aylık çocuğu odasına yatırtmam dedi bana.. hatta park yatagında yatırmama da müsade etmiyo yastık koyuyorum yanına büyükçe ve yanımda yatıyor kızım...
yatagımız cok büyük neyseki rahat ratah yatıyoruz ikimiz walla...
odasındaki ve bizim odamızdaki yatagı öylece duruyor gündüzleri bazen oraya yatırıyorum ama sanırım biz uzun süre birlikte yatıcaz:)
alışırsa alışsın diyorum walla büyüdüğünde gel kızım annenle yat dicem aman anneeeeeeeeee dicek nasıl olsa
merhaba güzel anneler,
forumda aktif olamasam da okumaya çalışıyorum en azından. emme sorunu olan arkadaşlar var benimki de aynı geçen gün accaip iştahsızdı ve sürekli uykuluydu bir panik oldum çünkübiz kırkımıza kadar bir sarılıktan bir de rotavirüsten hastanede yattık artık herşeyden korkar oldum haliyle. neyse ben bu sorunu nasıl çözdüm bebeğime biberonla az az ama sık sık vererek önceden benmmki de 120 150 bi nefeste içerdi o gün saat saat yazdım hangi saatte kaç cc içti bazen 20 bazen 70 içti uyudu. gerçi uyumasının sebebi anlaşıldı bi sonraki gün kaka yapmaya odaklanıyormuş bizimki. haftada bir yaptığı için kendileri. benm sorularım var arkadaşlar sizin bebeğiniz de elinin tamamını emmeye çalışıyo mu bu annesini az emen bebeklerde güven ihtiyacı karşılamak içinmiş zavallım kendini güvende hissetmiyo mu acaba ?ikinci sorum accaip salyalı bu çocuk sizinklerde de varmı? bi de son olrak banyo suyunu özellikle başını yıkdığınız suyunu damacanadan mı kaynatıp kullanıyosunuz yoksa direk çeşme suyu mu? hepiniziöpüyorum güçlü mayıs anneleri
maşşallah bebişineBenim oglum cok friendly kizlar, biraz dis goster atlar uzerinize yani farketmiyor anne , baba kardes , dayi veya teyze ..yeterki gulsunler onabu cocuk beni bir cift dise eker yaa
geçmiş olsun öncelikle.. benim kızım parmağını emiyor.. baya emzik gibi hemde.. ama şuan oral dönemdeler, ağız yoluyla tatmin olup, huzurlu oluyorlar.. bu gelişimlerinin bir parçasımerhaba güzel anneler,
forumda aktif olamasam da okumaya çalışıyorum en azından. emme sorunu olan arkadaşlar var benimki de aynı geçen gün accaip iştahsızdı ve sürekli uykuluydu bir panik oldum çünkübiz kırkımıza kadar bir sarılıktan bir de rotavirüsten hastanede yattık artık herşeyden korkar oldum haliyle. neyse ben bu sorunu nasıl çözdüm bebeğime biberonla az az ama sık sık vererek önceden benmmki de 120 150 bi nefeste içerdi o gün saat saat yazdım hangi saatte kaç cc içti bazen 20 bazen 70 içti uyudu. gerçi uyumasının sebebi anlaşıldı bi sonraki gün kaka yapmaya odaklanıyormuş bizimki. haftada bir yaptığı için kendileri. benm sorularım var arkadaşlar sizin bebeğiniz de elinin tamamını emmeye çalışıyo mu bu annesini az emen bebeklerde güven ihtiyacı karşılamak içinmiş zavallım kendini güvende hissetmiyo mu acaba ?ikinci sorum accaip salyalı bu çocuk sizinklerde de varmı? bi de son olrak banyo suyunu özellikle başını yıkdığınız suyunu damacanadan mı kaynatıp kullanıyosunuz yoksa direk çeşme suyu mu? hepiniziöpüyorum güçlü mayıs anneleri
ya kızlar bu biberonları ben sadece kaynatıyorum,deterjanla yıkamıyorum,sabun derken neyi kastediyorsunuz anlamadım..
bir de şu tatil konusunda ben de çok kararsızım..eşim çok gitmek istiyor,bayramdan sonra antalyaya..oğlum 3 aylık olacak...ben sıcak olur,çocuğu hasta ederiz diye korkuyorum...ne yapmalıyım sizce..
oğlum şu an 2,5 aylık ben daha regl olmadım...annem doğumdan sonra 6 ay olmazmış..bakalım ben de mi öyle olacam..
merhaba güzel anneler,
bayramdan sonra gidecegiz insallah. Doktorumuzdan aldigim bilgilere gore sunlari yapacagim:
Omeri sapkasiz gunese cikarmiyorum. Sicak yakiciysa sapkayi hafif islatiyorum. 15dk.dan fazla dogrudan gunes altinda kalmayacaksa kreme gerek yok. Denize sokacaksam sapkasini hafif islatiyorum ve 15dk.dan fazla tutmuyorum. 4 aydan once basini tam tutamayacagi icin yalniz kesinlikle birakmiyorum (simit yatak vb seylerle(.
Doktorumun numarasini yanimda tasiyorum. Sterilizasyona devam. Enfeksiyon kapmasin diye her gece kaynar suda ya da cihazla ve gun icinde sabunlu sudan gecirerek. Imkan varsa guin icinde de kaynar suda bekletiyorumBezini sik sik degistiriyorum sicakta pismesin ve asit cildine Zarar vermesin diye
Akklima gelenler bunlar tatlim
Bir de bebis 6aya kadar yanimda yatarsa kocamla hic hayatim kalmaz gibi geliyor bana
Bu duzene alistik simdi omer uyanikken doyasiya oynuyoruz zaten yataga yatinca hepimiz siziyoruz. Arasira kocamla yatak sohbeti de yapayim di mi ama nasilsa baska sey yapmiyorum pek :26:
günaydın fıstıklarr...
sizlere sorum olucakk kızlar tatile gitmeyi düşünen yok mu yahu...
mesela önümüzdeki haftalarda planım war kızım 3 aylık olmus olucak hatta geçmiş...
ben denize girsem bişi olurmu sez. oldum .. dr.undan bununla ilgili bilgi alan varmı acaba?
hatta kızımı suya soksam güneşliği olan simitler var bebekler için oturtsam ona çılgınca dans etsek denizde....
warmı fikri veya önerisi olan canlarım....
ben balık gibi sudan çıkmam bana göre tatil denizdir...eğer denize giremeyeceksem gitmem yani o dereceyim önerilerinizi ve tavsiyelerini bekliyorummm
cnm ck geçmiş olsun bende geçen asyanın yanına poşet bırakmışım anam bi geldim kafasını sokmuş poşete aklım gittii resmen... bende geceleri üstünü tülbentle örtüyorum ama karnını ve ayaklarını sıkıca sarıp tülbenti altına kıvırıyorum dolanmasın diye...
bebeğini 6 aylıktan sonra ayıranlar çok rahat ettiklerini söylüyorlar ama eşim asla 6 aylık çocuğu odasına yatırtmam dedi bana.. hatta park yatagında yatırmama da müsade etmiyo yastık koyuyorum yanına büyükçe ve yanımda yatıyor kızım...
yatagımız cok büyük neyseki rahat ratah yatıyoruz ikimiz walla...
odasındaki ve bizim odamızdaki yatagı öylece duruyor gündüzleri bazen oraya yatırıyorum ama sanırım biz uzun süre birlikte yatıcaz:)
alışırsa alışsın diyorum walla büyüdüğünde gel kızım annenle yat dicem aman anneeeeeeeeee dicek nasıl olsa
şu civcivlerden kurtulayım artık..49 hafta diyor...piskolojimi bozacak ya...nasıl değişiyor bu..bana yardım edermisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?