2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allah gostermesin, o bebegin yakinlarinada allah sabir versin cok zor dusunmek bile istemem insanin kalbi duracak gibi oluyor..aslinda her sekilde cok dikkatli olmak lazim, dua ediyoruz muhakkak ama rabbimin elinde hersey allahim onlari bizi bagislasin ins..amin

Heyttt, duydum ki Asya bebege talipler cogalmis ...yaw ben daha Asya dogmadan talip olmustum ehuheehu isin sakasi ama cok zevkli, bunlari konusabilmek bile cok guzel ..kismetleri bol bahtlari acik olur ins evlatlarimizin,biyolog bak yaa gordun mi gidiyor kiz elden ben oglanin adini degistirip Omer mi koysam acep, bende cok seviyorum bu ismi cok guzel zaten Hz Omer e hayranligim cok farklidir bu yuzden Omer ismi duyunca bende boyle cosku gibi bir his uyandirir

Ayyy hic bisey yapmak gelmiyo icimdennn... Oylece yatmakistiyorum haftasonu istanbula annemlere gittik, esim pazar gunu dondu, biz kizimla birazdaha kaldik ve dun gece geldikevimize... Onca zamanarayip sormayan kayinvalidem torununu cok ozlemis bu aksam gormeyegelicekmis :S ozleyen insan bi kere sesini duymak icinaramaz mi yahu. Ben annemi gunde 3-4-5 kez ariyorum hepsinde de kizimingucuklerini dinletiyorum:))enteresangeliyo valla. Neyse aksama yemek yok ortalikdandini.. Ama umrumda degil valla. Yapmicam hicbiseyyyy

yine bi sürü resmini çektim kızımınnn
kızlarc sizlerde ekleyin büyüdüklerini görelim bebişlerimizin

Eklentiler

• $IMG1623.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG1693.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG1647.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG1659.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG1672.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMG1669.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG1667.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 31
siyahlale, kızının maşallahı var , tam bir şirine olmuş bu arada sana da maşallah nasıl besliyon sen bu kuzuyu ..

siyahlale, kızının maşallahı var , tam bir şirine olmuş bu arada sana da maşallah nasıl besliyon sen bu kuzuyu ..

Hic sorma canim ya hic memeden inmiyo sömürüyo beni cadim.bi kucagima alayim hemen memeye yöneliyo memeyi görünce bi heyecanlaniyo ki tombisim

siyahlaleyerim ben onu yaaa ne kadar şirin bişi o öyle...biz asya ya talip olmuştuk ama Tuana da süper yani gerci benim oğlan hem asyanın hem tuananın yanında biraz minnak kalır gibime geliyor

Herkesin yavrusu kendine en guzel gelir ya, ben cidden bircok cocugu kendi yavrum gibi begeniyorum
Allahhepsine hayirli saglikli akilli omur versin
Evlatlarimizla sinamasin guzel gunlerini gostersin

Eklentiler

• $IMAG0175.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 44
siyahlaleyerim ben onu yaaa ne kadar şirin bişi o öyle...biz asya ya talip olmuştuk ama Tuana da süper yani gerci benim oğlan hem asyanın hem tuananın yanında biraz minnak kalır gibime geliyor

Allah iyiligini versin
Siz de resim ekleyin.bakalim belki kizim begenir,sever nasip bu isler yani

cnm bana birşey demek düşmez gençler birbirlerini sevsinler beğensinlerde gerisi mühim değil...

eşim okusa bunu varya keser beni... babası çok güzel erkekler kapınıza dizilcek diyen bir iki kişiye bi bakılı wardı ki ben korktum ahahaha....

cnm benm ben hep rabbime mutlu bir insan olsun diye dua ediyorum... mutlu insan herkesi mutlu eder...
bazı insanlar huzursuzlukla beslenirler... bebeklerimiz hep mutlu olsunlar inşallah...
saygıyıda elimden geldiğince vermeye çalışıcam tatlım...
umuyorum benm kızım kv mağduru olmaz annesi gibi

evet canım ilk sen talip olmuştun daha doğurmamıştım bile walla...
çok şanslısın ama ne demişler bir kızı bir kişi ister....huehuehuee

erkek anneleri koyun bakalım boy boy fotoda görelim:):):)

şaka bir yana evlatlarımızı rabbim güzel insanlarla karşılaştırsın evliliklerinde de çok mutlu olsunlar inşallah.....
ay ben hep diyorum eşime bizim damatta muhtemelen şimdi ya anasının ayagında sallanıyordur yada emiyordur diye:)

yaşlanıyormuyuz ne kızlarrrr

bazıları 1 ayı geçen fotolar uyuyan bugün çekilmiş ama telefonla foto makiinemi almamışım halbuki neredeyse hergün kızımı çekerim boy boy:)

dersiniz mutlaka ama anne yüreği işte hatırlatayım maşallahları unutmayalım fıstıklarım:)

yine bi sürü resmini çektim kızımınnn
kızlarc sizlerde ekleyin büyüdüklerini görelim bebişlerimizin

Anam bu kiz ne guzel serpilmis boyle masallah , kocaman olmus kizin valla masallah allah nazarlardan saklasin ins.yanimda olsa idide az o bacaklardan az goturseydim keske canim cekti yaa

Eki Görüntüle 478580

Herkesin yavrusu kendine en guzel gelir ya, ben cidden bircok cocugu kendi yavrum gibi begeniyorum
Allahhepsine hayirli saglikli akilli omur versin
Evlatlarimizla sinamasin guzel gunlerini gostersin

Valla rakip saglam, Zeynepcim masallah cok yakisikli ve bir o kadarda saglikli bir Omerin var ,Allah bagislasin canim

Masallah
Dunya sekerimi gelmis oyy kuzucuk, cok tatlilasmis masallah, valla kizlar acaip tatli cekiyor canim bugunlerde ,sizin kuzuklardan mi alsam buseleri acep tatli niyetine

Biyolog ben var ya senin o kizini alir totosundan totosundan yerimm bin maşallah bence de erkeklbr kapiya dizilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…