kızlar dikkat edlim biyolog poşetten bi anne bebeğini kaybetti mart annelerinden sanırsam su isminde allah korusun bebğinin yatagını yapmaya gitmiş çocuk nerden gelidiği belli olmayan poşete dolanmış allah anneye babaya sabır versin ben hala etkisindeyim 4 aylıktı.... o yüzden yine tabi olacak olur ama tedbiri bırakamamak lazım bizimkide battaneyiyi yüüzüne çekiyor bende tam örtmüyorum üstünü
maşallah annesi çok tatlı bi yavrun var
siyahlale maşallah kuzuna kocaman olmuş..
siyahlale, kızının maşallahı var, tam bir şirine olmuş bu arada sana da maşallah nasıl besliyon sen bu kuzuyu ..
siyahlaleyerim ben onu yaaane kadar şirin bişi o öyle...biz asya ya talip olmuştuk ama Tuana da süper yani gerci benim oğlan hem asyanın hem tuananın yanında biraz minnak kalır gibime geliyor
Siyahlale masallah tosbikine ne tatli o oyle allah nazardan saklasin...
oy oy maşallah süphanallah o güzel gözlerinden öperim ömerin...benim ömerim tam tersi esmer,kara kaşlı kara gözlü ve baya gür saçlı.
artık asya hanım sarışınlardan mı yoksa esmerlerden mi hoşlanıcak görücez
zeynepcim eşimin köyü ve yaylası gerçekten eşsiz güzellikte ama senin de dediğin gibi yetişkinleri bile çarpıyor havası inşallah ömerim çabuk adapte olur....
ay canım hatırlıyorum.aynı zamanda taşınmıştık.ben de güneş alan güney cephe olsun diye hem okulumdan uzaklaştım hem annemden...güya ücretsiz izin alıp şubata kadar bebike kendim bakacaktım ama sanırım psikolojik fizyolojik olarak dayanamayıp göreve erken başlıcam...ben de karar kara düşünüyorum...annemden uzaklaştım ve annem bu sene çalışmak istiyor.emeklisine 2 sene var.
en iyisi karşına alıp konuşmak...ben öyle yapıcam....annene söyle bu minnak yavruyu yabancı ellere nasıl bırakırım annecim..senin ön kötü şekilde bakman bile yabancıya teslim etmekten iyidir.ben sana güveniyorum sen üstesinden gelirsin bu işin de...yani biraz koltuklarını kabartmak lazım..ayrıyeten harçlığını da koyarsın cebine...ha yine de razı olmuyorsa yapacak bişi yok demektir...hayırlısı olsun...
biyologcuğum heme esmeri var hem sarışını seç beğen al artıkıntabi kaynanalığa gelince orası gelinime bağlı...gelin saygı sevgi gösterirse büyük ihtimal gelinle kanka olur sokak sokak gezerim
Heyttt, duydum ki Asya bebege talipler cogalmis ...yaw ben daha Asya dogmadan talip olmustum ehuheehu isin sakasi ama cok zevkli, bunlari konusabilmek bile cok guzel ..kismetleri bol bahtlari acik olur ins evlatlarimizin,biyolog bak yaa gordun mi gidiyor kiz elden ben oglanin adini degistirip Omer mi koysam acep, bende cok seviyorum bu ismi cok guzel zaten Hz Omer e hayranligim cok farklidir bu yuzden Omer ismi duyunca bende boyle cosku gibi bir his uyandirir
yine bi sürü resmini çektim kızımınnn
kızlarc sizlerde ekleyin büyüdüklerini görelim bebişlerimizin
Eki Görüntüle 478580
Herkesin yavrusu kendine en guzel gelir ya, ben cidden bircok cocugu kendi yavrum gibi begeniyorum
Allahhepsine hayirli saglikli akilli omur versin
Evlatlarimizla sinamasin guzel gunlerini gostersin
bazıları 1 ayı geçen fotolar uyuyan bugün çekilmiş ama telefonla foto makiinemi almamışım halbuki neredeyse hergün kızımı çekerim boy boy:)
dersiniz mutlaka ama anne yüreği işte hatırlatayım maşallahları unutmayalım fıstıklarım:)
Eki Görüntüle 478600 Eki Görüntüle 478602 Eki Görüntüle 478603 Eki Görüntüle 478604 Eki Görüntüle 478605 Eki Görüntüle 478606 Eki Görüntüle 478607
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?