bi kerecik kusmakla reflü düşünmek olmaz sorun beslenmek istememesi oda sıcaktan olabilir biraz daha sık ve az az versen zorlamasan bence daha iyi olur
Ama canım benim benim kız bir kerecik değil her gün gündüz beslenmesinden 1 saat sonra kusuyordu.Reflü derken hani bebek reflüsü vardır ya yemek borusunun henüz gelişkin olamamasından ötürü bebeğin yediğinin geri çıkarması durumu.Benimkinin belirtileri reflünün aynısı.Hem ortam klimalı sıcak değil hani.Acaba dediğini mi denesem az az sık sık.
benimkide gzını çıkarmadığımda gazla birlikde kusuyor seninki devamlıymış ama klima çarpıyo olmasın ben arabada bile tırsıyorum klimadan devamlı klimalı ortamda olmasın bence etkiler zorlama bebişi bence istedikçe az az ver siz sağıp biberonla verdiğiniz için görüp ne kadar içtiğini sıkıntı yapıyorsunuz normal olarak tabi ben emziriyorum gögsüm bazen yumuşacık zannetmiyorum 50 cc çıksın ama emip uyuyor sık sık uyanıyor bazen yine emziriyorum birde oğlumda gece sütüm daha çok olmasına rağmen gece devamlı emmek istiyor gündüz okadar istemiyor bence çok takmayın arkadaşlar robot değillerki her zaman aynı içsinler bazen iştahsız olurlar bazen doymazlar onlarda bizim gibi ....
kızlar doğumdan sonra heralde ancak 2 veya 3. yazışım.. bugün 3 ay 3 günlüğüz.. hep ama hep kucakta durmak istiyor paşa oğlum.... tek başıma bakmakta çooook zorlanıyorumm. hep yanımda biri olsun istiyorum. yoksa kığırdamaya zaman tanımıyor beniki.. sizlerde kucak olayı nasıl;* rahatca yerine bırakıp işinizi yapabiliyor musunuz
turuncum ben normalde bile cagla şikel gibi degildim sadece eski kıvrımlarımı istiyorum vücudumun her yeri ayrı felaket nese cok sükür saglıklıyım ama vericem bu kilocukları fit bir anne olucam inş
canım benim yazıların basına +18 yazcam okumasın cocuklar
turuncum dogumdan sonra süt dolup bosalmasıyla doluyken tasınmıyor inikken bakılmıyor durum kötü yani annem gecicek sonra eskisi gibi olcak dedi benimi kekledi bilmem ama inanmak istiyorummm
zeynepyus canım turuncunun dedigi gibi bende kocama masaj yapsam sonu +18
projektör iyi ama dönenceyi renkli al bence ilgisini çeksin.. bizimki açık pembeli projektörlü bi dönence, kızım dönenceye bakıyo ama kısa bir süre sonra sıkılıyor.. fisher price yağmur ormanı dönencesine bi bak istersen.. yağmur sesi de var, bebişler bu sesleri seviyor.. kalkan ise benim başta sızlayan göğüslerimi çok rahatlattı.. çamaşıra değip sürtünmediği için yara olmadan geçtiArkadaşlar cevaplarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.. Çok yardımı dokundu fikirlerinizin. Tecrübelerinize ihtiyacımız olabiliypr bu şekilde. Siz de yardımcı oluyorsunuz sağ olun.. Özellikle şu projektör çok iyi fikirmiş. Eşim de beğendi bu fikri. Kalkana gelince emzirebilirsiniz yazıyor kalkanda da ama tam anlamış değilim hala. Araştırmaya devam. Sağ olun...
sık sık uyanıyor demişsin ya cenera nasıl sevindim anlatamam:):)
neden diceksin benm kızımda öyle emzirdiğimden sanırım sık sık aman allahım... nerdreyse 3 aylık olcak hala söyle bir uyku yüzü göremedim.... nasıl sevindim anlatamam .... besleyip yatırıyorum diyor herkes uzaktan hem maşallah diyorum hem özeniyorum ne yalan söyliyim:)
Turuncum bu arada aklıma gelmişken bebeğinin kusmaması için besledikten hemen sonra kucağına veya yatağına alma,bir de bebeği beslerken yatar pozisyonda değil de bebeğinin başı hafif 30cm yukarda dursun.Bir de ben yastığını biraz daha yükselttim.Süt yemek borusundan tekrar çıkmasın diye...Görüyorsun işte biz anneler nasıl da titiziz,annelik bu olsa gerek
arkadaşlar bebeğm 2 saat arayla saate bakıyorum 5 dk. emip bırakıyor gece 4 saat emmediği oluyor yine 5 dk. emiyor önceden daha fazla emerdi doktora dedim 5 dk. emse yeter dedi 5 dk. da alacağını alıyor dedi ama dün akşam emdi huzursuzdu mama yaptım 130 cc içti nasıl oluyo doymuyo demekki ama sütüm geliyor neden 5dk. emip bırakıyor sonra mamayı içiyor birde ben biberonla verince beni hiç emmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım TURUNCU sen sağıp veriyorsun sağıp versem beni hiç emmez bu sefer süt olsun diye evde almadığım kalmadı keçi sütünü bile aldım artık sütüm var ama emmiyor ne yapmam lazım emmediği için kiloda alamaıyor çıldırmak üzereyim
sana özelden msj atmak istedim ama özel msj kutun dolu olduğu için gelmedi
kızlar avatarı nasıl değiştiriyorduk bulamıyorum
yanlız olmadığını bilmek güzel dimi :) ama keşke seni bu konuda yanlız bıraksaydımgece 12 ile 3 arası uyuyor sonra saat başı uyanık hani açmı dicem ama o vakitlerde sütüm baya oluyor demekki çocuugun huyu böyle ben artık kabullendim benim oğlan huysuz biraz( annemgilin tabiriyle edepsiz) kızım hep uyurdu buda böle napalım saglıklı olsunda ilk zamanlar 40 ım çıkana kadar ben depresyondaydım hiç durmuyordu bence bu haline binlerce şükür görenler şaşırınca ben düzelmiş hali benim oğlum gayet akıllı diyorum ki gerçekten bu haline razıyım ilk 1 aylıkken wc ye gidecek vakit bulamayıp devamlı ertelemekten hemoroidin kapısından döndüm düşün artıkkkkk
kullanıcı kontrol paneline tıklayıp sol tarafa bakın biraz aşağıda
teşekkürler bende profilimde arıyorummm sabahtan beriii
benim bebişimde bazen huysuzlanıyor canım.. ama çözmeye çalşıyorum neden ağladığını.. bazen yatmaktan sıkılıyor, biraz dolaştırıyorum, bazen oyun halısına koyuyorum, bazen konuşmak istiyorbazen de hiç durmazsa sallıyorum hafif hafif uykusu var heralde diyorum.. ama kucak istiyorsa kucaklanması öneriliyor, ona da ihtiyaçları var gariplerimin bi dillenseler de ne diyolar anlasak çok iyi olacak :))
beykoooooozzz kız ne cevherler varmış sendebence sen bu halinle de on numarasın merak etme :79:
bu arada benim memişler eski haline döndü.. kocamanlığı gitti şimdiden...
projektör iyi ama dönenceyi renkli al bence ilgisini çeksin.. bizimki açık pembeli projektörlü bi dönence, kızım dönenceye bakıyo ama kısa bir süre sonra sıkılıyor.. fisher price yağmur ormanı dönencesine bi bak istersen.. yağmur sesi de var, bebişler bu sesleri seviyor.. kalkan ise benim başta sızlayan göğüslerimi çok rahatlattı.. çamaşıra değip sürtünmediği için yara olmadan geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?