rotavirüstenmi ah kuzum ya küçücükken hemde... ben şu rotavirüsü yaptırcam sanırım...
offff off benim eşim neden herşeye müdahele ediyor ben yaptırmak istiyorm o gereksiz diyor....
cnm walla asya sürekli beni emiyo az emmiyo hemde baya baya emiyor asla başka birşeyde almıyor ama elinide emiyor...zaten ben müdahele edince bağırıyor ağlıyor ve huysuzlaşıyor..
o emiyor bende izliyorum napiyim hayat onun hayatı keyfini çıkarsın:)
evet benim kızımda aşırı salyalı heryerimiz salya.... ve ben yıkarken hep çeşme suyu kullanıyorum daha hiç su kaynatmadım...
kaynatılıyorsada bilmediğimden sanırım...
cnm kaynar suda biberon mu bekletiyorsun anlayamadım ben biberon kullanmıyorum...
chicco 50 faktor koruyucumuz var daha hiç kullanmadım....ama onu kullanmayı düşünüyorum birde bezden şapkalarımız var...
birde otelde değilde limanda bir teknede kalacağız büyük ihtimalle... denize sokup sokup çıkarırım zaten yorulur emer uyur diye plan yapıyorum ama ne olur bilinmez...
bu arada eşim bu inadından pişman olacak bende biliyorum:) şu an sıcak diye odada sıcak diye kendini yerlere atıyor kızım rahatça dinlensin diyo ama kışın napıcak bakalım:)
çok saol cnm bilgilerin için....umuyorum hastalık falan kapmadan hallederiz şu tatili yoksa ben delirebilirim:)
cnm şunuda söylemeden geçemicem benm babamın adı da ömer... dr bana ilk başta bebegin erkek dediğinde kesinlikle ömer olmalı demiştim babamdan değilde ömer isminin kişiye anlam ve farklı birşey kattığına inanırım hep... çokta öğrencilerim oldu ömerler hep dikkatimi çekerdi:)
bende ömer olmalı diye geçirmiştim içimden de eşimle paylaşmamıştım... umuyorum ismiyle uzun yıllar güzel ve mutlu yaşasın kuzucun....
belki oğlum olmazsa ömer diye damat bulabilirim:) irtibatı kesmemekte fayda vardır
tatil olayından bahsedilmiş.biz de bayramda eşimin memleketine gitmeyi düşünüyoruz.giresun-kümbet.yani denizden oldukça yüksek yemyeşil bir yer.büyük ihtimal hava serin ve yağmurlu olacak.malum karadeniz.ben de tereddütteyim bebişe dağın başında bişi olursa napcam diye düşünmüyor değilim.ama bir yandan da gitmek istiyorum.oğlum mis gibi havayla tanışsın geceleri rahat rahat uyusun istiyorum.hem ben de köyde sağlıklı beslenebilirim.eğer gidersem ben de yusuf ömeri bir ekz olsun denize sokmak istiyorum.nasıl tepki vereceğini çok merak ediyorum.inş denizi sever ve yüzmeyi biranönce öğrenir.çünkü hayallerimden biri onunla denizde açılmak...
biyologcuğum benim oğlumun adı da yusuf ömer hani benim oğluşumu da görmeden karar verme derim beneşim hz.yusufu çok sever.ben de sizler gibi hz.ömere hayranım.durum böyle olunca bebişimizin ismi de yusuf ömer oldu. ikisi birden biraz ağır oldu ama inşallah evlatlarımız isimleriyle yaşarlar...
Doğumdan sonra lekelenme seklinde kanaması devam eden bı benmiyim
yahu2,5 ay oldu dogum yapali Dr 40.gunde kesilmeliydi dedi
profili düzenleye giriyorsun cnm çizelgenin orayı siliyorsun sonra lilypie.com dan güzel bir çizelge hazırlıyorsun url yi yapıştırıyorsun çizelge bölümüne kaydediyorsun veeee
civcivlerden kurtuluyorsun
Biz bayramda Eşimin memleketindeyiz,eşim oradan Didim'e geçelim diyor ben bu yaz olmaz diyorum çünkü bebeğim daha çok küçük üstesinden gelemem herhalde...Denize tabiki girebilirsin çünkü neredeyse 3 aydır doğum yaptın ameliyet bölgende bir sıkıntı olmaz.Açıkçası ben gitseydim girerdim.Eğer tereddütteysen doktoruna sor derim,bir arkadaşım daha kırkı çıkmadan mersinde girivermişti(gerçi dikişleri biraz enfeksiyon kapmıştı).Şimdiden iyi tatiller.
Aslına bakarsan İzmire de gitmezdim ya,ne yapalım eşim ailesini görmek ve 9 ay boyunca arayıpta kesinlikle SORMADIKLARI torunlarını göstermek istiyor.(Kaynanam oğlunu 2 günde bir arar fakat torununu ben hamile olduğumdan beri sormaz)Sağolsun eşim benden yana...
hehe kertelim mi besikleriniben hz.omerden hep cok etkilenmisimdir. Anlam olarak da canli hayat suren yasayan manasina geliuor. Sanki omerden guzel isim yok o kadar sevdim ki. Ogluma da yakisti. Ise baslayinca zorlanmasin biberonu tanisin diye ara ara sutumu biberonla veriyorum. Ya da esimle cikip anneme birakinca fln.
tatil olayından bahsedilmiş.biz de bayramda eşimin memleketine gitmeyi düşünüyoruz.giresun-kümbet.yani denizden oldukça yüksek yemyeşil bir yer.büyük ihtimal hava serin ve yağmurlu olacak.malum karadeniz.ben de tereddütteyim bebişe dağın başında bişi olursa napcam diye düşünmüyor değilim.ama bir yandan da gitmek istiyorum.oğlum mis gibi havayla tanışsın geceleri rahat rahat uyusun istiyorum.hem ben de köyde sağlıklı beslenebilirim.eğer gidersem ben de yusuf ömeri bir ekz olsun denize sokmak istiyorum.nasıl tepki vereceğini çok merak ediyorum.inş denizi sever ve yüzmeyi biranönce öğrenir.çünkü hayallerimden biri onunla denizde açılmak...
biyologcuğum benim oğlumun adı da yusuf ömer hani benim oğluşumu da görmeden karar verme derim beneşim hz.yusufu çok sever.ben de sizler gibi hz.ömere hayranım.durum böyle olunca bebişimizin ismi de yusuf ömer oldu. ikisi birden biraz ağır oldu ama inşallah evlatlarımız isimleriyle yaşarlar...
cnm ya 66 cm felan demişsin ya annemde yanımda koptkk resmen:)Asyanin taliplileri cogaldi bin kisi ister bir kisi alir benim sipam 66cmyi gecti uzun olcak sarisin kabak gibi bir kafa ve mavi yesil gozleri var erkek guzelim diye demiyorum fena parca degil :)
Ugurbocugum cok ozendim sana giresun cok guzel mis gibi hava tertemiz gidalar ohhh
Ama biz buyukleri bile carpiyor o hava tedbirli ol yelegini hirkasini battaniyesini fln gotur muhakkak
Yusuf Omeri de isiriyorum bu arada!
kızlar dikkat edlim biyolog poşetten bi anne bebeğini kaybetti mart annelerinden sanırsam su isminde allah korusun bebğinin yatagını yapmaya gitmiş çocuk nerden gelidiği belli olmayan poşete dolanmış allah anneye babaya sabır versin ben hala etkisindeyim 4 aylıktı.... o yüzden yine tabi olacak olur ama tedbiri bırakamamak lazım bizimkide battaneyiyi yüüzüne çekiyor bende tam örtmüyorum üstünü
selam kızlar..
moralim çok bozuk yaaa.. hamileliğimin son ayında evimi taşıdım.. aslında kendi işime ve eşimin işine yakın bi yerde oturuyorduk.. biraz daha geniş bi yere taşınmak istedik. eşimle, benim işime yürüyerek gidebileceğim güzel, geniş evler gördük ama annem hepsinde bir kulp buldu.. sonunda annem, bize yakın bir ev alın, çocuğuna da bakarım yardımcı da olurum dedi.. hamileyim tabi, tecrübesiz olurum, iyi fikir dedim anneme yakın taşındım.. sağolsun başlarda yemekler getirdi, kızımı yıkamama yardımcı oldu vs... yardımı bu kadarmış heralde, tabi artık kendime yetiyorum aslında çok şükür..
neyse şimdi iznim bitiyor, kızım 2,5 aylık.. başlarsam süt iznimle yarım gün işe gitmiş olucam, öğlen saat 1.30 da işten çıkıcam.. ama annem hiç ben bakarım demiyor.. dün konuştuk, bakıcı düşündüm ben diyor.. canım sıkıldı, dedim yok 3 ay ücretsiz izin alıcam, sonrasında da bakarım artık.. daha kendi 46 yaşında, ben nasıl bakayım bu kıza diyor.. kimseye yük olmak istemiyorum, parasında da değilim ama bakıcı bakacaktıysa ne diye bu uzak yere geldim ben.. mis gibi evime 2 dk da yürüyerek gider gelirdim, öğlen kızıma kavuşurdum.. şimdi işe gidip gelmem 2 saat.. eşim şuan her gün 3 saat yolculuk yapıyor, sağolsun hiç sesi çıkmıyor.. yengem bile minicik çocuk bu, bakıcıdansa burda senin bakman daha iyi olur dedi de sesi çıkmadı.. çok fena üzülüyorum böyle yapmasına, depresyona girmek üzereyim (.. zaten sıkıntılı bi dönem, herşey üst üste geliyor..
canım bendede var kızım 79 günlük ama devam ediyor bide bende doğumdan 3 hafta sonra damar tıkanıklığı oluşmuştu bu yüzden 2 aydır kan sulandırıcı iğne vuruyorum kendime bu yüzden oluyor diye düşünüyorum ama çok sıkıldım inşallah ikimizinkide geçerde kurtuluruz:)
teşekkürler biyolog..doğru formatı tutturamadım bi türlü..adresi nerden itibaren alıyoruz..
canım direk konuş annenle buraya taşınmamazı sen istedin diye bakmıyosa biliyorum taşınmak zor ama seneye işine yakın yere taşın aynısını kaynana yapsa adı kaynana olur işte bazen anneleride anlamak zor
selam kızlar..
moralim çok bozuk yaaa.. hamileliğimin son ayında evimi taşıdım.. aslında kendi işime ve eşimin işine yakın bi yerde oturuyorduk.. biraz daha geniş bi yere taşınmak istedik. eşimle, benim işime yürüyerek gidebileceğim güzel, geniş evler gördük ama annem hepsinde bir kulp buldu.. sonunda annem, bize yakın bir ev alın, çocuğuna da bakarım yardımcı da olurum dedi.. hamileyim tabi, tecrübesiz olurum, iyi fikir dedim anneme yakın taşındım.. sağolsun başlarda yemekler getirdi, kızımı yıkamama yardımcı oldu vs... yardımı bu kadarmış heralde, tabi artık kendime yetiyorum aslında çok şükür..
neyse şimdi iznim bitiyor, kızım 2,5 aylık.. başlarsam süt iznimle yarım gün işe gitmiş olucam, öğlen saat 1.30 da işten çıkıcam.. ama annem hiç ben bakarım demiyor.. dün konuştuk, bakıcı düşündüm ben diyor.. canım sıkıldı, dedim yok 3 ay ücretsiz izin alıcam, sonrasında da bakarım artık.. daha kendi 46 yaşında, ben nasıl bakayım bu kıza diyor.. kimseye yük olmak istemiyorum, parasında da değilim ama bakıcı bakacaktıysa ne diye bu uzak yere geldim ben.. mis gibi evime 2 dk da yürüyerek gider gelirdim, öğlen kızıma kavuşurdum.. şimdi işe gidip gelmem 2 saat.. eşim şuan her gün 3 saat yolculuk yapıyor, sağolsun hiç sesi çıkmıyor.. yengem bile minicik çocuk bu, bakıcıdansa burda senin bakman daha iyi olur dedi de sesi çıkmadı.. çok fena üzülüyorum böyle yapmasına, depresyona girmek üzereyim (.. zaten sıkıntılı bi dönem, herşey üst üste geliyor..
Asyanin taliplileri cogaldi bin kisi ister bir kisi alir benim sipam 66cmyi gecti uzun olcak sarisin kabak gibi bir kafa ve mavi yesil gozleri var erkek guzelim diye demiyorum fena parca degil :)
Ugurbocugum cok ozendim sana giresun cok guzel mis gibi hava tertemiz gidalar ohhh
Ama biz buyukleri bile carpiyor o hava tedbirli ol yelegini hirkasini battaniyesini fln gotur muhakkak
Yusuf Omeri de isiriyorum bu arada!
selam kızlar..
Dr a gitmedin mı Cnm
hiç niyeti yok bakmaya canım.. yazık eşime, her gün o kadar yorgun bir şekilde geliyorki. kaynana olsa dediğin gibi, insanın beklemediği yerden böyle tepkiyle karşılaşması daha çok üzüyor.. ben de taşınmayı düşünüyorum artık..
sağol canım.. biraz ben büyütcem artık yavrumu.. çok kırıldım anneme ne diyim, eşine de anlatılmıyoki bu durum.. biraz bahsettim, küs annene biraz hatasını fark etsin diyor :))..Hay allah yaaa, bak simdi bende cok sinirlendim ,inanirmisin yerinde olsam usunmem yeni bir ev bulur ondan uzak olabildigim kadar uzaga tasinirdim ..o zaman torunu gormeye biraz gelirken sikar ama bu kadina yapilir bu,,valla canim aklima baska carede gelmiyor ki zor be gulum ama dusuncen iyi iznini biraz daha uzatip senin kizceni az daha buyut bari yazik kuzucuga daha cok kucuk kiyamam yaa ..allah yardimcin olsun canim
yani parasında hiç değilim canım, yabancıdansa annemin bakması tabiki iyidir.. benim annem çalışmıyor da, bi de torun sevgisi başka derler, yarım gün zor geliyoray canım hatırlıyorum.aynı zamanda taşınmıştık.ben de güneş alan güney cephe olsun diye hem okulumdan uzaklaştım hem annemden...güya ücretsiz izin alıp şubata kadar bebike kendim bakacaktım ama sanırım psikolojik fizyolojik olarak dayanamayıp göreve erken başlıcam...ben de karar kara düşünüyorum...annemden uzaklaştım ve annem bu sene çalışmak istiyor.emeklisine 2 sene var.
en iyisi karşına alıp konuşmak...ben öyle yapıcam....annene söyle bu minnak yavruyu yabancı ellere nasıl bırakırım annecim..senin ön kötü şekilde bakman bile yabancıya teslim etmekten iyidir.ben sana güveniyorum sen üstesinden gelirsin bu işin de...yani biraz koltuklarını kabartmak lazım..ayrıyeten harçlığını da koyarsın cebine...ha yine de razı olmuyorsa yapacak bişi yok demektir...hayırlısı olsun...
estağfirullah cnm, o da kadın sonuçta :)).. düşünüyorum bakalım nolcak..ayy cok kotu pot kirdim senin annen mi yoksa kaynananmi anlamadim basta meger annenmis , sorry ya kadin falan dedim kusura bakma canim malum annen oldugunu anlayamadim basta, demek zor geldi annene bakmak sonradan, anneye birsey denmez bu yuzden sen tasinma isini yeniden dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?