- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
yanlız olmadığını bilmek güzel dimi :) ama keşke seni bu konuda yanlız bıraksaydımgece 12 ile 3 arası uyuyor sonra saat başı uyanık hani açmı dicem ama o vakitlerde sütüm baya oluyor demekki çocuugun huyu böyle ben artık kabullendim benim oğlan huysuz biraz( annemgilin tabiriyle edepsiz) kızım hep uyurdu buda böle napalım saglıklı olsunda ilk zamanlar 40 ım çıkana kadar ben depresyondaydım hiç durmuyordu bence bu haline binlerce şükür görenler şaşırınca ben düzelmiş hali benim oğlum gayet akıllı diyorum ki gerçekten bu haline razıyım ilk 1 aylıkken wc ye gidecek vakit bulamayıp devamlı ertelemekten hemoroidin kapısından döndüm düşün artıkkkkk
beykozcum bende dambılları alıyorum elime kollarımı sıkılaştırmak için hadi kızım birrrraynen canım benimkide öyleydi aglıy
odum ama şimdi daha iyi kızlar ben hergün 10dk oryantal yapıyorum bebegimin karsısında susuyo bana gülüo belki kilo veririm sizce mümkünmü böle kilo vermek
aynen canım ya....asyada sürekli uyanık lakır lakır içiyor yine uyanıyor gündüzleride böyle çok ama çok az uyuyor... ya dün kaç tane fitil yedi annem uyur artık dedi nerdeeeeeeeeee. sabah annemin odasına gittim saat 7 nolur azıcık oyalada uyuyayım diye yalvardım artık...evdeyken böyle bir lüksüm yok
5-6 saat uyuduğu günleri görebilirmiyizzz acaba ne dersin:)
beykozcum bende dambılları alıyorum elime kollarımı sıkılaştırmak için hadi kızım birrrr
hooop ikiiii hooop üççç diye hem spor yapıorum hem kızımı güldürüyorum ...
kendimi bazen şaklaban gibi hissediyorum walla
bazende bir işim oluyor hani 1 dk sussa bitcek işim başlıyorum walla kırmızıyı severlerrr etsiz yemek yemezler diye........ hobaa kızıma oturmayamı geldikk hop kızım hopppp
aynen canım benimkide öyleydi aglıyodum ama şimdi daha iyi kızlar ben hergün 10dk oryantal yapıyorum bebegimin karsısında susuyo bana gülüo belki kilo veririm sizce mümkünmü böle kilo vermek
aynen canım ya....asyada sürekli uyanık lakır lakır içiyor yine uyanıyor gündüzleride böyle çok ama çok az uyuyor... ya dün kaç tane fitil yedi annem uyur artık dedi nerdeeeeeeeeee. sabah annemin odasına gittim saat 7 nolur azıcık oyalada uyuyayım diye yalvardım artık...evdeyken böyle bir lüksüm yok
beykozcum bende dambılları alıyorum elime kollarımı sıkılaştırmak için hadi kızım birrrr
bazende bir işim oluyor hani 1 dk sussa bitcek işim başlıyorum walla kırmızıyı severlerrr etsiz yemek yemezler diye........ hobaa kızıma oturmayamı geldikk hop kızım hopppp
melegim34
tamam canım haber veririm tabi oglusum resmen hosnut oluyor benim kocacım hiç oynamayı sevmez ben kapı cızırtısına oynarım kendime eslik etcek bir oglus yetistiriyorum vatana millete hayırlı olsunnn
herkese iyi akşamlar..anneler ve kuzular iyidir inş.:)benim bıcırık el emmei bıraktı baş parmağı emmeye başladı 2 gündür emzik veriyorum atıyo tekrar şapur şupur parmağını emiyo..gece yatağında da kafasını tepeye doğru çıkarmayı nasıl başardıysa yanına kontrol etmek için gittiğimde tak tak diye elini beşiğinin başlığına vuruyo nasılda acımıştır kuzumun eli hiç seside çıkmıyo..diğer eliylede üzerine örttüğüm ince bi örtüsü var onu suratına çekmiş görünce şok oldumveee oğlum dün itibariyle dönmeye başladı sadece yan dönebiliyodu şimdi yüz üstüne geçti dün ben mutfaktayken 5 dk içerisinde nasıl becerdiyse dönmüş baktım yüz üstü yatıyo o şekilde yatarkende kafasını tam kaldıramadığı için burnu ve yanağı çok kızarmıştı o şekilde görünce oturdum salya sümük ağladım kendimi kötü anne ilan ettim bu gün oğluma çok güzel ciciler aldım ama prenses anneleri o kadar şanslısınız ki ben artık oğluma bakmayı bıraktım sanki bi kızım varmış gibi onlara baktım
Al benden de o kadar, bir magazaya girdigimde ilk kiz bebeklerin reyonunda kendimi buluyorum..dayanamiyorum cok sey alasim var ama ne yapacam onlari alsamda ve icim gidiyor ..Aldiklarinin resimlerini zamanin olursa cekip eklersen biz oglan sahipleride fikir edinmis olur, valla cok iyi olur benim icin bakiniyorum soyle sik seyler ama kizlarinki gibi civil civil ve sirin olmuyorlar, kendimi acaba oglan bebek kiyafeti uretimi ve dizaynami adasam aslinda guzel fikirde yaa ben bir dusunuyum..
herkese iyi akşamlar..anneler ve kuzular iyidir inş.:)benim bıcırık el emmei bıraktı baş parmağı emmeye başladı 2 gündür emzik veriyorum atıyo tekrar şapur şupur parmağını emiyo..gece yatağında da kafasını tepeye doğru çıkarmayı nasıl başardıysa yanına kontrol etmek için gittiğimde tak tak diye elini beşiğinin başlığına vuruyo nasılda acımıştır kuzumun eli hiç seside çıkmıyo..diğer eliylede üzerine örttüğüm ince bi örtüsü var onu suratına çekmiş görünce şok oldumveee oğlum dün itibariyle dönmeye başladı sadece yan dönebiliyodu şimdi yüz üstüne geçti dün ben mutfaktayken 5 dk içerisinde nasıl becerdiyse dönmüş baktım yüz üstü yatıyo o şekilde yatarkende kafasını tam kaldıramadığı için burnu ve yanağı çok kızarmıştı o şekilde görünce oturdum salya sümük ağladım kendimi kötü anne ilan ettim bu gün oğluma çok güzel ciciler aldım ama prenses anneleri o kadar şanslısınız ki ben artık oğluma bakmayı bıraktım sanki bi kızım varmış gibi onlara baktım
beykozcum Allah neşeni daim etsin canım..dün yazdıklarını okudum ve çok güldüm..şu +18 lerene yalan söyleyim enerjine hayran kaldım valla biz 9 aydan beri 1 kere bir araya geldik onda da canım çok acıdı ve hafif bi kanama oldu ondan sonrasında tık yok bu arada oryantalle zayıflayabilirsin daha önce bende denemiştim..gündüzleri oğlunun karşısında akşamları kocanın karşısında kıvır şekerim
geçmiş olsun Allah korumusKizlar cok moralim bozuk
oglumu odasina yatirdik cay iciyorduk birden feryat figan bagirmaya basladi bir gittim ki battaniyesini kafasina dolamis ve agzina sokmus daralmis ama yuzunden cekememis
rabbim korusun nefesi kesiliverir bagirmasa
odasina alisti diye seviniyorum ama aklim onda kaliyor
siz de dikkat edin bu aralar agiza goturmeye meraklilar malum
huff hala titriyorum
benim kızımda öyle canım, baş parmak emzik gibi ağzında.. parmak ağzındaysa keyfi çok iyi.. gece acıksa onu çekiyor, ağlamıyor daherkese iyi akşamlar..anneler ve kuzular iyidir inş.:)benim bıcırık el emmei bıraktı baş parmağı emmeye başladı 2 gündür emzik veriyorum atıyo tekrar şapur şupur parmağını emiyo..gece yatağında da kafasını tepeye doğru çıkarmayı nasıl başardıysa yanına kontrol etmek için gittiğimde tak tak diye elini beşiğinin başlığına vuruyo nasılda acımıştır kuzumun eli hiç seside çıkmıyo..diğer eliylede üzerine örttüğüm ince bi örtüsü var onu suratına çekmiş görünce şok oldumveee oğlum dün itibariyle dönmeye başladı sadece yan dönebiliyodu şimdi yüz üstüne geçti dün ben mutfaktayken 5 dk içerisinde nasıl becerdiyse dönmüş baktım yüz üstü yatıyo o şekilde yatarkende kafasını tam kaldıramadığı için burnu ve yanağı çok kızarmıştı o şekilde görünce oturdum salya sümük ağladım kendimi kötü anne ilan ettim bu gün oğluma çok güzel ciciler aldım ama prenses anneleri o kadar şanslısınız ki ben artık oğluma bakmayı bıraktım sanki bi kızım varmış gibi onlara baktım
beykozcum Allah neşeni daim etsin canım..dün yazdıklarını okudum ve çok güldüm..şu +18 lerene yalan söyleyim enerjine hayran kaldım valla biz 9 aydan beri 1 kere bir araya geldik onda da canım çok acıdı ve hafif bi kanama oldu ondan sonrasında tık yok bu arada oryantalle zayıflayabilirsin daha önce bende denemiştim..gündüzleri oğlunun karşısında akşamları kocanın karşısında kıvır şekerim
Kızlar bebekler bedenlerimiz ile yapılan hareketlere bayılıyorlar.En azından Kayra öyle...
Dilimi çıkarıyorum ve ööööööö diyorum.Kayra kahkahalara boğuluyor.
Bugünde ne kadar uykum varsa gayri ihtiyarı Kayranın karşısında ağzım açık esniyorum,baktım bizim ki yine kahkaha atıyor.
Hele küçük kurbağa yı söylerken ellerimle kuvak vak vak hareketi yapıyorum,işte ona bitiyor
Fena uykum var bugün...Sütü sağdım,şimdi gidip yatacağım..Hayırlı geceler
Allah korusun bebişlerimizi.. çok dikkat etmek lazım bu miniklere..telsizim var demiştim, onu kullansana cnm.. birde en azından 1 yaşına kadar sizle kalması daha uygun olur bence.. hatta bazı pedagoglar daha fazla kalmasını öneriyor..Kizlar cok moralim bozuk
oglumu odasina yatirdik cay iciyorduk birden feryat figan bagirmaya basladi bir gittim ki battaniyesini kafasina dolamis ve agzina sokmus daralmis ama yuzunden cekememis
rabbim korusun nefesi kesiliverir bagirmasa
odasina alisti diye seviniyorum ama aklim onda kaliyor
siz de dikkat edin bu aralar agiza goturmeye meraklilar malum
huff hala titriyorum
iyi geceler kızlar..
bugün neye tanık oldum.. annemlerdeyken kızımı sevdiler, mızmızlanmaya başladı.. acıktı heralde dediler.. bir konuşayım dedim, ve sohbet ettik her zamanki gibi.. nasıl şaşırdılar bu senle konuşmak istiyor diye..
sonra dayısı geldi kızımın, kucağına aldı.. bi dudaklarını büzdü, başladı çıklık çığlığa ağlamaya.. annem aldı da sakinleşti.. sonra babası geldi, tabi bu beklendik bişey babasıylayken çok mutlu.. nasıl ayırt ediyor yabancıyı tanıdıklarını daha şimdiden.. sizinkiler nasıl, nasıl tepki veriyorlar böyle durumlarda?
iyi geceler kızlar..
bugün neye tanık oldum.. annemlerdeyken kızımı sevdiler, mızmızlanmaya başladı.. acıktı heralde dediler.. bir konuşayım dedim, ve sohbet ettik her zamanki gibi.. nasıl şaşırdılar bu senle konuşmak istiyor diye..
sonra dayısı geldi kızımın, kucağına aldı.. bi dudaklarını büzdü, başladı çıklık çığlığa ağlamaya.. annem aldı da sakinleşti.. sonra babası geldi, tabi bu beklendik bişey babasıylayken çok mutlu.. nasıl ayırt ediyor yabancıyı tanıdıklarını daha şimdiden.. sizinkiler nasıl, nasıl tepki veriyorlar böyle durumlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?