2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar masallah bebislerinize hepsi birbirinden tatli allahim esirgesin hepsini guzel yazilar yazsin...

Bende 24 mayis dogumlu bebis annesiyim,becerebilirsem bende eklerim :)

Eki Görüntüle 478580

Herkesin yavrusu kendine en guzel gelir ya, ben cidden bircok cocugu kendi yavrum gibi begeniyorum
Allahhepsine hayirli saglikli akilli omur versin
Evlatlarimizla sinamasin guzel gunlerini gostersin

Maşallah,Allah anne ve babalarına bağışlasın.Nazar boncuğu gönddermeye çalışıyorum eklenmiyor,tekrar MAŞALLAH bütün bebişlere.

işte bu da benim minnak oğlum. maşallahları unutmayalım nazar değiyor yoksa bu güzel bebiklere...

Eklentiler

• $IMAG0597.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $KK2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 43

genelde yorum yazmıyorum beğeniyorum ve mutlaka maşallah diyorum canım ama 3. resim beni yedi yedi bitirdi....
ben böyle çapkın bakış görmedimm....

bebekler çok güzeller çok fazla maşallah bizim forumun hatunları iyi çalışmışlar walla özene bezene

walla şekerim asyanın hiç şansı yokk oğlum 100 numaralı bakışıyla bir baktım mı o iş tamamdır

foruma renk getirdi bizim ısırılası minnak bebişlerimiz...hem onlara hem de onları doğuranlara kocaman bir maşallahAllah nazarlardan saklasın....

amin elbette önce annelerimiz...

renk ne demek ya korkularımızı konusuyorduk doğumla fln ilgili süper ya bebeklerimize bak kocaman olmuşlar ya hepsini yanyana dizip şöyle şap şup boyundan falan dalasım geldi ne yalan söyliyim

kızlar lütfen paylaşın fotolarıda sevelim azıcık yaaaaaa aman içim coştu birer tane dahamı yapsak ne???

beykozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

.........

Eklentiler

• $Resim(3536).webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $Resim(3537).webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $Resim(3535).webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 52
Eki Görüntüle 478677
Ayy cok sirin masallahzerafete ve narinligine bittim oyy cok sirin annesi masallah tuh tuh
.........

Masallah
Pipicana bak hele yerim onu ben (yiyebilirim dimi) ayy allah bagislasin canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…